Essie sommerkonkurrence

Indlægget er udgivet i samarbejde med Essie

Mine favoritter fra Essies sommerkollektion

Jeg har igen i år teamet op med Essie og vi har en masse seje ting på bedding, som jeg glæder mig noget så meget til at dele med jer henover de næste mange måneder. Lækre guides, fine videoer, et arrangement for jer og meget mere…

Men for at skyde det hele i gang med manér, så kommer her en ret så sej konkurrence, hvis jeg selv skal sige det.

Hele 3 heldige læsere kan nemlig vinde både hele Essies sommerkollektion OG neonkollektion i hver deres fine æske. Dvs. 12 negleakker i alt og altså alle dem der er vist herunder :)

Så kan man jo selv vælge, om man vil dele med en sød veninde eller om man vil beholde dem alle selv.

essiesummer2

Essie summer collection 2014

For at deltage i konkurrencen om de mange lakker, skal du blot fortælle mig hvad der gør (eller har gjort) din sommer lidt bedre i en kommentar nedenfor.

Konkurrencen slutter på næste søndag d. 10. august kl. 10.00. Held og lykke :)

essieneon

Essie neon collection 2014

Psssst….. kig også lige forbi Instagram (@emilysalomon) hvor du i dag kan vinde ‘min taske’. Og så er der heller ikke flere konkurrencer (hos mig) i dag ;)

(Visited 625 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

581 Kommentarer

 1. Jeg har ligget i telt i Nordjylland sammen med min kæreste, og at det danske vejr har vist sig fra sin gode smukke side, har gjort min sommer tip top lækker :)

 2. Det har gjort min sommer lidt bedre i år, at jeg rent faktisk har fået lov til at holde ferie OG at vejret har holdt sig så pænt OG ikke mindst at jeg stadig har to ugers ferie til gode før jeg starter op igen. Og så selvfølgelig den lille fine detalje at jeg er kommet ind på det ønskede studie og det hele derfor så småt begynder at falde på plads i mit hoved :)

 3. For første gang oplever jeg at jeg faktisk nyder sommeren. Jeg skal først starte min ferie i næste uge, men alligevel har jeg formået at nyde den danske sommer med strandture, grill og hygge. Netop det har gjort min sommer rigtig god i år :-)
  (Plus er jeg kommet af med min meget dårlige vane med at bide negle, det vil sige st jeg faktisk har lange flotte negle at putte neglelak på) :-)

 4. Denne sommer er jeg begyndt at date en ret sød fyr… Det har gjort det hele meget mere spændende og sjovere og vildere! Og hvis han ikke havde været der, så havde roadtrips og byture, hvor det slet ikke bliver koldt med bare ben, helt sikkert været i toppen.

 5. Det der har gjort min sommer lidt bedre må være at vejret her hjemme har været fantastisk og at min kæreste og jeg har været på den hyggeligste spontane ferie med min familie i Slovenien :-)

 6. Aarhus, kære Aarhus. Jeg elsker min lille by – og hun tager sig bare endnu bedre ud i det skønne sommervejr. Hvis der er noget, der har gjort min sommer bedre, er det strandture til den Permanente, badeanstalten ved Risskov, kæmpe italienske isvafler med lyseblå tyggegummiis i ægte italiensk-campingplads-style på Nørre Alle og lange, lune aftener med sol til kl. 22.00 tilsat kold, kold hvidvin på altanen med gode veninder og min søde kæreste. Ha’ en dejlig sommer allesammen! :-)

 7. Denne sommer er jeg blevet student, optaget på DTU og så har vejret jo været perfekt! meget bedre bliver det vidst ikke :)

 8. Wauoooo, lad mig vinde, jeg elsker Essie og bruger ikke andet. Vil elske disse fine farver på mine negle.

  Jeg er pt sygemeldt da babyen i min mave driller mig lidt. Jeg har bækkenløsning, samt er en af de heldige gravide som kaster op i ni måneder. Noget af det der har gjort min sommer lidt bedre har været hygge i haven med min datter (det er hvad jeg har kunne holde til) samt tanken om at hun snart får en lillesøster :-)

 9. Det dejlige danske sommervejr har gjort, at det ikke har gjort så meget, at jeg ikke havde råd til en rejse i år :) Danmark er så fantastisk om sommeren!

 10. Det er en kliché: vejret. Men jeg nyder at kunne sidde på min altan og læse bøger og høre hvordan området er fuldt af glade mennesker, der også nyder den danske sommer :) og fordi vejret er godt er det blevet til cykelture og svømmeture i vandet med venner og familie :)

 11. Min lille familie og mig på tur til pæne fredelige Menorca, dejligt at være ude at rejse og kun endnu bedre når man kan fortsætte med ferie og dejligt vejr, når man kommer hjem igen

 12. Denne sommer har bare været lidt bedre, fordi den er blevet brugt på at flytte til et nyt hjem med min kæreste. Derudover har jeg haft kvalitetstid med min familie i det nordjyske, og det er nu blevet festivaltid, som skal tilbringes med nogle skønne veninder, en dejlig søster og ikke mindst min kæreste.
  Altså alt i alt en ret så god sommer.

 13. Yay! Elsker Essie!!
  Min sommer blev ubeskrivelig fantastisk da min kæreste friede til mig den 29. Juni. Har svævet på en lyserød sky lige siden:-)

 14. Det der har gjort min sommer lidt bedre er, at jeg er blevet student, og nu er så heldig at have fået job i en børnehave. Jeg nyder at stå op og gå på arbejde hver dag, og det her år, hvor jeg ikke skal gå i skole, har jeg bestemt mig for, skal være det år hvor jeg lærer at passe på mig selv og min krop, og mærke efter at jeg får taget de rigtige valg.
  -Forsat god sommer
  Anna Lise

 15. Vejret – og opdagelsen af et friluftsbad, der praktisk talt ligger i “baghaven”! Det er luksus, når den ikke står på udenlandsk badeferie :)

 16. Det har gjort min sommer bedre, at vi har haft det dejligste sommerhus i Nordjylland, som jeg har kunne tilbringe mange af mine solrige sommerdage i!

 17. Det har helt sikkert gjort min sommer fantastisk, at jeg pludselig (og endelig!) stod med en positiv graviditetstest i hånden!

 18. Lune sommeraftenener, jordbær, bare ben, kølig hvidvin, morgendukkerter, festivaler og neglelak på tæerne :-)

 19. NB! Næste søndag er ikke d. 9., men d. 10.!

  Men nu jeg allerede er i gang med at skrive en kommentar, så har min sommer i år været helt ekstra fantastisk, fordi jeg blev mor til en lille datter i april og har brugt sommeren på at se hende udvikle sig med lynets hast og blive den mest fantastiske søde baby. Hun skal faktisk døbes på søndag – det er derfor, jeg er opmærksom på datoerne :)

 20. Det er vel nok en lækker lille konkurrence. Og tophyggeligt at læse de svar der ruller ind.
  Min sommer er fantastisk, fordi der er tid..
  Tid til min mand, tid til vores tre børn, tid til mig.

 21. I år tog vi ikke til udlandet, dog tog vi i stedet i sommerhus. Derfor har årets danske sommervejr været helt utroligt skønt, hvilket helt sikkert har været med til at forbedre min sommer! Desuden har mit fritidsjob her i sommeren også været dejligt, når det gælder om at tjene lidt penge, inden skolen starter igen. :)

 22. Denne sommer har været lidt bedre end andre, da jeg har været ude og rejse med kæresten i hele 2 uger. Det er da en luksus man ikke prøver hver ferie !! :)

 23. Grundet speciale skrivning har jeg ikke haft tid til sommerferie i år, men så har det været dejligt at jeg om eftermiddagen, når jeg har klappet min bærbare sammen, har kunne tage ud og nyde den danske sommer, som så absolut er helt på højde med sydens sol i år :-)

  Derudover gør mig glad at der er blåbær i sæson :-) jeg elsker som så mange andre bær i alle afskygninger..

  og og og.. så gør det mig glad at jeg har den dejligste kæreste og den sødeste familie, men det gælder nu hele året ;-)

 24. Jeg går hjemme på barsel og det er helt fantastisk her i sommer månederne!

  Jeg behøver ikke at have følelsen af jeg skal nå en masse fordi jeg har ferie <3

 25. Ih sikke en lækker konkurrence:-)
  Min sommer har været fantastisk; vejret har været skønt og det er blevet nydt med bla festival og Sverige-eventyr..

 26. Det, der har gjort min sommer lidt bedre i år, må være det fantastiske vejr. Pludselig er der så mange ting man kan lave; jeg bor f.eks. På Amager og en stor del af min sommer er blevet tilbragt på stranden med en god bog i hånden!

 27. Jeg er flyttet til København – København er jo virkelig det dejligste sted at være om sommeren! :-) (men det skal ikke forhindre mig i at tage en smuttur til Rhodos) københavn, is og søde veninder har bestemt gjort min sommer så meget bedre :-) så de skal selvfølgelig også have del i de fine neglelakker :-)

 28. Min sommer har været 3 uger helt uden at tænke på arbejde, og den er blevet langt bedre af små finurligheder som is, solskin i haven, manden i mit liv (omend han ikke helt kan betegnes som værende lille – men dog finurlig) og masser af læsning af Game of Thrones :-)

 29. Udover et dejligt Roskilde der rensede mit hoved for forårets travlhed og stress, lækkert vejr og at både Bornholm og Schweiz afventer mit besøg i august er der 2 ting der har gjort min sommer lidt bedre. Først opdagelsen af en morgendukkert i bølgen blå før arbejde. Hvorfor jeg ikke har gjort det før, aner jeg ikke, men nu er det en fast ugentlig ting som bare gør verdens bedste start på en varm arbejdsdag.
  2. Ting er at jeg er flyttet. Så udover at få pakket ud og komme på plads – som måske går ekstra langsomt fordi jeg sveder bare jeg kigger på en flyttekasse – så bruger jeg sommer dagene på at udforske mit nye område og finde de gode spots til bl.a. hyggelæsning og kaffe, den bedste takeaway etc.
  Så at livet går lidt i slow-mode men med en masse nyt og rart. Det er min sommer:)

 30. Min sommer blev SÅ meget bedre, da jeg i onsdags fandt ud af, at jeg var kommet ind på min drømmeuddannelse! :-D

 31. Min sommer har været (er) helt formidabel, fordi jeg har fået lov til at nyde den helt nede i gear. Jeg har læst en hel stak bøger, slikket solskin og spis is i store mængder. Lige en sommer efter min smag :-)

 32. Efter jeg netop har færdiggjort mit studie flytter jeg til Norge sidst i august for at arbejde med mit drømmejob. Derfor har jeg denne sommer lavet alle de ting jeg elsker allermest og prioriteret tid med dem jeg kommer til at savne☺️

 33. Det der har gjort MIN sommer bedre i år, er dette smukke fantastiske dejlige vejr, vi har fået(!!!!!!!) :)))
  Min familie er ikke ejer af sindssygt mange penge, og det sker derfor ikke at vi har råd til ferier osv. Så derfor har jeg været overlykkelig for dette danske sommervejr vi har fået!!!! Det har været lige så varmt, som hvis man var i udlandet (næsten). Jeg har hygget mit utroligt meget med min familie, og været på stranden.
  Vejret har været fantastisk… Det har været en af mine bedste somre længe! Jeg vil super gerne vinde de lækre neglelakker fra Essie, da jeg allerede har er par stykker i forevejen og jeg kan simpelthen ikke få nok af dem! Er så pjattet med dig, de er mega gode og sidder altid helt perfekt…. Og så passer deres super friske farver, altid til det man vil have på af tøj. Dejligt :-)))

 34. Jeg valgte at blive hjemme denne sommer med min søn, og benytte os af Københavns mange glæder. Så Sluseholmens Havnebad har helt klart gjort en forskel denne sommer. Sammen med Ismageriet på Amager.
  Det gode vejr har været en gave.
  Mia CA / aimlovelive@gmail.com

 35. Det der har gjordt min sommerferie lidt bedre er min familie hernede i Kosovo og at jeg har fået fire nye fætre og kusiner, det skønt

 36. Vejret, gode mennesker og en masse is har gjort min sommer skøn! Og selvom jeg ikke har haft ferie, men har arbejdet det meste af sommeren, så har det alligevel været én af de bedste somre :)

 37. Det danske sommervejr <3 for mig er der næsten ikke noget mere dansk end landskabet med sol, blå himmel, høstede marker og vindmøller. Der elsker jeg Danmark allermest. Og at man kan få lov til at dele sommeren med sin kæreste og familie, så har man jo intet at klage over :)

 38. Jeg har næsten ikke haft ferie, så jeg har ikke kunnet gøre de ting jeg plejer i sommerferien. Det har tvunget mig til at nyde de små ting og det bedste har været lange gåture i det lune aften vejr med lækker italiensk is :)

 39. Det danske sommervejr har jo været helt fantastisk, men mest af alt er det, der har gjort min sommer fantastisk alle de dejlige timer, dage og uger, jeg har tilbragt sammen med dem, jeg holder mest af. Selvom tanken om, at vi alle er vidt forskellige steder i verden om en uge, da vi lige har afsluttet folkeskolen, er skræmmende, har det altså stadig (og måske nétop derfor) været den bedste sommer, jeg mindes!

 40. Det gode vejr og at vi endelig har tid til at nyde haven (vi flyttede hertil i juli sidste år og havde travlt med flytning) :)

 41. Åh wauw for en konkurrence! Den har da helt bestemt lige gjort min sommer bedre.

  Hmm, det er der generelt mange ting der har. Jeg flttede sammen med min kæreste i den mest fantastiske lejlighed i Odense centrum. Det har gjort sommeren ret perfekt. Min veninde er flyttet tilbage til selvsamme by – helt sikkert også en forbedring! Og så har jeg for første gang i årevis bate haft tid til at holde ferie. Det har været skønt, og lige hvad jeg havde brug for. Det har været en fantastisk sommer! (:

 42. På trods af job har en god is kunne redde dagen og give en følelse af sommer. Har fået SÅ mange, men det er jo sommer :)

 43. Jeg tog i år en uge ud af kalenderen, for at tage med mine forældre til Anholt ❤️☀️
  Det er et par år siden jeg har været på ferie med dem, og det var en god beslutning, for sikke en fantastisk sommer i Danmark ☺️☀️

 44. Det danske sommervejr har gjort det sidste til at min mands og min 2×30 års fødselsdagsfest og 6 års forsinkede bryllupsfest i haven blev fantastisk, og vores campingtur i telt sammen med vores piger var vidunderlig

 45. Jeg har brugt hele min sommer sammen med 48 fantastiske 11-årige fra hele verden som stab på en cisv børneby, for at lære dem at selvom vi ikke ligner hinanden eller taler samme sprog, så er vi allesammen seje mennesker indenunder. :)

 46. Der er to ting:
  Jeg far fået en lejlighed med den skønneste have til min hunni og jeg!
  Og så ser jeg den skønneste fyr, som har gjort sommeren lidt mere lyserød :-)

 47. Min sommer er gået med nyt job. Efter 4 måneders ledighed, er man glad for nyt job, også selvom det betyder arbejde hver dag i sommervejret. Så hvis jeg er så heldig at vinde lakkerne, vil jeg glæde mig til at bruge dem til alle mine ‘back-to-work’ outfits! :)

 48. Det der har gjort min sommerferie lidt bedre, var en skøn tur til København med min kæreste, hvor vi både var i Tivoli, på strøget og på kanalrundfart. Vi havde ikke råd til at rejse syd på i år, men hvad gør det også når vejret har været så fantastisk herhjemme. :-)

 49. Shiiit – 12 neglelakker?! Gi’ mig ;)

  Min sommer er blevet lidt bedre af, at jeg har hele 5 uger i træk sammen med min kæreste; med et forhold hvor den ene bor i Berlin og den anden i Kbh, og begge har travle hverdage, er det ikke ofte, at det bliver til meget mere end en uges tid af gangen :)

 50. Min sommer har bare været super god, bl.a har jeg været i USA, fået et nyt job, nydt det gode vejr og ikke mindst har jeg været sammen med en masse veninder.

 51. Min sommer blev lidt bedre, da jeg blev student og kun et par dage efter rejste på en laaang ferie! Men i dagene mellem studenter-halløjet og ferien, fik jeg en lejlighed. Hvilket gjorde min sommer virkelig god.

 52. Det der har gjort min sommer lidt bedre, er al den fantastiske støtte som min nære og kære har givet mig i forbindelse med afslutningen af mit speciale. Det har klart gjort min ellers noget sløje sommer bedre.

 53. At tilbringe kvalitetstid med min skønne familie i form af en uges daseferie i Grækenland har været med til at gøre min sommer meget bedre :) Når man som os er en travl familie, der elsker hinanden, men med mange individuelle planer i hverdagen og weekenden, så er en uge langt væk fra arbejde, venner og elektronik nærmest nødvendigt en gang i mellem. Man kommer hinanden ved på en helt anden måde, når alle måltider spises sammen, og alle aktiviteter gøres i fællesskab, hvad end der spises græsk salat og tatziki i rå mængder, bades i havet eller spilles baggammonturnering :)

 54. Min sommer blev helt fænomenal, da min kæreste og jegk fik at vide, at ham var optaget på sit drømmestudie! Han var flyttet til Aarhus med mig, for at jeg kunne følge min drøm, men han har haft det lidt svært her, og overvejede derfor at flytte tilbage til Odense, hvis han ikke kom ind. Men det gjorde han heldigvis!

 55. Jeg har haft rigtig mange hyggelige aftaler med mine venner og veninder og så var jeg i Italien med min familie, hvilket var en mega god tur!

 56. Masser af tid med min mand og vores børn, bare os 4 i flere uger :) først en magisk ferie Italien og så lidt camping i Skagen og en kanotur <3 Jeg ville ønske min ferie var dobbelt så lang :)

 57. Det er helt klart det gode vejr, som har gjort sommeren meget bedre. Aftener, hvor man kan sidde ude, grille og spise lækker mad, ture på stranden eller bare det at kunne sætte sig i haven og læse en god bog, er bare det bedste ;)
  – Anna
  anna-mad.dk

 58. Min sommer har været fantastisk, fordi jeg sammen med min kæreste har planlagt det fineste sommer bryllup. Det er den 23. August og skal holdes udendørs med venner og lyskæder og inspiration fra dit fine lyserøde univers. Det er simpelthen en kærlighedsfest at planlægge bryllup og jeg ville elske at forære mine dejlige veninder en fin neglelak hver.

