Pasteller

strik Perfectly Simple// nederdel Perfectly simple// clutch French Connection// armbånd byBiehl & Annilu// sandaler Zara (gamle)

Til Sankt Hans Aften, der også er min mors fødselsdag, i mandags hoppede jeg i min nye orange nederdel, der leder tankerne hen på Muppet Show og som gør mig i godt humør. Den er lidt skør og ret pæn. Strikken er den samme cashmere, som jeg har i sort og mørkeblå og har skamrost her.

Jeg render rundt (i cirkler) og prøver at få afviklet og styr på alverdens sager inden jeg har sommerferie på fredag. På en eller anden måde har man altid tre gange så travlt lige inden ferier, synes jeg. Men så meget desto mere kommer jeg forhåbentlig til at nyde den, når jeg fredag eftermiddag kan se frem til fire ugers ferie, der byder på bl.a. Roskilde Festival og sommerhusture til henholdsvis Sverige og Hornbæk.

(Visited 593 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

26 Kommentarer

 1. Pæn med pæn på! Kan godt lide din lidt skøre nederdel :)

  Rigtig god ferie, når du når dertil. Jeg har desværre først ferie om fire uger. Må lige klemme ballerne sammen og glæde mig til weekenden i stedet.

 2. Åh sko og nederdel – suk! Så smukt.. Ville gerne forme en sammenhængende og indholdsfyldt kommentar, men begge dele er bare så smukke. Godt valgt :b

 3. Jeg er helt vild med det her outfit! Og som flere også skrev på Instagram, da du postede det, så er du altså så pæn!! God fornøjelse med alle præ-ferie-gøremålene. Jeg kæmper med det samme her!

  1. Tusind tak Laura, hvor er du rar! Ja, det er altid lidt af et puslespil at få den kabale til at gå op ;)

 4. Virkelig fint outfit! Du er altså god til det med farver! Jeg er vild med alt i cashmere, og denne tynde strik måtte rigtig gerne bo hjemme i min garderobe. Er den sorte lige så gennemsigtig som denne her? Det synes jeg nemlig ser ret fint ud :) Må jeg spørge hvordan du vasker (og tørrer) dem?

  1. Takker :)

   Nej, den er ikke helt så tynd eller i alle tilfælde ikke helt så gennemsigtig, men de er vist nok ens, så måske det bare er min (fejl)vurdering ;)

   Jeg vasker på uldprogram (30 grader) med uldvaskemiddel, tager dem ud så snart maskinen er færdig og strækker og glatter dem og lader dem ligge at tørre fladt på et håndklæde, bredt ud over vaskestativet :)

 5. Sikke fin du er!
  Og endnu engang pyntet med et skønt Bybiehl armbånd..
  Kommer der mon engang igen en “Emily” kode, så et Forget-me-not bangle måske kan erhverves med lidt rabat?

 6. sikke et fint sæt har været så heldig at få den sidste nederdel de havde tilbage i den samme farve :) skulle man også købe den fine trøje du har til :) hvad str har du trøjen i ? De bedste hilsner Melanie