G O D M O R G E N

For præcis 2 uger siden i dag, spiste Anne og jeg ovenviste lækkerier hos Atelier September i Gothersgade, som jeg gerne vil give mine varmeste anbefalinger. Ikke nok med, at det ikke skorter på biodynamiske grøntsagsherligheder til frokost og rigtig rar morgenmad, der både kan være sund eller sød (eller begge dele, som ovenfor), så er der også en butikshund (eller snarere en caféhund?). Og det er ikke hvilken som helst slags hund, næ det er den fineste af dem alle, nemlig en border collie (vil ikke høre nogen indvendinger fra alle jer, der har noget andet ;)). Og han hedder Skat. Og jeg pønser på, om ikke han skal være kærester med Penny. Skat og Penny. Det kunne også blive en fin børnebog…

Rigtig god weekend alle I rare mennesker. Jeg sidder (forhåbentlig) langt oppe i de svenske skove og nyder livet og roen.

Klem

(Visited 1.082 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

11 Kommentarer

  1. Åh, hvor lyder det rart med svensk skov, ro og afslapning! Nyd det :) Jeg vil tage min kæreste i hånden og ud og nyde solskinnet på Nørrebro!