 59. Min sommer blev en tand bedre på grund af søde veninder som hjælper i en svær tid <3

 60. Mine skønne og søde kollegaer har været med til at gøre min arbejdssommer lidt bedre. Arbejde i 30 graders varme bliver bare sjovere med godt selskab omkring sig :)

 61. Det har været den bedste sommer i år, fordi valgt at blive hjemme i DK og vejret har jo været fantastisk :-) Bedst af alt købte vi i vores sommerferie vores drømmehus, så det var et held at vi blev hjemme :-)

 62. Min sommer har været fantastisk af mange forskellige grunde. Rosé med søde venner, rundtur i Californien, Northside Festival og meget mere. Heldigvis er der en hel måned endnu :)

 63. Det har gjort min sommar perfekt, at mine to bedste veninde bookede billetter og joinede kæresten og mig på vores ferie. Vi bor i tre forskellige lande og får højst mulighed for at se hinanden én gang om året. Det at være omringet af ens allenærmeste og mest elskede personer var bare perfekt.

 64. Min datter der er begyndt at kravle. At se sommeren fra hendes perspektiv, hvor en flue kan være verdens mest fantastiske legetøj

 65. Min nyopdagede graviditet har helt klart gjort denne sommer ekstra speciel<3 M

 66. Det har gjort min sommer bedre, at det har været så godt vejr herhjemme. Det har gjort, at vi har siddet ude indtil klokken 3 om natten med gode venner, spillet beach volly mens solen gik ned, og nydt aftensmaden på terrassen næsten hver aften.

 67. Det bedste, der er sket over sommeren, er, at vi i strålende solskinsvejr i Berlin Zoo så babyelefanten og dens mor lege i den sø, de har i deres indtegning. Det lyder måske tosset, men det så helt vildt sødt ud, den lille plaskede rundt og havde en fest – samtidig med at det mindede mig om, at man aldrig skal glemme at lege og at nyde små, smukke oplevelser, mens de sker.

 68. Min sommer har været skøn. Det der har gjort den lige dét bedre er kombinationen af lækker mad, god tid til at tulle rundt, løbe ture, gode venner, familie og København. Jeg kunne ikke ønske mig mere – bort set fra den skønne kollektion af Essie neglelakker :)

 69. Jeg har tilbragt en masse skønne lune sommeraftener sammen med min lille hund og en gode veninder. Der er blevet grillet store mængder rejer, drukket vin, grint og desværre også grædt. Jeg har været igennem et break-up med min kæreste igennem 9 år. Jeg tror bestemt ikke at jeg ville havde kunne set så lyst på fremtiden, hvis det havde været i en kold december måned. Men med den bedste danske sommer i “mands minde” og så gode skønne veninder – så har det på trods af alt hjertesorg (samt forvirring, tristhed og ikke mindst total følelsesmæssig kaos) været en dejlig sommer indtil nu :) .

 70. Kære Emily

  Min sommer blev meget bedre, da den blev “nicecifiseret” på P3. Jeg læser matematik op til A niveau hele sommeren og eksaminerne ligger lige oven i en planlagt tur til New York. Så en “nicecifisering” på p3, der vendte alle de ellers kedelige ting, til noget fantastisk, hjalp virkelig på humøret. Derudover gør koldskål med friske jordbær og irma kammerjunker også det hele meget bedre…
  Kram Emilie

 71. Helt klart vejret. Det har været så skønt at holde ferie hjemme i DK.
  Også jeg startet frivilligt arbejde. Der giver mig sjove oplevelser og en masse gode stunder.

 72. Det dejlige danske sommervejr har gjort, at jeg har haft en masse dejlig energi i min ferie, og derfor har jeg nået at lave en masse ting, og taget på tog spontane miniferier. Jeg følger virkelig at jeg har fået en masse ud af min ferie, og derfor er jeg også fuldstændig klar til at starte på arbejde i morgen, efter en fantastisk ferie :)

 73. Jeg blev færdiguddannet i vinter – og fik arbejde i juni. Dette er derfor min første sommer, hvor jeg arbejder som det jeg har brugt 5 år på at uddannet mig til. Så føles det ekstra dejligt at gå på sommerferie. Dét har gjort min sommer rigtig god!

 74. WAU, flot giveaway, så mange skønne lakker på en gang.

  Mine løbeture hver 2. dag kl. 07.00 langs havet og i skoven, afsluttet med træning (fitness) i skoven har gjort min sommer topskøn, jeg elsker at komme ud og træne tidligt i den sommerhede, og naturen har vist sig fra sin smukkeste side så tidligt om morgenen.

  Herefter har jeg nydt en lækker morgenmad og en tur på stranden om efter-middagen. Love it. <3

  Rigtig dejlig søndag
  Smil Lene :0))
  http://justlove2ndhandbyleneb.blogspot.dk/
  Instagram: #justlove2ndhand

 75. Sommeren har allerede vist sig fra sin gode side med tur til USA og Canada, men den perfekte afslutning på sommeren starter nu i morgen når jeg drager mod dette års smukfest til masser af sol, hygge, musik, mad og ikke mindst øl!

 76. at vi har fået lavet en masse praktisk herhjemme – malet – nyt hegn – nyt vinduesparti – ukrudt er holdt i ave – så vi er klart til at arbejdet kalder!!!

 77. Det, der har gjort min sommer bedre er Læsø med dets gode selskab, afslappede stemning, varme solskin, hvide strande, friske fiskefrikkedeller, solbærsoftice og Læsø Kurbad:)

 78. Denne sommer overgår alle andre somre jeg har oplevet, tror jeg. Jeg har nemlig fundet ud af, at jeg skal være mor. Og det er sgu lidt vildt! Aldrig har jeg været så glad for kvalme, som jeg er lige for tiden. Og så er det jo bare skønt at vejret denne sommer er helt perfekt til at man kan være udenfor og spise en masse is ;)

 79. Jeg har holdt ferie med min familie i Harzen, dejligt at være samlet afsted på ferie.
  Desuden det lækre sommervejr, der har været i Danmark i år, har det været en rigtig skøn sommer :D

 80. Mit absolutte yndlingssommerøjeblik er at se min dejlige kæreste med vores datter på armen, mens de plyndrer hindbærbuskene i haven. Udover hindbær er hun også glad for visne blade og kløverblomster, men når man kun er 9 måneder skal der selvfølgelig også afprøves forskellige muligheder. Hindbærstunderne med far ser nu alligevel ud til at have en særlig plads, det har de ihvertfald hos mig :)

  (og de forrige ejere af huset har heldigvis sørget for, at der er tale om Autumn Bliss hindbær, der bærer frugt helt ind i efteråret, så sommeren kan vare længe her på matriklen)

 81. Min sommer bliver bedre af solskin (som vi jo heldigvis har haft masser af), strand og masser af kolde is.

  Mvh Eva Vejlstrup

 82. Det der har gjort min sommer lidt bedre var at sidde på en fantastisk restaurant lige ud til svendborgsund, en fantastisk sommeraften, for at fejre min mormors 88 års fødselsdag. Det er med at nyde alle de dejlige stunder man kan sammen med en fantastisk mormor <3

 83. Sommeren ’14 har været en af de bedste nogensinde. Jeg har for første gang nogensinde prioteret at holde fri og har derfor kunne nyde min familie, venner og min søde kæreste. Der blevet drukket vin og spist fantastisk mad og så er der blevet slappet af og har gjort lige præcis hvad jeg har haft lyst til. Det er ultimativ livsnydelse i mine øjne.
  Håber alles Sommer har været lige så dejlig som min.

 84. Det der har gjort min sommer bedre er at jeg brugte 3 dage sammen med mine bedste veninder i et sommerhus, lige ned til havet. Vi gik i byen, bade hver dag og selfølgelig nød vi det dejlige danske sommervejr ude på terrassen. :)

 85. Det helt gode vejr har, udover at være lækkert i sig selv, været den perfekte undskyldning for at spise ualmindeligt store mængder danske jordbær og masser af lækker italiensk is. Dansk sommer når den er bedst!

 86. Sol og varme har gjort denne sommer bedre end de mange foregående. På grund af vejret, har der været et utal af spontane picnics, udendørs drinks aftaler og ture til strand/sø for at bade. Tiden med familie og venner er altid det vigtigste, men det blir bare lidt bedre, når den tilbringes med sol på næsen :)

 87. Efter en meget lang sygdomsperiode er jeg endelig ved at være ovenpå igen. Sommeren har været brugt til masser af kærestetid og tid til igen at kunne tænke på hinanden og ikke til at tænke på sygdom. Hurra for kærlighed!

 88. Jeg har haft den bedste sommer i lang tid! Har været ude og rejse to gange (hvilket er meget sjældent for mig…) Og så har jeg haft masser af tid til at nyde vejret og få en dejlig solbrun kulør. Der er også blevet spist mange is! ;D

 89. At vinde denne konkurrence vil gøre sommeren meget bedre! Ellers er det, at jeg ikke har behøvet at bekymre mig om at komme tilbage i skole, for jeg skal nemlig på efterskole! Og det tror jeg ikke er så hårdt;)

 90. Det dejlige vejr i Danmark kombineret med beslutningen om at holde ferie i hjembyen København. Og ikke mindst at jeg skal være gudmor ti en dejlig dreng om tre uger :-)

 91. Min Sommer er klart blevet så meget bedre af at jeg er flyttet i ny lejlighed i København. Jeg har fået lov til at opleve København om sommeren, og jeg er dybt forelsket i min nye by :-) Et langt forhold er startet denne sommer.

 92. Min sommer har været den bedste jeg har haft endnu, jeg fik nemlig i starten af sommeren en lille dreng – han beriger mit liv hver dag <3

 93. Denne sommer har budt på alt det bedste. Aftenbadning i havet, roadtrips, grill aftener med gamle venner og en eventyrlig rejse sydpå. Men det aller bedste er, at jeg er begyndt at date en meget sød mand. Min mave er fyldt med glædes bobler og jeg smiler lige 10 procent mere i de her dage. Oveni er jeg optaget på drømmestudiet fra september, og det bliver så spændende! :-)

 94. Udover det skønne vejr, har jeg en sommerhus-tur at se frem til i uge 33 :) Sol (forhåbentlig), strand og stjerneskud !

 95. I starten af uge 27, fik jeg fjernet en tumor i min ene pegefinger. Risikoen for at den var ondartet var 80%. Det der har gjort min ferie helt ualmindelig god er, at jeg efter 16 (lange, bekymrende) dage, fik svar på mikroskopien: tumoren var godartet!!!!!! Der skal yderligere et par operationer til, før fingeren er tip-top igen, men dét at jeg ikke har kræft, reddede min sommer :-)

 96. Jeg har været så heldig at bruge min sommer på store is, badeture ved vesterhavet, min familie og sommeraftner med gode venner og ikke mindst venter en uge syd på med min kæreste :-)

 97. Det der har gjort min sommer helt perfekt er de tre dage jeg med kæreste var sammen med to af vores vennepar. 3 dage i hus lige ned til vandet. Sol, strand, bål, kold hvidvin og masser af dejlig mad og is.

  Mange hilsner fra Christina

 98. Det må være det faktum, at jeg er kommet ind på drømmeuddannelsen – arkitektur på kunstakademiet! Det satte lige prikken over i’et på en ellers helt perfekt sommer, hvor det danske vejr jo har vist sig fra sin bedste side

 99. Det der har gjort min sommer bare en lille smule bedre, er helt sikkert alle de dejlige og lækre is jeg har spist i Italien. Det var også noget jeg havde set frem til i lang tid :)

 100. I år arbejder jeg hele sommeren, og det kan godt være små-surt at sidde indenfor og kigge ud på en strålende sol. Jeg har arbejdet på at starte et nyt projekt op sammen med en kollega, som jeg ellers ikke arbejder sammen med til daglig. Det har vist sig at redde min sommer, for hun helt fantastisk at arbejde sammen med, og vi har det sjovt sammen hver eneste dag. Hun skal helt sikkert have halvdelen af lakkerne i tilfælde af, at jeg vinder.

 101. Den bedste sommer hidtil.. jeg er lige kommet hjem fra Kina, hvor jeg har lavet frivilligt arbejde i 2 måneder. I de 2 måneder besøgte jeg og gruppen, nogle meget fattige og slet ikke udviklede byer.. det var et forfærdeligt syn, rigtigt følelsesladende og rørende at se, – at de kunne få en hverdag til at gå? Hvordan? Og at de kunne smile og være glade over det mindste vi gav og gjorte for dem. Man begynder at se verdenen anderledes efter sådan et ophold, man lærer og får så mange nye følelser med på sådan en tur. Jeg er glad for at have oplevet noget anderledes i år. Selvf skal man rejse og forkæle sig selv, men hold da op hvor har det ændret meget på mit syn mht livet.. Det var kort om min ikke så ordinære sommer, men bedste lærerig sommer hidtil! :)

 102. I år har vi holdt sommerferie med hele familien, både fætre og kusiner, søskende, bedsteforældre og oldeforældre har været sammen, bedre sommer fås ikke.

  Hvis jeg vinder vil jeg dele med min dejlige niece der fylder 10 år lige om lidt.

 103. Selvfølgelig er det de mennesker jeg er sammen med og den dejlige mad vi har nydt de virkelige mange sommeraftner. Dejlig frisklavet is fra paradis-is. Sushi og Asti nydt med en dejlig udsigt over havet. Men allermest bliver jeg nødt til at fremhæve vejret. Jeg havde ikke ferie sidste år fordi jeg var nyuddannet og der ikke var råd til det. Så mens der var den bedste sommer (vejrmæssigt) var jeg i fuld gang med at arbejde maaange timer langt fra familie og venner). Men så skete det fantastiske at vejret også i år blev skønt! Og denne gang jar jeg ferie! Så nyder lige nu have fri:-)

 104. Jeg har været rigtig glad for at være single, efter tre år med min ekskæreste, og jeg har nydt min sommer med en familieferie til Portugal og en masse dejlige dage og aftener med mine veninder her på bryggen og stranden :) Det har været (og fortsætter forhåbentlig) en så dejlig sommer med en masse kvalitetstid med mine nærmeste som gør mig glad

 105. At det rent faktisk har været sommer rent vejrmæssigt, det har været så skønt! Og så også et gensyn med mit gamle hjem og skønne venner i Frankrig :)

 106. Helt klart temperaturen og det fantastiske sommervejr. Det har været en fantastisk sommer med høje temperaturer og mange dage ved stranden. Desværre ser haven frygtelig ud, da samtlige planter skriger efter den vand. Sidder pt. indendøre pga tordenvejr. Endelig kom den længe ventede regn og jeg kan få lavet noget indendørs. Tydeligt at jeg har været mere ude som inde :-)
  Skøn samling lakker og alle farver er fantastiske.

 107. Min sommer er blevet ekstra god med Susanne Stauns krimiserie om retsmedicineren Maria Krause, som har givet mig mange intense læsetimer i sol og skygge. Bliv sommerbrun mens du løser et mord! Fremragende!

 108. T I N D E R! Ja, det er sandt… Gennem Tinder har jeg mødt en fyr, der har fået vakt nogle følelser i live, der ellers var blevet godt gemt væk i et tidligere nedslidende forhold. Om det bliver det mere end de dates vi allerede har været på, ved jeg ikke. Jeg ved bare at jeg føler, jeg har noget at byde på. Det er en følelse, der har gjort min sommer bare lige dét bedre ;-)

 109. Har haft to dejlige ugers ferie hjemme i Danmark – først en uge i sommerhus I Rørvig med skøn mad og lækre isvafler. Og en uge hjemme på Amager med flere lækre is fra ismejeriet og skønne aftener hjemme i haven. Det bliver nok en anelse hårdt i morgen når jobbet kalder..

 110. Dette er første sommer med min lille datter, Andrea, og det har bare gjort den helt speciel, og en sommer vi aldrig glemmer :) jeg har sådan nydt alle dagene med min dejlige mand og lille pige i den danske sol

 111. Denne sommer har jeg haft ekstra med god tid til at se alle mine søde venner og veninder, det har virkelig været et kæmpe plus for mig ! :)

 112. Da min far fyldte 60 i november besluttede jeg mig for at give ham en særlig gave, som han aldrig skulle glemme: en tur til den malaysiske del af Borneo. I Juli tog vi så afsted og det endte med af blive en helt fantastisk tur. Vi så så mange dyr i deres naturlige omgivelser, den smukke regnskov og vi dykkede med kæmpe store havskildpadder. Denne tur var helt sikkert med til at gøre min sommer meget bedre og en jeg aldrig vil glemme.

 113. Jamen det der gjorde min sommer bedre, var at min kæreste gennem 6 år valgte at fri til mig, på vores ferie til Paris

 114. Vejret! Tidligere år har jeg været uheldig at holde tre ugers ferie i gråvejr/regnvejr, men det danske sommervejr har været helt fantastisk i år – og dermed har der været rig mulighed for at lufte de nylakerede tånegle i alskens farver.

 115. Denne sommer har været lidt bedre end normalt da min familie og jeg har brugt rigtig meget tid sammen. Det sidste halve år er vi kommet tættere på hinanden, hvilket jeg er rigtig glad for.
  Derudover skal jeg flytte hjemmefra om en uges tid, og starte drømmejob efter ferien! :)

 116. Det er hævet over enhver tvivl: jeg er den 5.7. blevet mor til vidunderlige lille Julie

 117. Ej hvor sjovt – den 10. august starter jeg på efterskole. Hvor kunne det være fedt at starte året ud med at vinde min første blog-konkurrence!

  Det der har gjort min sommer lidt bedre (eller snarere udholdelig, har nemlig brugt det meste af ferien i eget sommerhus med familien – rart i kortere tid, men efter 3 uger, er min indre teenager ved at have fået nok

  1. Tanken om at skyulle tilbringe 2 dage i sommerhus – uden mine forældre – med mine 6 dejlige veninder, for bl.a. art fejre min fødselsdag. Jeg glææææder mig!

