d o w h a t y o u l o v e

12830172915_d2e3a823c5_bPhoto: a pair & a spare 

Bare en lille fredagsopfordring herfra. Og nu behøver det jo ikke handle om, at skulle (eller kunne) leve af ens hobby (for det er slet ikke sikkert, at man så ville elske det). For mig handler det mere om at lave noget, man elsker. Gerne det meste af tiden, men under alle omstændigheder en gang i mellem. Og helst minimum en gang om dagen. Også selvom det bare er at stoppe op og kigge på Københavns (eller hvor man nu bor) skønhed på morgencykelturen, købe et påskeæg til en man holder af (og en selv, nu man er i gang) eller sætte sig med benene oppe i en solbeskinnet krog med en god bog.

Jeg flytter de allersidste af mine ting fra Amager i dag og glæder mig til så at komme i gang med noget af det jeg elsker allermest: At ordne, rydde op og indrette (især det sidste) og skabe mig et nyt fint hjem.

Rigtig god weekend <3

(Visited 344 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

13 Kommentarer

  1. Hej Emily.

    Jeg har i lang tid virkelig været fan af jeres lille kollektiv! Synes ideen er så fin (og anderledes idet jeg forbinder kollektiver med unge der lige er flyttet hjemmefra og vil spare nogle klejner).
    Vil vildt gerne høre noget mere om hvordan I endte med at flytte sammen, jeres overvejelser, hvorfor det kun skulle vare et år, osv :) Håber du vil dele lidt med os!

  2. God reminder til weekenden! Nogle gange falder jeg i hverdagens rutiner, og så får jeg måske ikke lige stoppet op og nydt omgivelserne så meget som jeg burde. Det vil jeg blive bedre til, og det starter denne weekend!

  3. Jeg tror på at det er dén livsfilosofi, der er værd at leve efter. I kombination med gavmildhed og venlighed kan man komme langt…