Galla outfit

kjole Finders Keepers The Label// smykker Kinz Kanaan// taske Adax// sko L.K. Bennett

Sad netop og kiggede billeder fra foråret igennem og opdagede, at jeg slet ikke fik delt mit outfit fra ELLE Style Awards her på bloggen. Og eftersom det ikke er hver dag, jeg trækker i gallakjole med ‘Angelina-slids’ (på den seneste tid har det snarere været variationer over temaet ‘denimshorts og tanktop’) og lånte smykker til en værdi af mange måneders husleje, så syntes jeg det var synd og skam ikke lige at forevige det her også. Det var i øvrigt sådan en dejlig og velorganiseret aften og jeg hyggede mig helt gevaldigt.

ENGLISH RECAP: My outfit from this years Danish ELLE Style Awards. Such a lovely evening by the way.

(Visited 1.928 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

19 Kommentarer