 118. Det skønne sommervejr og den dejlige iskaffe som jeg sidder på altanen og nyder i dette sekund.. Mmmm priceless..

 119. Jordbær, is, alt det solskin vi har haft. Og en lille sommer fling med en pæn, udenlandsk mand ;)

 120. Sommerlykke: at løbe en morgentur i det smukke svenske landskab efterfulgt af dejligt søbad (jo,jo – badning iført løbetøj, dog uden løbesko ;-)

 121. Det der har gjort min sommer bedre er helt klart det lækre solkinsvejr! (Og så vil den blive endnu bedre af at vinde alle de mange neglelakker ;) )

 122. Den danske sommer har været helt fantastisk og man har kunnet nyde de lange sommeraftener til maks:)

 123. Min sommer er blevet meget bedre pga. Den skønne Barcelona tur jeg havde min kæreste i starten af juli : )
  Derudover har det danske sommervejr jo vist sig fra sin bedste side!
  God søndag og tak for begge fine konkurrencer : )

 124. Efter langvarig stress og som følge heraf have mistet evnen til at koncentrere mig, holde fokus og ikke mindst læse (som er min favoritbeskæftigelse), har jeg nu haft overskud og lyst til at åbne en bog og begynde at læse igen. DET er optur. :-D
  Det gode vejr har så absolut også gjort sommeren til en skøn en af slagsen.

  PS: Har holdt ferie sent, så min ferie er ikke slut endnu.

 125. Min sommer blev fantastisk under Roskilde Festival (og efterfølgende ved tanken om RF), fordi jeg havde den bedste uge sammen med de sødeste veninder. Den stod på tøsefnis, dans i natten, vilde koncerter, øl-lege og en masse kærlighed hele ugen. Dejligt!

 126. Jeg har haft hele 3(!!) ugers ferie, og slappet af på ferie i Tunesien i en uge sammen med min søde kæreste. Og lige som jeg startede på arbejde igen fik jeg svar på, at jeg er kommet ind på pædagoguddannelsen som jeg ønskede. Dét gjorde min sommer lige en tand bedre end den i forvejen var!

 127. Jeg har ikke været ude og rejse med mine forældre i 2år pga min mormors kræft, så midt i bachelorskrivning ringede mine forældre og sagde, at de havde booket en rejse til hele kernefamilien – Det gjorde mig SÅ lykkelig.
  Nu har de også lige ringet og sagt, at vi skal ud og kigge på andelslejlighed (min bo-situation er kritisk), hvilket har gjort mig til verdens lykkeligste pige!!

  Essie farverne ville passe perfekt til mit humør! :D

 128. Der har været mange ting i år, men der er én ting der overskygger dem alle og det har været at få beskeden om at jeg er blevet optaget på drømmestudiet som er ergoterapeut. Ellers har jeg spist en masse dejlig is, været på Rømø med min familie og nydt solen og de lange sommernætter :-)

 129. Min nye altan har gjort sommeren SÅ meget bedre! Jeg har stadig størstedelen af min sommerferie til gode, men med altanen har jeg kunne nyde de lune sommeraftener og lade lidt som om, at jeg også har ferie :)

 130. Det der har gjort min sommer lidt beder, er at min datters far og jeg prøver på om det kan blive os igen og det at vi har lavet nogle ting sammen med vores dejlige datter, er bare skønt

 131. Helt klart min polterabend i går, hvor jeg endnu en gang blev bekræftet i, at jeg har de skønneste veninder, svigerinder, den skønneste mor og svigermor. Havde en formidabel dag :-)

  /Line

 132. Min sommer blev EKSTRA god, da jeg den 9. juni blev mor for første gang. Til den skønneste lille baby dreng :-)

  De følelser slår alt i hele verden <3

  Hav en dejlig sommer Emily!

 133. Udover det helt fantastiske vejr, har det helt sikkert gjort min sommer lidt bedre at vi fik lov at låne min venindes forældres campingvogn, og tog på campingferie lige ned til vandet med vores dejlige datter. Det var skønt at se hvordan hun hyggede sig og nød det, og sommeren er altid god når den bliver tilbragt med min smukke lille familie♥️

 134. Jeg har fået malet mit sommerhus – og det er blevet så fint. Har været på badehotel i Skagen med min mand, og nydt vejret med mine døtre og min lille nevø. En fantastisk sommer :-)

 135. Det må være kombinationen af det fantastiske sommervejr lige det år jeg har valgt ikke at tage til udlandet på ferie, som har ledt til skønne sommer aftener med grilmad og jordbær på terrassen med familien

 136. Min sommer er blevet bedre fordi vejret har været så fantastisk! Derudover har jeg været på kæresteferie på Rhodos og netop booket en tur til at fejre min kærestes 25 års fødselsdag i Rom! Så der kunne det være lækkert at have noget fint at komme på fingrene ;0)

 137. Jeg flyttede til Spanien i januar, hvilket selvfølgelig har givet mig en masse spændende oplevelser. Men at stå op hver dag til høj sol, udsigt til bjerge og hav og for at sætte prikken over i’et, muligheden for at tage en morgen løbetur langs vandet, ja så kan jeg da vist ikke få en bedre start på en dejlig sommerdag:-)

 138. Er lige kommet hjem fra en superhyggelig cykelferie med en veninde. Så det var bare os to i fire dage.

 139. Min sommer har været ekstra dejlig, fordi jeg for en gangs skyld har holdt 2 hele ugers ferie med min kæreste <3

 140. Dejligt solskinsvejr i samtlige feriedage! Vi har holdt tre ugers ferie i Danmark og det har været skønt!

 141. Min sommer er blevet lidt bedre af, at jeg efter en fantastisk ferie kunne vende tilbage til min nye arbejdsplads, hvor alt stadig er nyt og spændende.

 142. Min sommer – ja, faktisk det sidste halve år eller mere – har både min kæreste og jeg været specialeskrivende og det har været så hårdt med konstante deadlines, diverse specialefrustrationer og ingen tid til hinanden. Min sommer blev reddet af en ultrakort tur (3 nætter) til Paris hvor også vi fik lov til at nyde følelsen af frihed og sommer, og nyde hinanden for en stund.

 143. Min sommer har været lidt bedre i år, fordi jeg har fundet en rigtig god balance mellem arbejde og fornøjelse. Jeg har som studerende nydt rigtig godt af de mange gratis tilbud københavn bugner af om sommeren; solbadning, udendørskoncerter, venne-komsammen i parker og stræder samtidig med, at jeg har arbejdet for at spare op til min udlands praktik I Ghana. Jeg er meget tilfreds : )

 144. På trods af at varmen har været lidt overvældende til tider, har jeg virkelig NYDT sommeren i år. Sammen med min skønne familie i Nordjylland, sammen med min søde svigerfamilie i Sverige, sammen med min fantastiske kæreste i Aarhus og snart sammen med verdens bedste veninder. Jeg har fået set alle de mennesker, jeg elsker, og det er jeg dybt taknemmelig for :-)

 145. Åh, hvor er der mange ting der har gjort min sommer bedre!
  Jeg har nydt ferien og solen med min familie i Tyrkiet og i mine forældres nye sommerhus!
  Min sommer er også blevet bedre og hyggeligere af, at hygge om min hårdt arbejdende kæreste, når han endelig kommer hjem fra arbejde.
  Derudover er jeg kommet ind på mit drømmestudie, og glæder mig til at komme igang!

 146. Min sommer er blevet gjort lidt/meget meget bedre af, at jeg har været på hele to udenlandsferier, hvilket jeg altså synes er meget, når man ikke har været på ferie i, hold nu fast, to år.. Så selvom sommeren i Danmark har været dejlig varm, så har jeg virkelig nydt at være afsted, først med en veninde og senere med mine forældre, selvom jeg egentlig troede jeg var blevet for gammel til at køre lange kilometer til Italien med de gamle på forsædet. Men altså hvor har jeg nydt det!!

 147. Min sommer blev reddet af en tur ned at besøge min savnede far i Tyskland i starten af sommeren. og så selvfølgelig beskeden om at være optaget på ønskestudiet :-)

 148. Tre ting har gjort denne sommer til noget helt særligt … Jeg startede sommeren med at blive faster til den mest nuttede lille dreng, det blev på en helt særlig dag, nemlig mine tvillinge storebrødres fødselsdag, så nu har tre dejlige drenge/mænd fødselsdag d. 14 juni. Derefter var jeg i Berlin med min dejlige veninde J, hvor vi boede ved min gudmor og hendes kæreste, nød Berlin, fantastisk vejr og at se lidt familie :) Og i onsdags skete det bedste nogensinde, jeg fik en standbyplads på drømmestudiet i KBH og kan (endelig) starte på mit voksne liv og flytte til den fantastiske by indenfor et år.
  Jeg tog en beslutning ved nytårstid (efter et hårdt 2013), at 2014 skulle være mit år!
  …. Og det blev det! Jeg kan slet ikke stoppe med at smile, ormen jeg er træt ☺️☺️

 149. At jeg blev student i juni og derfor har brugt hele sommeren på at leve i en boble, hvor det føltes som om, ferien aldrig sluttede, og man skulle feste og leve bekymringsfrit og sjovt for evigt :-)

 150. I år er min sommer blevet kanon meget bedre, da jeg kommet ind på mit drømmestudie og skal på ferie for første gang med min søde kæreste.

 151. Jeg har læst krimier, nydt solskinnet, grillet med veninderne og drukket kølig hvidvin :-)

 152. Min sommer er blevet meget bedre af det lækre vejr samt en dejlig ferie til Italien, hvor der var spandevis af italiensk is og lækker lasagne :-)

 153. Min sommer blev meget bedre, da jeg tog en tur hjem til min familie på bornholm, hvor jeg virkelig nød det flotte sommervejr, god mad, havet, klipperne og den smukke natur, som jeg ofte savner her i København.

 154. At være flyttet tæt på havet – og dermed har kunne bruge hele juli ved og i vandet :) Det har været en fantastisk sommer og den er heldigvis ikke slut endnu!

 155. Langt om længe har jeg fået et nogenlunde forhold til avocado igen! Tak til guacamole, der uden tvivl har gjort min sommer lidt bedre :)

 156. Min sommer har været skøn. I særdeleshed på grund af fire dejlige uger med min skønne familie, men masser af sol har bestemt også været med til at gøre sommeren til noget særligt.

 157. Wooooow, den fedeste give-away!!!!!:-) at se min lille dreng plaske i vand, have ansigtet smurt ind i sodavandsis og grine så han har fået ondt i maven og ellers bare har været den gladeste lille dreng som bare har nydt sommerferie, sommervejret og ALT ved sommeren, har gjort min sommer ekstra go’:)

 158. Min Sommer er uden tvivl blevet lidt bedre af, at jeg endelig er flyttet sammen med min kæreste efter 3,5 års langdistanceforhold.
  Jeg har fået mine weekender tilbage, 1/5 af min SU (og meget af min tid) går ikke længere til DSB, og så er der bare et eller andet helt fantastisk ved hverdage når man er to – uanset hvor travlt man har.

  …Og så er min sommer helt sikkert også blevet bedre af, at jeg har bestilt en efterårsferie med min bedste veninde (første rejse af mange sammen forhåbentlig). Der skal jo heller ikke gå helt kærestekedelighed i det hele. ;)

 159. Det der har gjort min sommer helt fantastisk er, at jeg er flyttet sammen med min veninde. Det har vist sig at være helt fantastisk (indtil videre ..) og aldrig har friheden duftet så godt! :-)

 160. Det bedste ved min sommer har helt klart været at je er blevet student, var en fantastisk tid – alle var glade og festlige! Sommeren toppede så lige lidt mere da jeg så forleden kom ind på mit drømme studie i KBH, som starter i slutningen af august. Jeg går sådan en spændende tid i møde! :-)

 161. Det, der har gjort min fantastisk, er, at jeg for fire uger siden fandt ud af, at jeg er gravid. Det har virkelig gjort mig og min kæreste lykkelige. Nu venter vi bare spændt på marts 2015. :D

 162. At spille uanede mængder af 500 sammen med både min far og veninder. Kortspil er stærkt undervurderede i dagens Danmark! :-)

 163. Ferie på Svinkløv Badehotel i fantastisk sommervejr – lys, luft, bølgeslag, skøn mad og min dejlige mand:-))

 164. Min kæreste igennem 7 år og jeg fik i starten af Juli, at vide at han er døende, han har været syg gennem længere tid, men ikke alvorligt. Ovenpå den forfærdelige besked, friede han til mig. <3 Vi havde altid tænkt, at vi ville blive gift, nu bliver det bare lidt før. Jeg elsker ham endnu højere for, at ønske at vores sidste tid sammen skal indeholde gode minder. Så nu midt i hospice-reseachen og palliative samtaler, kan jeg også tænke på blomster, kjoler og ringe. Vi gifter os d. 30 august og jeg glæder mig helt utroligt meget.

 165. Det danske vejr! Hold nu op, hvor har det bare været helt fantastisk! Det dejlige sommervejr tilsat is i lange baner, kold hvidvin og hygge med venner, familie og kæreste. – Og selvfølgelig, at jeg er blevet optaget på drømmestudiet, yay! :-)

 166. Det har gjort min sommer lidt bedre, da vi dagen før vi skulle køre, blev overrasket med en tur til Italien!
  Vi var sat op på, at det ikke blev til nogle sommerferie i år, da vejret var så godt, og vi bor lige ved vandet…
  Alligevel kom vi af sted til det smukkeste sted i Toscana!
  Der fik min familie og jeg bl.a. badet i den klareste sø, med det smukkeste vandfald!
  Et minde for livet <3

 167. Jeg er blevet student i år!!! Det har uden tvivl været årsagen til, at jeg har haft den bedste sommer nogensinde. Det er noget af det vildeste, der er sket i mit liv, og for første gang nogensinde, har jeg været virkelig stolt af mig selv. Sommeren har været fyldt med fest og glade unge mennesker, så bliver det vidst ikke bedre! :-)
  – Blissitza.dk

 168. At vejret bare har vist sig fra sin bedste side i år! ☀️ Det har gjort at jeg har været en hel del mere på stranden i år med min søde familie og resulteret i, at jeg for en gangs skyld har fået farve!

 169. Min sommer startede perfekt – ferie i Alanya med veninden og kæreste hygge. Den 25. Juli var jeg involveret i en bilulykke, hvor en spritbillist kørte frontalt ind i mig og min mor (og jeg skulle have været i Italien med min kæreste og på festival) jeg har lagt på hospitalet i over en uge med brækket lårben og en masse andre små skader.

  Min mor har gjort mit helvede lidt nemmere – hun kommer 2 gange om dagen, selvom der er 20 km hver vej og hun tager altid mad med til mig forbi hospitals maden ikke falder i min smag.

  Så svaret er MIN MOR Jeg vil så gerne vinde så vi kan hygge os med neglelak og noget koldt at drikke i solen. Ovenpå sådan et stort traume. Vi er SÅ heldige at vi begge er i live!!!

  Det vil betyde så meget for mig, at vinde! Hvis du ikke tror på det jeg skriver er du velkommen til at sende en mail til mig. For er der nogle der fortjener det, så må det være mig og min mor. Jeg kunne hav mistet min mor den aften….

  Krydser fingre <3 håber virkelig at du vælger mig http://www.112-aarhus.dk/photogallery.php?album_id=2225 her er billeder fra ulykken (vi kørte i den sølv grå bil)

 170. Det bedste ved min sommer er helt klart at jeg lige er flyttet og min nye lejlighed har en stor fælles have med udsigt til lystbådehavnen OG at jeg nu endelig igen er i cykelafstand til en strand :)

 171. At have været i sommerhus og bare slappet heeelt af – så tiltrængt. Og så at jeg er kommet ind på mit studie!

 172. Pengepungen tillod ingen ferie til udlandet, men til gengæld kvitterede Danmark med det skønneste vejr – hvorfor så tage syd på? :)

 173. Jeg har tilbragt min sommer sammen med mine yndlings mennesker og bare taget én dag ad gangen. At jeg så kom ind på mit drømmestudie, gjorde det bestemt ikke dårligere :-)

 174. Her om sommeren er jeg som regel i hi da jeg hverken tåler sol eller kraftig varme så det der har gjort mig glad her i sommeren (og sikkert alle andre sure :-D ) er den skønne sommerregn der vasker både vinduer og gader rene og som er den bedste musik at sove til, for der er vel intet bedre end lyden af regn på ruderne.

 175. Jeg har brugt og bruger sommeren til at træne til et maraton og der har været super dejligt at kunne være udenfor i det dejlige sommervejr. Jeg vil dog alligevel sige, at løbe 21 km en søndag morgen i overskyet vejr, det har været en fornøjelse i forhold til hvis det havde været strålende solskin.

 176. Det dejlige danske sommervejr har jeg nydt i skønne København. Fra min cykel har jeg indsnuset alle de indtryk, der er kommet mig forbi. Efter 6 mdr. i Sydfrankrig på udveksling er det altså dejligt at være tilbage i Danmark og København, som er en by, jeg er enormt stolt af :)
  PS: Essie neglelakkerne er for fede – dem vil jeg rigtig gerne vinde.

 177. At jeg stadig har min kommende ferie til gode og jeg glæder mig. Ellers dejlige lune sommeraftner med alle de is man kan spise.

 178. Min sommer har udover vejret været forsødet af Ismageriet på Amager.
  Jeg er i fuld gang med at finde favoritten….!
  Jeg kom til at tænke på deres is, da jeg så Essies fine farver.
  Sommer hilsen Hanne

 179. Min kæreste og jeg er begge færdige med vores uddannelser og så er vi endelig flyttet i lejlighed med have som vi har sukket efter i lang tid. Og da vi nu har plads, kan vi endelig få den corgi, der har været vores største ønske i mange år. Vi henter hende i morgen og vi har alleredet givet hende navnet Penny – jeg har nemlig elsket navnet siden jeg begyndte at læse din blog for nogle år siden :) Det er den bedste sommer nogensinde :)

 180. Det har gjort min sommer helt fantastisk, at jeg efter 3 års hard work endelig har afleveret min ph.d.-afhandling. Nu står fremtiden åben, og jeg søger nye udfordringer :)

 181. Jeg har haft nogle skønne uger med min mand og vi har bl.a. været på Hjerting Badehotel med vores voksne datter og på Sejerø hos nogle gode venner. På Sejerø besøgte vi et ægtepar der havde mange forskellige høns og ænder, der blev hygget om dem og de skulle ikke spises:-)

 182. Efter at have knoklet i måneder for at få mit speciale færdigt til tiden d. 01. juli var det en fantastisk følelse at aflevere et færdigt materiale for på samme dag at tage en hel uge på Nibe festival som frivillig og derefter en uge til Bornholm med familien. Det gjorde min sommer helt perfekt, og jeg nød i fulde drag at holde en velfortjent sommerferie uden at skulle tænke på speciale og arbejde. Og så selvfølgelig det skønne sommervejr vi har været så heldige at få i år. :)

 183. Helt klart, at sommeren slet ikke er slut før september, hvor jeg slutter af med en tur til Paris!

 184. Jeg har været alene med min kæreste på ferie for første gang! :D Vi tog til Montenegro og mødte nogle helt fantastiske og inspirerende personer.

