Opskrift på sunde cupcakes + vind bogen Sunde Søde Sager

Dygtige Ditte fra The Food Club, som jeg bl.a. har rost her og her, har begået endnu en must have kogebog. Denne gang handler det om søde sager på den sundere måde. Lækkerier der er blide ved blodsukkeret og som har højere næringsværdi end kage og slik sædvanligvis kan prale af. Bogen er propfuld af opskrifter uden raffineret sukker og hvedemel og indeholder masser af sundere alternativer til den søde tand. Og det helt uden at være frelst eller prædike. Der er opskrifter på alt fra ispinde til lagkager over raw brownies og masser af små, sunde lækkerier, der snildt kan erstatte alt fredagssukkeret hos både store og små.

Jeg bagte ‘Små banankager med pink skyrcreme’ fra bogen i lørdags og de var et hit og tilmed glutenfri. Opskriften kan I se lidt længere nede i dette indlæg :)

Jeg har i øvrigt fået lov at udlodde et eksemplar af den fine bog. Kig med nederst i indlægget, hvis du har lyst til at deltage i konkurrencen :)

SMÅ BANANKAGER MED PINK SKYRCREME – 8-10 stk.
2 modne bananer
2 æg
50 g kokosolie
2-3 spsk honning
175 g mandelmel*
25 g kokosmel
1 tsk natron rørt ud i 1 tsk citronsaft
evt. revet skal fra 1/2 økocitron

PINK CREME
3 spsk skyr
100 g flødeost
2-3 spsk honning
1-2 tsk frysetørrede bær (fx hindbær eller brombær)

 • Kom banan, æg, kokosolie og honning i en blender eller en foodprocessor, og blend indtil massen er ensartet.
 • Bland mandelmel, kokosmel og natron sammen, og vend det godt rundt i bananmasses.
 • Fordel dejen i muffinforme af papir (gerne sat i en muffinplade), og bag kagerne i ovnen ved 200 grader i ca. 15-20 minutter, eller til de er gennembagte.
 • Lad kagerne køle helt af, inden de dekoreres med creme.
 • Rør alle ingredienserne til cremen sammen med en håndmikser, og smag til.
 • Kom cremen i en sprøjtepose med en stjernetylle, og læg cremen på køl i ca. 30 minutter. Hvis ikke du har en sprøjtepose, kan cremen blot smøres på med en kniv eller spatel.
 • Dekorér de afkølede kager.

*mandelmel kan købes færdigt i mange velassorterede supermarkeder, men ellers er det nemt at lave selv. Det er nemlig bare smuttede, fintmalede mandler. Du kan male dem i en blender eller foodprocessor.

Pssst…. det fine kagefad er fra Keith Brymer Jones og ‘platterne’ er fra Ferm LIVING.

Vind Sunde Søde Sager fra The Food Club
Hvis du kunne tænke dig at vinde dit eget eksemplar af bogen skal du blot skrive en kommentar om noget sødt til dette indlæg inden på søndag d. 27. april kl. 12.00.

(Visited 7.835 times, 3 visits today)

Skriv en kommentar

312 Kommentarer

 1. Jeg kender ingen, der har en større sød tand end mig! Den bog vil jeg simpelthen så gerne have fat i!! :D

 2. Når sødt og sundt går op i en højere enhed bliver jeg glad. Derfor vil jeg MEGET gerne have fingrene i den bog :)

 3. Jeg er en kage-elsker, bage-elsker og sukker-elsker! Jeg elsker selv at eksperimentere med sundere opskrifter, så det kunne være så spændende at få masser af lækker inspiration fra en, der er så dygtig som DItte! :-)

 4. Dejligt at solen, og dermed varmen, begynder at vise sig fra sin gode side, så er det lige pludselig helt ” lovligt” at spise lækker is.
  God Mandag til dig
  – Anna Lise

 5. Uhm, hvor ser det bare gode og syndige ud! Det er jo fantastisk at de slet ikke er det!!
  Jeg er en kæmpe kage (og slik og is og chokolade) elsker, så ville gerne vinde den fantastiske bog, så jeg kan blive en smule sundere imens ;)

 6. Lige siden jeg har smagt de lækre raw-dadel-kugler, som en erstatning for havregrynskugler, har jeg været hooked på “sunde”, søde sager. Men jeg synes tit inspirationen glipper, så denne bog ville være et perfekt tilskud til min (lidt for) søde tand.

  Blogkrammer fra Christina – tusind tak for et fantastisk blogunivers!

 7. Søde sager er umulige at undvære. Det har jeg indset. Efter mange forsøg på at leve uden. Så nu prøver jeg at lave dem, så de er rimelig sunde, men jeg mangler inspiration, så denne spændende bog ville virkelig lande på et tørt sted :-)

 8. Iiih den bog gad jeg godt vinde! Elsker søde sager – og hvis de så også er sunde er det jo win-win :-) især is-opskrifterne ville være et hit, da mine tidligere eksperimenter med sunde is har været alt andet end vellykkede…
  -Anna

 9. Jeg elsker at bage, elsker at spise søde sager – MEN nu når jeg er gravid må jeg holde lidt igen. Ellers når jeg at tage aaaaaaaalt for mange kilo på. Så denne bog vil lande godt hos mig, så jeg stadig kan blive forsødet, bare på den sunde måde. :)

 10. Jeg elsker søde sager men er også for stor, så jeg prøver mig lidt frem med sunde kager, men mangler virkelig inspiration

 11. Mmmmm jeg elsker skumfiduser! Især de lyserøde, søde skumfiduser. De er også bare helt vildt pæne?! Sådan en skål hvide og lyserøde skumfiduser i en lyseblå skål med en lysegrå kop kakao ved siden. Jeg elsker for øvrigt også pastelfarver :-)

 12. Mmm… Denne bog ville være perfekt som inspiration til søde (sunde) og hyggelige stunder med min skønne mødregruppe. Perfekt når vi allesammen er igang med at smide de sidste graviditetskilo, men ikke kan lade de søde sager stå :)
  Jeg krydser mine fingre!

 13. Puha, alle de fantastiske søde sager, jeg har indtaget i påskeferien er til at skrive en hel roman om, men toppen af poppen må være en hvid chokolade/rabarberlagkage, min søde søster kreerede igår.

  Knus Mette

 14. Sødt og sundt sammen – det er nok den bedste kombi! Elsker alt det søde, men får ikke spist kager og andet bagværk så tit, fordi det ikke altid er så sundt. Så sådan en bog ville være perfekt!

 15. Når man både er glad for søde sager og samtidig gerne vil være sund, så er bogen jo et must! Jeg vil rigtig gerne have fat i den :)

 16. Nu symtes jeg generelt, at lyserødt er det sødeste i verden, og når så denne kage på samme tid er sundere end andre, så er det jo helt perfekt..:)

 17. Jeg er selv en pco-ramt kageelsker, så ny inspiration til sunde smukke kager ville være skønt! :)

 18. Jeg elsker at bage søde sager og eksperimentere i køkkenet; men samtidig må det gerne være lidt sundere, så jeg ikke får et kæmpe sukkerchok efter hver portion cupcakes eller cookies! De der cupcakes ser vidunderlige ud, og ligeså gør bogen :)

 19. Åh – en perfekt gave til min kage- og bageelskende søster, der snart fylder år! Søde, men sunde kager betyder vel at man må guffe flere i sig end normalt? ;-)

 20. Jeg elsker at bage og eksperimentere i køkkenet, og denne kogebog ville være perfekt til formålet! Så får jeg heller ikke så stort et sukkerchok, hver gang kagerne kommer ud af ovnen ;) Kopkagerne ser vidunderlige ud, det kan være dem, som blive mit næste bageprojekt.

