11 Boligfavoritter

Indlægget er udgivet i samarbejde med Magasin
boligfavoritter

Jeg læser boligmagasiner, kigger på Pinterest og tænker i møbler og interiørdetaljer i ét væk for tiden. Og jeg er kommet frem til at stuen skal holdes i sort og hvidt med blå og grønne detaljer, mens soveværelset får lov at være hvidt med lyserøde detaljer blandet med lysegrå og metallic (bronze, guld og sølv). Lidt som det var før (se her), men med en udbygget garderobe. Og med lidt mere plads heldigvis.

Jeg har ikke fundet helt ud af de store ting lige endnu, men man kan gøre meget med detaljer og småting, så her er 11 favoritter fra Magasins boligafdeling, som jeg gerne ville have boende.

Husk i øvrigt at Magasin udloddet et gavekort på 10.000 kr. til deres boligetage til og med d. 27. april. Se hvordan du deltager her.

11 boligdetaljefavoritter
1. Plissé brevordneren fra Hay brevordneren holder styr på mine papirer og kvitteringer og pynter samtidig.

2. Små, kønne farveklatter af bl.a. lyserød er fint til at lyse lidt op i en ellers farveneutral indretning. E27 Pendel fra Muuto og lysestage fra Ferm-LIVING.

3. Jeg vil indrette min stue i hovedsageligt sort og hvidt og denne pude vil passe perfekt hertil. Zig zag pude fra Magasin Living.

4. Jeg elsker at skabe små stillebener og ‘udstillinger’ i mit hjem og hertil er glasmontren fra Magasin Living perfekt.

5. Jeg har samlet på Mumi-porcelæn i flere år og bliver aldrig træt af de finurlige og barnlige kopper, kander og skåle. Denne her må gerne slutte sig til samlingen

6. Mit hjem er småt og hertil er en puf smart, idet den ikke optager meget plads og nemt kan flyttes rundt efter behov. Diamond puf fra Magasin Living.

7. Finn Juhls vendebakker fra Architectmade. Bakker til en kop te og en mad, bakker til morgemad på sengen, bakker til stillebener, bakker til lys og parfume. Jeg er vild med bakker!

8. Friske blomster er et must hjemme hos mig og dermed også dekorative, men enkle vaser at have dem i. Lyngby Vase og Omaggio vase fra Kähler.

9. Kitchen Aid Artisan Mixer er drømmekøbet til mit køkken. Farven kan jeg dog ikke helt beslutte mig for, men synes virkelig at den pistaciegrønne er lækker. Eller den i kobber. Eller den lyserøde…

10. Mit tøj hænger fremme på 2 tøjstativer i soveværelset og pæne, ens bøjler får det til at se dekorativt og harmonisk ud. Prøv evt. at mikse to slags, eksempelvis guldfarvede metalbøjler og koralfarvede træbøjler således at hver anden er den ene slags og hver anden den anden slags, for en cool effekt.

11. Jeg er lige blevet haveejer og kan ikke vente med at indrette mit nye udendørsrum, bl.a. med en Bloomingville hængekøje og en Bastian Garden vandkande. Og en hel masse blomster i krukker og kasser!

ENGLISH RECAP: 11 detail oriented interior favorites I wouldn’t mind adding to my new home.

(Visited 609 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

22 Kommentarer

 1. Jeg ved godt, at indlægget er lavet i samarbejde med Magasin – men hvis man nu er på et budget (ligesom du), så har Notre Dame altså en del gode alternativer til mange af tingene.
  http://notredame.dk/shop/lysestage-i-keramik-755p.html
  http://notredame.dk/shop/glasklokke-med-lys-1287p.html
  http://notredame.dk/shop/vase-uglaseret-kegleform-537p.html
  http://notredame.dk/shop/vase-fajance-816p.html
  http://notredame.dk/shop/globepaere-469p.html

  Der er nogle bedre alternativer i butikken (der er større udvalg), men det var bare et par eksempler fra hjemmesiden. Bare i det tilfælde, at man gerne ville have tingene, men måske ikke går så meget op i, om det er de rigtige mærker :) Og der er også både vandkander og til sommer kommer der sikkert også hængekøjer.
  Ok, det lyder som den vildeste salgstale, jeg er bare selv fortaler for at købe smukke ting, uden at man skal betale en milliard for det :P Håber, at det er okay.

   1. Selv tak.
    Kan egentlig godt se at det er en farveskala, der godt kan indgå i dit univers uden problemer :-)

  1. Hej Mette.
   Tak fordi du nævner de fine Munk bakker.
   Det er så dejligt med lidt opmærksomhed :o)
   Kig forbi – analogt eller digitalt!

   MVH

   Henrik / Ö

   PS: Fin blog Emily.

 2. Normalt sidder jeg altid og sukker efter de billeder, du lægger op, men nu kan jeg glæde mig over, at jeg faktisk ejer nogle af de ting, du ønsker – således må jeg straks købe nogle friske blomster og sætte i min Kähler- og Lyngby-vase og drikke en kop te af min Mumi-kop :-) Rigtig dejlig dag til dig, Emily, og Emilys læsere!

 3. Hej Emily!
  Jeg har efterhånden fuldt med i dit og din søde vovses liv i noget tid. Det er en rar og dejlig hverdagsagtig-nede-på-jorden blog du har, og det kan jeg rigtig godt lide. Jeg har et lille tip! På http://www.lyngbyvasen.dk/shop/hvide-vaser-71c1.html – som vidst nok er dem der fører vasen oprindeligt, kan man købe 2. Sortering i Lyngbyvaser til billige penge.. Hvis det er, anbefaler jeg at tage derud og se på vaserne, da der jo kan være fejl i. Der har lige været et åbent lagersalg, hvor man bare kunne komme. Jeg er ikke sikker på om der ellers er åbent for besøg, men ellers kan du kontakte dem og høre dem ad. Bare et lille tip ;)
  mange glade forårshilsner
  Silke