Øjebliksbilleder

Instagram er noget af det bedste jeg ved. Ok, måske ikke det aller-allerbedste, men jeg er ret så pjattet med det (og lidt afhængig, ahem…), både til selv at dele øjebliksbilleder, men også til at følge med hos andre, hente inspiration og blive glad i låget.

Hermed lidt fra min egen Instagram-strøm (@emilysalomon), der primært består af Penny og mine tasker (no pun intended) på tur, sko (bl.a. med glimmer!), blomster, kager, pæne sager, skønhedslækkerier, flere kager og søde sager, feriebilleder og ‘ude-at-spise’-snapshots. Og et selfie i ny og næ.

Og I spørger endelig bare, hvis der er noget I er nysgerrige på hvad (eller hvor) er :)

ENGLISH RECAP: Some of my personal faves from my Instagram stream lately. If you’d like to follow me I’m @emilysalomon :)

(Visited 330 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

28 Kommentarer

 1. Elsker også instagram – genial opfindelse!!! Den bedste inspirationskilde, i forhold til outfits, mad og boligindretning m.m. Og så er det så hyggeligt at dele billeder med venner og familie.

 2. Du er vidunderlig god til at omgive dig med smukke ting, Emily :) Det er meget inspirerende.

 3. Jeg har et spørgsmål: Billede 2 i strømmen under teksten (forstå mig ret) – af bord, spejl og fin stuk – er det din nye lejlighed? Eller et helt andet sted?
  Og det er fine billeder :-) Jeg er desværre dårlig til at huske at få taget billeder lige i det øjeblik, hvor det sker. Det er som om, min telefon altid er død, langt væk eller jeg bare glemmer det, når jeg hygger mig. Men det er dejligt at se på andres billeder også :-)

  1. Hej Kristine,
   Det er desværre ikke min nye lejlighed, men trappeopgangen i et meget smukt palæ i Bredgade. Men du kan tro at jeg godt gad at bo der ;) Tror hele min nye lejlighed kan ligge bare på den trappeafsats ;)
   Klem
   Emily

 4. Emily kan vi ikke få lov til at se mere af den smukke Saint Laurent sag du har? Hvilken model er det og hvor mon den er erhvervet? :)

 5. Instagram er det fineste og sødeste lille mobilmedie. Jeg er så glad for at knipse lidt øjebliksglimt i ny og næ; om det så er en kage, en bog eller et glad ansigt. Så rart, nede på jorden og hyggeligt.

  Og så nyder jeg bestemt også, at følge dig :)

 6. Jeg blev så godt og grundigt suget ind i pinterest tidsboblen den gang jeg oprettede en profil derinde, så tør slet ikke bevæge mig ud i instagram ;)
  Skønne billeder du viser frem, som altid.

  Sorte balloner er noget af det smukkeste

  – Bettina
  http://www.leoliti.com

  1. Mange tak Bettina og ja, det er nogle herlige medier, men også nogle frygtelige tidsrøvere…

 7. Jeg er også vild med instagram; jeg synes det er et helt særligt socialt medie med den fineste rumlighed. Tonen derude er også vildt fed, og det skal der bare værnes om. KH J

 8. Hej! Billedet ved siden af glimmerskoene – hvad er det for nogle små wonder-squares? De ser VIRKELIG lækre ud!
  -Cecilie

 9. Emily,

  Jeg tror vi har skrevet det før herinde :) Mundvandet løber når man kigger på dine billeder.
  Nu er Jannies og min interesse jo primært tøj, sko og mode, mode, mode! Men derfor kan man da i særdeleshed blive fristet til at snacke den for hårdt med de her billeder på din blog…..Det er ikke fair, hehe.

  Håber du kigger forbi vores shop hvis du ikke er en af de mange tusinde der allerede har handlet hos os. Skriv gerne dit blognavn som kommentar på din ordre så ved vi det er dig.

  Mange dejlige lørdagshilsner os fra Youshoe.dk – Fortsæt bloggeriet.

 10. Du tager simpelthen bare de fineste billeder! Jeg må straks ind og følge dig på insta, så de kommer direkte til min lomme ;)
  -Marianne

 11. Er vild med at følge dig på Instagram! Så fine og stemningsfulde billeder!
  Tager du dem alle med din iPhone? De er godt nok god kvalitet! <3

 12. Beklager hvis svaret er indlysende, men hvor er den fine mørkegrønne neglelak fra? :)

  1. Det er det slet ikke, så du skal bare spørge løs :) Det er shellac, som jeg har fået lavet hos Beauty Avenue :) Kh. Emily