 21. Både min kæreste og jeg er vild med søde hjemmebagte sager. Vi plejer at begrænse det til weekenden for ikke at få sukkerchok og alt for mange kilo på sidebenene. Men med denne bog ser jeg en mulighed for at udvide vores kageordning til hverdagen – juhuu! Håber jeg vinder bogen :)

 22. Haps, de ser lækre ud! Og så lader de til at være naturligt glutenfri? Det kan min mave li! :D Dem må jeg prøve at bage næste gang der skal være venindehygge og vi får lyst til noget lækkert, med god samvittighed :P
  Og så er din styling jo altid fantastisk, du er virkelig god til at pynte kager! Mine bliver aldrig særlig fotogene ;)

  Anna – http://www.wonderwomanwannabe.dk

 23. Min største svaghed er bland selv slik! Syntetisk, sukkerfyldt, overload af farvestoffer-slik, jep, det er lige mig! Hvorfor vil jeg så gerne vinde denne bog? Fordi jeg prøver at droppe bare liiiidt af mit bland selv slik og i stedet finde lidt mere naturlige alternativer! Og mine øjne siger bestemt ikke nej til ovenstående billeder, så kunne være spændende at se, om de også kunne tilfredsstille mavsen ;)

 24. Jeg elsker min søster, og vi elsker begge søde sager. Men vi vil også begge gerne tabe os en smule, så ville det ikke være perfekt, atvi kunne holde den årlige kage-bage dag med god samvittighed? Det synes jeg! :-) <3

 25. Sådan en bog kunne jeg godt tænke mig. Den skulle bruges til en sød gestus. Jeg elsker at invitere på kage og glæde mine kære og dette kunne denne bog i den ged bidrage til. Sød men sund gestus.:-)

 26. Hej Emily.

  Vil bare sige tusind tak for en kanon dejlig blog! Jeg har været fast læser i et par år, og jeg læser altid dine indlæg først på bloglovin :-) Jeg elsker dit fine design, dine skønne billeder og din misundelsesværdige stil. Når det er sagt, så elsker jeg også, når vi, som læsere, bliver lukket lidt længere ind, og det gjorde vi især i indlægget med din mor. Det rørte mig meget, og jeg vil bare sige, at jeg er glad for, at hun har det bedre igen!

  Jeg eeeeeelsker søde sager. Så det ville da være skønt med denne bog!

 27. Jeg må ærligt indrømme at jeg gerne vil tabe et par kg, men det er ganske umuligt for mig at styre min søde tand. Jeg ville derfor eeeelske en bog fyldt med lækre, sunde, søde sager :-)

 28. Åh, noget sødt.

  Jamen – jeg elsker alt sødt, helst det, jeg selv har bagt og dermed kender alle ingredienserne i.

  …og så glæder jeg mig til at prøve “din” kransekage opskrift på fredag :)

 29. Jeg ELSKER (tænker næsten konstant på lækkert bagværk…) søde sager, men vil så gerne have nogle ideer til sundere alternativer.
  Ville blive rigtig glad for bogen.

 30. Min kære mormor, som netop er blevet alene efter 64 år med min elskede morfar ved sin side – hun er det sødeste, jeg ved!

 31. Sikke en fin kogebog..
  Jeg er (som alle andre?) vild med søde sager :-)
  Jeg har glutenallergi, og er da nødt til at prøve at bage disse fine lækre glutenfrie kager :-) Ville elske at vinde bogen, så jeg kan gå på opdagelse efter flere glutenfrie søde fristelser :-)

  Rigtig god tirsdag

 32. Hvor ser de gode ud! Jeg vil rigtig gerne vinde bogen, så jeg kan servere sundere desserter til mine søde roomies.

 33. Jeg er en kæmpe sukker-gris og efter alt sødt og godt. Prøver dog selv at lave de sundere udgaver, så jeg kan tillade mig, at spise det søde så ofte som muligt (hehe) Denne bog vil derfor passe perfekt til mit køkken, og mit gode og glade sukker humør.
  Sødt og sundt er den bedste kombi. smiler.

 34. De fineste cupcakes og den fineste bog og det bedste koncept når man som mig elsker søde sager! Jeg har netop skrevet bogen på min ønskeliste til min fødselsdag og derfor ville den være skøn at vinde!

 35. Vi lavede din easy peasy pie with fresh berries til weekendens påskefrokost, som en overraskelse til hele svigerfamilien, og den faldet i så god jord at fadet blev tømt og dem som normalt ikke spiser kage var nødt til at smage. Den var tilpas sød og tilpas sur og så super duper lækker og nem. Har oftet få inspiration i dine opskrifter og de har altid været en succes, så tusind tak for det!
  Ville elske at vinde en kogebog med søde “sundere” sager, da vi vores lille husholdning har en sød tand og kæresten elsker når der bliver bagt kager, de forsvinder oftest på et par dage.. Og med den succesrate dine opskrifter har i dette hjem, så skal de ovenstående muffins klart prøves en tur. :)

 36. Jeg elsker søde sager, men det er endnu bedre når de er sundere versioner :o) Denne bog må være lige noget for mig!

 37. Jeg har en kæreste som er MEGET svært at overbevise om at spise “sunde” søde ting. Derfor vile jeg elske at få denne bog, og dermed noget inspiration til hvordan jeg kan snyde ham :D

 38. Noget sødt vil være at se min dejlige familie igen D 10. juni, når jeg vender hjem fra et halvt år i Australien :)

 39. Det er den perfekte kombi når man som mig elsker søde sager! Og bogen i sig selv ser jo bare rigtig sød ud! Den gad jeg godt vinde :-)

 40. Åh jeg elsker at bage søde sager, men oftest ender det med nogle værre kaloriebomber – der vil denne bog kunne redde mig! :)

 41. Jeg har simpelthen forsøgt så mange gange at bage uden sukker og hvedemel – uden særlig stor succes! Så den bog vil jeg så gerne vinde.

 42. Må modvilligt konstatere at badevægten ikke lyver – mine bukser strammer efter påskens udskejelser og med fødselsdage en masse på programmet de næste uger, kunne nogle mere lødige alternativer til de vanlige bomber, komme som sendt fra himlen. Finger’s crossed.

 43. Den ser SÅ lækker ud, den kogebog. Hvis jeg ikke er så heldig at vinde den, så må jeg vist snart købe den. :)
  Jeg har ikke bare en sød tand, men ret så mange, så det er klart, at det er bedst, hvis jeg ikke fodrer dem med raffineret sukker hele tiden.
  Og rigtig glædelig påske, Emily. :)
  Bedste hilsner
  Luna Bærmonster

 44. Skønt! At kunne spise søde ting uden den dårlige samvittighed er da det ultimative for os tøser! :-) Håber det bliver mig der vinder den fine bog! Glædeligt forår allesammen

 45. Den første tanke der rammer mig, ved at tænke på ordet sødt er jordbær!
  Jordbær er bare indbegrebet af sødt, er det ikke? Både udseendesmæssigt og smagsmæssigt.

