Åben ryg og ankelstøvler

kjole French Connection//ankelstøvler Bianco (c/o, på udsalg)// taske Balenciaga//solbriller Ray Ban aviator

Forleden lærte jeg, at der findes en lille oase med palmer (!) på Ydre Nørrebro. Og jeg kan stadig ikke få armene ned. Tænk at jeg blot skal cykle ti minutter for at stå midt i en palmelund. Så bliver jeg altså lidt glad og synes København er sej og skør.

Kjole og ankelstøvler udgør alletiders sommerlige outfit (men hey, hvor blev sommeren lige af?), der er afslappet og så nemt (tror også det ryger med på festival lige om snart), men alligevel kønt pga. de fine detaljer hist og her, som den åbne ryg på kjolen og udskæringen og kæden på støvlerne.

Håber at I har og får en rar søndag! Her står den på tømmermandshygge efter endnu en dejlig kandidatfest i går. Jeg er så gammel, at jeg som regel har planlagte tømmermænd, så jeg har traditionen tro købt gode sager ind i går og glæder mig nu til en dag i roligt tempo med croissanter, jordbær og kaffe, filmhygge, chips og juice, en gåtur med Pletten, en lille lur og senere pizzaer, måske herfra (vil så gerne prøve dem) hvis vi gider cykle derind og ellers lige nede fra den lokale i Brønshøj.

ENGLISH RECAP: Let’s face it. Palm trees and Scandinavia doesn’t rhyme. Which is why I couldn’t be happier to discover this kind of tropical plantation just 10 minutes from where I live in Copenhagen. It’s very surreal and I felt like on vacation when having my picture taken the other day.

Indeholder affiliatelinks

(Visited 1.028 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

35 Kommentarer

 1. Hej – dine indlæg om, hvordan du gør lige det, du synes er godt nu, kan gøre mig så glad. De er livsbekræftende. Hvor ligger den palmelund egentlig på Nørrebro? Og tak for link til nyt café/bager/pizzasted :-) ser også spændende ud!

 2. Ihh hvor dejligt at se dig i min baghave. Palmelunden hedder superkilen og ligger mellem mimersgade og tagensvej, lige ved nørrebro station.
  Lige præcis det område bruger jeg nærmest udelukkende som baggrund på min egen blog http://www.bedremode.nu.
  Bliver så glad når andre også værdsætter området!
  Måske nogle flere udpluk fra dit skønne område så man kunne blive fristet til at cykle den anden vej :)

  1. Ih, hvor hyggeligt! Og det er noteret, skal dog først lige have udforsket det rigtigt ;)

 3. Så fornuftigt med en planlagt tømmermændsdag! For der er virkelig intet værer end når man virkelig har brug for sit tømmermændsudstyr, og slæbe sig selv ned i nærmeste netto, hvor det altid lader til, at ingen ser lige så kvæstet ud som en selv. Forbered tømmermænd, er hermed skrevet bag øret! :)

  1. Haha… Ja, det er virkelig ret herligt at vågne op og så allerede have alt det man craver i køkkenet. Kan anbefales :)

 4. Hej Emily! Hvis du skal spise pizza i Brønshøj, så gør det for guds skyld ikke ved nogle af dem, der ligger ved torvet! Til gengæld ligger der den lækreste biks overfor Bellahøj stadion med Italiano pizza :) og hvis det skal være lokalt, men lidt finere, så har tribeca nv take away. Go’ tømmermændsdag!
  Hilsen hende, der har spist meget pizza i Brønshøj

  1. Tusinde tak! Vi endte med hjemmelavede wraps, men husker at det skal være Gastronomia Italiana eller Tribeca, en anden god gang :) Tak!

 5. Dejlig søndag til dig, og skøn kjole du har på, og lækker cykel :0))

  København er skøn, har virkelig taget byen til mig over den sidste periode, hvor jeg har besøgt byen flere gange i forbindelse med spændende møder.

  SMUK tømmermandssøndag til dig. Jeg vil lave klatkager til min teenager og jeg til senere på dagen, med jordbær og canadisk sirup, smager SKØNT. :0)

  SMIL Lene :0)
  http://justlove2ndhandbyleneb.blogspot.dk/

 6. Hold op nogle fine billeder! Det ser jo helt sydlandsk ud. Er det fra Superkilen eller hvad den der “park” hedder, som også rammer Den Røde Plads på et tidspunkt? Det kunne i øvrigt være super fedt hvis du en dag (når du selvfølgelig har haft tid til at snuse mere til kvarteret) ville dele dine tips omkring Brønshøj/NV/Bispebjerg (jeg føler lidt at det er sådan et “kært barn har mange navne”-område).

 7. Ih hvor ser den kjole rar ud – der er jo bittebittesmå lufthuller. Hvor jeg er fra har vi ingen palmer – til gengæld har jeg ganske få minutter til min bys lystbådehavn. Eller lidt tids kørsel til Frederikshavns palmestrand, som de indretter hver sommer :) (sidst jeg var der var med knallert som transportmiddel haha)

 8. Smuk som altid :)
  Apropro festival. Sidste år var du til nogle mad events. Jeg har ledt og ledt, hvordan melder man sig til disse ting? Eller er det kun for “VIP”.

  1. Tak :) Nej, det er for alle, dog med begrænsede pladser. Skriver et indlæg om det i denne uge :)

 9. Hej Emily! Må jeg spørge hvor din cykelkurv er fra? Den er virkelig fin, og jeg mangler en ny til min damecykel :)

  1. Av, det ved jeg ikke. Den blev sat på da jeg købte cyklen. Og den er fra Pedal & co. på Nørrebrogade :)

 10. Meget flot outfit! Hvordan er støvlerne at have på? Jeg overvejer meget at købe dem, men de ser umiddelbart lidt stive ud i det og hvad med kæden, irriterer den mon? :)