Birkenstock i Berlin

skjorte Weekday// jeans Rag & Bone// taske Balenciaga// shopper Markberg// sandaler Birkenstock

Det bliver ikke til mange opdateringer her fra Berlin. Vi har simpelthen haft for travlt med at nyde det fabelagtige sommervejr og alle de rarheder byen har at byde på. Men så kommer Berlinerierne bare på bloggen i løbet af ugen, der kommer :)

Vi har simpelthen haft den rareste tur og tøsehygget galore + haft rigtig god glæde af Momondo Places, der har ført os skægge steder hen. Via den havde jeg i går eftermiddags planlagt en tømmermandssight-seeing, hvilket selvfølgelig lidt er som en pub-crawl, bare fuld af burgere, vafler, chokoladebeklædte vingummibamser og stop i parker med afslapning i solen.

Og apropos solen, så havde jeg pakket alt for varmt tøj + sko og måtte allerede torsdag kapitulere og købe et par Birkenstocks, som jeg har tøffet rundt i siden. Ret rare.

ENGLISH RECAP: When in Berlin… Wear Birkenstocks!

(Visited 2.722 times, 1 visits today)
Indeni

Skriv en kommentar

10 Kommentarer

  1. Jeg vil glæde mig til Berlinerier. Det er efterhånden alt for lang tid siden jeg har besøgt den by! Skjorten er i øvrigt super fin. Er den købt for nylig?

  2. Det lyder, og ser, så hyggeligt ud! Får helt lyst til at tage til Berlin igen (igen igen) ..
    Laver du ikke en rejseguide over jeres dage dernede? Har flere gange gjort brug af dine guides – og for nyligt din Paris dag-for-dag-guide, som er genial!