Den lille havfrue

bluse Six Ames// bukser Inwear// pumps Ganni (samme model i sort her)// taske Emily Salomon x Markberg

Det er altså ikke fordi, jeg har den bluse på hver dag. (jvf. gårsdagens indlæg). Eller det er det måske. Præsterede i alle tilfælde at have den på hele tre ud af syv dage sidste uge (bare rolig, havde forskelligt indenunder og nedenunder) og knuselsker den. Sådan har man det vist bare af og til med et stykke tøj.

Billederne er taget inden en vinsmagning vi holdt med arbejde på nyåbnede no.2 (kan anbefales!) i fredags og mine søde kollegaer var fulde af gode forslag og instruktioner, heriblandt havfrueposering ;)

ENGLISH RECAP: The little mermaid (real deal here) of Copenhagen ;)

(Visited 704 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

14 Kommentarer

 1. Om jeg begriber, hvordan dit “hestehår” kan være så evigt pænt. Det sidder altid SÅ perfekt på dine billeder. Tænker du må bruge ret meget produkt? Men hvordan undgår du så at skulle vaske på det hele tiden?

  1. Hvor er du først og fremmest sød. Dernæst: Har 28-års erfaring med tæmning af hestehår (ok, måske kun 10, gik nok ikke op i det som barn) og der skal faktisk meget lidt til (jo mindre af alt jo bedre er kort sagt det, der virker), så lidt hårolie for finish og hårvask 2-3 gange om ugen og så fungerer det. Til gengæld er regnvejr og fugtigt vejr min fjende ;)

  1. Tak skal du have Anette, men nu må du ikke give mig en undskyldning for at have den endnu mere på ;)

 2. Fin bluse, hvordan er den i str? Kan nemlig se de ikke har min str på hjemmesiden, men måske jeg kan gå en op eller ned?

     1. Sidste spørgsmål, kan se den bliver udsolgt hurtigt nu:-) Skal den renses eller kan den vaskes?