Små ting

{Morgenmadsvaffel (opskrift her) i sommertøj}

Sidste uge var så travl, at jeg stort set glemte at tage billeder af de rare ting og øjeblikke, der krydsede min vej. Med undtagelse af den dumme lørdag, behandlede ugen mig ellers pænt og bød foruden arbejde og det sædvanlige både på en sej køreoplevelse, de bedste venner til middag, spontane aftaler (se bare hvor Penny mænger sig her), burger på Salon 39 med nogle af mine barndomsveninder og visit hos min fine mormor.

ENGLISH RECAP: The little things that made me smile the past week. A delicious waffle, my reading corner, a cool driving experience with Audi, pimping my bar, my canine and her auntie and a pretty apple tree in bloom outside my window. 

{Læsehjørnet}

{Audi-race med seje damer på Sjællandsringen i mandags}

{Mission pimp baren}

{Pletten og Plettens tante får en snak}

{Det kønneste æbletræ i blomst ude foran mit soveværelsesvindue}

(Visited 558 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

27 Kommentarer

 1. Det sidste billede emmer virkelig af forår! Hvor er dit fine vækkeur egentlig fra? Det emmer virkelig også af forår og sommer med sin gule farve.

 2. Fantastiske billeder. Må vi egentligt ikke hilse på dine veninder noget mere? De ser ud til at have noget så fint tøj på! F.eks. den gule sweater hvor er den fra? :-)

  1. De er lidt generte, så det tror jeg ikke umiddelbart bliver aktuelt, men kan da prøve at presse lidt på ;)

   Det er en gammel sag fra H&M :)

 3. Sikke nogle smukke og stemningsfulde billeder!

  Og hvor er det et fint læsehjørne, du har. Det er dejligt med en lille hyggelig krog, hvor man virkelig kan putte sig med en god bog.

 4. Hej Emily,

  sikke nogle dejlige billeder :o)

  Jeg tænkte på, hvor er glassene på barbordet fra – dem til højre på billedet ?
  De er virkelig fine!

  1. Louise – jeg tror, at jeg har set dem i Balsalen i Århus! Nu ved jeg selv ikke hvor du bor, men de har en webshop og måske kender du en i Århus som kunne hjælpe dig? De findes vist også i en større udgave, de er bare SÅ fine❤️

    1. Hej Louise,
     Det var så lidt da! Smukke ting kan man jo ikke få for mange af❤️ Jeg har købt dem til 40kr stk i Balsalen. God fornøjelse!

 5. Sidder lige og reflekterer over din blogpost, og man kan måske sige at pga. alle de fine små (og store) ting i livet, er trælse lørdage (eller tirsdage) nemmere at deale med!?
  Tak fordi du minder mig om, at værdsætte alle de små fine ting der sker!

  1. Selv tak, og tak for at fortælle mig at det har den effekt. Det gør mig rigtig, rigtig glad <3

 6. Jeg er ret vild med Plettens tantes fine gule strik. Måske du vil høre hende ad, hvor den er fra? :-)

 7. Ejejej ! Er da vildt interesseret i dine flamingo-tingester til lyserøde drinks !! Hvor er de dog fundet henne?? :D

 8. Hej søde Emily :-)

  Hvor er den lyserøde tallerken på øverste billede fra? Den er så fin!