 185. Lækre farver – ville dele med sød veninde!
  Denne sommer har været den bedste – har haft så meget tid med sønnike og mand, uden at skulle nå en hel masse!

 186. Det har gjort min sommer utrolig dejlig, at jeg har været i Californien og bo hos min familie. Fortsat god dag <3

 187. Det helt sikkert at jeg var i Tyrkiet og da jeg kom hjem var min søde kæreste der! Og så de mange is jeg har spist

 188. 2 gange festival, høj sol, samt verdens bedste familie og venner har virkelig sat prikken over i’et på min sommer! :-D

 189. Det der har gjort min sommer fantastisk er, at jeg har fået besøg af min søster og niecer fra Italien. Og så selvfølgelig det fantastiske sommervejr vi har haft! :)

 190. Jeg har været så heldig at se både smuk natur på Vancouver Island i Canada og nydt solen i Sydspanien, det har gjort denne sommer til en af de bedste længe :-)

 191. Det der gør og har gjort min sommer bedre, var at komme hjem til en fantastisk familie efter et halvt år udenlands :)

 192. Den første “uden voksne” rejse med min kusine til grækenland. Det var bare så fedt og en oplevelse jeg aldrig glemmer. Vi havde det så godt og sjovt.

 193. At det har været et dejligt varmt sommervejr,til at bade i min pool i haven,og grille med familien

 194. Fik en lille ny baby i april, så min sommer har bare været rigtig hyggelig med barsel og babylykke

 195. Solen! Har tilbragt sommeren i Danmark med venner og familie, så det har været skønt, at solen har været fremme så meget!! Ingen grund til at tage til udlandet, når Danmark er så dejlig :)

 196. Jeg var en af dagene sammen med en veninde, og planen var bare, at vi skulle hygge med lidt strand og ellers på sofaen om aftenen. Men planerne blev ændret til en først rigtig sjov tur på vand scooter og efterfølgende en masse afslapning i vandet med redningsvest på. Det skal lige siges, at jeg ikke kan svømme, dog kunne jeg lidt med redningsvest på, og det var bare en helt fantastisk oplevelse at sejle på vand scooter og bagefter nyde solnedgangen i vandet. For mig er vand scooter kun noget man prøver, når man er sydpå og har pengene til at leje en. Jeg er aldrig sydpå, og derfor er det en helt speciel oplevelse for mig, som har gjort min sommer bedre.

 197. Jeg har haft en hel kanon sommer, da min bedste kammerat kom hjem alligevel. Han arbejder i Norge til hverdag og skulle have arbejdet hele sommeren, men de fik lov at holde ferie så han kom hjem of vi har haft den sjoveste sommer længe. Der er blevet badet på stranden, der er blevet drukket en masse øl og vi har lavet et væld af sjove og underlige ting.

  Han har helt klart gjort min sommer lidt bedre :D

 198. Jeg har arbejdet hele sommeren, så en spontan shoppingtur, med min kære mor og søster, til Aarhus (jeg bor i en dødkedelig landsby uden særligt mange butikker) gjorde helt klart min sommer meget bedre. God mad, solskin, nyt tøj og godt selskab. Det gælder om at nyde de små ting, ikke? :-)

 199. Min sommer startede forfærdelig trist pga. et stort tab. Sorgen fra dette tab skal min familie og jeg leve med, og det fantastiske sommervejr som juli har budt på har været en let opløfter for tilværelsen kombineret med masser af grillede marshmallows, kold hvidvin, badeture i det varme danske vand og at se-serier-i-det-fri-og-slå-hovedet-fra :-)

 200. Min mand og jeg har nydt sommeren for første gang som forældre til vores lille datter på snart fem måneder – det har været fantastisk! :O)

 201. At det er fuldt ud tilladt at leve af is! Derudover har jeg haft min bedste veninde boende, der til daglig bor mere end 10.000 km væk fra mig!

 202. Det har gjort min sommer lidt (meget) bedre, at jeg trods begrænset monetær besiddelse, har haft en lang og solrig ferie hjemme i København, der snildt kunne matche lykkeniveauet på den luksusferie i det Caribiske øhav, jeg ikke havde råd til. Hurra for den danske sommer!

 203. Uh, mine negle trænger sådan til lidt omsorg. Min elskede og jeg har bygget hønsehus og hønsegård heri i sommer – og glæder os til nylagte æg snart.

 204. Jeg har været på en fantastisk ferie i Sydfrankrig med min familie, som har gjort min sommerferie sublim. Det var bare så dejligt at bruge tid sammen med dem, når vi normalt alle har en travlt hverdag og ikke får set hinanden så ofte. :)

 205. Det har gjort min sommer lidt sejere at kunne tilbringe hele to weekender på Bornholm, den ene med de bedste venner og den anden med families, og så med det skønne vejr som vi har været velsignet med i år.
  Fortsat dejlig (sen)sommer

 206. Det allerbedste ved denne sommer har helt klaret været familietid, hvor jeg har kunnet se, hvordan mine to drenge på 4 og 2 år har udviklet et helt specielt søskendebånd; noget som jeg som enebarn aldrig har haft muligheden for at opleve selv.

  Derudover har den dejlige solrige sommer lagt et positivt skær over snart sagt alting – den danske sommer har bare vist sig fra sin aller-pæneste side.

  At den læææææænge ønskede Balenciaga taske endeligt kom i hus, gjorde bestemt heller ikke sommeren ringere…

 207. At jeg efter 2,5 år endelig er begyndt at kunne løbe igen. Det føles fantastisk at løbe sent på aftenen, hvor solen endnu ikke er gået ned og folk stadig er udenfor i deres haver :-)

 208. Vejret har helt klart spillet en stor rolle, så har man nemlig kunne nyde ferien udenfor:-)

 209. De mange solskinstimer, strandture og grillaftener er med til at gøre min sommer ekstra dejlig. :)

 210. Min lillebror er ude og rejse i over 1 år nu, så i juli besøgt jeg og mine forældre ham hvor vi havde et par skønne uger med ham. Nu savner jeg ham igen indtil ham måske kommer hjem næste år

 211. Min favoritting ved sommeren er alle de lækre råvarer. Man bliver bare i bedre humør, når man kan svømme i søde, danske ærter, ny opgravede kartofler og solmodne jordbær!

 212. Hej
  2 dages sviptur til Hamborg med min lille familie var lige hvad vi havde brug for…..

 213. Mine to døtre på 3 og 6 år og deres umiddelbare glæde ved små og store ting.
  At gearer helt ned med de to damer og tage dagene en af gangen.

 214. Jeg har nydt sommeren i fulde drag. Jeg sagde mit studiejob op og har blot nydt friheden og al tiden sammen med min kæreste og min familie. Sommeren har budt på NYC og en masse hygge i min mors have. Det har været P E R F E K T !

 215. Hvis ikke min bedste venindes bryllup lå i september, havde dét helt klart været det, der havde gjort min sommer bedre i år. :D Men i år må det være, at jeg både har været tre uger i Sydafrika sammen med to gode venner i en forskerlejr, og at jeg også skal en lille uge til London med kæresten, som bliver vores første ferie sammen – altså masser af oplevelser og kærlighed for mig denne sommer.

 216. Eftersom jeg er en af dem som ikke falder for at blive pisket igennem uddannelse, har min kandidat trukket så meget ud, at jeg siden juni har stået uden SU. Mit arbejde har sommerferie, hvorfor jeg altså ingen intægt har og stadig mangler speciale. Jeg besluttede mig alligevel på trods, at holde sommerferie i år. Det er min sidste rigtige mulighed for rigtig lang sommerferie, før voksenlivet står for døren. Måske netop derfor har jeg sat ekstra meget pris på sommeren og nydt den med alt der hører til – store is, lange gåture, sene vinaftener, fede byture, hyggelige strandture, grill og snart i sommerhus, med alle mulige dejlige mennesker. Når jeg snart går i gang med specialet, er jeg ikke et sekund i tvivl om, at denne her laden op, var helt rigtig valgt.. selvom økonomien ikke er enig :)

 217. Det der har gjort og gør min sommer bedre er at jeg er blevet moster til den skønneste lille pige <3

 218. min sommerbog som jeg har skrevet, klippet og klistret små som store sommeroplevelser i. En god måde at holde fast i den dejlige sommerfølelse på og blive bevidst om hvor mange rare ting man faktisk laver :)

 219. Jeg mødte en sød, dejlig, spændende og skøn fyr i januar, som jeg om 2 uger har været sammen med i 6 måneder. Det er vores første sommer sammen og han gør den i hvert fald helt speciel og fantastisk! Så jeg nyder sommeren som jeg aldrig har gjort før :)

 220. Vejret har helt sikkert været et af de afgørende faktorer for en fantastisk sommer. Koncerter, middage og stranden havde bare ikke været ligeså fantastiske uden den rare sol.

 221. At jeg endelig har fundet en bolig i Århus og GLÆDER mig til at flytte til smilets by :)

 222. At have 3 ugers ferie helt uden planer og bare cykle rundt i København og se venner og familie, har været lykken ❤️

 223. Jeg har arbejdet på sommer koloni det meste at sommeren, men søde kollegaer, lækkert vejr og skønne unger har gjort det til en mindeværdig sommer:)

 224. Sikke en dejlig giveaway, jeg elsker essie! Jeg har haft en rigtig god sommer, med en masse lyspunkter: en uge i lækkert sommerhus med min familie i Sønderjylland lige ud til stranden, det skønne vejr vi har haft i DK, at frozen yogurt endelig er åbnet i Aalborg, at jeg fik nogle skønne bøger i fødselsdagsgave, som jeg har nydt at læse udenfor og så meget mere. Det har været en dejlig sommer med fokus på familien, venner og veninder og ren afslapning.

 225. At fylde 18 år her på onsdag og få kørekort fuldender helt klart min sommer! Desuden har vejret herhjemme jo været helt upåklageligt i år – så gør det ikke så meget, ikke at have været sydpå, når vejret kunne nydes ude ved Vesterhavet i sommerhus :) God søndag!

 226. Jeg har prøvet at lytte til mig selv og tage den med ro og kun lave aftaler, jeg glædede mig til og fået set en masse til min familie :) Det har selvfølgelig hjulpet med det fantastiske vejr ;)

 227. Det der (forhåbentlig) vil komme til at gøre min sommer lidt bedre er, at jeg i morgen tager på den mest eventyrlige 11 dage lange ferie til Island med min søde kæreste! Og det vil være skønt at kunne komme hjem og iklæde mine negle en af de fine sommerlakker fra Essie.

 228. Jeg er blevet student, og glæden ved at være færdig har varet hele sommeren og gjort det hele endnu sjovere! :)

 229. Det der har gjort denne sommer ekstra god for mit vedkommende er først og fremmest det danske sommervejr, som jeg har nydt i dejlig selskab med en is i hånden.
  Samtidig er det første gang jeg flyttet hjemme fra denne sommer, fordi jeg er kommet ind på mit drømmestudie. Denne sommer kunne bare ikke blive bedre! :)

 230. Jeg har været sammen med min lille datter og skønne kæreste. Prikken over i’et var to uger i det sydfranske med moules frites og kold hvidvin :)

 231. Min kæreste og jeg har ikke haft det store budget denne sommer, da vi begge er studerende. Men det har virkelig reddet begge vores sommer, at kunne tilbringe tid sammen med vores familie. Biograf-ture og grill-aftener er mindst lige så dyrebare som en rejse til Thailand i mit hoved <3

 232. At jeg er blevet optaget på mit absolut drømmestudie! Jeg søgte også sidste år, og kom ikke ind, da der er ca. 300 ansøgere, og de tager 7 ind på kvote 2 (som jeg var nødt til at søge) ud af i alt 60. Jeg havde slet slet ikke regnet med det, og da jeg åbnede brevet fik jeg skreget postbuddet lige op i hovedet af bare glæde. Men det er lige meget, for det er fuldstændig fantastisk!! :D

 233. At flytte hjemmefra til et helt nyt område. Det er altid spændende med nye omgivelser :)

 234. Første tur til Asien, nærmere sagt Filippinerne, gjorde min sommer perfekt. Har brugt alle mine feriedage på turen og jeg fortryder det ikke ÈT sekund. Essie har været med på rejsen – er blevet afhængig af neglelak. Lækker konkurrence :)

 235. Uh, det er næsten svært at vælge én ting, som har gjort min sommer bedre. Det må dog være det faktum, at jeg i morgen rejser på en uges ferie med min dejlige kæreste, som jeg desværre ikke har tilbragt særlig meget tid med i løbet af de sidste to måneder. Perfekt måde at lade op til studiestart om få uger :-)
  I øvrigt – tak for en fantastisk blog og lækker konkurrence!

 236. Under suspekt koncerten i Valby (grønkoncert), frier en af drengene til sin kæreste, det vil jeg helt sikkert aldrig glemme.

 237. Min sommer startede desværre ud med at min far fik to hjerneblødninger som hr gjort mig til værge for mine tre mindre søskende. Derfor blev sommeren heller ikke som planlagt. Men alle mine veninder og venner har vist sig fra deres bedste side og reddet min sommer. De har blandt andet arrangeret sejlture, hyggeaftener, ture ved vesterhavet og nu skal vi snart til Alive festival hvilket jeg glæder mig meget til :-) og heldigvis har det været dejligt vejr her i Danmark, så det hjælper altid på humøret og sommerstemningen.

 238. Når man arbejder som sygeplejerske, må man undvære neglelak, så når man har fri i en længere periode (som i ferier) får neglene FULD skrald! Fine feminine negle krydret med masser af ringe og armbånd, som heller ikke må bæres på arbejde, er med til at gøre sommerferien den bedste tid på året for mig

 239. Det der har gjort sommeren fantastisk har været at spise is, mens man har ligget i solen og læst teori til sit speciale.

 240. Hele min sommer har stået på specialeskrivning, så neglelak til forkælelse når jeg har afleveret om to uger ville være rart! Neglelak er lig med hygge og god tid, hvilket er noget, der venter lige om hjørnet ;-)

 241. Mine børn er blevet lidt større og mere selvhjulpne (den mindste er 3) det har gjort sommeren til den dejligste og sjoveste siden de blev født.

 242. Vejret har ganske enkelt gjort den meget bedre! Det havde bare ikke været det samme hvis man var fanget indenfor fordi det regnede el.l! <3

 243. Jeg har været rundt i USA i 3 uger, hvilket var en helt fantastisk oplevelse! Ikke nok med alle de fantastiske steder jeg nu kan krydse af listen, har jeg også lært en masse nyt. Blandt andet, hvordan jeg bedst muligt holder min familie ud så længe. Efter jeg havde depression har jeg set en psykolog, som har lært mig at sætte pris på de små ting, og acceptere de ting jeg ikke kan ændre (som min familie, når vi ikke lige enes). Dét har virkelig gjort min sommer speciel og værd at huske på i fremtiden. Hvor er det nogle skønne farver – dém gad jeg godt vinde, og i så fald dele med mine bedste veninder <3

 244. Denen Sommer har (og er stadigvæk) den bedste fordi min søde kæreste igennem 6 år har afsluttet sin kandidat på DTU og har fået sit drømmejob! Det er fantastisk at se en person, der betyder så meget for én, være så glad hele tiden og stråle om kap med sommersolen :)

 245. Min sommer har været helt fantastisk med 3 ugers ferie i det mest forrygende danske sommervejr. Haven og stranden er nydt til fulde. Og grillen har vist været på overarbejde i år :-)
  Prikken over i’et ville være at vinde de smukke lakker fra Essie !

 246. Det må være at vente på den lille. Pige i min mave som melder sin ankomst først i september!! :-)

 247. Det helt fantastiske vejr vi har haft denne sommer, har helt klart gjort min sommer så meget bedre! Også har jeg haft en masse tid til at være sammen med mine kære. En hel fantastisk sommer! Og den ville ikke blive værre af at vinde disse neglelakke ;)

 248. Åbning af en frozen yoghurt shop i Aalborg har reddet min sommer! Så kan man køle af med noget lækkert uden dårlig samvittighed ;)

 249. Jeg har arbejdet en del denne sommer… Men det fantastiske vejr gir mig lidt ferie stemning hver dag efter job. Og lers face it, alt er bare bedre når solen skinner.

  1. Jeg rejser til Berlin om et par uger sammen med en veninde og jeg glæder mig maks til at fordybe mig i Berlin og måske de fine essie lakker til at pifte det hele lidt op med.

 250. Det gør mig så utrolig glad at jeg endelig efter ca 5 måneders ledighed har fået job som børnefysioterapeut på mit drømmested :) Nu kan jeg endelig nyde “friheden” og resten af sommeren med ost, vin og grillede skumfiduser over bål inden et nyt kapitel i voksen-på-deltid-livet begynder!

 251. Min sommer har været helt perfekt, da vi for første gang i mange mange år valgte at blive hjemme i DK ☀️I alle 3 ugers sommerferie. Vi har holdt en dejlig studenterfest for min skønne datter og dagen efter for min bonusdatter – to meget skønne dage. Jeg deler gerne neglelakkerne med disse to unge piger og vil da rigtig gerne vinde

 252. Denne sommer har været markant bedre end de forgange, primært fordi jeg endelig kan se en ende på den spiseforstyrrelse jeg har kæmpet med det meste af mit liv og samtidig har været så privilegeret at få bortopereret en del overskydende maveskind efter et vægttab på 50-60 kg. Og da jeg har været sygemeldt størstedelen af sommeren er jeg blevet Dan Marstrand-brun. What’s not to like?!

  Fed konkurrence, Emily og dejlig blog!

 253. Min sommer blev lidt bedre af at jeg kunne holde årsdag med verdens dejligste kæreste i Paris, city of love <3

  Kh Therese

 254. Sommeren er ekstra skøn i år, idet det er første sommer med egen have og terrasse, hvor vi nu kan nyde de lange lyse dage med solen efter vi flyttede ind i vores hus i vinter, hvor dagene var aller kortest og efter mange år i lejlighed.

