Pailletter og pencil skirt

bluse By Malene Birger// nederdel By Malene Birger// sandaler L. K. Bennett// taske Aigner

Jeg er helt mæt (både på indtryk og søde, nye mennesker og også lidt på mad) ovenpå en weekend, der stod på ikke mindre end to herlige fester og afslutningsvis den hyggeligste brunch søndag, for at fejre at min kæreste er blevet kandidat. Og tusind tak for alle jeres søde lykønskninger med ham til sidste indlæg.

Brunchen i går blev holdt på Vedbæk Havn og jeg var hoppet i et sæt fra By Malene Birger OG havde tæmmet manken (guide til den type krøller her) og følte mig meget pæn og ordentlig. Kan godt lide, når man har den slags lejligheder til at give den lidt ekstra på påklædningfronten og smutte i noget andet end hverdagstøjet (og frisuren). I den anledning har denne weekend (også) været god ved mig.

ENGLISH RECAP: This weekend I’ve been celebrating my boyfriend graduating from medical school and I couldn’t be happier for him nor the many parties and therefore occasions to play dress up.

(Visited 689 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

21 Kommentarer

 1. Virkelig, virkelig pænt! Og nederdelen har en rigtig god længde :) Linket til skoene virker ikke – ville lige have tjekket dem ud. Er de ok at have på en hel dag? Hvis man husker at sidde lidt ned ind imellem…

  1. Så er det rettet :) Og mange tak! Hvis man er lidt rutineret mht. hæle, så synes jeg de er ok. Dog ikke mine allermest behagelige, men bestemt heller ikke det modsatte :)

   1. Hvilket i øvrigt ville være oplagt – et blogindlæg med inspiration til kvalitetssko og -sandaler, som man kan holde ud at have på :)

 2. Hvor ser du fin, stilet og helt rigtig damet ud (altså på den virkelig gode måde)! Jeg elsker dine krøller, og det ser ærlig talt ud som om du har haft en frisør til at sætte det. Jeg må vidst i gang med at øve mig!

 3. Tillykke med ham, dejligt at være færdig med kandidaten! :) Sikke et flot sæt, er helt vild med toppen, den er bare så yndig!

 4. Synes du altid har så fantastiske krøller, som på billederne ovenfor (så gætter på du har lidt naturlige krøller). Men med hvad/hvordan er dit hår ellers stejlet ovenfor? :)

  Kh
  En pige som mangler inspiration til at tæmme hendes krøller ;)