10 spisesteder i København

smaa5_zpscba7e3c0

Ovre på Eurowoman.dk, kan I læse en lille guide til 10 af mine yndlingsspisesteder i København og omegn. Guiden finder I lige her og der er både til den lækkersultne, øko-hippien, den juicetørstige, gourmeten og den frankofile.

I samme åndedrag må jeg lige tippe jer om Ditte fra The Food Clubs Guide til København, som jeg er noget så enig i (der er også et par overlap) og som har mange herlige steder, som også kunne have været på min liste. Så tjek også lige den :)

(Visited 8.144 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

16 Kommentarer

 1. Jeg tillader vidst mig selv alt for lidt når det gælder gode madoplevelser i København =/ Jeg skal helt sikkert op på cyklen og ud og udforske noget af København i løbet af foråret! Tak for gode tips :)

 2. Jeg vil bare lige sige at jeg synes dine indlæg er helt vildt gode :-) jeg har ikke fulgt dig så længe, men hver eneste gang du lægger noget op, vækker det min interesse – hvilket jeg synes er ret imponerende og samtidig sjældent man finder det ved en blog. Virkelig godt arbejde!

  1. Tusinde tak for den søde ros Pernille. Det bliver jeg rigtig glad over at høre. Tak for at du læser med :)

 3. Hej Anne,
  Nu du selv nævner, at der er lidt til den frankofile, kunne det være, at du måske også havde mod på at prøve kræfter med en indisk restaurant? Der bor jo over 1,3 mia. mennesker i Indien, så det er et køkken med kæmpe variation, og måske et køkken som et madøre som dig vil finde tiltalende ;-) Ofte er det nemlig tit det spanske og italienske køkken, som får meget omtale, men der ligger efterhånden også mange autentiske, indiske restauranter rundt omkring i København :-)

 4. Åh, hvor lyder det bare som helt vildt lækre madoplevelser! Vi har selv besøgt flere af dine nævnte steder, og vi drømmer om at komme tilbage – forhåbentligt i 2021, når de åbner op igen! Lad os krydse fingre for et meget bedre 2021, så vi kan komme ud i igen! :-)

  Kh. Cirkeline // RejsRejsRejs

  Du er velkommen til at læse vores tips til top 20 restauranter i København