 255. Uhh – denne sommer har været ekstra rar, da jeg på trods af en masse arbejde har formået at nyde de dejlige sommeraftner med lækker grillmad, se en del til både familie og venner, spise den lækreste isvaffel – endda med guf og syltetøj og ikke mindst blive optaget på det mestønskede studie. Så min sommer har nu ikke været så tosset.. Og flotte farver på neglene vil bestemt kun forbedre den!

 256. Hej,
  Min sommer blev ekstra god, da mine kæreste bar hans seng ud på terressen og vi sov udenfor under stjernerne i fire dage ❤️☺️ Det var ren romantik

 257. Jeg har haft mulighed for at holde ferie for en gangs skyld, og har ikke skullet bruge hele min ferie på arbejde, men har derimod været sammen med min dejlige kæreste, og ikke mindst oplevet en masse med ham <3

 258. Jeg skulle holde sommerferie her i Danmark på en campingplads og håbede så meget at det vil blive solskin, for det jo ikke sjovt at ligge på camping i regn og blæst. Og i de to uger vi ar afsted skinnede solen og det var varmt og dejligt. Heldigvis var der en strand lige udenfor campingpladsen, så man kunne tage sig en dukkert. Det gjorde så meget at solen var med os. Så hyggeligt var det.

  En anden ting der fik min sommerferie til at være rigtig fed, ar at jeg fik at jeg bar blevet optaget på det studie jeg havde søgt ind på, så det var optur.

  Så derfor blev den her sommer en af de rigtig gode :-)

  Knus

  1. Uha jeg må have haft mange tommelfingre da jeg skrev det der står i midten. Der skulle nemlig stå at jeg var blevet optaget på det studie jeg havde søgt ind på. He :)

 259. Det skønne vejr, min kæreste og min fælles rejse til Milano <3 Skønt med kvalitetstid sammen også med familie og venner :-)

 260. Det der har gjort min sommer MEGET bedre er at jeg for første gang er flyttet hjemmefra fra Horsens til Smilets By – Aarhus, sammen med min aarhusianske kæreste. Derudover er jeg netop blevet optaget på Aarhus Universitet OG fået job i en ny frozen yoghurt butik! Smilets By har formået at give mig et smil på læben, så hvorfor skal mine negle ikke også udstråle sommerglød og lykke? :-D God sommer!

 261. Det må være at have afleveret speciale og endelig have tid til at nyde det sidste af sommeren..

 262. Min sommer er bliver meget bedre efter en kanotur med vennerne :) så er man fuld af positiv energi!

 263. Denne sommer har været helt anderledes da jeg sluttede juni af med at få en kandidatgrad som designer og startede juli med at blive tante til min bedste venindes helt vildt smukke lille dreng – er ellers ikke til babyer, men de daglige snaps af den lille bøf gør godt nok hver dag lidt bedre :D og så har jeg ellers bare arbejdet løs i en Bianco butik hele sommeren og det ville da ikke skade at kunne lave lidt ekstra flotte negle til arbejdet :D

 264. Med stor skepsis oprettede jeg en profil på Tinder – og jeg har været så heldig at finde en sød en, som på alle måder afkræfter Tinder-fordommene. Det har gjort min sommeren en hel del bedre.

 265. Kvalitetstid med min dejlige familie og skønne kæreste som gør ferien og hverdagen lidt bedre :-)

 266. Da jeg blev mor for første gang i fredags til en lille bedårende pige. Hendes lille dragt hun fik på for første gang, da vi forlod hospitalet matchede min neglelak fra essie, nemlig “french affair” så det blev et ekstra sødt første billede af os :)

 267. Sommer er for mig, et tidspunkt med masser af ferie hygge med familien. Men samtidig også et underligt tidspunkt af året, for nu er næsten halvdelen jo allerede gået? :-)

 268. Hej Emily,
  Sikke en fin konkurrence!
  Det der har gjort min sommer ekstra god er at jeg har lært at sige fra! Og slappe af og lave igenting (næsten).

 269. Min sommer er utvivlsomt blevet forbedret af, at den er blevet tilbragt i min største kærlighed, Berlin, hvor jeg har boet det sidste halve års tid. Dét – og så at kunne glæde sig så inderligt til et gensyn med min familie i den danske sommer ved vestkysten. By-sommer og sommerhus-sommer – hvad vil man mere? Joh – måske lige en opgradering af Essie-lageret? Det ville så sandelig sætte prikken over i’et:)

 270. Det gode vejr og en dejlig tid med mine fantastiske familie og veninder under studenterugen har gjort min sommer perfekt :-D Denne sommer vil jeg aldrig glemme!

 271. Det er svært at sætte ord på hvad der har gjort min sommer bedre. Pt. rejser min kæreste og jeg rundt i Sydamerika, hvor vejret er ret ustadigt, men vejret i DK åbenbart er det bedste i flere århundreder – og så savner jeg sgu lidt sene sommeraftener, familietid, grill og kæmpe is. MEN til gengæld får vi også sindssygt mange oplevelser med hjem, som vi ikke havde fået i DK.

 272. Min sommerferie er blevet så god af mange årsager!
  Det første var en skøn, hyggelig og super festlig Nibe festival med en masse skønne mennesker og skøn musik!
  Derudover var jeg en uge i Tyrkiet med min skønne kæreste, hvor vi oplevede en masse spændende ting og mødte nogle søde mennesker :-)
  Sidst men ikke mindst har jeg i en uge været på nogle kurser i fysik i en uge, hvor der også var en masse dejlige mennesker og hvor der ud over det faglige også var en masse sjov og spas :-D
  Alt i alt en skøn skøn ferie, som man som studerende nyder til fulde!

 273. Da mig og min kæreste var i berlin var vi inde og se fodbold ved brandenburger tor d Tyskland spillede semifinale i fodbold og vandt over Brasilien. Det var en vild oplevelse og et dejligt sommerminde, der kun har gjort sommeren bedre :-)

 274. Har arbejdet hele sommeren, så jeg har prøvet at nyde det dejlige sommervejr om aftenen, MEN lige om hjørnet er der Skanderborg Festival – og den skal nydes med en flok dejlige veninder.. Og nøj hvor ville det få et pift hvis der røg en af Essie’s nye neon farver på neglene – de er jo for lækre :)

 275. Sommeren herhjemme har jo været fantastisk indtil nu, så for at runde den af, og få en på opleveren, så har jeg bestilt en spontan sommerferie i starten af september sammen med en barndomsveninde, så vi tager til Barcelona og nyder livet i en uges tid.. Det bliver SKØNT!! :)

 276. Jeg har arbejdet en masse, for at forsøde min tilværelse som studerende lidt mere resten af året :)

 277. At min mand og jeg endelig fik skrabet moneter nok sammen til en rejse med vores to børn. Det har været fantastisk at se dem opleve Spanien med børneøjne. Derefter selvfølgelig det fantastiske danske vejr med masser af dovne dage og aftner på terrassen. Dejlig dejlig sommer!

 278. At jeg har kunnet holde fri og nyde det skønne vejr og, bedst af alt, første sommer med verdens DEJLIGSTE kæreste som jeg glæder mig til snart at skulle på sommerferie med :)

 279. Vejret har bare gjort vores ferie helt perfekt <3
  Kh Maria Seidelin

  – hvis jeg er heldig vil jeg forkæle min kære veninde med halvdelen <3

 280. Når man ikke lige har råd til sol og sommer udenlands har det været skønt med sådan et fint sommervejr i det gode danske land.

 281. Det har det faktum at jeg har delt hele ferien med min kæreste i vores nye skønne lejlighed i Odense :) Måske er der ikke råd til ferie, men der er jo så mange dejlige ting at lave på Fyn at det slet ikke er et problem. Fyn er fin.

 282. Jeg har brugt min sommer på gymnasial supplering, hvilket jeg troede skulle være frygteligt, specielt da vejrprofeterne begyndte at forudsige en lang og varm sommer. Ja, det har været varmt og svedene nogle dage, men kan på ingen måde klage over de nye venner jeg har fået og som har gjort min sommer meget bedre. Målet for suppleringen har selvfølgelig været at komme ind på mit drømmestudie – hvilket er lykkedes. Så, suppleringen jeg troede skulle være sur og træls, har i stedet været med til at gøre min sommer dejlig og rar på en anderledes måde!

  De kærligste hilsner Emma Mølby

 283. Det må helt klart være at det efter to lange år, endelig er lykkedes mig og min kæreste at blive gravid:-)

 284. VEJRET har uden undtagelse gjort min sommer helt fantastisk. Elsker lille Danmark og især København når solen skinner, og alle udnytter de mange muligheder som byen tilbyder i form af musik, hygge, vand og glad mennesker. Om sommeren elsker jeg at have smukke negle med neglelak i de fineste sommerfarver, og jeg vil elske at flashe Essie over hele byen resten af sommeren.

 285. Det må være mængden af is, som ryger indenbords; Det fantastiske, danske sommervejr taler jo for, at man bør forkæle sig selv med velsmagende chokoladeis, frisk jordbærsorbet osv. osv. ;-)

 286. Mit nye kamera har gjort hele ferien meget bedre! Jeg har gået og drømt om et nyt kamera i et år nu – besluttede mig for det skulle være min eksamensgave, når jeg klarede mig igennem alle eksaminerne. Den er min lille baby nu, men hele min familie – plus min kæreste – hader mig, og nægter at være med på flere billeder xD Jeg mangler motiver – min computer er ved at være fyldt med katte-billeder – Katten bliver i det mindste aldrig træt af mig.

  Selvfølgelig ville Strut Your Stuff og alle de andre smukke farve på mine negle fuldende min ferie. – OG jeg ville have noget at tage billeder af! :D

  – Christine // http://www.Sephei.dk

 287. Min sommer i år har været helt fantastisk. Sommeren har været fyldt med sol og lange sommeraftner, grill, hygge, afslapning og sommerhusture med familie og venner. Jeg fejrede min fødselsdag og blev forkælet og fejret i tre dage. Det i sig selv ville være nok til at gøre min sommer perfekt, men den blev lige endnu mere perfekt, da en drøm gik i opfyldelse, og jeg fik nøglerne til min nye skønne lejlighed, OG blev optaget på mit drømme studie.

 288. Det der har gjort min sommer bedre er, at jeg har fået job. Og der skal neglene selvfølgelig være fine ;)

 289. Det var et rigtig godt spørgsmål, da der har været mange gode ting, men en ting som har gjort mig ekstra glad var, da min veninde spurgte, om jeg ville med til København i en lille uge! At blive ‘udvalgt’ til noget er dejlig følelse:-)

 290. Gensyn med gamle venner har helt sikkert gjort min sommer bedre – og så hjalp det også at blive studine!

 291. Min sommer blev lidt bedre i år fordi jeg fik besøg af min kæreste fra USA, simpelthen :-)

 292. Som altid kæmpe minimal chance i dine dejlige – og populære giveaways.. Men prøver da alligevel.
  Det der har gjort min sommer bedre har været bær. Jeg har arbejdet i butik hele sommeren, og kun haft en ugentlig fridag (ud over søndag) og derfor besluttede jeg tidligt at jeg på min fridag måtte spise alle de bær jeg kunne. På is, i smoothies, bare sådan i hånden og mere til.

 293. Denne sommer har været noget helt særligt for mig; de sidste par somre er desværre mest blevet brugt på bekymringer, triste tanker, depression og stress og frygt for fremtiden og hvordan det dog skulle gå med lille mig.
  Jeg føler nu, at jeg for alvor er kommet af med stressen og depressionen, sommeren er blevet brugt på en masse gode ting og heldigvis er den ikke slut endnu. Så derudover er min sommer er ekstra god fordi:
  Jeg har et skønt arbejde, hvor jeg føler jeg endelig har fundet min “hylde” i livet, og selvom jeg ikke har haft ferie endnu er det ok, for jeg har været sammen med de sødeste kolleger hver dag.
  Jeg er hver dag taknemmelig for min skønne kæreste og familie som har været der for mig gennem hele “processen” og føler mig tit som verdens heldigste pige.
  Om to uger er det min tur til ferie, og den skal bruges på afslapning og en lille tur til Lesbos med kæresten hvor vi skal nyde hinanden, den græske kultur, græsk mad, (forhåbentlig) godt vejr og dejlige dage ved stranden :-)

 294. Sommer på Bornholm med skønne is fra Ismejeriet i Svaneke, solbad på klipperne langs kysten, lange sommeraftner, samvær med famile….

 295. Hygge = Familie, barsel, lækkert vejr, venner, grill, vandmelon, bål og jeg kunne blive ved :)

 296. Sommer aftner med lys himmel, tid til ingenting, pause fra den travle hverdag, bøger som læses liggende på maven på de bornholmske klipper. En is fra Ismejeriet i Svaneke med familien, ny plukkede hindbær og tid til cava of kortspil.

 297. Det bedste der er sket i min sommer, er sket idag :-D Imorges fandt jeg ud af, at jeg skal have en lille bæbs med manden i mit liv <3 <3 <3 Men shh, sig det ikke til nogle ;-)

 298. At jeg er flyttet hjemmefra. Er på Inge måde i stridigheder med mine forældre, men jeg synes simpelt at DET ER SÅ HYGGELIGT! Til hele situationen skal det siges at jeg læser matematik hele sommeren for at kunne komme ind på uni til september og jeg arbejder når jeg ikke ganger og dividere og derfor er rammen – mit lille nye hjem gjort min sommer en del bedre :-)

 299. Min sommer har været hård, for min lillebror kørte galt for snart 5 uger siden på den slemme måde. Heldigvis går det fremad, så det der har hjulet mig igennem denne sommer er al kærligheden fra min kæreste og mine uundværlige veninder.
  Vinder jeg, så vil jeg dele dem med de søde piger der er der for mig i tykt og tyndt:)

 300. 3 uger med mand og børn, læse masser af bøger og nyde hinandens selskab i det gode vejr.

 301. Jeg har været på den dejligste interrail sammen med kæreste, som ikke bare har gjort min sommer lidt, men meget, dejligere. :)

 302. Åh – at vinde så mange Essie’er – er bare min drøm :D

  Sommeren i år, er for vores vedkommende blevet holdt i vores lækre have, og på stranden. Vi har i flere år camperet i Italien, men har i år valgt at sælge vognen, og prøve noget andet :D Senere på sommeren tager vi en smuttur til Mallorca – og det glæder jeg mig til :D Så det har været ren afslapning, og hygge i familiens skød denne sommer :D Virkelig rart, ikke at skulle stresse rundt i 3 uger ;) Og så har det bedste jo næsten været, at sommervejret i DK har været mere end i top :D I like. I like a lot :D

  Christina

 303. Sidste sommerferie var meget præget af, at min mand skulle udsendes til Afghanistan fra starten af august til slutningen af februar. Det hang som en skygge over vores lille familie. I år har vi bare nydt at være sammen uden at have hængende over os, at vi skulle skilles ad i lang tid. Et langt halvt år ligger i fortiden – og vi gør det ikke igen, så hellere ny karriere til min søde mand (og han er heldigvis enig).

 304. Udvikling, afslapning, frihed
  Strand, bølger, sand og is
  Lune nætter, stjerneskud, regnbuer
  Friske salater, champagne og aftenture
  Vilde blomster, vilde eventyr og store smil :)

 305. For 2 uger siden har jeg fået verdens sødeste hvalp med hjem – han er SÅ fræk at han giver mig sved på panden, men når han sover på mit skød, vidste jeg at min sommer er fantastisk.

 306. Min sommer har været og er stadig helt særlig. I år sluttes sommeren nemlig af med både speciale-aflevering og bryllup. Intet kunne være mere fantastisk, og denne sommer vil for altid huskes som en helt unik en af slagsen :-)

 307. Det har gjort min sommer meget, meget bedre at jeg har (gen)fundet kærligheden – og at solen har vist sit smukke ansigt så gavmildt hele juli måned. SÅ lækkert!

 308. Det der har gjort min sommer rigtig, rigtig god, er, at jeg har tilbragt de sidste tre uger i selskab med min kære familie. Desværre er rejsen ovre, og jeg savner dem allerede (:

 309. Min søde kæreste har forsødet min sommer og bestemt gjort den bedre med alskens lækkerier i form af kager, juicer og smoothies med bær og grønt fra vores have og køkkenhave ❤️

 310. 4 ugers ferie med min fantastiske datter, hvor vejret har været som bestilt og is, latter og sand mellem tæerne har gjort det hele ekstra lækkert❤️

 311. Min sommer blev meget bedre da jeg kom ud efter 2mrd hospital. Nu tror jeg det bliver endnu engang lidt dejligere da jeg endelig kan flytte tilbage til mit elskede Nørrebro!

 312. At jeg kan nyde at jeg har 3 ugers ferie for første gang i 3 år, og denne gang med min søde kæreste <3!

 313. Ét er en hel sommer hos mor og far, men når den danske sommer samtidig viser sig fra sin bedste side, løfter det sommeren til et helt andet niveau!

 314. Mine bedste venner, solskin og mere tid end ellers har gjort min sommer noget så finhedssmuk. Er stadig helt høj over, hvor fantastisk juli måned har været, på den store-i-det-små-måden.
  Bedste hilsner
  Luna

 315. Den her Sommer skulle være “sommeren fra helvede uden ferie” da jeg skal aflevere speciale d. 1/9.. Impulsivt besluttede min kæreste og jeg at tage til jylland, for at få luft og fred og noget for hånden. Det har givet en helt fabelagtigt ro – ikke nødvendigvis mere tekst i word – i processen.
  Nu håber jeg virkelig jeg kan vinde nogle fine neglelakker der kan forsøde det arbejdsløse liv der venter mig efter deadline og forsvar.

 316. Min sommer *bli’r* lidt bedre af snart at aflevere speciale og så kan jeg dælendulme love dig for at jeg skal nyde den sensommer og at ha’ tid til pæne negle :)

 317. Denne sommer vil helt klart blive husket som en af de bedre, da min skønne kæreste faldt på knæ på stranden ved sommerhuset :) Ville være skønt med lidt fine farver at vælge i mellem til neglene :)

 318. I går blev min storebror gift med den dejligste svigerinde man kan ønske sig. Forberedelserne og festen i går har bestemt gjort min sommer bedre :-)

 319. 1 1/2 uge stort set alene med min kæreste, uden stress og jag. Derudover var det også vores lille søns første ferie, han er dog stadig kun en hoppende 30 ugers sputnik i maven ❤️❤️

 320. Min sommerferie er blevet helt fantastisk (selvom jeg blev smidt af en hest og brækkede anklen i fredags), fordi jeg har gjort en lille drøm til virkelighed med et kunstprojekt. Fuld støtte fra familie, venner og kæreste, og en webshop, der åbner lige om snart! I’m so EXCITED!