 46. Åh lidt inspiration kunne være dejligt. Har ligget syg hele påsken…det burde forbydes at ligge syg i ferien!!! Idag er jeg så lidt mere ovenpå, og ville elske at overraske familien når de kommer hjem i weekenden igen. Og så ser bogen jo skøn ud og ville pryde min reol:-) tak forening skøn skøn blog:-)

 47. Jeg elsker kage! Og ville elske denne bog, så jeg kan forkæle min søde mor og hendes kæreste, som er på LCHF – tænker denne bog vil være er godt supplement til dette. Og så fordi jeg gerne vil være en sød datter ;-)

 48. Åh, min søde tand er forfærdelig, og frygter sådan, at når min kæreste og jeg flytter sammen, så går det galt.
  Derfor ville det være oplagt med en bog om sundere alternativer, så min kæreste og jeg ikke risikere at blive kuglerunde ;)

 49. Uh jeg elsker næsten alt der er sødt. Og elsker også selv at lave diverse ting. Især chokoladekage! Men lige nu går jeg og glæder mig til at få min første gammeldags isvaffel snart – for det er da godt

 50. Den bog lyder som noget for mig! Eksamensperiode er for mig lig med lidt for mange søde sager, når man sidder der og har ondt af sig selv, så inspiration til sundere sødt vil ikke være dårligt :)

 51. Jeeeeeeg elsker søde ting. Jeg laver og spiser derfor nok liiiidt for meget af det. Måske et lidt sundere alternativ til flødeskumskager, chokolade mousse (af den fede slags) og osv. ville være godt :)

 52. Jeg elsker søde sager. Særligt er jeg glad for at bage din lækre brownie med god mørk 72% chokolade og masser af smør ;-)

  Mon ikke denne ‘sunde søde sager’-bog ville være god at have stående i bogreolen i tilfælde af, at man får brug for at lave lidt sundt sødt også :-)

 53. Jeg elsker at bage, og kunne rigtig godt tænke mig lidt inspiration til det søde køkken…

 54. Hvem vil ikke gerne vinde den bog?! Har flere gange prøvet at lave sundere desserter og kager, men det er som om, at jeg aldrig rigtig rammer helt rigtigt. Kunne virkelig godt bruge nogle gennemprøvede opskrifter dra The Food Club -manner det ser lækkert ud :-)

 55. Jeg er alt for glad for søde ting. Jeg prøver at holde igen, men det viser sig at være en umulig opgave. Så jeg er kommet frem til at jeg lige så godt kan nyde det :P
  Noget sundt sødt ville dog ikke være dumt når det nu er sådan…

 56. Jeg elsker kage, men desværre kan ikke ‘råd’ til at spise det så meget som jeg gerne ville. Denne bog er svaret!

 57. Jeg er den største sukkergris, så denne bog ville være genial at ha’ på hylden. Både for min sukkertrang, men også for mine buksers skyld ;)

 58. Det kunne da bare være super “sweet” at vinde den bog. Så man bage/spise kage med lidt bedre samvittighed :)

 59. Da jeg så kagerne på instagram, havde jeg virkelig svært ved at forestille mig hvordan noget der ser så lækkert ud, kan være sundt, men nu er jeg overbevist! Om ikke andet lyder det i hvert fald sundere og som et godt alternativ til almindelig kage :)

 60. Jeg har en VIRKELIG sød tand, men er nødt til at holde igen fra alle købekagerne da de sætter sig på sidebenene. Sunde søde kager gør det for mig, men mangler tit inspiration. Så denne bog ville virkelig hjælpe mig, så jeg kan bage kager til mine kære og jeg med god samvittighed :)

 61. Elsker især chokolade… Alt med chokolade:)
  Men har pco og prøver virkelig at finde mig en livsstil som går hånd i hånd med pco… Er godt på vej, men denne bog ønsker jeg mig virkelig!!!!

 62. Det ville være skønt at vinde denne bog, så jeg kunne få lidt nyt og sødt inspiration til den ”sunde” bagning som tilmed er glutenfri, sådan at min søde kæreste kan være med.

 63. Ups! Nu med rigtig mail :

  Søde sager er umulige at undvære. Det har jeg indset. Efter mange forsøg på at leve uden. Så nu prøver jeg at lave dem, så de er rimelig sunde, men jeg mangler inspiration, så denne spændende bog ville virkelig lande på et tørt sted :-)

 64. Jeg får simpelthen så meget lyst til at bage efter at have læst dette indlæg – så jeg håber, at denne søde, men knap så usunde kagebog havner i min postkasse :)

 65. Ej den bog vil jeg gerne have fat i. Da jeg er gravid vil jeg gerne skrue ned for sukkeret… Men jeg har en kæmpe trang til søde sager… Har brug for inspiration

 66. Hvor ser de virkelig søde og syndige ud – det ligner i hvert fald slet ikke noget, som er sundt. Desuden lyder det virkelig til at være en helt fantastisk bog :)

 67. Jeg vil vildt gerne vinde denne bog! Specielt efter en uges påskeferie i Paris med alt for mange macarons og croissants… Hvordan holder pariserne sig så slanke?!

 68. Alle har brug for søde sager, men når man nu kan lave sunde søde sager, for man det jo bare endnu bedre med sig selv, end hvis man proppede en masse sukker i munden;-)

 69. Jeg har helt fra barnsben haft den største sunde tand, men har altid kunne “tåle” det – nu med alderen kan jeg mærke, at det ikke rigtig holder mere (det er vi nok mange der kan)! Derudover er jeg lige kommet ud af et 5-årigt forhold, så jeg tænker at NU skal livsstilen lægges om – og hvilken bedre måde at gøre det på end at starte med den her bog? :-)

 70. Med sådan en sød tand som jeg har kræver det nærmest sunde alternativer hvis jeg ikke ønsker at ligne en flødebolle – så den bog ville da være genial at eje!

 71. Kan sødt være sundt? Det virker ikke sådan, hvis jeg kigger på vægten efter den her ferie ;)

 72. Skønt at kunne forene glæden ved det søde med den gode samvittighed. Den bog vil jeg meget gerne vinde!

 73. Elsker søde sager… og har et par søde unger, der også elsker søde sager… Jeg må da i gang med at lave disse søde og sunde sager til dem :)

 74. Elsker kage og at bage kage, men kunne virkelig godt tænke mig at prøve nogle sundere alternativer til traditionel kage :)

 75. MMhhh elsker The Food Club og vil rigtig gerne vinde en bog med opskrifter, der kan slukke mine preggo cravings uden alt for meget af det usunde ;)

 76. MMhhh elsker The Food Club og vil rigtig gerne vinde en bog med opskrifter, der kan slukke mine preggo cravings uden alt for meget af det usunde ;)

 77. Sødt, salt, surt, bittert og umami – men størst af alle er det søde ;)
  Det må næsten være mit motto! Og derfor må jeg bare eje den fantastiske bog,
  så jeg kan spise endnu flere søde sunde sager :)

 78. Om noget sødt: Jeg elsker søde sager – jeg har han uhyggeligt sød tand, og af den grund er det jo fantastisk med en opskriftbog, som denne, der gør det “lovligt” at nyde de søde sager (:

 79. Jeg elsker alt sødt, især kager, og jeg holder ligeledes meget af at bage, og jeg kan bruge flere timer i køkkenet. Dog er jeg som de fleste andre også nødt til at holde en vis vægt, og derfor lyder-sunde-søde-kager helt perfekt for mig!
  krydser fingre :)

 80. Super give away! Jeg elsker søde sager, der også er sunde – især banankage! Så er sikker på, at bogen vil være et hit

 81. Jeg elsker at bage – og en bog fyldt med sundere alternativer ville lige være sagen :)

 82. Min søde søde kæreste træner rigtig meget og går meget op i sin kost, det ville derfor være helt vildt skønt at kunne bage nogle sundere alternativer til ham, så han ikke skal gå glip af en af livets største glæder: søde sager! Derfor vil jeg super gerne vinde denne bog.

 83. Jeg nyder at eksperimentere med søde sager, der netop er gode mod kroppen og humøret, og jeg ville elske at forkæle venner og familie med sunde lækkerier fra Dittes fine bog.

