Mod Berlin

unnamed4

Om ganske få minutter er jeg på vej ud ad døren og stikker næsen mod Berlin. Vi er 7 piger, der skal afsted på hyggelig forårstøsetur i anledning af den enes 30-års fødselsdag på lørdag, som vi skal fejre dernede. Og så skal vi selvfølgelig også shoppe og drikke milchkaffee og spise rare ting og på loppemarkeder og generelt bare nyde Berlin, som jeg sidst besøgte her.

Vi skal bo på Homage Boutique Apartments, hvor billederne i dette indlæg er fra. Håber det er bare halvt så lækkert i virkeligheden :)

Jeg har fået et rejsegavekort af Momondo, som vi har brugt som tilskud til turen, der også er booket derigennem. Og det var heldigvis nemt og gjorde det muligt for os at navigere efter hvor vi gerne ville bo (Prenzlauer Berg) og samtidig finde et lækkert sted, hvor der var plads til hele 7 damer på én gang. Vi skal bo 4 i en lejlighed (med tagterasse, håber den er sej!) og 3 i en anden. Og så skal vi teste Momondos nye rejseapp til iPad Momondo Places, der lover skræddersyede og håndplukkede forslag til hvad vi skal opleve. Glæder mig til at se om det holder stik og til forhåbentlig at opdage nye herligheder ved Berlin :)

Auf Wiedersehen!

unnamed unnamed3 unnamed2

(Visited 1.098 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

19 Kommentarer

 1. Ah, hvor dejligt med en tur til Berlin – det lyder skønt!

  Hvis I kommer til Prenzlauer Berg en dag, kan jeg anbefale, at I kigger forbi Shakespeare And Sons, der er en virkelig virkelig fin og hyggelig (og primært engelsk) boghandel. Og den sælger også kaffe og kage.
  Den var (næsten) mit stamsted, da jeg boede i Berlin.

 2. Hvor ser den lejlighed bare lækker ud

  Elsker Berlin – har været der rigtig mange gange nu, men næsten altid med børn, så det betyder en lidt anderledes tur end hvis det er en flok tøser der er afsted.

 3. Hvis du har mulighed for at lave en rejseguide, når du kommer hjem, vil jeg være dig evigt taknemmelig..! Jeg har lige givet min kæreste en tur til Berlin i fødselsdagsgave. Han har aldrig været der, og jeg har kun været afsted i forbindelse med mit job og studie, så jeg mangler indspark til, hvad man kan lave, når man bare har HELT fri. Jeg håber, du får en skøn tur :-)

 4. Hold op hvor ser det lækkert ud!! Jeg glæder mig til at se billeder derfra. Specielt fra tagterassen ;) God tur og spis lige en curry wurst for mig!

 5. Ih, hvor lækkert, jeg kunne nu også godt lige bruge en tur til den vidunderlige by! Der er simpelthen så meget at opleve! :) Du/I må have en rigtig dejlig tur!