Vind: Smukt designerbadetøj + rabatkode

111-102+111-103

I dag og frem til og med på onsdag, kan du deltage i konkurrencen om et valgfrit sæt badetøj, en badedragt eller et sæt undertøj fra danske Hoff by Hoff, der laver det skønneste designerundertøj og -badetøj.

For at deltage skal du blot linke til det sæt (det kan både være badetøj og undertøj), du ønsker dig (se udvalget her) i en kommentar nedenfor inden onsdag d. 11/6 kl. 24.00.

Jeg synes selv at det her og det her er ret så fint :)

Rabatkode til alle: I kan få 30% på ikke nedsatte varer hos Hoff by Hoff med koden EMILY30% til og med søndag d. 16/6.

111-112+113+63 111-124+71

(Visited 1.535 times, 4 visits today)

Skriv en kommentar

366 Kommentarer

 1. Sikke en dejlig konkurrence. Jeg har nemlig gået rundt i Københavns gader en hel weekend for at finde en bikini her til sommer, men det har desværre været uden held.. Jeg er derimod helt vild med Polka Dot badetøjet, så det ville være virkelig lækkert hvis bikinien derfra endte i min postkasse! :-)

  Bikinitop: http://webshop.hoffbyhoff.com/danish/badetoj/polka-dot-badetoj-2/triangle-bra-dot-pink.html

  Bikiniunderdel: http://webshop.hoffbyhoff.com/danish/badetoj/polka-dot-badetoj-2/low-rise-panties-dot-pink.html

 2. Jeg er ret forelsket i dette sæt: http://webshop.hoffbyhoff.com/danish/badetoj/bomuld-lycra-badetoj-med-kontraststropper.html

  Det er så svært at finde en god bikinitop, når ens bryster når over en C-skål synes jeg. Ved godt at mange kvinder vil mene, at jeg ikke skal klage – og det gør skam heller ikke. Ville bare ønske, at hele stranden ikke kunne se mine bryster var ude og bade. Det ligner dog at denne top muligvis kunne sikre lige netop det! Krydser fingre (:

 3. Denne er da bare fantastisk
  ¨Badedragt – ThunderItem number: 111126t
  ¨http://webshop.hoffbyhoff.com/danish/badetoj/designer-badetoj-i-polyamid-og-elastan/swimsuit-thunder.html

 4. Jeg ville virkelig gerne vinde dette sæt: http://webshop.hoffbyhoff.com/danish/badetoj/designer-badetoj-i-polyamid-og-elastan/designer-bikini-top-thunder.html
  http://webshop.hoffbyhoff.com/danish/badetoj/designer-badetoj-i-polyamid-og-elastan/designer-bikini-briefs-thunder.html
  Jeg har altid så svært ved at finde en bikini der klæder mig pga ok stor barm men ellers tynd på resten af kroppen hvilket altid gør omkredsen for stor, eller for det til at se for vulgært ud. Det ville denne ikke :)

 5. http://webshop.hoffbyhoff.com/danish/loungewear-nattoj-mm-1/designer-loungewear-i-retro-bomulds-pique-og-bomuldsbatist/short-cotton-bathrobe-glacier-grey.html

  Denne badekåbe er SÅ meget min! Jeg har ledt efter netop dette afslappede bomulds-look, siden jeg så A. E. Rudolph i en lignende sag på Instagram, men har ikke kunne finde noget, der ramte plet… must. win. this. one.

  ;o)
  psst: Tak for lækker blog, som man kan blive ved med at have lyst til at læse og lure!

 6. Hej Emily.
  Sikke en skøn konkurrence! Lækkert undertøj kan man aldrig få for meget af, og Hoff by Hoff laver sådan nogle fine ting (jeg bor lige ved siden af en butik, der sælger det, og jeg står ofte med åben mund og polypper og drømmer om sådan et sæt).
  Da jeg lige har erhvervet mig en ny bikini, håber jeg på at vinde undertøj, nærmere bestemt det her: http://webshop.hoffbyhoff.com/danish/undertoj-1/bomuld-silke-bh-og-bloomers-i-delikat-serie-med-laeg.html.

 7. Ja ja jaa! Jeg kan rigtig godt lide det her :)

  Håber det bliver mig! Så skulle det være første gang, at jeg vinder noget. Hihi.

  Krydser fingre.

  God dag – Håber der er lige så godt vejr hos dig, som her.