Vindere: Essie Sommerkonkurrence

SÅ har jeg fået trukket vinderne af den store Essie-konkurrence og juhuu hvor var det bare hyggeligt at læse alle jeres herlige sommerhistorier, -finheder og -glæder.

De 3 vindere – der har vundet 12 x Essie-neglelak hver – og det der har gjort/gør deres sommer lidt bedre kommer her:

Annika F. J.
“Det der har gjort min sommerferie lidt bedre, var en skøn tur til København med min kæreste, hvor vi både var i Tivoli, på strøget og på kanalrundfart. Vi havde ikke råd til at rejse syd på i år, men hvad gør det også når vejret har været så fantastisk herhjemme.”

Lena
“Iskaffe – masser af iskaffe! Kan anbefale den på Diamanten med et twist af revet citronskal og lidt sirup. Eller den fra Isværket i Steffansgade med blød karamel-is og sødmælk. Tung og himmelsk.”

Marie Louise R.
“Faktisk hænger neglelakkerne lidt sammen med det som har gjort min sommer lidt bedre, for det er mine tre skønne døtre på hhv 2,5, 2,5 og 4 år. De er i år blevet så store at de har forstået glæden ved smukke tånegle, så vi har sådan hygget os med mit (desværre lidt sølle) udvalg af neglelakker, fodbad osv og det har været rigtig rigtig hyggeligt og sjovt. På tøse-pyjamasparty-måden. De ville ELSKE at få flere flotte neglelakker af vælge imellem, så jeg krydser fingre.”

Tusinde tak til alle jer, der legede med, det var virkelig en fornøjelse at læse jeres kommentarer!

Vinderne får direkte besked pr. mail.

(Visited 290 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

5 Kommentarer

  1. JUBIII det er jo mig. Nej hvor skønt. Jeg har aldrig vundet noget før, og så endda her på min yndlingsblog. IH altså. Tusind tak:-) 3 små piger bliver glade når jeg kommer hjem og fortæller det…

  2. Juhuuu er så glad! Glæder mig til at prøve dem alle sammen, de er så smukke.
    Jeg har sendt dig en mail :-)

    Knus og god aften!