LIVING & vind for 10.000 kr. interiør

Indlægget er udgivet i samarbejde med Magasin

Mit liv kan skæres ned til to hovedpunkter for tiden: Jeg pakker det ned i flyttekasser og jeg søger inspiration til mit nye hjem i boligmagasiner og på Pinterest. Det er nemlig i næste uge, at jeg flytter.

I dag udkommer Magasins eget interiørblad, Magasin LIVING, og det byder på lige knap 100 siders lækker inspiration og indretningsdrømmerier. Og så er det gratis og kan hentes i alle Magasins varehuse.

Og i samme åndedrag skyder Magasin også en sej Instagram-konkurrence i gang, hvor der både er præmier fra bl.a. Muuto, Hay og Lyngby Porcelæn på højkant og tilmed en hovedgevinst på hele 10.000 kr. til at shoppe for i Magasins boligafdeling.

Hvis du har lyst til at deltage i konkurrencen, kan du se her, hvordan du skal bære dig ad. Held og lykke allesammen :) … selvom jeg nu håber, at det bliver mig, der vinder ;)

LIVING er fuldt af bl.a. forårsfin og lyserød inspiration…

… og juicere og andet rart til køkkenet for sådan en som mig.

Sådan må der gerne se ud i et hjørne af min nye lejlighed.

(Visited 275 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

9 Kommentarer

  1. Mit bedste køb sidste år, er uden tvivl også Gubi Grasshopper, som pynter skønt i vores sofahjørne. Jeg glæder mig til at følge med i din indretning af dit nye hjem :)

  2. Du skriver at du kigger Pinterest for boligindretnings ideer – hvilke søgeord bruger du oftest til at søge inspiration :) ?