Vind: Mine 10 skønhedsfavoritter

Indlægget er udgivet i samarbejde med Magasin
beautyweeks2

Læs mere om mine 10 favoritter og hvad de kan i dette indlæg.

Sammen med Magasin sætter jeg mine 10 yndlingsprodukter fra deres bugnende skønhedsafdeling (det er altså som en slikbutik for beauty fans!) på højkant. Én heldig læser kan vinde en kæmpe goodiebag med skønhedssager. Læs hvordan nedenfor.

Kig forbi i morgen: I morgen er jeg i Magasin i Århus fra kl. 16-18, hvor du kan kigge forbi at teste ovenstående produkter (og lidt ekstra skægge ting + mine yndlingsparfumer), lægge fin neglelak (og lære mine tricks til holdbar lak), snakke med mig om skønhed eller andet, shoppe med rabat, spise lidt snacks eller få en goodiebag (til de 10 første). Der sker også en hel masse andet bl.a. kan man få ordnet hår, negle m.m. Se programmet for Beauty Weeks i Århus og de andre Magasin-afdelinger her.

Shop med rabat: Der er 3-for-2 af mine favoritter både varehusene og lige her på Magasins webshop. Og man må gerne mikse, så er det bare den billigste, der er gratis. Så man kan snildt hamstre til badeværelseshylden eller til gode værtinde- eller fødselsdagsgaver til veninderne :)

Konkurrence: Vind alle 10 ovenviste favoritter (samlet værdi 1.675 kr.) ved at lægge en kommentar nedenfor. Konkurrencen slutter på søndag d. 7. september kl. 20.00. Jeg trækker og offentliggør en vinder dagen efter.

(Visited 514 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

758 Kommentarer

 1. Du har god smag i skønhedspleje. Kan se flere af mine favoritter i blandt. Nr 1 lyder rigtig spændene.

 2. Orv hvor vil jeg gerne være den heldige vinder. Er snart færdig med at gå hjemme på barsel og trænger helt vildt til velvære og til at blive fiks og lækker:-)!

 3. Sikke en skøn konkurrence – og skønne produkter. Jeg bor selv i Aarhus, og ville hellere end gerne besøge dig i Magasin. Desværre er jeg i København på fredag, øv!
  Men jeg håber, at Aarhus er god ved dig – har du tid så gå endelig en tur igennem Latinerkvarteret, drik en kop kaffe hos La Cabra i Volden og spis sandwich og pommes hos Haute Friture ved siden af. Så er (mad og kaffe)lykken gjort :)

 4. Wow. Dét er dælme en vild konkurrence. Jeg er en nørd til skønhedsprodukter. Nørd på den der “jeg ved jo ingenting, men vil så gerne. Matas ansigtscreme er da meget god, ikke? Eller hvad?”-måde. Anywyas, jeg krydser fingre.

 5. Åh hvor ser det godt ud, hvem ville ikke gerne forkæles med en lækker goodiebag? Jeg ville i hvert fald elske det!

 6. Umm.. Det ville være lækkert at vinde! Elsker skønhedsprodukter, jeg køber bare altid det samme og får aldrig rigtig prøvet noget nyt. Men det er vel også et tegn på at man er tilfreds med det ;-)

 7. Åhhh… Det var sådan ca. verdens bedste konkurrence – det ville jeg gerne vinde, så jeg kunne oppe mig lidt på beauty fronten (much needed) :)

 8. Fin præmie, både med produkter som jeg kender og bruger i forvejen, bl.a. Essie, Embryolisse Rudolph, og helt nye spændende produkter. Olien fra Estelle & Thild er jeg nysgerrig efter at prøve :-)

 9. Øj hvor kunne det være fantastisk at vinde disse lækre produkter – det kunne virkelig forsøde min fattige studietilværelse :)

 10. Uh det ville ikke være dårligt. Lyder som en del af det vil være en stor hjælp når jeg snart skal begynde på medicin mod uren hud, som desværre udtørre huden for vildt. (har jeg ladet mig fortælle)

 11. Ville elske at prøve Rudolph care.. De produkter ser så lækre ud og ville pynte fint på badeværelseshylden :)

 12. Jeg prøver lykken af og håber og krydser fingre for at vinde dette lækre sæt du har bikset sammen..

 13. Åhh hvor lækkert, det vil jeg gerne vinde. Min gravide krop trænger til pleje :-)

 14. Det ville være så dejligt at vinde disse lækkerier. Ikke for at brokke mig overhovedet – men 9 mdrs graviditet med tvillinger har tæret lidt på min lækkerhedsfaktor:-D

 15. Når man nu ikke bor i nærheden af nogen Magasin, kunne det være dejligt at vinde den flotte gave! Jeg ville ellers gerne have kigget forbi, kunne forstå at man også måtte snakke om hunde ;-)

