Stribet strik og denimskjorte

strik Inwear// skjorte Only// nederdel Part Two// taske Emily Salomon x Markberg// støvler Esprit// solbriller Karen Walker// guldarmbånd byBiehl

Der er et eller andet ved nye sæsoner og vejrskift, der gør, at man får lyst til at udskifte hele sin garderobe og sit look. Sådan kan jeg i alle tilfælde godt have det. Eller kunne, er det nok snarere. For nu prøver jeg at gøre en dyd ud af at genbruge tøj og ikke mindst stiltræk og elementer. Så kan man altid tilsætte en skæg trend hist og her (der skal være plads til at lege!), men ellers have en base eller grundstil, der er nogenlunde genkendelig.

Min dag er startet med den dejligste morgentur ved Utterslev Mose. Og med så fint vejr og så fin en hoppende hund som opvarmning for resten af dagen, kan den vist kun blive god. Det håber jeg også jeres bliver :)

ENGLISH RECAP: Leo print, stripes, leather skirt and Karen Walkers. In other words nothing new under the sun ;)

(Visited 444 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

14 Kommentarer

 1. Det lyder dejligt, med sådan en morgentur. Jeg har hund hjemme ved mine forældre, og nyder at starte dagen med en morgenløber og en dennes selskab, når jeg er der. Det savner jeg i hverdagen :)
  Du ser super fin ud – jeg går og bliver mere og mere lun på din taske! Elsker at der er farve og spræl i, og at den ikke “bare” er sort :)

  God dag!

  1. Tak skal du have Anne-Sofie <3

   Og ja, sådan en hundeløbemakker er noget af det bedste der findes :)

 2. Tænk hvis hver dag startede ud med en tur rundt om mosen! Lige nu er jeg ellers godt tilfreds med bare at starte dagen med sol ind ad vinduerne. Men en tur rundt om mosen ville heller ikke være dårligt!

 3. Hej! Har du eventuelt et link, til dine solbriller? Det er lige sådan nogle, jeg er på udkig efter! Men kan ikke finde dem på nettet nogen steder.

  Mvh Nanna