Mere Spis Roskilde – #rffood

foto 1 (2)

Anderledes chokolade- og øloplevelser til Palate-Palette pop-up restaurant.

Som nogle vakse læsere har skrevet både her og på Instagram, så er jeg vist mere på madfestival end på musikfestival. Og det er lidt rigtigt. Maden fylder i alle tilfælde meget efterhånden i ‘min måde’ at gå på festival på. Og jeg synes, det er noget så herligt at kunne kombinere så mange ting, som jeg godt kan lide på en gang: Søde venner og bekendte, udeliv og sommernætter, musik, mad, fest og telttur (det er selvklart frilufts-Emily, der er vild med sidstnævnte). Men det er heldigvis også blevet til nogle herlige musikoplevelser. I går fine Jenny Wilson og alleryndlings Manu Chao (jeg er jo en lille flipper inderst inde) og Arctic Monkeys.

I dag skal vi nok spise lidt mere (det her er det modsatte af at blive bikiniklar) og så går vi ellers til musikken inden vi hiver teltpælene op og triller mod København i aften. Glæder mig efterhånden også til at se min lille plettede ven :)

ENGLISH RECAP: More great food from this years Roskilde Festival. Even though it is a music festival one can enjoy some really delicious food in the stalls as well as at events and pop-up restaurants.

foto 1

Hyggelig opdækning i kunstnernes spiseområde bag Avalon-scenen.

Processed with VSCOcam with f2 preset

Fineste koldskåls-pannacotta med rosenblade er også en mulighed på festival.

foto (2)

Lækker falafel fra Roskilde-klassikeren Den Gyldne Bønne, der har rare vegetarretter på menuen.

foto 2 (2)

Happy camper-type (fanget inden mexikanerhat og knurhår).

foto 2

Pæne forretsrester hos ‘De Lokale’.

Processed with VSCOcam with f2 preset

Der også serverede lækker 4-retters menu for bare 80 kr. per næse i ‘Staldene’.

foto 2(1)

Et godt sæt med koldskål, jordbær-smoothie og kanelsnurre fra Meyers.

(Visited 560 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

2 Kommentarer