Små ting

{Islands fuldstændigt bjergtagende natur}

Vel hjemme efter en helt utroligt dejlig tur til et Island, der tog mig fuldstændig med storm. Næsten også bogstaveligt talt, vi fik nærmest prøvet al slags vejr, på de tre dage vi var der. Det var den dejligste lille rejse og vi har lavet 1000 ting, som jeg glæder mig til at dele med jer. Her er et par af dem :)

Og så vil jeg gerne tilbage igen snart, føler kun lige at jeg har pirket lidt i overfladen og har fået blod på tanden på meget mere Island. Gerne oplevet fra hesteryg og med nogle dage i Reykjavik, der havde masser at byde på af hyggelige kaffespots, virkeligt gode spiseoplevelser og cool butikker og gallerier.

ENGLISH RECAP: Little things that made me happy the past week. This time mostly from a weekend trip to breathtaking Iceland.

{Sjoveste legetøj}

{Virkelig glad snescooter-type} 

{Jordbærkager i Københavs Lufthavn inden afgang}

{Fineste fotogalleri i Reykjavik}

{Det klareste, reneste vand}

{Måske den bedste dessert nogensinde hos Grillmarkaðinn}

{Thingvalla}

{Kaktus i yndige, små krukker – nemt selv at gøre efter}

{Foråret var også kommet til Island}

{Ok, snescooter var skægt, men hest er altid bedst!}

{Så sødt}

(Visited 669 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

12 Kommentarer

  1. Skønne billeder, hvornår får vi at høre mere om ham din nye fyr? :-) Man er vel lidt nysgerrig!

  2. Åh Island er så dejligt! Var I også i Den blå Lagune? Hvis ikk, så kan jeg kraftigt anbefale det til en evt. næste gang – det er en sindssyg fed oplevelse!

  3. Hold nu op nogle fantastiske billeder! Det ser jo helt eventyrligt ud, der på Island. Det lyder som den allerbedste tur!

  4. Årh hvor er jeg misundelig! Island er min helt store drømmedestination. Jeg har selv to islandske heste hjemme i baghaven, men jeg har aldrig selv været på Drømmeøen. Det må jeg virkelig se at få lavet om på snarest.
    Glæder mig til flere billeder og måske en lille guide?

  5. Selvom jeg ikke er den store naturperson, vil jeg SÅ gerne til island, da jeg har hørt det skulle være helt fantastisk. Smukke billeder Emily, og dejligt du har haft en god tur :)

    Sisselykke.dk

  6. Hvor ser det skønt ud! Jeg står og skal til Island til august og ville elske en lille mini-guide – eventuelt også til hvordan I boede?!