  /Liv

 84. Jeg har “desværre” arvet min mors søde tand og kærlighed til søde sager om aftenen, hvilket jo nok er det værste tidspunkt på dagen at proppe sukker i sig! Så kunne godt bruge nogle sunde alternativer til når sliksulten sniger sig ind på mig – så kan jeg sove med nogenlunde god samvittighed :)

 85. Jeg har virkelig en sød tand, men er lige begyndt at skulle leve sundere. Min krop kan ikke klare alt det sukker længere. Så vil virkelig gerne vinde denne bog! :-)

 86. Jeg er på kur, og prøver at undgå alt for søde sager, men ih åh hvor er det svært, når man elsker slik, kager og lakrids – men har tabt 35 kilo, og målet er 40 kilo – så dét at få noget sund inspiration vil nok hjælpe mig lidt til at holde mig fra de rigtige søde sager, og lave nogle gode erstatninger :-)!!!!

 87. Elsker, elsker, elsker søde sager – det er næsten helt forfærdeligt, så min bikini ville vist være ret glad for at vinde denne bog (og jeg lige så). :)

 88. Eeeeelsker søde ting – dog skal vi jo alle passe lidt på , derfor ville denne bog være SKØN at have :D

 89. Den lyder alt for lækker, den bog. Gad vide om der er en sund opskrift på chocolate chip cookies så jeg kan få stillet min lyst uden at være alt for usund ;)

 90. Oi, vil vildt gerne vinde denne bog. Min kæreste går meget op i sundhed og der ryger ingen kager med hjem medmindre der er tænkt over mængden af fedt og sukker i dem.

 91. Slik, kager, My little pony, is, sodavand, hundehvalpe, kager…..masser af kager, kattekillinger, Disney film, candy floss…

  Det kan da ikke blive meget sødere end det hva! :)

 92. Mhm! Mine tænder løber helt i vand, når jeg læser alle de forsødede kommentarer! Jeg får helt lyst til (sundt ;-)) wienerbrød!

 93. Jeg er helt tosset med Ditte! Den her bog står på min 21 års ønskeliste og jeg håber SÅ meget at jeg snart får fingrene i den. Jeg er den største sukkergris i verden (måske ikke, men næsten så!) og det er så fantastisk at der nu findes en HEL kogebog fuld af søde sager uden alt muligt stads kroppen ikke er venner med. Jeg elsker det!!! Krydser poter for at vinde <3

 94. Jeg bage mindst kage 1 gang om ugen, for i min familie har alle en sød tand ;) Et sundere alternativ ville dog ikke skade, bare det stadig smager godt!

 95. Haps, de ser skønne ud de kager! Lyder lige som nogle jeg ville elske – de må på kagebordet snarest! :-)

 96. Det er nogle utroligt søde pynteblomster, du har lavet ud af den pink skyrcreme! :)
  Tillykke med din nye lejlighed :)

 97. åhh – den vil jeg SÅ gerne vinde! Stod med den i hånden her i påskeferien, hvor jeg var et smut i DK, men havde brugt alle pengene på at shoppe nyt tøj – det er ikke så let at finde her i Bruxelles :D Jeg er en sucker for søde sager – men i år vil jeg i bikini-form, så måske bogen er min redning, så jeg trods alt kan få lidt at forkæle mig selv med i weekenderne :)

 98. Uh den vil jeg da gerne vinde…

  Til min fødselsdag i slutningen af marts bagte jeg dine chocolate chip cookies og hold nu fast (!!!) hvor er de bare gode. De gik som varmt brød og var virkelig ventetiden værd!
  De skal nok blive bagt mange gange i fremtiden :-)

 99. Ditte og hendes Blog “the food Club” er og bliver nok en af mine farvoritter når det kommer til madblog. At hun nu har lavet endnu en kogebog, også endda med søde sager uden sukker og mel, er jo bare det største VIN..!!! Som noget sødt til dette indlæg vil jeg tippe folk om hendes LÆKKER Raw Peanut lakrids cookies som er super nemme at lave, og som heller ikke indeholder sukker. De er søde, og hvis der tilføjes lidt salt, alt hvad en godbid skal være for mig.

 100. Det må da være den søde “sunde” tand som rykker, når jeg i morges efter at have læst dit indlæg er løbet ud for at købe ind til disse lækre kager?

  Nu venter jeg på det bliver aftensmad tid så jeg kan sætte kagerne ind efter maden (så spilder jeg ikke strøm på at varme op 2 gange, går meget op i det!).

  Jeg har købt blåbær til at søde kagerne med, samt macapone fordi jeg har en svaghed for italiensk ost <3

 101. Jeg har de sidste par måneder levet uden sukker, så det ville være feeedt med ny inspiration til fortsat sukkerfri livsstil!

 102. Jeg ville blive så glad hvis jeg vandt denne bog, da min far har fået konstateret tidlig Diabetes og jeg kunne rigtig godt tænke mig at lave nogle lidt sundere kager til ham i weekenderne! :)

 103. Sødt med sødt på. Banan muffins er bare det bedste og de her bliver bagt på torsdag til min datter og hendes 3 veninder :)

 104. Åh, den gad jeg godt vinde!!! Jeg elsker stort set alle søde sager, men når man også elsker at træne og gerne vil være sund, så går den altså ikke… Ikke hele tiden i hvert fald ;-) derfor vil det være så fedt med nogle sundere alternativer, så jeg krydser fingre!

 105. Jeg elsker at sommeren er på vej…
  Men ligemeget hvor højt jeg elsker at kunne sidde i haven og høre fuglene pippe og dufte den friske duft at ny udsprungede træer, så bringer sommeren altså ikke kun gode ting.
  Hvis der er noget, kvinder ønsker at få, så er det en bikinikrop, og jeg er ingen undtagelse.
  Så foråret er også den tid hvor man skal træne lidt mere og spise kager lidt mindre. Ikke at det kun er en dårlig ting. Det er også fedt at træne osv. Men at cutte kagerne helt er svært, og det er der man har brug for sunde søde kager.
  Derfor vil jeg virkelig gerne have fat i den bog!

 106. I mit univers drejer Jorden om en akse af sukker, selvom samvittigheden ofte siger alt andet en ja. Sundt og sødt kan dog sagtens klinge i fin symfoni, hvorfor jeg mere end noget andet i øjeblikket ønsker at få fingre i den litterære sag :D

 107. Uh, den bog ville komme til stor gavn herhjemme, hvor både kæreste og undertegnede nok er røget liiidt i sukkerfælden. OK, ret meget i sukkerfælden… Lidt blodsukkervenlig inspiration ville være fantastisk!

 108. Jeg spiser – indrømmet – ofte søde sager, og mener, at det kan der sagtens være plads til. Man gør kun livet surt for sig selv ved at sætte hårde grænser for sig selv. Lidt sjovt (øhm, sødt) skal der jo være :-)

 109. Jeg kan godt lide søde ting – Søde mennesker, søde dyr, søde kager og søde sager :-D

 110. Jeg ville elske at kunne hive denne bog frem og kokkerere lækkerier til mine søde veninder, familie osv (og ikke mindst deres søde tænder!)

 111. Elsker søde sager , men jeg kunne godt tænke mg at lave de lidt mere sunde :-)

 112. Sikke en fantastisk ide – og ganske passende her efter et par overdådige påskedage!

 113. Jeg er kage-elsker, men desværre også typen der bare skal kigge på en kage før den har sat sig på sidebenene. Jeg ville derfor elske at få denne bog hjem, så jeg kan lave nogle gode sundere alternativer :)

 114. Jeg kommer til at tænke på jordbærtærte. Det er min yndlingskage og indbegrebet af dansk sommer. Gad vide om man kan lave en uden mel og sukker?

