Små ting

{Haveliv. E.L.S.K.E.R. D.E.T. }

Den seneste uge har været mere end gavmild med ‘små ting’. Endda så mange at de langt fra alle er foreviget pr. telefon eller kamera. Og hvordan er det også lige at man fotograferer forårskulret og lykkelig helt ned i maven? Den lille miniferie som påsken byder på, var noget så tiltrængt og den har budt på lige dele afslapning og arbejde*, hvilket er en ret så tilfredsstillende måde at ‘holde fri’ på for mig.

Jeg har slet ikke så nemt ved at slappe af endda, men i fredags gjorde jeg mig umage og sov længe, tog en hel dag i blødt yndlingstøj og lod to-do-list og opvask passe sig selv. Og så serier (arbejder på at komme up to date med både House of Cards og Homeland, jep late bloomer), spiste påskeæg, gik et par ture med vapsen i det fabelagtige vejr og nussede rundt og kiggede lidt ind i væggen og ud i intetheden. Virkeligt dejligt efter nogle meget hektiske uger, ja egentlig måneder. Mit liv har været propfuldt af store omvæltninger, både rigtig gode og rigtig dårlige, siden jeg kom hjem fra Thailand i februar og jeg har virkelig løbet stærkt og haft travlt med at overleve. Det har I nok også kunnet mærke her på bloggen. Men nu er der vist atter tid til også lige at trække vejret og få sjælen med. Det er rart.

*Her mener jeg selvfølgelig ikke mit sædvanlige 9-17 job. Men bl.a. at gøre rent i og overdrage den gamle lejlighed, en hel del blogrelaterede sager og så en masse praktisk i mit nye sted (har skruet sammen og fikset til den store guldmedelje) + en lidt mislykket Ikea-tur lørdag aften. Kom hjem uden de kommoder, jeg skulle have haft (note to self: små piger kan ikke bære 3 x deres egen vægt i laminat og pap alene), men med de sædvanlige ‘for 1000 kroner blandet Ikea’. Lærer det aldrig ;)

ENGLISH RECAP: The little things that made the past week a little better and happier :)

{Dronningemandler, bedste slik nogensinde}

{Er så taknemmelig for mit nye kvarter}

{Gammel sukkulent + dens nye venner}

{Pennys bar har fået fin ny skål fra Keith Brymer Jones}

{Og jeg har fået fine påskeæg}

{‘Min’ taske for Markberg. Er simpelthen så glad for resultatet og bliver så rørt og stolt, når I her eller på Instagram fortæller at I har købt en eller synes om den. Tak, tak, tak <3 }

{Krydderurter og sol i mit køkken. Og en border collie}

{Border collie og sol i min have. Og smukke gule blomster ;) }

(Visited 533 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

36 Kommentarer

 1. Det lyder som en dejlig miniferie for dig! Også hvor der har været tid til at tage sig af det praktiske.
  Og du har ret, dronningemandler er 100 % det bedste slik :)

 2. Hahaha, hvor er du skøn altså! “Små piger kan ikke bære 3 x deres egen vægt i laminat og pap alene”. Har selv været i den situation flere gange end jeg har tal på…
  Men altså nye planter, håndklæder og kan man jo altid bruge flere af. ;)

 3. “For 1000 kr. blandet Ikea” – griner :-D Jeg kom hjem med for 1.500 kr. blandet Ikea, og rent faktisk også noget af det, der stod på min liste.

  God arbejdslyst med lejligheden ønskes her fra ny lejlighed på Ønskeøen!