 321. Jeg har den samme dejlige kæreste, gå på mit drømme studie og har den dejligste familie som jeg har været på ferie med.
  Men det der har fuldendt min sommer er at jagten på en læderjakke, som jeg har ønsket mig længe, er slut. Og jeg endte ikke kun med én, men med to. ;)

 322. Det der har gjort min sommer endnu bedre var først en fantastisk uge på Kreta med min søde søster, efterfulgt af skønne unger og kollegaer på arbejdet og netop nu toppet af med en uges afslapning hos min svigermor i smukke omgivelser i det Svenske, hvor det er de små ting der fylder, som smukke solopgange over søen, at fange krebs og tage på “loppis”. At gå sensommeren imøde med fine farverige fusser ville være “icing on the top”

 323. Vejret har indtil videre vist sig fra sin bedste side, så det har da helt klart hjulpet til at gøre min sommer bedre. En ferie på Bornholm, samt at jeg skal starte på drømmestudiet efter ferien gør det jo bare endnu bedre! :D

 324. Uhh en fin konkurrence! Min sommer bliver bedre af at være sammen med søde mennesker, gerne tilsat kolde øl eller rosé ;-)

 325. Sommeren er klart blevet bedre af, at jeg for første gang i mange år har haft mulighed for at komme til festival, og har således kørt tværs over landet til både SPOT og Northside… overvejer at tage et smut forbi Smukfest Copenhagen for ligesom at runde sommeren af – og så kunne det jo være ekstra lækkert med fine negle :-)

 326. Waow hvor er de flotte!
  Jeg har lært mig selv meget bedre at kende og jeg har fået en masse nye venner og veninder!
  Jeg har været en tur i London med mine forældre og nydt Londons gader og den gode stemning.
  Og så har jeg været i sommerhus med fem veninder og vi har hygget og grinet som aldrig før!
  Sommeren 2014 har været helt fantastisk! En sommer jeg vil tænke tilbage på længe og med glæde <3

 327. Jeg har solgt en lejlighed tids nok til at flytte over i en ny dejlig lejlighed, fejret sølvbryllup for mine forældre, været i USA i 3 uger for første gang og elsket det og mødt en sød fyr. Det må være en af de bedste somre hidtil <3

 328. Det, der gjorde min sommer lidt bedre var at afslutte et år i USA og 6 ugers efterfølgende rundrejse med at blive hentet af søde veninder, kæreste og familie i lufthavnen. Behøver jeg at sige, at tårene stod ud af øjnene af gensynsglæde?

 329. Det, der gør min sommer til én af de bedste længe, er, at jeg senere i august skal giftes med min skønne kæreste gennem 10 år :) Vi mødtes, da vi var 15 år.
  Derfor er sommeren gået med bryllupsforberedelser.

 330. Årh det må altså være vejret, det er bare lidt sjovere at have ferie, når vejret har vøret som det har :)

 331. Når man skal arbejde hele sommeren i zoo, så alle turisterne og de danske ferie-familier kan få nogle gode oplevelser, så bliver det bare så meget bedre at have de mest fantastiske zoo-kollegaer.

 332. Alle mine smukke veninder, som jeg ser alt for lidt i hverdagen, har klart gjort min sommer fantastisk :)

 333. Det der gjorde min sommer lidt bedre var, da min kæreste havde fået mig overtalt til at bruge halvanden time på at se en fodboldkamp i silende regnvejr (jeg var gennemblødt!!) og vi efterfølgende kom hjem på vores hotel, og der foran mig, stod et par Christian louboutin stiletter som jeg har ønsket mig i vores 6 år sammen, og som han havde sneget dig ud tidligere på dagen for at købe! Den mand kan stadig få sommerfuglene til at baske med vingerne i maven på mig!

 334. En sød studentertid har prydet min sommer. Fyldt med solskin, glade venner og dejlig familie.

 335. Det, som gør min sommer en tand bedre er altså Paradis’ chokolade is! Ja, intet mindre! ;) I denne her sommer har jeg fået en is dernede fra flere gange om ugen (…), og jeg svigter altså aldrig chokoladen ;) Jeg har netop opdaget deres citron sobet også. Den smager altså himmelsk – sammen med chokoladen selvfølgelig, hahah

 336. Jeg sidder netop og venter på mit fly hjem til Danmark! Denne somme har jeg desværre ikke nydt så meget af det danske sommer vejr, da jeg har været i Nepal! Et helt fantastisk land- smukke omgivelser og hjertevarme mennesker.
  Helst sikkert en sommer jeg ikke vil glemme :)

 337. At komme hjem efter næsten et år i Brasilien til en perfekt, dansk sommer og se en masse dejlige veninder og familie og skulle starte på gymnasiet om kun en uge har gjort denne sommer til en af de bedste!

 338. Jeg har i flere år gået og grublet over hvilken uddannelse jeg skulle vælge. I slutningen af andet år på HF fik jeg bogen “Hvad kan jeg blive 2010” i fødselsdagsgave. Den blev endevendt i løbet af sommerferien, og jeg fik noteret godt og vel en A4 side med omkring 30 forskellige karriere muligheder. Alt lige fra layouter til flyveleder blev nedfældet på listen. Folk var ofte overraskede over at høre mine overvejelser, for der var ingen gennemgående rød tråd. Jeg vidste ikke, om jeg skulle gå efter et job, hvor jeg kunne udfolde mine kreative evner eller om jeg skulle gå i en samfundsfaglig eller naturvidenskabelig retning. 1 “friår” (m. fuldtidsjob) blev hurtigt til 3. Når jeg tænkte på fremtiden blev jeg tit umådelig frustreret, så uddannelses spørgsmålet forblev ubesvaret lige indtil sidste år, hvor tanken om at blive tandlæge (som i øvrigt ikke stod på listen) begyndte at spire. Jeg undersøgte adgangskravene, sagde mit job op og har brugt det sidste års tid på GSK i fysik B, kemi B & matematik A.
  Tidligere i denne uge landede svaret på min ansøgning i min indboks. Jeg er blevet optaget på odontologi studiet på KU, hvor jeg skal starte om nogen uger, og jeg glæder mig!

 339. Der er mange ting, som har været med til at gøre den her sommer virkelig speciel for mig. Det danske sommervejr har været uovertruffet, hvilket har givet anledning til strandture og min første is fra Det Blå Ishus i Tversted – dét var dælme en god is! Jeg har haft fornøjelsen af at tilbringe meget tid sammen med min kæreste og hans familie, for første gang, så det har været så skønt.

  Tidligere på året blev jeg, for tredje gang, ramt af en depression. Med hjælp fra mine nærmeste, medicin, psykolog og læge, kom jeg igennem med praktikperiode, hvilket jeg flere gange tvivlede på, at jeg kunne. Jeg kæmper stadig, men jeg ved, at jeg nok skal blive rask igen. Min familie, veninder og kæreste har været og er uundværlige i kampen mod depressionen. Så skal det kortes ned, må det være mine nærmeste, som har været med til at gøre denne sommer helt speciel. På trods af hårde omstændigheder, har jeg grinet, smilet og været lykkelig helt ind i maven. Når tårerne kommer, som de ofte gør, hjælper det at tænke på alt det gode, jeg er blevet velsignet med denne sommer.

 340. Et af mine bedste sommerminder har været en tur til København med shopping, sushi og seværdigheder sammen med min meget savnede veninde der tog et års ophold i USA! Meget tiltrængt, og Essies lakker er blevet flittigt brugt under opholdet :-)

 341. Fik en hundehvalp i Juni, den har gjort min sommer helt fantastisk… Han er virkelig et dejligt væsen.

 342. Selvom min “ferie” i hvert fald fra uni, har stået på arbejde har vejret og mine søde kollegaer gjort det til en skøn sommer. Og tanken om en ferie med en savnet veninde om 14 dage gør det heller ikke dårligere. :)

 343. Jeg blev sygemeldt med stress i foråret og har brugt sommeren på at blive frisk igen! Mange løbeture, yoga og det dejlige vejr har været medvirkende til, at jeg nu er klar til at tage fat igen:-)

 344. Min sommer er blevet fantastisk ved at kunne tilbringe meget mere tid sammen med familien og de bedste venner, end jeg normalt har mulighed for i en travl hverdag – og det allerskønneste sommervejr har kun gjort den endnu mere skøn :)

 345. Det bedste ved denne sommer har været tid til forbydelse i planlægningen af min søsters bryllup!
  Hurra for studielivet, og de 8 ugers ferie det giver!
  Dobbelt øv for su, og ingen økonomi til drømmekjolen!

 346. Jeg har spist mere, slappet mere, set mere og simpelthen havde en fantastisk sommer!

 347. Hej Emily
  Som så mange andre er jeg skilsmisse barn, og mens jeg selv bor på sjælland bor min far i odense.
  I år tog min far, jeg og min søster ned og vandre i sydfrankrigs alper, og det var helt vidunderligt/hårdt/anderledes (Kan klart anbefale det). Men det der var så fantastisk var, at når man forsvinder helt fra civilisationen, får man sådan et overskud, og man ser sider af hinanden, som man tit ikke ser, medmindre man går op og ned af hinanden til hverdag (Og det har vi ikke gjort siden jeg var seks år). Nu skal det ikke lyde som om, jeg aldrig ser min far eller noget, fordi jeg ser ham hver anden weekend og i ferierne, og vi er meget tætte. For et års tid siden flyttede han sammen med sin meget søde kæreste, som har fire børn, og derfor er weekenderne også altid lidt hektiske og højlydte. Nå, men vandreturen, og det der hørte med, var i hvert fald det der gjorde min sommer lidt bedre…
  Go’ Sommer til alle jer andre derude.

 348. Det som har gjort min sommer bedre er, at jeg lige er flyttet sammen med min kæreste, i den fineste lille lejlighed – faktisk også i dit hood, Brønshøj.
  Det er skønt at have en at dele opvasken med, tøjvasken, sofaen og generelt livet. Det er dejligt at kunne ligge i arm hver nat, og altid have en der venter på en – eller bliver ventet på. :)

 349. Jeg har for første gang holdt sommer som mor! At vise min lille pige noget af verden har uden tvivl været det største og bedste ved denne sommer.

 350. Åhhh den er let!!!! Min sommer har i år haft MANGE dejlige højdepunkter og en skøn ferie til toscana MEN INTET slår igår, hvor mine to drenge og jeg startede dagen med at spise en lille regnvejrsbrunch under en (næsten) tæt stor parasol på vores terrasse og sluttede af med at smide det meste tøj og tage en giga regnvejrs-vandkamp, dejligt at de er til at lokke til den slags selvom de er 12 og 16 Åhhh det var nærvær og hygge på højeste og mest uspolerede plan ❤️❤️❤️
  Dejlig dag kh Trine

 351. At det danske sommervejr simpelthen har vist sommerferien fra sin bedste side der vil gå over i glade minder:)

 352. Sidste weekend var ude og morgenbade med en ungersvend efter en lang nat i byen. Vi var post-fulde, vandet var lunt og kyssene dejlige. Vi skal ikke ses igen, men det var bare et af de der magiske sommer-moments man aldrig glemmer…

 353. Min sommer er blevet så meget bedre af, at jeg er ovre min stress og depression fra før ferien, og kan se frem til at starte på gym lige om lidt!:-)

 354. Min sommer er blevet gjort lidt bedre af nogle skønne uger i sommerhus i det fantastiske vejr med min familie og en sød veninde! Desuden bidrog den stooore, lækre is i går også til en god sommer! :)

 355. Dejlig konkurrence:)
  Min sommer har været yderst romantisk. Først et smukt frieri fra min nu kommende mand. Her efterfulgt af den fineste og romantiske planlægning af vores bryllup til foråret. Jeg er lykkelig<3

 356. MIn sommer anno 2014 er blevet mere mindeværdig og dermed bedre af, at jeg fortsætter den gode (selv)udvikling, som går ud på at mærke efter, hvad jeg gerne vil, modsat hvad jeg bør, må, skal osv. Den flinke pige viger efterhånden pladsen for den ægte pige. Særligt på min sommerodyssé rundt i USA har jeg mærket gevinsterne ved denne selvakkreditering – hip hip hurra :o) Udviklingen ville naturligvis blive forskønnet af pangfarvede negle :o)

 357. At tage en på en 3-ugers tur med min søde kæreste til Grækenland for at besøge hans familie har helt sikkert gjort min sommerferie mindeværdig. Det har været sjovt at se, hvor han ligesom kommer fra, og at ferien både bød på masser af strand, små hyggelige landsbyer og storbyen Athen var alletiders! :-)

 358. Min sommer er ENDELIG blevet god, for jeg har fået ferie! har arbejde hele juni og juli, og det har ikke været specielt morsomt. Men nu har jeg ferie, og skal bl.a. i sommerhus og Paris :D

 359. At jeg hver uge har haft mindst én ting jeg har glædet mig usandsynligt meget til, har gjort denne sommer helt fantastisk, og at det fortsætter på denne måde i hele august gør sommeren til en af de bedste i mange år :)

 360. Det der har gjort min sommer god er helt klart det skønne danske vejr! Og at jeg har haft ekstra god tid til at nyde mine søde veninders selskab og gode is samt kolde øl!

 361. Min sommerferie med alle mine 4 unger og mand i Kroatien, det var en fantastisk tur ;)

 362. At se mine børn glade, at spise jordbær med fløde, at min har kunnet trække stikket fea job i 10 dage og det fantastiske vejr :)

 363. Det der gjorde min sommer god i år, var cykelferie på Bornholm. Der var lækker is fra Svaneke is, mad på Kadeau, svømmeture fra Balka strand hver dag, vandreture ved klipperne, vilde hindbær i skoven, flere is og mere god mad. Det var 100 procent Bornholm og jeg var vild med det :-)

 364. Min sommer er blevet lidt bedre efter en skøn dag på vandet i godt selskab og med lækkert vejr!

 365. Min sommer blev lige lidt bedre da jeg tog på en impulsiv sommerhustur med mine to bedste venner for at prøve at fange fisk med harpuner! Det er skønt med gode venner og nye oplevelser :)

 366. Der er kun én ting der har gjort min sommer xtra speciel og som gør at jeg aldrig vil glemme Sommeren 2014.
  Min lille søn Ferdinand! Fødte ham d 16/7 og det var noget af en kamp der tog 27 timer. Men det hele værd :) Nu har jeg en smuk søn.
  Under min graviditet har jeg ikke kunnet bruge andre neglelak end Essie, da de ikke indeholder alt det skidt, som de andre gør.
  Så det ville da være vidunderligt med nogle nye farver på neglene, så der ikke går for meget “kedelig sjuske-mor” i den :)
  Så krydser fingre for at jeg vinder denne konkurrence <3

 367. Min sommer i år har bare generelt været cirkelug skøn. Men de ting, jeg husker bedst er en weekend på Møn med min kæreste og hele hans skøre familie. De er de gladeste, mest hjertevarme mennesker, med de mest fjollede traditionet (bl.a. døbte vi et køleskab og en rose på meget højtidelig manèr), jeg nogensinde har mødt. Kulturhavn med min veninde sparkede også lige min længsel efter capoeira igang igen og på tirsdag skal jeg til træning for første gang i to år efter en brækket ryg. Det var også virkelig en oplevelse at mærke hvor meget jeg havde længtes

 368. Et 5 kilos vægttab henover sommeren – hvor isvafler, grillaftener og koldskål er blevet opvejet af juicing og sund hverdagsmad – det er da lige til at blive glad i låget over :o) God sommer til alle!

 369. Jeg har virkeligt fået nydt den danske sommer i denne ferie. Det har især været skønt med det fantastiske vejr hele denne sommer. Og selvom at jeg ikke har været ude og rejse har jeg virkeligt fået nydt godt af sommeren. Såsom sightseeing i min egen by, København, utallige strandture og så har jeg bagt en masse lækre sommerkager.
  Nu glæder jeg mig dog også til t vende tilbage til hverdagen igen. Fordi selvom at jeg elsker ferie og afslapning, kan jeg nu også godt lide den daglige rutine og hverdagens gang.

 370. At have tid til at lave alle de ting, som jeg normalt ikke har tid til i hverdagen, f.eks. har jeg bagt dine lækre koldhævede boller i tre forskellige udgaver til mine gæster i dag :)

 371. En af de gode ting ved at være studerende er, at sommerferien er så lang, og det gør unægtelig sommeren bedre, fordi der er tid til alle de ting, jeg gerne vil nå. Indtil videre har jeg nået yogaferie i Sydsverige, eksamensfester, sommerhusferie, morgenbadning i havet, bærplukning, Grøn koncert, familiebesøg, venindetid, sommerudsalg og shopping til den nye sæson, grillaftener, is i lange baner, blog- og magasinlæsning m.m., og jeg har stadig venindebesøg i hovedstaden, fejring af min fars 60-årsfødselsdag og Mallorca til gode. Dejligste sommer <3

 372. Min sommer er klart blevet bedre af, at der er åbnet en Paradis Is på havnen i Holbæk ;o)))

 373. Har arbejdet gennem hele denne fantastise sommer, men da billetterne til Florida var bestilt (3 uger) til december incl. 1 uge krydstogt, var sommeren pludselig endnu mere fantastisk set gennem en vinduesrude på job :-)

 374. Min bror er blevet udtaget til VM og netop taget afsted, det har helt sikkert gjort min sommer lidt bedre!

 375. Det, der har gjort min sommer perfekt for mig, har været 11 dage i sommerhus med min familie og perfekt vejr alle dage. :)

 376. Det der har gjort min sommer fantastisk;
  1. at tilbringe den som nygift sammen med min skønne mand!
  2. at have sagt “velkommen til verden” til vores lille nye nevø!
  3. og så alt dette smukke vejr vi har haft, der har gjort at en sommer tilbragt forskellige steder i Danmark, har været helt forrygende. :)

 377. Min sommer har stort set udelukkende stået på specialeskrivning ind til i fredags (jai!). Her har danske jordbær i rå mængder og vaffelis fra Frederiksberg chokolade, hvor de dypper vaflen i smeltet chokolade og har byens bedste pistacieis virkelig gjort en forskel for humøret :)

 378. Familiehygge, glade, legende børn, smil og kærlighed!
  Jeg tilbragte lørdagen på terrassen i selskab med familien, grillen og en masse lækker mad. Uden tvivl en af de dejligste dage længe :-)

 379. Når man arbejder i sommer mens alle andre har ferie, kan det være surt indtil man bliver inviteret på en båd tur! Det er den slags som får mig til at føle at jeg har også ferie. :)

 380. Min datter på 17 måneder gør helt klart min sommer fantastisk! Hendes appetit på livet og glæde og begejstring ved selv den mindste ting ude i sommerlandet, det smitter virkelig af på mig :)

 381. Det der gør netop denne sommer fantastisk er, at jeg for det første studerer (i modsætning til sidste år) og derfor har 9 ugers sommerferie! For det andet har min kæreste og jeg (også i modsætning til andre år) valgt at tage 2×1 uge ud at rejse i stedet for 2 uger i streg, hvilket jeg synes er helt perfekt. Og så er det også så dejligt med sol i Danmark, jeg har sådan nydt det!