 16. Øv ærgerligt at man ikke kan komme en tur i magasin! Men krydser fingre for at jeg vinder favoritterne, så jeg kan prøve det hjemme :-)

 17. Wow, jeg ville elske at vinde! Krydser fingre og håber jeg har heldet med mig – i mens nyder jeg at følge med i din fantastiske blog :)

 18. Det ville være skønt at vinde de 10 skønhedsprodukter. Fyldt med klassikere, men også nogle nye produkter, som jeg meget gerne vil afprøve. Krydser fingre for at jeg vinder :)

 19. Du er virkelig nogle skønne produkter du har udvalgt Emily – ville elske at få lov til at prøve dem alle sammen (nu hvor mit SU-budget ikke tillader mig at købe så meget beauty-stuff)!!!

  Jeg krydser i hvert fald fingre, også må du have en skøn dag.

  Mange hilsner fra Katrine

 20. Jeg er virkelig også fan af dulledrej og sminke, så denne pakke ville komme til den helt rigtige ejer :)

 21. Rimelig skøn præmie til at blive efterårs lækker. Tak for super inspirerende blog

 22. Hav en helt fantastisk solskins-torsdag. Jeg er især nysgerrig omkring Rudolph Care og Bobbi Brown-rougen.

 23. Sikke en fantatisk konkurrence!! Jeg synes alle 10 beauty favoritter ser skønne ud – krydser mine fingre

 24. Åh, hvor ville det være skønt! Med en nyopstartet studietid, og en økonomi i bund, fordi der skulle købes bger, ville det her jo være SÅ lækkert!

 25. Sikke en fantastisk give away. Lige noget jeg kan bruge så jeg måske engang kan komme ud hjemmefra iført andet end snot og savl fra hvad der lige nu føles som evigt syg barn.

 26. Det ville i den grad forsøde min barsel, der netop er startet, med de skønne produkter.

 27. Hejsa

  Jeg nåede desværre ikke forbi dig, da du var i Odense. Ville ellers så gerne.
  Jeg ville elske at vinde de skønne sager.

  Mange hilsner fra Christina

 28. Hold nu op hvor lækkert! Det ku jeg godt bruge – her 3 uger før jeg termin trænger kroppen efterhånden til at blive forkælet :0) hav en skøn dag.

 29. SEJ give-away – er vild med mange af dine favoritter i forvejen, så jeg ville elske at vinde denne konkurrence! :)

 30. Sikke mange fine og lækre produkter :) Dem ville jeg elske at vinde. Vil prøve at komme forbi Magasin i morgen, om ikke andet for at se mit blogger-idol i egen høje person ;)

 31. Sikke nogle lækre ting! Jeg krydser fingre og ellers vil jeg prøve at komme forbi i Århus i morgen :-)

 32. Uhh, jeg ville ikke have noget imod at få lidt nyt hjem til skabet på badeværelset :)

 33. Super lækker præmie – ville være toplækkert at gå efteråret i møde med skabet fyldt med nye lækre produkter!!

 34. Uha lyder lækkert. Bor på Sjælland så kan desværre ikke komme og besøge dig i magasin!

 35. Det ville da være alt for rart. Det er virkelig nogle gode og lækre produkter, som ville være skønt at få på badeværelseshylden og i håndtasken.

 36. Wauw!! Sikke dog en masse lækkerier. Jeg ville blive ovenud lykkelig, hvis jeg vandt alle disse. ✌️

 37. Jeg ville ønske, jeg kunne forkæle mig selv med sådan en omgang luksus! Det er noget af det, som SU’en desværre ikke rækker til, når der er konkurrenter som husleje, studiebøger og transport!
  Krydser fingre og håber på en ekstra fødselsdagsgave :D

 38. Det ville ikke være dårligt at vinde ! Ser ud til at være en masse lækre produkter! Krydser fingre
  – Anna Lise

 39. Kære Emily,
  Åh, sikke en lækker konkurrence. Faktisk var jeg i Magasin i sidste uge og købe neglecremen, læbestiften og læbe-scruben (+ John Read’s selftan face cream). Jeg må indrømme, at jeg bruger flere penge på mig selv efter at jeg er blevet fast læser af din blog. Haha!!! :D Men det er okay, for det er virkelig nogle gode og velovervejede køb jeg får gjort mig. Jeg håber, at jeg vinder denne konkurrence, for selvom jeg allerede nu ejer nogle af produkterne, ville det være skønt at vinde hele molevitten og have lidt lækre sager på lager.
  Bedste hilsner
  Cecilie

 40. Super konkurrence og lækre produkter. Hvor ville det være fantastisk at tilføje dem til ens skønhedsrutiner :)

 41. Alt for lækker konkurrence! :-)
  Ville rigtig gerne have været forbi i Magasin, hvis jeg boede i Aarhus!

 42. Det er da en konkurrence der vil noget – 10 beautyfavoritter! Det ville min SU tilværelse kun blive sjovere og flottere af ;)