 115. Hvis jeg gik hen og vandt bogen, ville jeg give den til min meget søde, og meget sukker-glade veninde, der netop har fået konstateret PSO, og derfor bøvler med at gå uden om blandt andet sukker og hvedemel :)

 116. Jeg er hvad man kalder svært kage-afhængig, og jeg kan komme på de bedste undskyldninger for hvorfor dit og hvorfor dat jeg liiiige skal have en cupcake mere… Derudover bager jeg også rigtig meget, så denne bog er som sendt fra himlen til en med mit misbrug! ;)

  Knus

 117. Jeg elsker søde sager – men det har det med at sætte sig på mig.. Så sådan en bog der ville jo være et hit!

 118. Elsker, elsker, elsker søde sager, og når det er med gode råvarer, som kroppen rent faktisk kan bruge til noget, bliver min søde tand glad.
  Min datters kage til hendes 1 års fødselsdag var faktisk lavet af kikærter og muffins’ne af dadler og raw cocoa – og nej, der var ikke sukkerbomber til dem der ikke ville have de sunde lækkerier. Men vi fik også kun komplimenter, så det var lækkert. Smagen skal være i top :-)

 119. Uuuhm Emily hvor ser de gode ud! Den bog må jeg simpelthen have fat i. Den er jo genial, hvis man gerne vil forkæle sig selv, sine veninder eller sine børn uden at få dårlig samvittighed <3
  Der er i øvrigt ikke noget hyggeligere end at bage med mine børn, og det er tiltrængt med noget inspiration til sunde søde sager Så kan vi tillade os det lidt oftere.

 120. Jeg er – ligesom så mange andre – stor, stor fan af sunde, men søde lækkerier. Præcis derfor kunne jeg virkelig godt tænke mig at vinde denne bog :-)

  Og tak for en virkelig god blog!

 121. Noget sødt må være, at jeg lige er blevet kærester med fyren, jeg har været forelsket i læææænge. Livet er herligt.

 122. Skøn og inspirerede bog udloddes på en skøn og inspirerede blog!
  Ville elske at lykkens vinder-fugl,gudinde, pamfilius…., What ever,….landede i min baghave så jeg kunne bage noget lidt sundere til mine 4 unger….,og til mor!

 123. Mmmmh, hvor ser de muffins bare gode ud!! De skal helt sikkert prøves! Jeg vil ELSKE at vinde bogen, jeg er stor kage fan, og kunne vist have godt af at blive inspireret af et sundere alternativ :)
  Tak for endnu en inspirerende opskrift :)

 124. Sender tusinde søde påskehilsener i din retning, og krydser selvfølgelig mine fingre ;-)

 125. Jeg elsker kage og kunne spise det morgen, middag og aften uden det mindste problem. Derfor ville jeg (og mit blodsukker) elske at få fingrene i denne fine bog :)

 126. Jeg får helt vildt lyst til kage nu – Unfair! Godt at aftensmaden snart er færdig…

 127. Uh hvor ser det bare lækkert ud! Jeg er netop kommet hjem fra en længerevarende rejse, hvor jeg tog et par kilo på, som nu skal smides. Ville da derfor glæde mig at få fingrene i denne bog, da jeg har svært ved at lægge de søde ting på hylden :)
  Tak for en super blog og en masse lækre opskrifter!

 128. Hey Emily :-)
  Jeg ELSKER simpelthen dine kage og dessert indlæg (også de andre indlæg;-) men det ser bare altid så fint og lækkert ud, som du får sat det hele op! Jeg har også selv en meget, meget stor sød tand, så jeg ville blive ellevild hvis jeg vandt denne bog:-))
  God dag!

  Kram, Freja

 129. Bogen ser så indbydende ud – ligesom Dittes blog. Den er så fin og gennemført og opmuntrer til livsnydelse – ligesom din egen blog. Tak for det!

 130. De er jo simpelthen så fine de kager, men det lader til at være en af dine spidskompetencer at få alt til at se helt uimodståeligt ud :-) Jeg MÅ simpelthen have fingre i den kogebog. Min krop er hverken særlig glad for sukker eller hvedemel, desværre er jeg rigtig glad for begge dele så alle lækre og søde alternativer har en helt særlig plads i mit hjerte <3

 131. Jeg skal bage kage til min søsters 25 års fødselsdag og ville elske at kunne servere en sund kage som stadig slår benene væk under gæsterne! Derfor ville jeg elske at få fingrene i et eksemplar :)

 132. Jeg arbejder sammen med hele 2 glutenallergikere på en lille redaktion, og det er en udfordring hver gang, vi skal have kage. Derfor ønsker jeg mig den fine bog.

 133. Jeg er pjattet med kager – alle slags – men allermest dem med rigelige mængder smør og sukker! Men jeg har en sød veninde som er ligeså glad for kager som jeg er, men som samtidig er bidt af lidt af en sundhedsfreak. Ikke på den fanatiske måde, men på den…ja, sunde måde. Jeg tænker bogen ville være en genial fælles gave til os – jeg kan få mine kager og hun kan få sin sundhed :-D Og så er jeg forfærdeligt pjattet med Dittes smukke smukke billeder.

 134. Min søde veninde har lige fået konstateret cøliaki og er en smule deprimeret ved udsigten til et liv uden “almindelige” kager – hvor ville jeg gerne kunne overraske hende med en masse lækre kager fra bogen her !

 135. Jeg har en virkelig veludviklet sød tand- min ynglings er Lagkagehusets jordbærkage ellers en hjemmelavet mums….. Jeg laver dog mest sødesager uden sukker og hvedemel, da jeg forsøger at undgå mine børn får for meget, og ikke nemt at forstå “lidt men godt” når man er 2 og 4, så denne bog ville jeg virkelig gerne afprøve :)
  Vh. Louise

 136. Jeg ville elske at få den bog….min ældste datter på 4 elsker at bage og jeg ville elske at kunne bage nogle sundere – men stadig søde og prinsessesmukke kager med hende.

 137. Jeg har virkelig en sød tand… især om aftenen – og det ender bare tit med et ikke særlig sundt indslag. Det kunne være mega lækkert at vinde en bog, hvor man kunne kreere noget til aftenhyggen der ikke giver så dårlig samvittighed. :)

 138. Sommeren står for døren, og om et øjeblik flytter jeg hjemmefra – mine forældre skal derfor inviteres på sunde, søde sager i den lille have.

 139. Jeg elsker at bage, især søde ting, og Dittes bog ville være fantastisk at hente inspiration i!

 140. Jeg har altid haft en sød tand, men har i de seneste år måttet erkende, at jeg nemt får det dårligt af at spise sukker. Denne bog lyder jo heeelt perfekt!!! :) Mit mål er ikke at være hellig for selvfølgelig skal der være plads til en Kaj-kage eller hvad man nu ellers kunne crave ;) men det ville være smart med gode, blodsukkervenlige alternativer.

 141. Kære Emilie
  Jeg vil gerne fortælle dig om min søde og dejlige tvillingesøster. Som foruden at være det mest betænksomme og hjælpsomme mennesker jeg kender også er mega sej – hun er nemlig uddannet både elektriker og brandmand. Jeg ønsker højt at vinde bogen til hende. For hun er som alle glad for noget sødt til kaffen, men er lige blevet erklæret gluten-allergiker.
  Knus fra Mette

 142. ELSKER alt sødt og nyder at gå i køkkenet for at prøve nye, spændende opskrifter. Desværre harmonerer min søde tand ikke altid med ønsket om at skære ned på hvidt mel og sukker… Ville derfor blive super glad for denne bog:)

 143. Det lyder super lækkert og tror også min krop vil takke for lidt sundere treats under bachelorskrivning! :)

 144. Jeg elsker at bage kager og spise dem efterfølgende. For mig er det helt meditativt at gøre køkkensysler, og jeg elsker at forkæle mine nærmeste, med de kagekreationer jeg begår. Vil sætte bogen på min ønskeseddel, hvis ikke jeg er så heldig at vinde den. Fortsat god tirsdag aften.