 382. Selvom jeg ikke har holdt sommerferie i år (gemmer ferien til januar), har jeg alligevel haft en dejlig sommer so far. Her er hvad der har gjort den god:

  – lovebox fra Paradis-is
  – spændende opgaver på arbejdet, så jeg har glemt alt om, at jeg var den eneste der ikke skal på ferie
  – hjemmelavet iskaffe (er blevet lidt afhængig)
  – Lana Del Rey’s nye album

 383. Jeg deltager gerne her! Og faktisk hænger neglelakkerne lidt sammen med det som har gjort min sommer lidt bedre, for det er mine tre skønne døtre på hhv 2,5, 2,5 og 4 år. De er i år blevet så store at de har forstået glæden ved smukke tånegle, så vi har sådan hygget os med mit (desværre lidt sølle) udvalg af neglelakker, fodbad osv og det har været rigtig rigtig hyggeligt og sjovt. På tøse-pyjamasparty-måden. De ville ELSKE at få flere flotte neglelakker af vælge imellem, så jeg krydser fingre:-)

  Og tak for en super god blog! Selvom jeg er 30 og mor til 3 tjekker jeg troligt din blog hver dag og finder megen inspiration. Og føler mig ung og hip. En lille smule, i hvert fald.

 384. Feeed konkurrence! Den der neonkollektion, den er jeg pænt vild med! Uh, min sommer er blevet så meget bedre af noget så simpelt som et par gode bøger. Og de var heller ikke noget vildt på det litterære plan, men nej hvor var det nogle søde high-school sommerromancer, og jeg slugte dem råt. Og swoonede over søde bogfyre.

 385. dejligt vejr – og en dejlig tur til Norge og møde familie og bare slappe af (både alene og sammen med min datter og resten af familien) :-)

  både jeg og min datter elsker at lege med neglelak – så kollektionerne fra Essie, ville være godt nyt :-)

 386. Denne sommerferie har generelt været rigtig god, fantastisk og afslappende, men nu hvor hverdagen og arbejdet igen kalder, så synes jeg, at det der beriger min sommer er alle de gode hyggeaftaler, som finder sted efter endt arbejdsdag. Det kan være til stranden, på café, til en is, til en drink om aftenen – det er virkelig vigtigt at hygge sig og nyde sommeren så længe den er her. Også selvom man skal på arbejde :)

 387. Min sommer er blevet lidt bedre af, at jeg, efter en skøn ferie til Afrika, kom hjem til et vejr man bestemt ikke kan klage over! Intet gør en sommerhus-tur bedre, end solen:) En safari-tur efterlader ikke ens negle særlig pæne, så de ville nyde godt af nogle nye farver! Fortsat god sommer :)

 388. Min sommer blev lidt bedre, da mine forældre sagde ja til at købe en lejlighed til min kæreste og jeg. Så nu glæder vi os til at komme til nye, større rammer i Valby. Og ja, jeg ved godt at jeg er forkælet – men sætter så ekstremt stor pris på det :-)

 389. En fantastisk cykelferie med 3 gode veninder, lækkert vejr så man ikke behøver slæbe en jakke/trøje med om morgenen (for mig er det sommer! :)) og ikke mindst tid og overskud til at nyde gode ting, spise brunch, gå i udendørs-bio og tid til at besøge familien! Samt at alle er i så godt humør, enten har de ferie eller er bare glade for det endelig er sommer og sol.

 390. Jeg er ved at komme mig efter et rigtigt hårdt forløb hvor jeg gik ned med et brag grundet stress. Det har været svært, men har gjort mig helt varm om hjertet hvor dejlige mennesker jeg har omkring mig som virkelig har været der for mig og hjulpet mig igennem. De (og det at jeg er ved at komme ovenpå igen!) har gjort min sommer utroligt meget bedre :-) Pæne negle ville bestemt ikke gøre den værre!

 391. Det danske sommervejr har vist sig fra sin bedste side og kombineret med, at jeg lige har fået kørekort, har noget af det bedste været at køre til Middelfart med min bedste veninde, spise en kæmpe is og derefter gå en lang tur i dyrereservatet og kigge på de smukke hjorte :)

 392. Picnic ude i det fri. Med lækkert medbragt mad og drikkelse. Og det bedste selskab. Det er i hvert fald én af de mange ting, der gør min sommer lidt bedre :)

 393. I år er første gang så længe jeg kan huske, at jeg ikke skal til udlandet løbet af sommeren.. Men to perfekte uger med familien og kæreste i sommerhus ved vesterhavet med så dejligt vejr somme har haft, så savner man slet ikke sydens sol! Så tak til vejr guderne!

 394. Denne sommer kan der ikke klages over og det skyldes helt sikkert det fantastiske vejr, som har summet over Danmark. Det har i hvert fald gjort min sommer en del bedre. Jeg havde i foråret ulykkeligt vinket farvel til Roskilde og en tur sydpå med veninderne grundet pengenød – hermed endnu en undskyldning til mor og far for bulen i bilen, I skal nok snart få jeres penge….
  Men mit humør toppede en del, da solskin prydede diverse vejrudsigter, så jeg kunne ‘blære’ mig til veninderne sydpå.. Hermed en stor tak til vejrguderne, som har gjort min sommer lidt bedre! ;-)

 395. Helt klart vejret, det er ikke til at komme uden om. Og så har jeg haft nogle helt fantastiske stunder og samtaler med min far, som jeg ellers ikke har været så tæt på. Det gør mig glad helt ind i hjertet ♡

 396. Min sommerferie blev ikke bare lidt bedre men rigtig SKØN da jeg besluttede at lægge ALLE planer, opgaver, to do lister fra mig og besluttede “bare” at være tilstede. Fantastisk oplevelse!!!

 397. Der er mange grunde, men en af den er, at min søster har fået en rigtig sød kæreste. Jeg har tilbragt meget tid sammen med dem her i ferien, og ellers er en af mine store drømme for nylig gået i opfyldelse, så helt glemt tror jeg ikke denne sommer vil blive.

 398. At aflevere speciale i dag gjorde lige min sommer meget bedre :) Nu kan jeg holde fri med god samvittighed og nyde sol, is, drinks, venindesladder og vandmelon i lange baner. :)

 399. Det der har gjort min sommer ekstra god, er masser af fridage samt de mange solrige dage der indbyder til strandture og is.

 400. Skønne lakker :)) Min sommer er blevet ikke bare lidt, men meget bedre af det fantastiske sommervejr – som har givet lange dage og aftener på stranden, den første ferie som værende i fast-job (! Ja – jeg jubler endnu!!), hyggelige fødselsdags-fejringer med masser af rosé, venner – familie og min herlige kæreste! Må sommeren aldrig ende ;) <3

 401. Er blevet mor til det mildeste og skønneste drengebarn i juli -sammen med det fantastiske vejr, kunne sommeren ikke være mere perfekt :-)

 402. Det har helt sikkert gjort min ferie bedre, at jeg endelig har haft en sommer, hvor der har været plads til at være sammen med min familie, som er spredt ud over Danmark.

 403. Min sommer har været ekstra god, fordi jeg (endelig) har lært at sætte pris på, at jeg ikke kan sove længe. Jeg har nydt de tidlige morgen-timer på terrassen i det fantastiske, danske sommervejr med en hjemmelavet iskaffe og fuglefløjt! :-)

 404. Det, der har gjort min sommer lidt bedre, har været at gå rundt med min evigt fine studenterhue!

 405. Jeg har spist en is HVER dag på min ferie i Frankrig, noget jeg normalt ALDRIG ville gøre – men jeg nød det i fulde drag:-)

 406. Jeg er kommet ind på medicin som er drømmestudiet, det har bestemt gjort sommeren fantastisk ((((:

 407. Det gjorde helt klart min sommer lidt bedre, at min kaereste efter 3 ugers ferie i Thailand (vores foerste, lange bare-os-to-ferie) sagde til mig, at han gerne vil flytte sammen med mig!

 408. Key word for hvorfor denne sommer har været ekstra god må være “endless summer”. Fra tidlig juni og stadig i august har sommer, varme glæde og overskud fundet plads i min lille familie. Må denne skønne sommer fortsætte langt ind i september.

 409. Det bedste ved min sommer i år har været, at jeg dagen efter jeg stoppede på et helt fantastisk højskoleophold, fik job med start i uge 32. Det gav mig 4 ugers lækker, lækker sommerferie med tid til alt det bedste ved sommeren – og det er bare nemmere at nyde sin ferie, når man ved, hvornår og at man skal igang igen :)

 410. Jamen det har gjort min sommer lidt (okay, meeeeget) bedre at blive student! Det var den mest fantastiske følelse at kunne fejre afslutningen på 3 års hård terpning (ok, og til tider lidt dovenskab) med alle de dejlige mennesker fra gym. Det bliver dog lidt hårdt også og vemodigt – men jeg glæder mig til fremtiden. Og så hjælper det selvfølgelig også på det at det er SÅ LÆKKERT VEJR!!!!!

 411. Min sommer blev bedre, da min søster fødte min smukke lille nevø :) Hvis jeg vinder, vil jeg dele præmien med min søster :) Hun har fortjent det. Ikke nok med, at hun er verdens bedste søster, så er hun nu også verdens bedste mor :)

 412. Denne Sommer har gjort, at man er blevet helt glad i låget. Der skal ikke så meget til…bare sol, grille en masse og kolde drinks. Danmark er bare dejligst om sommeren, så forstår slet ikke folk gider tage sydpå, når Danmark kan vise sig fra sin bedste side, som den har gjort i år.
  P:S Ønsker mig et sommerhus :-)

 413. Jeg er højgravid, i 8. måned så har bare været hjemme og nyd det dejlige vejr i kbh, på Fanø og i Sønderjylland. Vi har badet, spist is, fanget fisk, sejlet, læst bøger, nydt nye kartofler, ærter, jordbær og plukket vilde hindbær. Og mest af alt nydt den sidste sommer hvor vi kun er to.. Om lidt kommer der en lille babydreng og så er vi tre:-). Ville elske at dele denne skønne neglepakke med min fine veninde som føder en lille pige om lidt…

 414. Tanken om at jeg får en frisk start efter sommerferien i en helt ny klasse. :-)
  Og masser af kvalitetstid med min skønne familie.

 415. Jeg havde det man kalder en god gammeldags nedtur. Ferien var for så vidt dejlig, men de grå skyer havde trukket sig sammen over mig. Min dejlige veninde opdagede det hurtigt, og hjælp mig på vej i den rigtige retning. Det kronede vi lige med at tage 4 dage i sommerhus, med massiv venindehygge. Derfor ville det være skønt, at kunne dele disse neglelak med hende. Som en lille tak.

 416. Hjemmekogte muslinger sammen med kølig hvidvin på terrassen i sommerhuset helt nede ved stranden ved Vejlby Fed på Fyn i det skønne skønne danske sommervejr :)

 417. Min sommer blev lidt bedre, da min kæreste og jeg bookede ferie til uge 38! Vi har indtil nu ikke holdt noget ferie siden april, hvor vi havde 4 dage, vi bor i byggerod til halsen og alle mine kære ejendele er pakket ned, så det hjælper mig igennem sommeren (hvor alle poster billeder af deres brune ben, deres ture til stranden, lækker mad, vin, is osv.) at vide, at jeg snupper 5 dage på Fanø og 4 dage i Rom, til september, når alle andre er tilbage på pinden :-)
  Så resten af august går med at planlægge tøj (og måske matchende neglelak ;-)) til nogle skønne dage, hvor jeg satser på, at jeg bliver velsignet med lidt mere af det gode vejr, som I alle har nydt de sidste par uger :-)

 418. Jeg har haft fornøjelse af 14 dage på solskinsøen på Bornholm, det har gjort min sommer perfekt!

 419. Skøn konkurrence med skønne lakker :)

  Det der har gjort min sommer til den absolut skønneste er, at jeg er flyttet sammen med min fantastiske kæreste! Vi har totalrenoveret vores lejlighed, så den er blevet “helt vores”.. Derfor kunne mine negle også godt bruge lidt kærlig pleje og smuk lak – mine hænder har den senest mdr. været fyldt med maling, spartelmasse osv…

 420. Min sommer blev lige lidt bedre af alle de is, som de varme temperaturer i DK i år gjorde nærmest obligatoriske :)

 421. Jeg startede sommeren ud med at tage på Nibe Festival, hvor jeg fik en dejligt nyt mandligt bekendtskab som har forsødet sommeren, så vi har virkelig nydt at det danske vejr har vist sig fra sin bedste side!

 422. Min sommer har været helt eventyrlig, fordi jeg har haft mulighed for at holde ferie i hele 8 uger!!! Jeg har blandt andet været i Sydfrankrig i tre uger og i Berlin, hvor jeg nød godt at dine anbefalinger, og blandt andet fik verdens bedste burger på The Bird. Det her er sommeren, der aldrig må stoppe:-) P.s Har en datter på snart 5 år, som også elsker neglelak, så gaven vil falde i ualmindelig god jord hos os!

 423. Det gør min sommer lidt bedre i år, at jeg har mulighed for at tilbringe en masse tid med mine forældre (yndlings mennesker) og så er det da også bestemt et plus, at den danske sommer har vist sig fra sin bedste side :-)

 424. Min lille bitte tre måneder gamle søn gør denne sommer til helt ubeskrivelig og fantastisk og får mig til at se frem til alle de kommende somre. Tak for en dejlig blog og de “små ting” som kan gøre enhver sommer lidt bedre…

 425. Min sommer er blevet bedre af, at jeg er meget bevidst om, at det er min sidste sommer som studerende. Mit studie slutter til januar, og som skal man jo lige arbejde et års tid, før man rigtig kan holde ferie igen, og der er syv uger om året at tage af. Men denne sommer holder jeg næsten otte ugers skøn ferie, der både har budt på festival, rejser, kolonihavehygge, store is, arbejde, afslapning ved forældrene i Jylland og lange løbeture på underlige tidspunkter. Så det, der har gjort denne sommer ekstra god, må være, at jeg nyder det en tand ekstra i år, for hvem ved, hvornår jeg får så god tid til at gøre lige, hvad jeg har lyst til igen :-)

 426. Min sommer er blevet MEGET bedre, efter at jeg blev optaget på Columbia University, og lige nu befinder mig i New York hvor jeg tilbringer hele to måneder af sommeren. Sommer i New York – jeg klager ikke :)

 427. Jeg elsker vitterligt alt ved sommeren. Ikke mindst den dejlige lange ferie som man har, når man som mig er studerende, men også alle de oplevelser man kan nå at få sig her i det skønne København.
  Dog er det mine dejlige venner og veninder, som gør min sommer lidt bedre. For allerede nu kan jeg tænke tilbage på min ferie med så mange dejlige minder, der er fyldt med masser af smil og grin i selskab med dem. Derfor skal mine veninder i hvert fald også have lov til at vælge en neglelak, hvis jeg vinder de 12 essie farver :)

 428. Jeg ville give dem videre til min søster, som trænger til en god opmuntring efter at hun er blevet forladt af sin kæreste. Måske de ville kunne bringe lidt farve og glæde tilbage i hendes hverdag og om end ikke andet gøre sensommeren god :)

 429. Jeg har fået en fræk plettet hundehvalp, som hedder Tilde. Har hænderne fulde, men de kunne nu nok bruge lidt kulør!

 430. Jeg er netop i dag kommer hjem fra halvande uges ferie med min kæreste og hans familie. Den FØRSTE ferie NOGENSINDE jeg har haft med en kæreste. Og det gik skide godt :D
  Vi har været i Frankrig på vin- og champangetur. Så jeg fik lov til at mæske mig med foie gras, snegle og lækker vin (svigerfar er vinkender, og bestiller kun det bedste) hver dag! Også med søde og dejlige mennesker! Så bliver det ikke bedre :D!

 431. Fire uger i USA med min dejlige familie, fyldt med en masse is, badning, sol og spændende oplevelser:)

 432. I maj fik jeg nyt job. Det var en helt ny verden for mig, da jeg ingen erfaring havde med den type job. Det har så vist sig, at være det fedeste job jeg nogensinde har haft. Spændende arbejdsopgaver, gode kollegaer og bare helt fantastisk på alle områder. Det har virkelig givet mig en kæmpe glæde sommeren over!! Hip hurra for at have et fedt job :)

 433. Min sidste lange sommerferie som studerende er blevet nydt i fulde drag takket være det fantastiske danske sommervejr :)

 434. Vi har haft godt vejr herhjemme.Det betyder rigtig meget,når man holder ferie i Danmark.

 435. Venedig er min drømmeby hvor Gadefejerne trækker trillebørene gennem snævre, fugtige stræder. Duerne letter fra Markuspladsen. Venedig er som en drøm. Som at træde ind i et teaterstykke. Men kulisserne er ægte nok. og så skal fortovs cafeerne nydes de smukke kondoler prøves i den mest romantiske stil – der er så meget jeg gerne vil se og opleve, i den romantiske by Venedig at jeg kunne skrive hel romaner om det ☀ SMILER STORT
  ☀☀☀

 436. Oven på en ret hektisk og små-kaotisk periode er det bedste ved denne sommer, at der atter er tid og overskud til min fantastiske familie og min søde kæreste. Det, der gør det ekstra lækkert, er klart de lange sommeraftner, solskin, jordbær, vandmelon, kolde rosé, strand- og bryggen-ture, latter, grill-hygge, gode venner og en masse kærlighed!

