Hjemme igen

festival1

Vel hjemme igen efter en mere end dejlig festival. Jeg er træt på den helt udkørte og lykkelige måde og glæder mig nu til et par dage i sommerhus med familiefødselsdag, derefter hyggelige venindemøder en masse, for så at drage til Sverige med ham den søde på fredag.  Men først skal jeg lige have sovet og sidenhen fyldt grøntsags-, frugt- og væskedepoter op igen. Og en tur ud at bade i havet med Penny-Plet. Det må være den bedste Roskilde-kur.

Og kæmpe tak til søde Sofie, for at være den bedste festival-partner-in-crime. Vi har haft det helt åndssvagt skægt og hyggeligt :)

ENGLISH RECAP: Back home after a great festival. I’m oh so tired year oh so happy and I really look forward to the rest of my summer holiday :)

festival2

(Visited 406 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

4 Kommentarer