 145. Jeg er mega kageelsker, så det vil være et hit at kunne lave nogle mere sunde af slagsen :-)

 146. Nu skrev du jo at man skal skrive en kommentar om noget sødt – så der vælger jeg at skrive om min kæreste, som i den grad er sød :-) Han er netop gået på kur, så kunne godt bruge nogle sunde opskrifter jeg kan forkæle ham med :-)

 147. Jeg sund kage og slik! En favorit lige nu er dadel-kugler med blandt andet kakao, kokos og appelsinskal. Mmm..
  Denne kogebog ville jeg elske at vinde!

 148. Min søn på snart 1 år er den SØDESTE. Men jeg er imod at give ham raffineret sukker. Sikker på denne bog ku gi et bud på sunde søde sager til hans kommende fødselsdag. Så han kan få lov at smage lidt på den store dag:-)

 149. Roser er røde, violer er blå. Kager er søde og slik lige så :D <3
  Årh hvor ville jeg gerne have denne bog, den står på min ønskeliste og jeg ELSKER at bage :)

 150. Den ville jeg så gerne vinde, så jeg kunne forkæle min familie med søde lækkerier.
  Testede forresten din opskrift på cookies og mums hvor var de bare gode!!

 151. Med en lille sukkergris på to år, ville det være kærkomment med en bog som kunne forsøde tilværelsen uden alt for meget af det forbudte.

 152. Kære Emily!

  Det er første gang jeg skriver inde på din blog og jeg må sige, at hver gang jeg er herinde (hvilket er dagligt) fascinerer og inspirerer du mig! Det er de sødeste og fineste oplæg du lægger ud! Jeg er helt pjattet med det!
  Jeg har de seneste dage fundet enormt meget inspiration til min kommende fødselsdag d. 24.4! Jeg skal holde en lækker pigefødselsdagsbrunch og er blevet inspireret enormt meget – både hvad angår mad og pynt! :-)

  Tak fordi du er sådan en inspirerende blogger! Bliv endelig ved med det! ;-)

 153. En kommentar om noget sødt :-D

  “Det sødeste jeg ved er… min skønne kæreste”. Læste han nu det her, ville han kaste op i lår-fede stråler, for hvis der er noget, man ikke må kalde sin kæreste af hankøn… så er det altså sød :-D

  Han spiser næsten alle de kager, jeg udsætter ham for. Opskrifter jeg har fundet på nettet, i bøger eller selv har opfundet (og virkelig selv er stolt af)… samtidig er han min største kritiker og modspiler, hvilket jeg nyder.

  Jeg skal vinde… fordi min SØDE kæreste elsker kager. Og kan jeg samtidig snige lidt sundhed ind… selvfølgelig uden han ved det… kan jeg side bagved og smile stort og overbærende :-D

 154. Altså det sødeste er mine skønner venner og veninder, jeg er omgivet af, og dernæst er jeg KÆMPE fan af is, og at nyde en lækker vaffel på havnen i solskin med mine nærmeste er noget så dejligt og sødt! :-)

  Ha’ en fantastisk solbeskinnet uge til jer alle!

 155. Her i huset bor to kæmpestore søde tænder. Faktisk er vi lidt sukkerafhængige, så sunde søde sager må lige være noget for os!

 156. Den opskrift skal helt sikkert prøves – faktisk allerede i morgen kommer min veninde over, så vi kan bage dem sammen! :)

  Har selv ekspermenteret meget med sunde søde sager i køkkenet. Er b.la. blevet ret glad for at blende frosne bær + frossen banan, sammen med skyr, så det bliver til en lækkert is, alla sorbet! :) Mmmmm…. (Lidt mørk chokolade på toppen og så er den hjemme…Shhhh!)

 157. Jeg holder meget af at bage og har ikke bare én men 32 søde tænder. Det ville derfor være skønt at vinde denne bagebog!

 158. Jeg elsker at bage- især kage og andre søde sager;-) Inspiration kan altid bruges, så jeg håber at jeg kan være så heldig at vinde denne lækre bog:-)

 159. Søde sager er ikke en del af min hverdag, men når det skal være skal det være super lækkert og hjemmelavet med gode råvarer Derfor ville jeg elske ny inspiration fra denne fine bog :-)

 160. Årh hvor fantastisk med denne opskrift! Jeg har lige fået konstateret irritabel tyktarm, hvor jeg skal holde mig fra alt almindelig mel og må kun spise begrænsede ting! Jeg er et kageøre og var lidt i panik, men denne opskrift på kager kan jeg lave – TAK!
  Og så vil jeg rigtig gerne vinde bogen i håb om, at der er flere brugbare opskrifter, om end ikke til mig, så min familie :-)

 161. Jeg ææææææææælsker at bage kage, både til mig selv og ikke mindst til andre. Men jeg er desværre PCOS-ramt, og de to ting går ikke ligefrem hånd i hånd. Derfor vil jeg elske at vinde denne bog. Knus

 162. Der er meget sødt i mit liv! Min familie, veninder og kager! Jeg ELSKER kage og jeg elsker is og chokolade, det giver mig så meget glæde at jeg ikke vil give det op. Dog har jeg her på det sidste prøvet netop at give mig i kast med at fremtrylle sundt sødt (men jeg har også bagt ‘usunde’ kager :) ), så inspiration i form af en sådan bog ville være dejligt!

 163. Jeg er en værre sukkergris. Elsker de fleste søde sager. Seneste på ferien i Lissabon kastede jeg mig over deres specialitet “Nata”, som dog ikke har en særlig god næringsværdi.

 164. Når vi skal holde navnefest for min datter, skal der naturligvis noget sødt på bordet. Denne bog ville gøre kagebordet sundere men stadig lækkert, flot og sødt :-)

 165. Det sødeste lige nu er, at jeg skriver under på min første helt egen lejlighed på torsdag – det fineste lille sted med et køkken, som jeg ville elske at kreere sunde kager i :)
  Tak for en skøn blog!

 166. Jeg får så dårlig samvittighed hver gang jeg spiser noget usundt sødt, så jeg ville blive så glad over at kunne lette min dårlige samvittighed og spise lidt sundt sødt i stedet :)

 167. Jeg ELSKER søde sager og har efterhånden fundet en masse sunde alternativer (ellers ville jeg nok være fed nu ;-)), og disse lækre kager vil jeg helt klart også prøve, de ser virkelig gode ud, mums!

 168. Jeg har en alt for sød tand(!) og kæmper sådan mod at modstå søde fristelser. Derfor ville det simpelthen være SÅ fantastisk at vinde denne bog :)

 169. Noget sødt, hm.. Det må være, alle de søde beskeder, støtte og opkald jeg får fra familie og venner, midt i min 5-måneders rygsæks-rejse! Det er da sødt :)) Vil gerne takke dem med noget sødt fra kogebogen, når jeg kommer hjem!

 170. Åh hvor ser de muffins lækre ud! Og ikke mindst en lækker præmie man kan vinde!! Jeg krydser fingre – god dag :-)

 171. De banankager ser SÅ gode ud. Dem må jeg bage, meget snart! Jeg elsker simpelthen alt der har med kage at gøre, men prøver ofte selv at lave sundere alternativer, så den kogebog ville være skøn inspiration.

 172. Hej…

  Jeg elsker søde sager, men det er altid uden sukker og mel..så det ville være dejligt med ny inspiration.

 173. jeg krydser fingre for, at den ender hjemme hos mig, og forsøder min hverdag lidt ekstra :)

 174. Den bog lyder virkelig god, og så gør det jo ikke noget at den ser virkelig sød og fin ud!

 175. Det sødeste jeg ved, det må være de to søde piger i min læsegruppe. Og nu hvor vi står overfor to måneders eksamensperiode, ville det altså være fantastisk at kunne forkæle dem med noget sødt – især noget sødt der samtidig er sundt (sådan at man ikke triller hjem fra den sidste eksamen).
  Det ville derfor være fantastisk at få fingrene i bogen! :-)

 176. Jeg skal helt sikkert hjem og bage løs til kollegerne ud fra denne lækre opskrift – jeg er sikker på at de også ville sætte pris på at jeg vandt bogen:-)

 177. Jeg laver ofte bananpandekager med mørk chokolade, men det kunne være fedt at lære andre søde, sunde opskrifter.

 178. Sødt OG sundt – det lyder for godt til at være sandt og kan det næsten være rigtigt? Det bliver jeg nød til at prøve :-)
  Krydser fingre for jeg bliver den heldige vinder så jeg kan forkæle mine nærmeste midt i eksamensperioden.