 437. Min første gang på Roskilde med alle mine venner og min dejlige søster gjorde min sommer til en af de bedste nogensinde :)

 438. Det der har gjort min sommer lidt bedre var, at det er min og min bedste venindes sidste sommerferie inden hun tager afsted på efterskole (det skal lige siges, at vi er vant til, at se hinanden hver dag, hele tiden) Vi har været så bange for, at vi måske skulle glemme hinanden, ville savne hinanden for meget, for vi er virkelig tæt knyttet til hinanden. Vi fandt ud af her i ferien, at vi ikke ville de hinanden i 3 uger, fordi hun skulle på ferie, og så tog jeg afsted en uge når hun kom hjem. Hun tog så afsted med sin familie på ferie i 2 hele uger, og ja det var lidt hårdt, for jeg manglede hende jo. Men da hun så kom hjem, og jeg tog afsted nåede vi lige, at se hinanden i nogle timer, og de timer føltes som det bedste i mit liv. Hun kom hjem til mig kl 03 om natten, og lå vi og snakkede til kl var 8 om morgenen næste dag, hvor jeg skulle afsted med færgen til Bornholm kl 9. Det gjorde min sommer, en del bedre at jeg fik bekræftiget mig selv i, at min og min bedstevenindes venskab altid vil være det samme, lige meget hvor langt tid der går mellem vi ser hinanden. :-)

 439. Min sommer har været skøn fordi vi valgte ikke at have planlagt ferien på 3 uger i forvejen, men gradvis fyldte den op med oplevelser samt få set alle de venner man ikke når at se i en travl hverdag.
  Mvh. Gitte

 440. Hej du.
  At have endnu en mulighed for at se verden og spændende steder i en god lang sommerferie som studerende. Og at have fået en knald god karakter for et spændende BA-projekt! :-)

 441. Jeg bliver nød til at nævne to: 1. har arbejdet fuldtid og har fået masser af ros for hvor hvordan det er gået! 2. Taget til Malaga på lørdag.. Det bliver ikke bedre :)

 442. Den er nem: 3 uger i Canada som bestod af: at besøge gode venner, Full Moon party, se solopgang fra et tag til lyden af en akustisk guitar, festival i bjergene, snoop dog og Empire of the Sun, kæmpe bonfire, skinny dipping, camping og kiteboarding ved en sø uden telefonforbindelse og 1 1/2 time fra den nærmeste by (hvor vores bil selvfølgelig bryder sammen) røverhistorier og billig second hand tøj og bog shopping i spandevis.

 443. Det bedste har helt sikkert været at have fri – og så endda i 5 uger! Sidste sommer brugte jeg på speciale inden jeg startede på job, så der var der ingen sommerferie til mig. Men i år har jeg taget revanche ;)

 444. Uh nogle virkelig flotte farver!!!
  Varmen gør at jeg ikke har ligeså meget rygsmerter som ellers, og det er SÅ dejligt (jeg tager morfin 4 gange dagligt, men varmen gør at jeg indimellem kan skære lidt ned på det)

 445. I denne sommerferie rejste min ven og jeg en uge rundt på tomlen i Danmark. Det var en fantastisk tur, hvor vi besøgte en masse smukke vestjyske byer, så solnedgang ved Vesterhavet og mødte en masse meget forskellige, men alle meget venlige mennesker, som ønskede at bruge alt fra 10 minutter til 4 timer med os på bagsædet. Vi endte bogstavelig talt på toppen, i smukke Skagen, hvor vi nød nogle skønne lune sommeraftener, før vi tomlede tilbage til hver vores udgangspunkter igen. Det var den skønneste ferie!

 446. Lovede mig selv at den sidste lange sommerferie, pga studie, ikke skulle bruges på at arbejde i døgndrift, som den ellers er brugt tidligere år. Det vil sige at jeg har fået set så mange dejlige venner og veninder – det er lykken :D

 447. Jeg har været 14 dage i Thailand med min kæreste, og det var så spændende! Men det er jo også en stor ting, men bare det med at være så langt væk med en man elsker, og så bare hygge sig for vildt, det er virkelig noget jeg sætter pris på <3

 448. Det der gør min sommer bedre, er at jeg er i gang med at flytte. Efter at have pendlet til første og andet semester på universitet, kan jeg nu gå tredje semester i møde med ny lejlighed. Selv om jeg elsker fine og eventyrlige Odense, kan jeg ikke vente med at udforske smukke, gamle, vilde København! Og jeg kan ikke vente med at få besøg af veninder, holde middage, fester og søndagshygge. Så selv om der stadig er kasser der skal pakkes ud, og ting der skal købes, så føler jeg mig allerede hjemme. Lidt i hvert fald. Og når solen strømmer ind af vinduerne og fylder rummet, så fyldes jeg med glæde. Nu begynder det!

 449. Min sommer har været fuld af romantik, da min mand og jeg sagde “Ja” til hinanden midt i juli. Det kan de hedengangne somre med teenagedruk, festivaller og charter-ferier alligevel ikke hamle op med :)

 450. Det der har gjort min sommer lidt bedre, var de 10 dage jeg var på ferie i Barcelona: masser af vin, is, sol og strand :)

 451. …at kæresten og jeg endelig fik par-/kærestetid på en tur til det store udland (Frankrig) hvor tomaterne dufter af tomat, hvor jeg kom helt ned i gear, og hvor jeg fik spist chokolade og drukket kølig rosé med fin udsigt til Mt. Blanc.

 452. Jeg er så smaskforelsket i min kæreste, som jeg mødte i foråret, og han har gjort dette sommer til den bedste nogensinde! At vejret har været så fantastisk, at vi har kunnet nyde synet af solnedgange i København i hans lille båd har bestemt kun gjort oplevelsen bedre <3

 453. Min sommer blev en del bedre med hele to ret spontane ferie – Midtthy med min familie med camping helt ud til Vesterhavet, og København med en veninde. Så lækkert i det fantastiske sommervejr vi har haft (og stadig har lidt af) i år :)

 454. Lækker konkurrence! Den kunne virkelig slutte sommeren af på en rar måde, at vinde sådan en omgang flotte lakker. :)

  Sommeren har været virkelig lækker med godt vejr, dejlige mennesker og gode nyheder. Så generelt står sommeren bare til et stort 10tal. Men skal jeg pege på én ting, der står ekstra tydeligt i min hukommelse, så er det klart Roskilde Festival. Det var min første Roskilde, og det var helt uforglemmeligt sjovt! Jeg glæder mig allerede helt vildt til næste år. :)

 455. Min sommer blev lige en tand bedre af, at jeg blev gift med min kæreste igennem næsten 10 år :-) Det var den bedste dag omgivet af kærlighed <3

 456. Min sommer startede godt ud – jeg fik nyt job, og jeg er SÅ glad for det. Jeg har været sammen med min barndomsveninde, som har været et helt år på efterskole. Jeg har været en tur i sommerhus med min mor og far og mine 2 brødre, hvilket også var super hyggeligt. Jeg har været i sommerhus med et par venner – og skal i sommerhus med nogle venner igen her den sidste weekend inden skolestart. Jeg har fået lavet om på mit værelse, fået lavet mig et lille pallebord og købt et par småting. Ellers har min ferie bestået af arbejde og dejlig afslapning :)

  camillaannamangoragerbo@gmail.com

 457. Jeg har ikke en, men to ting der har gjort min sommer rigtig god. Den første er, da jeg og min mor (sammen med nogle venner af familien) tog imod min far og en af hans gode venner i Paris efter de havde cyklet med team rynkeby for børnecancerfonden. Jeg var meget stolt over, at de kunne gøre det. Det andet der har gjort min sommer god, var da jeg blev optaget på min drømmeuddannelse. Jeg har haft et halvt sabbatår, og igennem de sidste par måneder har jeg virkelig kunne mærke, hvor meget jeg savner at studere! Jeg kan ikke vente med at komme igang igen!

  Rigtig gode sommerhilsner,
  Signe :-)

 458. Jeg er lige nu i Spanien med min kæreste. Det er rigtig dejligt at have to uafbrudte uger sammen før hverdagens studie og arbejde tager over igen.

 459. Det der har gjort min sommer helt fantastisk, er at jeg har fået en masse nye bekendtskaber gennem mit udlandsophold. Vi har nydt sommeren, det gode vejr sammen og fået skabt mange uforglemmelige minder. Jeg har lært at sætte pris på de små stunder og leve i nuet. Noget, som jeg vil tage til mig, når jeg flytter hjem til Danmark igen.

 460. Min sommer er helt perfekt…! Vi har købt hus, som vi går og sætter i stand, og vi har nydt at få en masse gæster på besøg i haven <3

 461. Det danske sommer vejr har helt sikkert været med til at gøre min sommer fantastik

 462. Jeg er flyttet til København for at starte i praktik på DR, så det er basically a dream come true som lige er gået i gang. Og det er vanvittigt og hårdt og fedt på samme tid. Jeg elsker det!

 463. Det lækre danske sommervejr, de lange lyse nætter, strandture med veninder og udsigten til en kæreste ferie i Spanien :-)

 464. En impulsiv tur til Milano med en rigtig dejlig veninde! Nogle gange er skønt bare at springe ud i tingene uden at tænke så meget over det og uden at have planlagt alt ned til mindste detalje :) Derudover kan nævnes Roskilde Festival, badeture i det danske hav, massevis af jordbær og ikke mindst solskin!

 465. Denne sommer har været fantastisk! Den har været helt speciel. Vi var nemlig ude at rejse, noget som vi ikke plejer at gøre. Vi var også kun afsted da jeg skulle til Italien og danse med til EM i hiphop. Det var fantastisk i Italien, hvilket det også har været hjemme i DK. Alt det gode vejr. En sommer man ikke kan klage over :)

 466. At stikke fødderne i krystal klart vand i Kroatien – sååå lækkert og afkølende!! :)

 467. Min Sommer har været fantastisk! Dette skyldes, at jeg har god tid til at bruge sammen med mine dejlige veninder på cykelture i det danske land, strandture og masser af is og jordbær. Jeg har også været en skøn tur i Italien med min familie og kæreste, og det kan ikke siges nok, at familie er og bliver det bedste!

 468. Hold nu fast, en lækker konkurrence. Hele paletten af sommerfarver på spil? Jeg vil gerne deltage :-). Min sommer er blevet forsødet af lækker musik på NorthSide og Roskilde, af lange cykelture i den danske natur, tropenætter med gode venner, ture til Strandbaren i Aarhus, en fantastisk vandreferie i Frankrig og ikke mindst det lækre sommervejr herhjemme, som vi vist ikke kan tillade os at klage over :-).

  Kh Katrine

 469. Da jeg var med ungerne i kattegatcentret det var en rigtig god oplevelse som vi ikke får råd til lige mee det samme igen da pengene er små hos os

 470. Det er ganske enkelt: VEJRET! Når man ikke har så mange midler at gøre godt med, og dermed ikke har råd til at rejse udenfor Danmark, er en uge sommerhus på en lille, dansk ø sammen med mand og barn jo perfekt i det her vejr. Når vejret er som denne sommer, er der ikke noget bedre sted at være end i Dk :-)

 471. Min sommer er blevet meget bedre, efter at min elskede kæreste (igennem tre år) og jeg endelig er flyttet sammen :-) Før boede han helt oppe i nordsjælland, hvor jeg bor på Fyn! Så det har gjort min sommer og mit liv meget meget bedre <3

 472. Hej Emily!
  Noget der har gjort min sommer bedre er, at jeg forhåbentlig for evigt er kommet af med min dårlige vane – jeg bider negle… Jeg har forsøgt at stoppe i mange år, men nu har jeg holdt i 4 mdr og det hjælper virkelig at have fine farver på!!! Derfor kunne det da være rart at vinde de flotte farver i udlodder;)
  Med venlig hilsen Tenna

 473. Det som har gjort min sommer bedre er, at jeg er kommet ind på studie, og at jeg har haft mulighed for at se min dejlige kæreste lidt mere end normalt – han bor i Århus og jeg er selv fra København, så det er ikke altid lige nemt at finde tiden :-)

 474. Min sommer bliver aller bedst når jeg kan dele den med mine venner. F.eks. har vi lige haft besøg af min kusine og hendes mand i 5 dage, og vi har bare råhygget hele vejen igennem med god mad, god vin og godt selskab. Samvær med dem jeg holder af, er klart måden at gøre min sommer perfekt, det være sig på rejser sammen med andre eller hjemme i København med hyggelige aftener.

 475. Dejligt vejr, en skøn tur til Stockholm med min mand, to hunde istedet for 1 som vi plejer og selskab af de dejligste mennesker! Det har været opskriften på min fantastiske sommer :)

 476. At det danske sommervejr viste sig fra sin allerbedste side, da jeg var på sommerferietur med min lille familie, gjorde min sommer lidt bedre i år :)

 477. Åh en fantastisk give away! Selvom jeg har arbejdet hele sommeren igennem og læser til reeksamen, har det gjort min sommer lidt bedre at dase på græsset i solen med min dejlige kæreste, og nyde de enkle stunder sammen!

 478. Det gode vejr, masser af is, kvalitid med dem jeg elsker, og og et humør der har været bedre end de sidste mange somre!

 479. Mine forældre, søster og bedste veninder overraskede mig på min fødselsdag hvor jeg troede jeg skulle på arbejde og have en helt almindelig dag. Men de listede sig ind i min lejlighed om morgenen, lavede den lækreste morgenmad og kom og vækkede mig med sang og gaver på sengen…OG de havde snakket med min chef så jeg havde en fridag.
  Resten af dagen gik med grin, god mad og masser af hygge med de mennesker der betyder alt for mig :-)

 480. Det der har gjort min sommer i år bare lidt bedre end andre somre er, at jeg har mødt en sød fyr, som gør mig glad helt ned i maven, så kan man ikke be om mere :-)

  Og så bliver jeg 18 på mandag d. 11. (en længe ventet dag, kan jeg lige hilse at sige!), hvor jeg skal fejres af mine dejlige veninder og familie, så det kan kun blive endnu et fantastisk sommerminde til huskebogen!

 481. Sol, det bedste danske sommervejr og store is fra ismageriet – det både gør og har heldigvis også gjort min sommer noget nær perfekt! :-)

 482. Klart min søster. Den omsorg, hun giver mig, er helt enestående. Hun har været og er på alle måder en uvurderlig støtte i mit liv. Sisters 4 ever ;)

 483. Jeg har i år været på “rigtig” sommerferie for første gang i 6 år!! Det var vildt skønt :D Jeg havde glædet mig til, at prøve at smide min 3-årige i en pool, og det var et kæmpe hit, og fuldstændig lige så stor en oplevelse, som jeg havde håbet på.

  Fantastisk giveaway btw!! Jeg krydser fingre :)

 484. Det der har gjort min sommer fantastisk er at jeg gik på sommerferie som uddannet ergoterapeut, hvilket jeg aldrig havde troet var muligt. Jeg har for første gang oplevet, at jeg var tilfreds med mig selv. Stolt endda.

 485. Jeg har haft en anderledes og fantastisk sommer, hvor jeg for første gang i mit 26 år, har oplevet livemusik i form af grønkoncert. Det var en uforglemmelig oplevelse og det der gjorde dagen/natten endnu bedre var, at jeg delte oplevelsen med min kæreste <3

 486. Underligt nok, så synes jegn det har gjort min ferie bedre, at jeg har fået et sommerferiejob på universitetet, så jeg kan få noget godt på mit cv til fremtiden :) Så må jeg bare nyde feriedagene ekstra meget

 487. Det der har gjort min sommer lidt bedre er at jeg har brugt den med mine tætteste. Sverige med min kæreste, kreta med min familie, og masser af grill aftener med mine venner. Så bliver det ikke meget bedre!

 488. Min debut på Roskilde festival har helt sikkert gjort sommeren lidt bedre i år. Det var helt sikkert den bedste uge i lang tid! Fantastisk mad, skønne mennesker og selvfølgelig: den lækreste musik. Den stemning bliver man jo for vildt afhængig af!

 489. Hvor er de bare fine! Det fantastiske danske sommervejr og sommerhushygge med søde piger, har gjort min sommer ekstra god.

 490. Det har gjort min sommer helt fantastisk, at jeg har kunne tilbringe min ferie med min kæreste i Tyrkiet i to uger :D

 491. Søde mennesker på Roskilde, gåture langs Themsen og bogshopping i London og en uge på forfatterskole i Brønderslev fyldt med søde mennesker, werewulf til langt ud på natten og mange timers skriveri :)

 492. Det har gjort min sommer så go’, at jeg har kunne se mine to børn nyde det herlige vejr, som har indbudt til strandture og vandpjaskeri;-)

 493. I går kom jeg hjem fra UK efter 14 dage i både Manchester, London og Brighton. Havde en fantastisk tur! Højdepunktet var da jeg fik oplevet “the English countryside” med min grandkusine som jeg ellers kun havde mødt en gang før. Super hyggeligt og har virkelig reddet min sommer som ellers kun står på arbejde og eksamenslæsning.

 494. Iskaffe – masser af iskaffe! Kan anbefale den på Diamanten med et twist af revet citronskal og lidt sirup. Eller den fra Isværket i Steffansgade med blød karamel-is og sødmælk. Tung og himmelsk

 495. At blive student efter tre år med min fantastiske gymnasieklasse kickstartede sommeren på en helt særlig måde! Ubetinget lykke, cafebesøg, sene sommeraftener og drinks i lange baner karateriserede i høj grad studentertiden. Sommeren blev også rundet af med de selvsamme dejlige mennesker, som har gjort min sommer så fantasktisk, på Smukfest – alt i alt den bedste og vildeste sommer!

 496. Sol sommer og strand, dejlige aften gå ture ,lange lyse nætter,
  Abselut et af mine dejligste sommer :)

 497. Jeg har arbejdet hellllle sommeren- den studerendes lod, men at jeg arbejder i Hellerup har virkelig gjort det sjovere. Elsker at mine veninder henter mig fra arbejde, og så går vi på stranden :) Så får man da en aftens sommerferie ;) og så ligger Lydolph jo også i Hellerup. En lille softice med harlekinkrymmel, så er man godt kørende ;)

  Kh. Julie