Flyttemodus

Har været ude at hente nøglerne til mit nye hjem i morges. Det er lillebitte, men noget så fint og i det hyggeligste kvarter, hvor jeg næsten allerede føler mig hjemme. Og der er et lyserødt køkken med gråt gulv og den fineste udsigt. Og det er ikke engang en aprilsnar. Selvom jeg lige skal knibe mig selv lidt i armen. Er så glad og kan ikke vente med at få indrettet mig. Og få plantet blomster i min lille have (har selvfølgelig allerede købt et kirsebærtræ). Men først og fremmest er der en hulens masse ting, der skal flyttes og ordnes, så hvis her bliver lidt stille eller jeg ikke får svaret på kommentarer og spørgsmål, så håber jeg på jeres tålmodighed og forståelse :)

Men hey, lyserødt køkken! Hvor heldig har man lige lov at være?

ENGLISH RECAP: The bright, cute and pink (!) kitchen in my new apartment. Even though theres a lot of moving and hard work ahead, I couldn’t be happier.

(Visited 2.163 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

31 Kommentarer

 1. Det bliver simpelthen ikke mere fantastisk end lyserødt køkken – jeg er helt vildt misundelig. Jeg har kun sådan et hvidt/gråt køkken som dog er helt nyt og kæmpe stort, hvilket jo også er fantastisk men det er jo ikke lyserødt ;-) Stort tillykke med dit nye hjem, jeg glæder mig meget til at se mere til det :-)

 2. Haha! Et lyserødt køkken går virkelig til de færreste, men til dig er det jo bare perfekt :-) Glæder mig rigtig meget til at følge med i, hvordan du får dig indrettet.

 3. Det er så fint og vildt og spændende, Emily! Er det et helt hus, du skal bo i? Eller en lejlighed? Jeg er meget misundelig på din have (og det lyserøde køkken!)

 4. Hej Emilie

  Tillykke med dit nye hjem :) Jeg kan ikke huske om du har skrevet det herinde, så jeg tillader mig at spørge. Er det leje bolig du har fået og i så fald, hvem administrerer de fine huse i Brønshøj?

  På forhånd tak :)
  Natasja

 5. T I L L Y K K E!! Hurra, hvor jeg glæder mig til at se hvordan du indretter dig :) Super fint, lille Emily-lyserødt køkken <3

 6. Er det sådan et lille rækkehus du har fået dig eller hvordan – ser i hvert fald meget hyggeligt ud, så dejligt med have :) Glæder mig også til at få min helt egen en dag og det lyserøde køkken er jo bare for perfekt!

 7. Det ser da ellers koloenormt ud, det køkken. Noget større end min lille firkant med tre skabe :) Glæder mig til flere sneak peaks fra dit nye hjem.

 8. Tillykke med dit nye hjem, Emily. Hvor er køkkenet fint, dejligt lyst og indbydende.

  Jeg bor også i et lillebitte hjem, og jeg er virkelig glad for det.
  Alle møbler, ting og sager er blevet sorteret og prioriteret, og det giver en stor ro, at bo småt – men godt, med alt det bedste omkring mig. Inkl. min høje kæreste der dog godt kan fylde lidt på de 50 km, men hvad kan man gøre… ;)

 9. Ååh heldige dig!!
  Plager min kæreste om ikke nok vi kan male køkkenet lyserødt (først hus – nu prøver jeg med køkken) men han vil bare ikke give sig!! Forstår man jo slet ikke!!! ;)

  God dag :)

  /Mille

  whoslovinyoulove.blogspot.com

 10. Ha ha der er da åbenbart ingen øvre grænse for hvor heldig, man har lov at være:-)

 11. Ej hvor ser det skønt ud! Stort tillykke med det. Min kæreste og jeg flytter også snart, så glæder mig til endnu mere lækker indretnings-inspiration fra din side :)

 12. Tillykke med dit nye hjem og det fine køkken.
  Det kan være hæsligt at pakke alt sit habengut sammen; men hvilken lykke når man kan pakke ud, indrette fra scratch!
  Kæmpe tillykke med haven – det husker jeg som noget af det bedste, da jeg for en del år siden flyttede ind i mit nuværende hus.

 13. Næææh! Du er jo flyttet ind i Binau-ghettoen :D Jeg bor der selv, og jeg elsker det.

  Kæmpe tillykke med dit nye hus! Jeg håber du kommer til, at elske stedet så meget som jeg gør.

 14. Synes nok det køkken så lyserødt ud, men vidste ikke om det var ‘trick of light’ :D
  Godt at høre at du næsten allerede føler dig hjemme – det kvarter ser godt nok også hyggeligt ud! :)

 15. Lækkert ! Glæder mig til at følge med i din indretning af stedet :D Og evt få lidt inspiration – er nemlig selv lige flyttet fornylig.