Hvad jeg har i min taske

taske1

Jeg har tit nogle lange og ret forskelligartede dage på farten, så som jeg tidligere har nævnt, holder jeg af at have to tasker med: En lille til nødvendighederne og en stor til alt det andet (rod), der også typisk inkluderer mit store Nikon-kamera, der dog er udeladt her.

Men min taske indeholder (i varierende mængde alt efter gøremål) sådan ca. altid beautysager til at blive frisket op på farten, uundværlig analog kalender, en bog til eventuelle pauser, ekstra batteri til min telefon, sunde snacks, Juice Complex (superfoods og energiboost i kapselform) og selvfølgelig telefon, pung, visitkort, nøgler og solbriller. Og plaster! Har altid plaster i tasken, selvom det ikke er med på billederne.

Spørg gerne til mit taskeindhold, hvis der er noget I er nysgerrige på.

Og så er jeg nysgerrig på hvad I synes er uundværligt at have med i tasken? Måske der er noget jeg mangler…

Billederne her er taget til Magasins nye onlinemagasin, som jeg synes I skal kigge forbi her.

ENGLISH RECAP: What I carry around for a long day with different meetings and activities. 

taske2

(Visited 3.334 times, 4 visits today)

Skriv en kommentar

51 Kommentarer

  1. Den er egentlig mørkegrøn, men det er svært at se på billedet. Det er en ‘Trio’ fra Céline og den fås også i sort :)

 1. Hej Emily, Så hyggeligt at møde dig i går!
  Jeg sidder lige og tænker på hvor du har købt det der ekstra batteri/oplader? Jeg får simpelthen så tit skæld ud for at min telefon går ud når jeg er nogen steder så sådan en smart en må jeg hellere have mig ;)
  Kh Tanja

 2. Lyder måske pjattet, men jeg har altid 1 lille saks fra Søstrene Grene i tasken. Det er faktisk tit jeg (eller min datter, hvis hun er med) har brug for den.

 3. Jeg har altid en stofpose med som kan rulles sammen til et jordbær da jeg ikke bryder mig om at komme hjem med en millard plastikposer – og så er det bedre for miljøet :)

 4. Jeg skal snart begynde på studie igen, og må nok erkende at jeg får brug for en kalender, så mit hovede ikke skal holde styr på milliarder af deadlines. Dine kalender ser super fin og overskuelig ud – hvor er den fra og hvad har du givet for den? :)

  1. Den er fra Filofax. Fik den, da jeg gik i gymnasiet (for mere end 10 år siden, gisp!) og køber ny indmad til den (som man selv kan customize efter behov) hvert år. Men de laver stadig samme sorte lædercover og kan godt skrive under på at det holder godt ;)
   Mange boghandlere og Magasin har Filofax :)

  1. Jeg skribler også altid på farten. Har notesystem og to-do ‘indbygget’ i kalenderen :)

 5. Håndcreme, hovedpinepiller, vandflaske og lommetørklæder plejer jeg også gerne at have med mig, udover nogle af de ting du selv har med :)

 6. Jeg er måske den eneste der altid har vådservietter med til lige at få rene hænder før man skal spise frokost et sted eller til noget man lige trænger til at blive frisket op? Jeg har også altid et indkøbsnet med og notatspapir.

 7. Sikke en fin pung – den vil jeg ha’! :) Hvor er den fra? (synes at huske, at du har skrevet det tidligere, men kan simpelthen ikke komme i tanke om mærket)

 8. Ved ikke om det også er inkluderet i dine beautysager, men jeg har altid en neglefil med også, og så en lille paraply :)

  1. GOD idé med paraply, jeg bliver altid overrasket af regn (er ikke så god til vejrudsigter) og har aldrig paraply eller regnslag med…

 9. Tandtråd (det kan ødelægge hele min dag, hvis der sidder noget i mine tænder :-)), håndsprit, oplader (jeg er ikke så fancy med ekstra batteri) og penalhus (alle driller mig med, jeg ikke er folkeskoleelev mere).
  Jeg vil også gerne vide, hvor du har købt det ekstra batteri? Bare så jeg slipper for at kravle rundt på gulve efter stikkontakter..

 10. Super sjovt at se taskeindholdet :-) din MB taske er flot – ved du hvad modellen hedder, synes ikke jeg kan se den på MB webside. Og tak for en rigtig god blog du er meget inspirerede! Hilsen Trine

  1. Tak hvor er du sød Trine. Den er ikke kommet på endnu, men skulle gerne komme i butik (og på web) i løbet af den næste måned. Klem

 11. Hold da op, det var ikke så lidt! Og alligevel ret organiseret uden løse papirer og en halv pakke tyggegummi – som man netop ville finde i min taske + kalender, som jeg heller ikke kan undvære, nøgler, kuglepen, håndcreme, læbepomade og så videre :)

  1. Haha… ja jeg roder rundt med en del. Men skifter så ofte tasker at det sjældent når at gå sådan helt grassat med rodet ;)

 12. Jeg har en KÆMPE taske med og den bliver jeg altid drillet med den, men det sker ikke så sjældent at nogen får brug for noget deri:)
  Jeg har altid vådservietter, håndsprit, plaster og mandler med. Det har reddet mig mange gange!
  Har flere små tasker i den store taske, så det hele ikke roder rundt.
  Har næsten også altid noget ekstra tøj med, for jeg fryser nemt og det variere efter årstid- en cardigan, tykke sokker, et tørklæde eller en ekstra top..

  1. Av, det ved jeg faktisk ikke. Men den kommer i butik i løbet af den næste måneds tid :)

 13. Tyggegummi er helt uundværligt hos mig! Når man er afhængig af at kunne overstå frokosten hurtig mellem møder er det super vigtigt lige uurtigt at kunne rense tænderne. Måske kan jeg ikke se alt på billedet i detaljer, men jeg har også altid en pæn læbestift og en lys lipgloss. Sidstnævnte til hverdag, men kan også kombineres med læbestiften hvis det skal være rigtig vildt :)

  1. Hørt mht læbestift. Det er min yndlingsdims til lige at kunne pifte sig op og føle sig lækker på 2 sek. :) Jeg er ikke så god til tyggegummi selv, men kan sagtens forstå det med bisserne og har ofte tandtråd med.

 14. Vil super gerne vide hvor dit tlf. cover og din lille pung er fra?
  Synes du ikke det er svært at nøjes med så lille en pung? Hvor gør du af de mange plastikkort, som f. eks sygesikring, Mataskort, rabatkort osv.?

  1. Pungen er fra Saint Laurent og coveret fra Ganni. Og JO, men den passer lige i mine små tasker og så er der plads til Dankort, sygesikring, kørekort og et par mønter. Men jeg har også en større pung til alt det andet, men den har jeg ikke med altid.

 15. du har en lille blå pakke liggende, fra mærket Shiseido (ved ikke lige helt hvordan det staves), men hvad er det og hvad bruger du dem til??
  jeg syntes at det er et rigtig godt og spændende indlæg og det hele er noteret bag øret.