10 skønhedsfavoritter

Indlægget er udgivet i samarbejde med Magasin
beautyweeks1

Jeg har endnu engang teamet op med Magasin og er en del af deres Beauty Weeks, der er 3 uger med fokus på, og mulighed for at prøve løs af, deres imponerende skønhedsafdeling (se programmet her).

Ligesom sidst, er jeg også til stede i Magasin i løbet af de næste 3 uger, men vi har lyttet til jeres feedback fra sidste gang og derfor gæster jeg ikke kun Kgs. Nytorv, men også Magasin i Odense og Århus (se program længere nede). Der er goodiebags, masser af seje ting at prøve og gode rabatter og andet rart. Og I kan tro, at jeg glæder mig til at møde jer og snakke om dullegrej med jer! Jeg kan næsten ikke forestille mig noget bedre :)

Mine 10 favoritter – køb 3 betal for 2 (den billigste er gratis)

 1. Bliss Fabulips Sugar Lip Scrub, læbeskrub er et undervurderet produkt, der gør en kæmpe forskel for tørre læber og sørger for at læbestift sidder meget pænere.
 2. Rudolph Care Hand Cream, min yndlingshåndcreme, der trænger hurtigt ind, men alligevel er plejende.
 3. Mac Lipstick i Russian Red, Mac’s legendariske (og med rette) læbestift i den mest perfekte røde farve nogensinde.*
 4. Eve Lom Cuticle Cream, velplejede negle handler ikke kun om pæn neglelak, men også om neglebånd, der ikke flosser og er tørre. Det har mine tendens til, men denne neglebåndscreme redder mig.
 5. Rudolph Care Facial Scrub Mask, den lækreste 2-i-1 ansigstmaske, der både eksfolierer og fugter. Ens hud er babyblød og glat efter brug.
 6. Estelle & Thild Body Oil, velduftende kropsolie, der trænger bedst ind hvis den bruges lige efter badet på fugtig hud. Alletiders værtindegave.
 7. Essie Nail Polish i Tart Decojeg elsker Essies lakker både for deres holdbarhed og den fantastiske farvepalette og denne ferskenfarve er min yndling lige nu.*
 8. Embryolisse Lait Creme Concentre, fugter og mætter huden, er min go-to ansigtscreme og det perfekte underlag for makeup.
 9. Bobbi Brown Pot Rouge i Calypso Coral, jeg sværger til creme blush og synes, det giver et mere naturligt og friskt resultat. Denne kan også bruges til læberne.*
 10. Gun-Britt Star Dust, hårpudder og tørshampoo redder mig fra mangen en hårvask, tilfører lidt volumen ved rødderne og gør at min hårfarve holder længere, fordi jeg kun vasker hår 2-3 gange om ugen.

* For at udløse rabatten skal dette produkt vælges i den angivne farve. Altså Russian Red for Mac Lipstick, Tart Deco for Essie osv.

Mød mig i Magasin
Hvis I har lyst til at komme at teste ovenstående produkter (og lidt ekstra skægge ting + mine yndlingsparfumer), lægge fin neglelak (og lære mine tricks til holdbar lak), snakke med mig om skønhed eller andet, shoppe med rabat, spise lidt snacks eller få en goodiebag (til de 10 første), så er det på følgende steder og tidspunkter, at jeg er til at finde i skønhedsafdelingen:

Magasin Kgs. Nytorv
Lørdag d. 23. august kl. 14-16.

Magasin Odense
Fredag d. 29. august kl. 16-18.

Magasin Århus
Fredag d. 5. september kl. 16-18

3-for-2
Der er i øvrigt 3-for-2 (den billigste er gratis) af mine favoritter til arrangementet (og på Magasins webshop allerede nu), så det er bare om at shoppe løs og alletiders mulighed for at fylde skønhedslageret op eller købe fine gaver til veninderne med god rabat. Jeg har denne gang haft fokus på, at det skulle være produkter hvor alle kan være med prismæssigt, samt at det skulle være noget (næsten) alle kan bruge :)

ENGLISH RECAP: I’m co-hosting a series of beauty events in Danish department store Magasin. 

(Visited 1.089 times, 2 visits today)

Skriv en kommentar

15 Kommentarer

 1. Glæder mig til at komme forbi til en lille skønheds sludder og nogle gode tips og tricks. Juhuuu

  1. Ja, det kunne være dejligt, men ellers måske det kan være anledning for en Århus-tur :)

 2. Er det kun den dag, hvor du kommer i Magasin (fysiske butik), at der vil være 3 for 2, eller kan man gøre brug af tilbuddet tidligere? :-)