  1. Hehe… Du var dygtigere end mig så. Håber Ønskeøen behandler dig pænt. Savner den lidt… Knus

 4. Hvis det kan trøste lidt i manglen på møbler, så har jeg præsteret at lave nøjagtig samme nummer i JYSK. Man lærer vist aldrig præcist hvor meget man kan slæbe. :S

 5. Når du har tiden, så gå en tur om alle moserne (ca. 8.5 km). Der er om muligt endnu mere skønt jo længere du kommer rundt

  1. Det har jeg været kan du tro. Indtil flere gange (men blev noget overrasket første gang jeg kom på langtur, vidste ikke turen rundt var så lang) og ja, det er så fantastisk. Den søde pletnæse er flink til at slæbe mig på laaaange ture ;) Og så er det rart at det er så dejlige steder!

 6. Hvor ser det skønt ud, Emily! Det er i sandhed nogle små, fine ting du har fået samlet sammen det sidste stykke tid. Jeg har selv haft svært ved at lade kameraet ligge de sidste par uger – der har liiige været den fine solstråle, de smukkeste blomster eller den pæneste skovbund, der simpelthen måtte foreviges. Er i øvrigt lidt misundelig på at du stadig har House of Cards til gode ;) Enjoy!

  1. Ahmen den er jo for god (og modbydelig) den serie :) Dejligt at der også er masser af ‘små ting’ på din vej Laura! kram

 7. Sikke nogle hyggelige billeder :-) Skønt at du har kunnet tanke lidt op igen i påsken, det kan man virkelig have brug for engang imellem.

  1. Tak skal du have Hazel og ja, det er om lige at huske at tage et afbræk af og til, noget jeg er alt for dårlig til, men det bliver bedre :) klem

 8. Hej Emily,
  Er fast læser af din dejlige blog. Hvor har du de fine taburetter fra? De ville nemlig også klæde mit drivhus :-)

   1. Tak for det hurtige svar. Jeg slutter mig til gruppen, der skal have for 1000 kr blandet i Ikea :-)

 9. Åh, hvem der dog boede i så absurd skønne omgivelser! Og med så sød en pletnæse. Dejligt indlæg :)

 10. Det hele lyder dejligt, og det ser lige så dejligt ud på billederne :) Lyder som om du er rigtig glad for dit nye hjem :) x

 11. åh hvor jeg GLÆDER mig til det en dag bliver min tur til at få eget haveliv! indtil da nøjes jeg med at læse om dit fra min pixi lille altan (og så bor jeg heldigvis ikke så langt fra mine forældres – og min barndoms – kæmpehave) :)

  stort tillykke med din nye crib, forårsforelskelsen, dit fine lyse hår, titlen som taskedesigner – og ikke mindst at sygdomsforskrækkelsen med din mor nu er bag jer (synes det er så længe siden jeg har kommenteret her, så nu blir’ det lige en opsummeret “det-er-virkelig-dejligt-at-læse-og-se-hvor-glad-du-er” kommentar – og tak fordi du deler dine skønne stemningsbilleder)

  1. Men bliver så glad, når du lægger en kommentar! Især når det er sådan en rar en søde Louise. Krydser fingre for at der kommer en have din vej snarest :)

 12. Jeg kommenterer alt for sjældent, men nyder virkelig indlæg som disse. Minder mig om at vi da har det meget godt, ikke? Og hvor er det fantastisk at vi kan få kilden i maven over små men smukke ting, farver og vores yndlingspersonligheder.

  Du rammer plet med din personlige og fine blog, Emily! Stor ros til dig, kan forestille mig at det må være et kæmpe arbejde.

  Håber du får et fantastisk forår i dit nye område <3

 13. Altid rart at have ønsker på hundens vegne.
  Tænker det kunne være på tide at opgradere Leos hundebar, der ellers er ret sort at se på.
  Tak for inspiration.

  1. Selv tak, ja man ser jo selv meget på det + bruger det hver dag, så meget rart hvis det er pænt :)

 14. Så fint, så fint det hele!
  Er for nylig begyndt at følge med i alle de ting du ligger op på siden, og det er alt sammen meget spændende og inspirerende!
  Har set mig jaloux på et billede der står i baggrunden af det ‘fine påskeæg’, og vil meget gerne vide hvor man kan finde det henne??