 179. Jeg håber, der er sunde opskrifter med chokolade i den bog, for chokolade er virkelig en af mine ‘weak spots’ ;) Faktisk bare søde sager i det hele taget…

 180. Jeg er som så mange andre også glad for søde sager, og har ofte svært ved at sige stop, eller helt lade være. Jeg er derfor også stor tilhænger af div. inspiration, men det ville være rigtig lækkert, at have en bog at slå op i, i stedet for at skulle søge internettet helt igennem for lige netop det man kunne have lyst til dén dag. Jeg ville derfor blive rigtig glad, hvis jeg var den heldige vinder af denne bog, da den ville kunne inspirere mig meget. :-)

 181. I vores familie har vi en helt særlig kage, som går under det famøse navn ‘svampekagen’! Jeg elsker den Det er en lækker svampet chokoladekage, som alle i familien altid glæder sig til når de skal hjem til min bedstemor. Undertegnede inklusiv.

  Jeg leder sådan efter en kage, som alle glæder sig til at jeg skal lave til dem, min signaturkage, og den sundhedsfreak jeg er, må den jo gerne være sund! Jeg har gerne villet have denne bog lige siden jeg første gang hørte om den. Fingers crossed!

 182. Noget sødt… Min søde datter elsker søde flødeboller og giver søde flødebollekys… :-)

 183. Jeg husker fra, da jeg var lille og besøgte min momse, At hun lavede verdens bedste chokoladekage, med et ordentligt lag chokolade. Den var himmelsk! Kagen i sig selv var ikke speciel, men det faktum, at den var bagt med al den kærlighed og ømhed, gjorde den til et barndomsminde jeg ej vil glemme. Fordi min momse bagte den, for at se aine nærmeste glade. Det er et sødt og vidunderligt minde :)

 184. Min datter elsker sødt og vi nyder mor/ datter tid i køkkenet
  Dog mangler vi inspiration til tøsekager :)

 185. Jeg ELSKER kage (og alt hvad man kan komme i dem, ovenpå og udenom dem) ! Men jeg har ikke fantasien til at lave sundere kager. Og det ville ellers være en fordel, når jeg så gerne vil spise dem hele tiden!

 186. Selvom man som jeg har lagt mine kostvaner helt op her i år 2014, så får man altså stadig lyst til noget sødt! Når det så også kan laves på en sund måde, så kan de jo ikke blive mere perfekt! Ville elsker at vinde denne fine kogebog, sp jeg kan lave nogle sunde alternativer til mine to små børn <3

 187. Orv, hvor gad jeg godt have fingrene i den bog. Jeg har gået og luret lidt på den allerede, men på SU er man ligesom nødt til at være fornuftig (og tålmodig) indimellem.
  Jeg elsker, elsker, elsker alt der er sødt, salt, surt, knasende, blødt, luftigt, tungt – så længe det har at gøre med desserter. Og jeg bruger ualmindeligt meget tid i mit køkken med at eksperimentere. Krydsede fingre herfra, for at jeg bliver den heldige vinder!

  Kh Julie

 188. Nej, hvor lyder den bog lækker! Der findes ikke noget bedre end lækker med med god samvittighed ;-)

 189. Elsker søde sager, men det ville være skønt med inspiration til knap så usunde søde sager – så kan det måske pludselig være helt okay at servere kage på en almindelig tirsdag? (altså sådan for alvor okay, for jeg kan jo ikke lade være uanset ;o))
  Glædelig glimmeronsdag

 190. Jeg prøver at undgå sukker i hverdagen, men til gengæld nyder jeg endnu mere, når jeg får det.

 191. Noget sødt.. og lidt syrligt.. og lidt sprødt.. og lidt cremet. Hjemmebagt rabarbertærte med citron-vanilie-fraice. Så bliver de ikke meget mere sommerdesert i min bog.

 192. Jeg vil rigtig gerne vinde denne bog, da min kæreste efterlyser mere bagværk en gang imellem, og jeg laver altid den samme gode, men ikke altid så spændende ostekage. Hvis jeg kendte til de lidt sundere opskrifter ville jeg nok begynde at bage lidt mere til min altid dessert og søde sager hungrende kæreste :)

 193. Ih, den vil jeg virkelig gerne vinde. Æææælsker søde sager, specielt de sunde af slagsen!

 194. Nøj, hvor vil jeg gerne vinde den bog! Jeg har flere gange overvejet at købe den, men på et stramt SU-budget er der ikke overskud til det endnu.
  Mine egne sunde bagerier herhjemme går nogenlunde, men jeg tror, at jeg med Dittes bog, vil kunne overbevise min familie og kæreste om også at spise det. :-D

 195. Søde sager er lige mig! Måske både jeg og mine veninder vil sætte pris på at bagerierne bliver lidt sundere, når nu de indtages på næsten daglig basis :D

 196. Jeg elsker simpelthen ALT hvad der er sødt. Så kunne rigtig godt tænke mig at få lidt inspiration til hvordan man kan gøre det søde lidt sundere. Tak for en inspirerende blog. Hilsen Helene

 197. Uhh fantastisk præmie… Jeg har simpelthen jordens største søde tand kan ligefrem spise Nutella med en ske og det samme med glasur *ups*
  Jeg skal dog i gang med et vægttab da jeg efter en skade har været sengeliggende længe og dét samt et rygestop har gjort at jeg har taget en del kg på. Jeg er bare ikke så god til at være på kur i længere tid ad gangen fordi den søde tand overmaner mig, men hvis både sødt OG sundt kunne kombineres kunne det jo være perfekt!!

 198. Ville være så lykkelig for den bog! Har sindssygt svært ved at holde sukkertrangen døren, særligt cookies i alle former/smage er min svaghed! Har en sød lillesøster der skal til DM på søndag, så kunne denne give inspiration til en lidt sundere snack ;)

 199. Mmm, de ser lækre ud de banankager :-) Jeg arbejder i en bager, og muffins er det jeg har sværest ved at holde mig fra.. især gulerodsmuffins, det er de bedste. Men et alternativ til de forholdsvis syndige kager på mit arbejde ville helt sikkert være et hit, og så vil denne kogebog jo være perfekt :-)

 200. En gang foodie altid foodie…..jeg er undervejs i stort set halvering af mig selv vægtmæssigt og er efterhånden ikke langt fra mål…trangen til søde skønne sager er dog ikke blevet mindre undervejs og min store passion for netop kagebageriet og den store søde tand jeg har ville intet mindre end elske denne bog- der så også passer den nye livsstil jeg har lagt for dagen- for hold nu op hvor jeg savner det! … Jeg krydser alt hvad jeg kan både arme og ben…den ser super skøn ud!

 201. Min søde lillesøster havde fødselsdag i lørdags, og det eneste hun forlangte var at hun skulle have pandekager med jordbær og nutella til morgenmad, og at jeg skulle lave dem. Det er da sødt med sødt på!