 43. Jeg glæder mig sådan til at hilse på dig imorgen i Aarhus – og så håber jeg at jeg kan supplere shoppingen med en lækker goodiebag. Det er en god måde for mig at prøve nye lækre produkter på :-)

 44. En lækker konkurrencen – jeg vil især gerne prøve produkterne fra Rudolph Care.
  Jeg

 45. Rudolph, Mac, Essie, Eve, Estelle, Bobbi og Britt … Skal vi være veninder?
  Ja __ Nej __ Måske __
  – Kh. Clara <3

 46. Hej Emily.
  Jeg har længe gerne ville prøve Rudolph care produkter, men ikke haft råd til det. Udover de produkter der de andre også gode ud.
  Så jeg håber virkelig at jeg vinder konkurrencen.

 47. Waw, det ville simpelthen være så lækkert at vinde, du har jo voldsomt god smag i beauty produkter (også) ;)

 48. Jeg er på Food Festival i morgen i Århus, så jeg når ikke forbi Magasin i Århus, men vil vildt gerne deltage i din lækre giveaway. :0)

  du skulle tage et smut på festivalen i weekenden, hvis du kan finde tid hertil, det er Nordens største madfestival. Et mekka af lækre madoplevelser, gratis smags-prøver, workshops, guidet ture oma. (tjek foodfestival.dk).

  smil Lene, Århus
  http://justlove2ndhandbyleneb.blogspot.dk/

 49. er lige startet på studie efter tre år on and off på arbejdsmarkedet, så fra den 1. september hed det su uden tid til studiejob, så jeg vil sindssygt gerne have muligheden for at vinde disse skønne produkter!

 50. Hvis jeg havde muligheden, var jeg drønet lige til Århus i morgen for at deltage i og nyde herlighederne. Det er dog desværre ikke muligt. Så krydser i stedet fingre for herlighederne her på din blog istedet.

 51. Nu hvor efteråret nærmer sig, kunne det være lækket med nogle skønne produkter ! :)

 52. Nej, en fin konkurrence! Jeg er lige blevet nyuddannet ledig (suk) og ville elske lækre beauty-sager til at forsøde jobsøgningen lidt :)

 53. Jeg SKAL bare nå at komme forbi, så jobbet har bare af at tillade det! :)
  Jeg vil også elske at vinde hele omgangen – Det kunne være så lækkert!

 54. En anti-beauty-nørd kunne virkelig godt bruge inspiration og disse lækre produkter :-)

 55. Vanvittig konkurrence! Og vanvittigt hvor mange ens favoritter vi har ang. produkter :-) Fedt fedt fedt

 56. Hold fast en lækker samling produkter – dem ville jeg virkelige gerne eje hver og en:-) Mh gitte

 57. Mit sløje baby-holder-mig-vågen-look kunne godt bruge lidt pampering. Jeg krydser mine små fingre.

 58. Nej hvor er det skønne produkter! Ville elske at vinde dem, da de ikke ligefrem er SU venlige :)

 59. Jeg går oftest med livrem og seler, når det kommer til skønhed, og tør sjældent bevæge mig ud i ukendte territorier – det lyder dog til, at du har gennemtestet ovenstående produkter, og skal da helt sikkert prøve 1 og 4 (er en sucker for oiler i stedet for cremer, så mon ikke også nr. 6 vil gøre sand lykke!) Er daglig bruger af essie lakker i røde, lyserøde og orange farver, og lige præcis tart deco står fakkertalt næst på ønskelisten;) Alt i alt synes jeg det lyder som en skøn efterårspakke af goodies til eftermiddagsforkælelse efter lange mørke arbejdsdage!

 60. IHHHH, jeg gad godt at prøve at være så laber som dig! Kan man det hvis jeg vinder dine favorit beauty-produkter? Jeg krydser fingre!!!!

 61. Et virkelig skønt udvalg af produkter! Jeg ville især se frem til at nyde produkterne fra Rudolph Care og derudover danse videre ind i efteråret med de fineste ferskenfarvede negle.

 62. Sindsygt lækker konkurrence! Min SU-venlige beauty-rutine ville elske at få et boost af disse herligheder. Jeg har længe drømt om at prøve Andrea Rudolfs produkter og er sikker på at min sarte hud ville elske ”Acai Facial Scrub Mask” efterfulgt af cremen fra Embryolisse. Derudover er jeg fuldstændig forelsket i den sarte farve på Essie neglelakken. Jeg krydser fingre!

