Souvenir

Mine gudforældre har næsten lige været i Wien og se nu hvad de havde med hjem til mig. Min yndlingssouvenirtype. Nemlig den slags souvenirs, der kan spises. Denne gang var det den berømte Sacher Torte og tilmed den ægte fra Hotel Sacher i Wien. Egentlig er Sacher Torte en anelse for tør og lidt for sød til min smag, men det er ikke noget, der ikke lige kan klares med lidt vanilleis og friske bær ;)

Jeg håber at I hygger jer og nyder påskeferien (til de der er så heldige at have fri) og det fine vejr. Penny og jeg er på vej i haven og senere får vi besøg af Anne, så vi skal også lige nå at bage en lille kage. Måske mest dem af os, der ikke har poter.

ENGLISH RECAP: My parents brought me my favorite kind of souvenir from Vienna: An edible one. This is the infamous Sacher Torte from Hotel Sacher.


(Visited 410 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

14 Kommentarer

 1. Hihi, det med poterne fik mig til at grine :) Især fordi det mindede mig om en scene jeg lige har læst i Kaspar Colling Nielsens syrede bog, Den Danske Borgerkrig 2018-24, hvor en rottweiler bager boller og der er nogle – i mine øjne – ret komiske beskrivelser af, hvordan den ælter med poterne og efterfølgende må fjerne dej fra hårene mellem trædepuderne. Måske du har læst den? :D

  1. Hahahaha! Nej, den har jeg ikke læst, men det kan jeg da godt se at jeg vist heller må! ;) Tak for at få mig til at grine retur!

 2. Ikke dårligt med sådan en lækkerhedssouvenir i påsken! Og oven i købet med lille stempel. Hvor luksuriøst! Glæder mig til at se resultatet af kagen – med eller uden poter ;)

 3. Ihhhh, de er SÅ fine, de Sachertorter.
  En tidligere kæreste var en tur på www og fik engang sendt en til mig i Valentinsgave – de har nemlig også en netshop.
  Siden har jeg brugt tricket selv også fx bedsteforældre blir ret begejstrede for sådan en velsmagende gave med historie :-)
  Tricket er hermed givet videre :-)

  NB – sådan nogle tærter har det med at skulle løbes af… Har du en særlig løbesele til dig og Penny?

  1. Tak for et godt tip! Det er vel nok en sød idé :)

   Ja, det har jeg og er selvfølgelig ikke hjemme nu og kan ikke huske hvad den hedder. Ellers mind mig om det igen eller på FB, så skal jeg nok tjekke det :)

 4. Kære Emily,

  Jeg har lige fundet frem til din blog – via den sædvanlige runde i blogland. Hvor er det bare en fin blog! Flot opbygget og super god blanding af forskellige temaer. Det er bestemt ikke sidste gang jeg kigger her :)

  Kh Line
  http://altogingenting.dk/

  1. Kære Line,

   Det er jeg vel nok glad for at høre og mange tak for rosen :)

   Kh.
   Emily

 5. Sikke lækkert. Nu laver jeg selv polterabends, og har været på jagt efter en lækker og god opskrift til polterabend arrangementer. Det er jo helt perfekt, så tak op opskrift og idé. Dejligt :-)