Et år siden: Lynpasta, vafler, regnvejrstips og et lille hop

rarret3_zpsae8737c5

For et år siden diskede jeg op med en lynhurtig pastaret (opskrift her), der stadig er hverdagsfavorit…

Tilbageblik til maj sidste år. Så skal jeg bare nå juni 2013 i næste uge og så passer pengene ellers igen. Men nok om min manglende logististiske sans og hukommelse og meget mere om en ret så rar maj måned sidste år, der bød på masser af herligheder i køkkenet og den dejligste tid i verdens bedste pigekollektiv. Manner, hvor jeg altså savner at bo sammen med mine to yndlingsdamer (ud over Pletten), det var noget af det hyggeligste nogensinde og jeg er så glad og taknemmelig for, at vi sprang ud i det tilsyneladende skøre projekt. Og jeg er ikke alene om at savne det, så måske vi bare skulle købe et hus og for alvor lave kollektiv ;)

ENGLISH RECAP: My life and blog in May a year ago.

lyse4_zps2e3ae2a6

… og jeg tog en lyserød frakke og en kjole med print på…

croissant11_zps67540800

… holdt (som altid) af morgenmad og weekendmorgener og var en ret så happy camper

manipedi2_zps6343b5a3

… kom med 10 bud på rare ting at lave en regnvejrsdag

smoothie3_zps2951bbbe

… serverede smoothie med blåbær, mynte og banan (opskrift her)…

lemonpoppy1_zps949f2f18

… og bagte lemon and poppyseed muffins (opskrift her), en af mine kollegaer har i øvrigt lige bagt dem og jeg skal hilse at sige at de stadig holder…

fleurs4_zps6d9aa501

… delte tips og tricks til plante- og blomsterpasning

preakfast1_zps9e4b597a

… og jeg fablede mere (som sædvanligt) om morgenmad og lørdage

Skærmbillede 2014-06-18 kl. 20.35.28

… og delte en guide til påklædning til sommerbryllup

hop

… jeg hoppede (og prøvede at flyve)…

vafler3_zpsd5f6c04d

… lavede sunde vafler til morgenmad (opskrift her)…

Skærmbillede 2014-06-18 kl. 20.24.05

… spiste yndlingsis på yndlingsissted, savner virkelig Amager (også) på det punkt…

generationu_zps188c2caa

… skrev et bidrag til antologien Generation Utryg

country10_zpse335e50e

… var på tur med Penny-dyr på Amager Fælled…

lille1_zps6744e517

… spiste en dirty weekend-version af morgenmadsvaflen (opskrift her) med dulce de leche, peanutbutter og chokolade…

white13_zps391d7ffb

… var i hvidt og gråt i en solnedgang på Frederiksberg…

nuggets1_zpsb5a539d2

… lavede kyllinge nuggets (opskrift her)…

noir8_zpseb33d8f1

… og hoppede afslutningsvis i den lille sorte.

(Visited 636 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

14 Kommentarer

  1. Jeg bor i Brønshøj :) Hvis du kigger under marts/april under 2014 ude i arkivet til højre side er der masser om flytning osv :)

 1. Elsker de her små glimt fra din fine hverdag, også selvom de er et år gamle!
  Tror jeg vil spring ud i det og bage nogen lemon/poppyseed muffins til næste uge når jeg endelig bliver student, og hele familien skal på skovtur i det grønne hvis vejret holder! (-: Tak for inspirationen!

  1. Dejligt at høre Karen og held og lykke med studenteriet. Nyd det! Det er sådan en herlig tid :)

 2. Det er så hyggeligt med disse indlæg :) Især fordi jeg kan genkende indlægget med den sorte kjole fra Asos – det var nemlig dér, jeg første gang faldt over din blog og siden har jeg fulgt tæt med. ELSKER din blog. Og elsker iøvrigt også den sorte Asos kjole, som jeg fluks måtte eje, efter at have set dig i den her. Så tak for kjole inspiration og verdens bedste blog :)

  1. Åh hvor er du bare rar! Selv tak og mange tak for at du læser med + tager dig tid til at skrive sådan en sød kommentar <3

 3. Tænk at det allerede er over et år siden. Det er vildt som tiden går! I øvrigt er jeg tosset med hvordan den ene kyllingenugget ligner et hjerte :-D Haha. Det er de små ting der tæller, right? ;)

  1. Ja, det er helt crazy! Og det er det helt bestemt, tror snart jeg må lave en ny portion og sørge for at forme dem alle som hjerter ;)