Crop top & kitten heels

jakke Zara (gammel)// skjorte Ganni// nederdel Inwear// taske Céline// shopper Adax// pumps Bianco (udsalg, c/o)// ringe Kinz Kanaan

Jeg har sommerfugle i maven og kriblen i tæerne i gummistøvlerne. Lige om lidt henter jeg nemlig den sødeste (og sundeste) Sofie og sammen drager vi på telttur på en mark i Roskilde. Hvor vi skal hænge ud med andre rare mennesker, spise en masse af den lækre og tilmed bæredygtige mad festivalen tilbyder (hæng med her og på instagram: @emilysalomon) og ikke mindst høre en masse musik. Glæder mig ret så meget til Rolling Stones i aften (og Drake på søndag, hvis vi holder ud) og tænkte, at jeg i den anledning passende kunne poste et mere rocket outfit.

Jeg er i øvrigt blevet kæmpe fan af kitten heels de senere år. Især når de har en god ‘midt-i-mellem’-højde som disse. Synes man får alle de pæne, holdningsmæssige fordele af hæle, men uden ondt i fødderne.

ENGLISH RECAP: As I head to Roskilde Festival later today to hear

Indlægget indeholder affiliate-links

(Visited 1.392 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

8 Kommentarer

  1. Må ærligt indrømme, at jeg ikke lige havde regnet med at se dig i crop top. Du slår mig bare ikke som typen, men det klæder dig jo gevaldigt (:

    Der er et eller andet ved de her billeder, der bare udstråler, at I må have haft det super sjovt med at skyde dem. Hvem end der legede fotograf i denne omgang, bliv ved med det (:

  2. Godmorgen:) så i sidste uge “din” taske i Norr i Lyngby og var nærmest lige ved at besvime! For s*** den er en lækkerbisken. Syntes lige du skulle vide det:) god sommer …… Kh emma …. P.s ville elske et opdateret indlæg om dine hår rutiner:)

    1. Tusinde tak, hvor var det bare rart af dig at skrive det :)
      Det er noteret og kommer nok her en gang snart :)