Små ting

{Vaffellykke hos Kauf Dich Glücklich}

Denne mandags små, rare ting er fuld af gode (spise)oplevelser og finheder fra Berlin. Jeg kom hjem sent i går aftes, et finurligt sofabord og mange dejlige minder rigere. Vi havde den bedste og mest alsidige tur, hvor vi både nåede lidt kultur, lidt natteliv, lidt marked, lidt parkafslapning og så en hel masse spisning. Og dobbelt op på grin, som det sig hør og bør, når man er 7 piger afsted :) P.E.R.F.E.K.T.

Nu ser jeg frem til en relativt rolig uge (dvs. ikke for mange aftaler om aftenen) inden turen går til Island på fredag. Glæder mig helt vildt!

Ps. Vi har også fået andet end ‘børnemad’, det er bare mig der har en forkærlighed for den slags ;) Skal nok tippe jer om nogle af de andre lækre steder vi har spist også. Tænker, at jeg laver en lille guide med tips og adresser fra denne omgang Berlin.

ENGLISH RECAP: The past week in little things that made me happy. This time from Berlin!

{Sommerstemning i Mauer Park}

{Flotte grønne og hvide Spargel alle vegne, så er det forår}

{Fantastisk kunstoplevelse i Bunker Boros og æg med hat}

{Fint, nyt armbånd købt i Oderberger Strasse}

{Og turens næstbedste køb: Et hold chokoladedyppede vingummibamser}

{Da lørdagens tømmermænd mødte The Bird. Den ondeste og måske bedste burger jeg har fået}

{Eis Eis Baby}

{Virkelig, virkelig lækker søndagsmorgenmad hos Aunt Benny}

(Visited 481 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

33 Kommentarer

 1. Åhhh, dine billeder giver savn til skønne Berlin – jeg må snart tilbage og prøve de der vilde vafler :-) Jeg smutter selv til Island næste tirsdag… mon vores veje krydses?

  1. Ja, jeg er også allerede klar på en tur til. Nåede slet ikke at spise alt det jeg ville ;)

   Nej, vi tager desværre hjem allerede mandag, men varmer lige op for dig så ;)

 2. Det ser mega lækkert ud!
  Dejligt du rejser så meget. Står selv og skal til Island til sommer. Alt efter hvad du skal på øen, kommer du så med en lille guide? :)

  Kh.

 3. Hvor ser det bare lækkert ud!
  Jeg har aldrig set det store lys ved Berlin, men jeg begynder at tro, at jeg bare ikke har været de rigtige steder. Det her ser jo i hvert fald fantastisk ud, så jeg tror, jeg må bruge din guide, hvis jeg engang skal til Berlin igen :)

  1. Man kan nemlig gå rigtigt galt i byen (bogstaveligt talt) mht. Berlin alt efter hvilke kvarterer man færdes i. Hvis man kun er i Mitte/centrum + i det gamle Vestberlin, kan det godt blive en kedelig fornøjelse… Mini-guide coming up :)

 4. Jeg er vild med dine “Små Ting”-indlæg.. De er fantastisk inspirerende og man bliver så glad i låget af dem..:)
  Jeg var selv i Berlin i marts, men disse billeder giver mig SÅ meget lyst til at komme tilbage NU..:)

  1. Dét bliver jeg til gengæld glad i låget over at høre! Og jeg vil også gerne tilbage igen allerede ;)

 5. Hvor er Berlin fin set igennem din kameralinse. Jeg bliver helt sulten af indlægget – både efter god mad, men også en tur til Berlin! God tur til Island senere på ugen. Ih, den ø gad jeg så godt besøge en dag!!

 6. Sikke nogle herlige glimt fra Berlin! Og god inspiration til det næste besøg i den skønne by.

  Jeg glæder mig sørme også meget til at se, hvad du finder på på Island. Vi skal nemlig også snart derop :-)

  Rigtig god tur <3

  1. Jeg er også virkelig spændt på Island og ved slet ikke hvad jeg skal forvente :)

 7. Åååååh.. Ikke bare himmellækre vafler, men chokoladedyppede vingummier!!!!! Det må være mandagslykke af den højeste grad. Genial opfindelse!

 8. Jeg skulle kigge grundigt på de vingummier, før det gik op for mig, at bamserne havde arme og ikke et par fine runde babser lige over chokoladen …

 9. Hej Emily,

  Du når nok ikke at lave din Berlin-guide inden fredag (hvor jeg selv tager til Berlin), men kan du kort anbefale nogle steder, som man skal se? Har brugt både dine andre guider meget (både til udlandet og KBH), så jeg ville sætte meget pris på et par enkelte tips :)

  1. Hej Lilja,

   Prøver at nå det inden fredag, men lad os nu se ;)

   Du kan starte med nogle af de ting, der er i dette indlæg, de er alle et besøg værd + ligger i rare områder :)

   Prenzlauerberg er generelt et hit (Kastanien Allee og Oderberger Strasse) og ligeledes mht Friedrichshain (omkring Boxhagener Platz, hvor der er madmarked lørdag og loppemarked søndag).

   Restaurant Si An i Rykes Strasse og Pappa e Ciccia i Schwedter Strasse (også Prenzlauerberg) er begge gode og hyggelige :)

   Rigtig god tur!

 10. Nøj billedet af vaflerne bringer minder frem! Efter min mening kan man ikke forlade Berlin uden at have været forbi Kauf Dich Glücklich. Både for vaflernes, den lille fine butik ovenpå og bare selve områdets skyld.