16 lækre opskrifter

foohood

Jeg har netop opdateret opskriftsiden med de seneste 16 opskrifter, der har været bragt på bloggen. Og hold nu op, hvor blev jeg sulten af at lave dette indlæg. Jeg har været komfurløs den seneste måned, men fik sluttet mit nye komfur til i lørdags, så tror at påskedagene bladt andet skal bruges i køkkenet. Og hermed lidt inspiration til jer, hvis I har samme planer. Lov mig lige at I bager kanelsneglene en af dagene. Der er for gode!

Links til alle opskrifter nedenfor og ellers er de at finde på bloggens opskriftside her :)

juice2_zps04a597cd

Rødbedejuice med citron og æble

Skumfidus2_zpsd6ce15f5

Hjemmelavede skumfiduser

crumble4jpg_effected_zps6da06090

Bagt morgenmad med bær og knas

kringle5_zpsa728a14a

Den bedste kringle

paeligrejuice5_zps6e02bc3c

Pære- og myntejuice

popcorn4_zps00788b74

Popcorn med rosmarin og parmesan

salat-med-mango-og-chili

Mangosalat med sorte ris og grønkål – gæsteblogget af Valdemarsro

semlor-3

Søde semlor – gæsteblogget af The Food Club

ymerfromage1

 Ymerfromage med knas – gæsteblogget af Anne au Chocolat

SAMSUNG CSC

Chokorug – gæsteblogget af Healthjunkie

P1160442b-1024x768

Thailandsk salat med friske urter – gæsteblogget af Food Fanatic

fastelavnsbolle6_zpsfdce279f

Fastelavnsboller med creme

kanel1_zps71a94410

De bedste kanelsnegle

foccacia10_zpsdda2bfee

Foccacia med spinat og mozzarella

chokochip7_zpsa22617fa

Chocolate Chip Cookies

koldhaeligvetbroslashd2_zpsa199248c

Nemt og koldhævet fuldkornsbrød

(Visited 1.305 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

15 Kommentarer

 1. Hvor godt!!

  Jeg synes nok, du havde lavet kanelsnegle, men kunne ikke finde dem i opskriftsindekset i forgårs.. Det var der jo en logisk forklaring på :-)

  Hav en dejlig påske!

 2. Jeg savler sindssygt meget over de cookies der. Måske jeg anledningen af påsken skulle give sundheden fingeren og gå i gang ;-)

 3. Har lige spontant lavet den bagte morgenmad – jeg var megakritisk da jeg så den først, men hold nu op – muuuums. Guf er det! Brugte blåbær, mandler, græskarkerner og en håndfuld mårbær. Og lidt vand, for havde ikke mælk nok. Guf guf guf

 4. Elsker farverne på billederne! Måske det kunne være en idé med flere underkategorierer på opskriftssiden? Det er virkelig mange opskrifter efterhånden, så hvis man kan komme med et ønske, så kunne jeg godt bruge lidt mere systematik, så det bliver nemmere at overskue.

 5. Mmmm…. Bliver også totalt inspireret til at stå i køkkenet hele påsken. Skal desuden have lavet en ordentlig portion koldhævede rødbedeboller, som er blevet en fast del af vores morgenmadsbord i weekenderne – De er super nemme at forberede dagen før og skal bare klaskes på en bagepladen om morgenen.
  Kan anbefale dig at prøve dem Emily! Farven er også lige noget for dig ;-)
  http://madgladmad.dk/rodbedeboller/

 6. Hej! Vilken fin blogg du har! Kul att ha hittat en dansk blogg att följa. Jag följer även Noise PR på instagram! Jag jobbar som försäljningschef på en mäklarfirma i Sverige och har samarbete med EDC Poul Eric Bech som äger en del av oss. Jag brukar åka över till Köpenhamn så får jag få möjlighet och under våren och sommaren är det mycket planerat. Jag hoppas å lite fler tips i din blogg. Ska bli kul att följa dig!

 7. Jeg bagte kanelsneglene til min mormors fødselsdag d. 30/3. De blev ikke helt, som jeg havde håbet, men de smagte godt og mormor var glad – og det er jo det vigtigste ;)

 8. Lavede skumfiduserne i går – og de blev awesome! Min frygt for (at arbejde med) husblas er nu forsvundet som dug for solen! :D
  God påske!

 9. Hej! Jag ahr en fråga till, vilken bloggportal finns det i Danmark om man vill börja blogga?

 10. Jeg har været selv hjemme i nogle dage, og da jeg her til morgen så alle de her opskrifter blev jeg så inspireret. Så jeg var nødt til at gå i køkkenet! Jeg bagte kanelsneglene, og de var et hit hos lillebror og mine forældre da de kom hjem! Tak for nogle dejlige opskrifter, skønne billeder og en nydelig blog! Følger med dagligt! :o)