I BoligLiv

BoligLiv2 boligliv3

Klik på billederne, hvis du vil se dem i større/kunne læse teksten

For et par måneder siden var vores lille kollektiv – eller lidt af det – i et af mine favoritboligmagasiner, nemlig BoligLiv. I går fik jeg flyttet de fleste af mine ting fra Amager til Brønshøj og fandt i den forbindelse magasinet. Og her midt i forandringen er det noget så rart at have den fine, lille boligreportage ovenfor som minde om vores dejlige bofællesskab og et helt fantastisk år i mit liv.

Og så er der også lidt tips og tricks til at bo småt, som jeg i alle tilfælde godt selv kan bruge lige nu. For selvom mit ‘nye’ køkken, som mange af jer bemærkede i går, har en flot størrelse, så er resten af lejligheden (dvs. 2 værelser) meget petite. Det er nemlig bare en lille lejlighed i et større hus. På sigt håber jeg at få et helt lille rækkehus, men lige nu er det altså bare en skotøjsæske, men til gengæld en skotøjsæske med egen have, og denne er heldigvis af en ganske pæn størrelse. Der er i alle tilfælde plads til det essentielle: Hund, grill, bord og stole, solseng(e), blomsterkrukker og måske et lille højbed eller to og/eller en lille urtehave :)

ENGLISH RECAP: While moving from one flat to another, I just rediscovered my (almost) former home in Danish interior magazine BoligLiv. Such a nice memory to have.

(Visited 1.622 times, 7 visits today)

Skriv en kommentar

13 Kommentarer

 1. Fedt interview :) Det ser super hyggeligt ud, og jeg ville slet ikke have noget imod at bo så tæt og cozy med mine veninder :) x

 2. Ej hvor fint! Jeg anede ikke, at pigekollektivet var så relativt lillebitte. Boede selv med en veninde i et års tids, hvor vi havde hvert vores værelse og et køkken med spiseplads. Bor nu med kæreste og masser af plads, og selv om jeg elsker det, sender jeg jævnligt søde tanker tilbage til tøsetiden på Østerbro. Ak ja. Minder ;)

 3. Jeg kommenterer ikke så tit, men har læst med fra starten af :-) Det er SÅ fint med den sovesofa, og jeg har tænkt mig at gøre præcis det samme, idet vi står og skal lave spisestue i vores nuværende kontor. Det sjove er, at vi også har en Wegner sovesofa og var så ked af skulle af med den, men nu får den lov at blive til “slagbænk”. TUSIND tak for inspiration!

  Btw. hvordan har I brugt sovesofaen ift. bordhøjden? Overvejer nemlig at have en forhøjning af en art. Evt. en skummadras ovenpå…

 4. Jeg får helt lyst til at hive min kæreste med i et kollektiv, for hvor får du det da til at lyde hyggeligt! Det må være rart at have ens bedste veninder rundt om en – også i den kedelige hverdag. Rigtig gode tip i øvrigt – jeg sidder lige og tænker på hvor jeg kan få flere hylder ind i vores 2 værelses ;)

 5. Åh, jeg har så længe tænkt over det her. Hvad er det for nogle kasser du bruger til dine stilletter? De er for ens til at være dem skoene oprindeligt kom i :b
  Idéen er skøn. Jeg står og skal til at flytte sammen med kærestefyren, og tvivler stærkt på at han vil lade mig beholde en hel reol udelukkende fyldt med sko, så er nødt til at finde på et alternativ i en ruf (:

 6. Hvor er det en fin artiklen, den skal sgu læses live – jeg må finde den på biblioteket næste gang jeg sætter mig ned til noget kaffe-hygge i magasinafdelingen.

  – Anne

  1. Du kan bare trykke på billederne + zoome, så skulle det være stort nok til at læse :)

 7. Jeg er nødt til at spørge, hvor du har købt malingen til jeres spisebord (det fra Harald Nyborg) og hvilken farve, det er? Det ser lidt tyrkis ud på fotoet, men i teksten står der, at det er en grå nuance? Håber, du kan hjælpe mig med at opklare det :-) God weekend. Mvh Line

 8. Jeg har set flere billeder af dit gamle og nye hjem.. Ih hvor er du altså bare god til det der! Jeg får helt lyst til at flytte ind, haha. Det er dybt inspirerende.