 202. Trænger til at udvide min sunde kager-horisont til lidt længere end min (ellers helt geniale) bønnebrownie – så krydser fedtede kagefingre herfra ;)

 203. Noget sødt er i min verden noget der har fyldt alt for meget. Når der skulle hygges, trøstes, fejres og sågar bare slå kedsomhed ihjel.
  Det er en vane der er svær at ændre og jeg tror og håber på at en bog som denne her ville kunne hjælpe med en erstatning i stedet for at fjerne behovet for noget sødt.
  – Marie

 204. Jeg elsker at eksperimentere med sundere versioner af desserter, denne bog er lige noget for mig! :) Den står allerede øverst på ønskelisten.

 205. Mums. Har lige opdaget at jeg er gravid igen og det vil da i den grad forsøde min tilværelse undervejs hvis denne bog flytter ind…

 206. Med min trang til at bage søde sager og nyde dem efterfølgende, må jeg eje denne bog, da lår og hofter vokser støt ud af buks og nederdele.
  Mvh. Gitte

 207. Jeg er i gang med at stramme lidt op efter graviditeten med min lille datter. Jeg er sikker på, at denne bog kan være behjælpelig med at holde de usunde søde sager fra døren, og i stedet byde på alternativer der kan nydes med god samvittighed :) Jeg krydser fingre :)

 208. Er en stor kage-elsker, og er en kæmpe fan af tiramisu som jo desværre er alt for usundt…. :-( Så den der bog ville være perfekt til mig, når jeg skal begynde at leve sundere…

 209. Jeg elsker søde sager. Min familie elsker søde sager. Vi spiser mange søde sager.

  Min onkel føler sig dog lidt udenfor. For et par måneder siden fik han konstateret diabetes, så det kunne da være så fedt at præsentere en festlig kage, han godt må sætte tænderne i, næste gang vi alle mødes. Hurra for det!

 210. Sundt og sødt hænger sjældent sammen i min verden, så jeg ville helt sikkert kunne lære noget af bogen ;)

 211. Jeg kunne godt bruge lidt inspiration til sundt, men lækkert, bagværk! Jeg synes ofte ikke ‘sunde’ kageopskrifter bliver særlig gode, men kagerne fra Dittes bog ser virkelig lækre ud!

 212. Hej Emily!
  Det ser ALT for lækkert ud! Det ville være en drøm med en kogebog fyldt med Sunde lækkerrier, som ikke ser sunde ud! Du pynter også altid ekstra flot, så der slet ikke er mistanke! :D
  Jeg håber du får en dejlig tur til Berlin og ønsker dig en et rigtig godt forår (som jeg ved du holder meget af) ;-)
  KNUS og KRAM Rana Alasadi

 213. Noget virkelig sødt er ham jeg ser for tiden og forhåbentlig bliver ved med at se [rødme smiley]. Kunne godt tænke mig at forkæle ham henover sommeren med søde, sunde sager.

 214. Vil lige dele en sund og sød opskrift, jeg fandt på en blog på iform.dk, som jeg selv bruger som 2. morgenmad efter morgentræningen i weekenden, nemlig bananpandekager:

  2 modne bananer
  2 æg
  1/2 tsk. kardemomme
  1/2 tsk. kanel
  Kokosolie eller lign. til stegning (her er jeg ikke så hellig og bruger god smør i stedet ;) )

  Simpel fremgangsmåde: ingredienserne moses sammen og steges på en pande. Så kan den gode samvittighed fortsætte resten af dagen ;)

 215. Åh den ville jeg gerne vinde! De ser rigtig gode ud dem du har bagt der! Kunne godt tænke mig at prøve kræfter med de raw brownies. Jo sundere jo mere kan man spise ;-)

 216. Min søde mor har diabetes og kan derfor ikke tåle raffineret sukker. Denne bog ville give inspiration til en mere lovlig måde at integrere lidt sødme i hendes hverdag og ville derfor ryge direkte videre til hende, hvis den skulle gå hen at blive min. :)

 217. Uhh! en perfekt kogebog! Mangler tit sunde små lækre ting, til veninde hygge og det kritiske tidspunkt om eftermiddagen ;)

 218. Denne årstid er det sødeste: Grønne blade i skoven, flere blomster, mere udeliv, flere fridag og mere sol. Sødt i sødt!

 219. Herhjemme elsker vi sunde søde sager. Vi laver alt fra is til pandekager, seneste skud på stammen er sund marcipan.

  Jeg og ungerne ville elske den bog!

 220. Kan man ønske sig noget bedre end en kogebog der kombinere min evige lyst og passion for søde sager og som samtidig gør man kan holde strandformen. Perfect kombi :D

 221. Jeg elsker søde sager – og hvis de nu kunne være sunde samtidig så er det da et hit :-)

 222. Og hvis man skal bruge ordet “sødt”, så glæder jeg mig til at smage cupcaken i opskriften, for jeg har den sødeste tand ;-)

 223. Vil være lækkert at vinde især som jeg har en sød tand og hvis det kunne være lidt mere sundere. Så er det bare dejligt ;) ❤☀

 224. Uhh, måske man kan finde en ny favorit heri? Ellers er Oreo-cupcakes vist favoritter her ;)

 225. Jeg får en ven på besøg om under en måned fra USA og han er SÅ kageglad. Mere end jeg, og det siger endda noget, haha.
  Men han mener selvfølgelig at man ikke kan lave sundere versioner af kage, uden at det smager af pap eller bare dårligt generelt. Men med den her kogebog, ville jeg kunne bevise ham, at han tager fejl! :-)

 226. Årh, når det sunde og søde kan forenes så smukt, som det ser ud som på Dittes billeder, er det vel mildest talt umuligt ikke at lade sig friste!

 227. Min kære søster har den sødeste tand, så denne bog ville være lige noget for hende – tror jeg bliver nødt til at forære den til hende, hvis jeg skulle være så heldig at vinde <3

 228. Kombinationen af sundt og sødt må være noget af det bedste! Ville elske at få fingrene i den bog! :-)

 229. Sidder i solen og drømmer om is og andre søde sager – så lidt inspiration, der både kan tilfredsstille lækkersulten og bikini formen ville være kærkommen ;)

 230. Det kunne være dejligt med inspiration til noget sundere sødt :) Jeg plejer altid at ende med at lave det samme, dadel kugler eller lignende :)
  -Tanja

 231. Muuums, hvor ser de gode ud og er helt vild med dine små pink blomstre :)
  Dem skal jeg helt sikkert prøve at lave :)
  Mvh J

 232. Jeg vil elske at kunne bage sunde søde sager til familie og venner – de fortjener at blive forkælet :)

 233. Uh de ser gode ud!
  Ville blive mere end glad for at vinde den bog – perfekt til den sunde livsstil, hvor man mangler lidt inspiration!

  Elsker din blog

 234. De cupcakes er jeg sikre på bliver et hit på arbejdet, hvor vi forsøger at finde alternative til den usunde torsdagskage :-)

 235. Jeg er en kæmpe kage elsker, så ville gerne vinde den fantastiske bog, så jeg kan blive en smule sundere imens.

 236. Ej hvor fantastisk. Jeg er en lille kage-bager, men det går ikke så godt i spænd med lysten til at spise det hele bagefter. Jeg vil bage noget fra kogebogen til min pige-brunch i starten af maj, hvor vi også skal have nogle lækre, søde vafler, med hjemmerørt vanilieskyr, ægte svenske kanelbullar og en masse andet lækkert (sundt) :)

 237. Mangler der ikke noget væske i dejen? Mine er i ovnen nu er dejen mindede mere om en “pebernøddedej” i konsistens? Den kunne formes som små boller, burde den ikke være nærmest flydende, i stil med normal cupcakedej?

  1. Hej Pernille, nej den er relativt fast. Opskriften er ikke min, men fra Dittes bog, så hvis ikke det ender lykkeligt, kan du evt prøve at spørge hende på hendes blog The Food Club :) Men dem du ser på billederne, har jeg bagt efter hendes opskrift og de blev mægtigt gode. Kh Emily