Små ting

{Episke kanelsnegle. Opskriften kommer i morgen}

Ovenpå en uge, der har været travl, fuld af aftaler og følelsesmæssigt noget af en rutschebane, er det for mig mere aktuelt end nogensinde at huske på de små, rare ting. Så fredag – der er min ugentlige fridag fra arbejde, og som jeg plejer at bruge på at passe blog og alt det omkring den – blev tilbragt med en lang løbetur med Penny, boglæsning, mormorbesøg, venindehygge og House of Cards om eftermiddagen og bøf og drinks på Madklubben Steak med Acie om aftenen. Og lørdag forløb lidt lige sådan med hundetræning, brunch med de bedste pigekollektivpiger (og hertil episke kanelsnegle), læsning, nussen rundt derhjemme og date om aftenen. Altsammen meget dejligt og meget tiltrængt. I dag skal jeg ordne noget af alt det, jeg har forsømt de sidste par dage og så skal jeg være sammen med min søde mor og i biffen at se The Wolf of Wall Street. Ikke noget som Leo, der kan muntre damerne op.

ENGLISH RECAP: The little things that made the past week a little more spectacular. 

{Verdens fineste glimmer-sneaks}

{Weekendens læsning}

{Smuk lysestage i fedtsten (herfra), der lige nu agerer smykkeopbevaring}

{Hyggeligste magnetiske vimpler}

(Visited 428 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

19 Kommentarer

 1. Kan se, at du læser en del bøger ? Det gør jeg nemlig også, men mangler lidt inspiration en gang imellem – kunne du lokkes til at anbefale ??? ( tak for en hyggelig blog i øvrigt, er en 40+ kvinde, der læser den med stor glæde ) :))

  1. Kære Lykke,
   Det kan du tro, at jeg vil og hvor dejligt at du er glad for at læse med :)
   Kh.
   Emily

  1. Dejligt at høre Anna :) De er købt hos ‘Forvandlingskuglen’ lige ved Amagerbro Metro station :)

 2. Smukke billeder, som altid :) God fornøjelse med filmen, den er fed og Leo skuffer aldrig :D

 3. De der magnetiske vimpler er da helt perfekte! Er det etsy der står bag det vidunder (igen, igen)? ;) Jeg er spændt på hvad du siger til The Wolf of Wallstreet. Jeg var (åbenbart som den eneste?) ikke så kæmpe fan =/

 4. Dejlige billeder, Emily. Og det er mindst lige så vigtigt at huske, at leve i den rigtige verden som den virtuelle. Dejligt at høre, at du omgiver dig med gode ting, midt i den svære tid.

 5. Denne type indlæg er min absolut favorit, det er så fint med lidt fokus på de alle de små, men meget dejlige ting i hverdagen !
  Hver gang jeg læser om de små ting, der har gjort din uge lidt bedre, kommer jeg selv til at tænke på alle de små ting, der har gjort min egen uge ekstra dejlig, og det er jo skønt at blive mindet om :-)