 63. Hvor er det bare en lækker konkurrence og nogle fine produkter! Ville være fantastisk dejligt at vinde

 64. Super konkurrence, håber jeg bliver den heldige vinder at disse lækre produkter :-)

  Hilsen Lene

 65. NEJ en lækker præmie! Jeg krydser fingrer for, at jeg er den heldige kartoffel, som vinder! :)

 66. Det er din bedste konkurrence til dato, tror jeg! Krydser alt for at vinde – og god weekend, når du når dertil :)

 67. Øj, det ville jeg ikke have noget imod at have stående på badeværelseshylden! :)
  Ps. Lavede din kirsenær cheesecake brownie i sidste uge og den var et stort hit!

 68. Ej, hvor lyder det bare lækkert! Ville elske at vinde de lækre produkter! Særligt for Rudolphs Care- har hørt så meget godt :) Og den fine koralfarvede neglelak til at det lidt mørke efterår vi går i møde og bodyolien til min tørre hud- amen altså- det ville bare være helt perfekt :-)

 69. Elsker konkurrencer! Drømmer om at vinde den her lækre premie, så jeg kan være lækker på SU. Er lige startet på ingeniør studiet, så dagen er fyldt med mænd og matlab. Kunne virkelig godt bruge lidt dullegrej ;)

 70. De her beautyfavoritter er jo i sig selv smukke sammen – ville elske at se, hvad de kunne gøre for post-sommertræt hud og et look, der altid kunne bruge lidt inspiration.

 71. Wuhuu, det ville i sandhed være et overflødighedshorn! Mine fingre er stramt krydsede og jeg håber, håber, håber…

 72. Super lækker konkurrence :D Krydser fingre og tæer for at jeg bliver den heldige :D :p

 73. Det er jo for vild en præmie – SÅ mange lækre, lækre sager! Jeg krydser alt, hvad jeg kan for, at de ender hjemme hos mig :)

 74. Okay, så jeg ligger med snot ud af begge ører og ned af kinderne – og tænker faktisk det kræver en face scrub at finde ind til ansigtet igen…

 75. Nøj hvor ser det lækkert ud. Har især haft lyst til at prøve Rudolph produkterne, men har ikke lige haft mulighed for at købe dem endnu. Så krydser, krydser vildt meget fingre ;) <3

 76. Nej, hvor ville jeg da bare blive super-over-happy, hvis jeg vandt alle disse skønne produkter. Jeg krydser fingre til på mandag :-)

 77. OKAY – en vild konkurrence! Muligvis den bedste nogensinde set i blogland!
  COME TO FREAKING MAMMA! :)

 78. Kunne være spændende at afprøve dine favoritter! Har haft flere af dem i kikkerten over længere tid, men SU holder ikke til det hele på en gang! :)

 79. Hej Emily – kommer desværre ikke forbi Århus – så ville blive glad hvis “butikken” kunne komme til mig:) Kirsten

 80. Årh, det ville være lækkert il efteråret og for min slunkne studiestartspung

 81. Dine konkurrencer er altid helt vildt fede, men denne overgår altså de fleste! Wow, hvor ville det være lækkert med vild luksus – noget som S.U.-budgettet på ingen måde kan forsvare.
  Tak for din blog – du gør det helt fantastisk godt.

 82. Alt, alt for lækre produkter. Gid jeg kunne være så heldig at vinde sådan en omgang selvforkælelse.

 83. Uh, uh! Pick me, pick me! Hvor er det en fin give-away – ville så gerne vinde hele baduljen af det fine udvalg af beautyprodukter :)

 84. Hvilken fantastisk lækker konkurrence! Skønhedsfavoritterne kan også snildt bruges som ønskeseddel:)

 85. Oh my. Den goodie bag kunne godt veje op for, at jeg skal fremlægge projekt foran hele min nye kandidat, men i har det sjovt i Magasin :D

 86. Det ville være dejligt med lidt forkælelse med et ellers meget presset SU-budget :) Ih, jeg håber jeg vinder!

 87. Jeg kunne vildt godt tænke mig at vinde dine 10 skønhedsfavoritter – de ser virkelig SKØNNE ud :-)

 88. Det ville være skønt at vinde sådan en bunke lækre sager – særligt når man er på SU og lige har købt bøger for 4000 :-) Jeg krydser fingre!

 89. Mega lækker konkurrence – jeg krydser fingre og har planer om de dele med min søster hvis jeg vinder:-)

 90. Emily, Emily, Emily
  Du har noget pænt hår
  og jeg håber at jeg får
  chancen for at vinde,
  nu har jeg givet mig tilkende
  og håber derfor at ende
  på din top 1
  for det ville være herre fedt
  at vinde dette sæt

  tak for din fine blog
  du skriver herrens godt
  og dit tøj er meget flot

  God dag :D

 91. Super konkurrence, krydser alt hvad jeg har og håber jeg vinder – måske vi ses i magasin i morgen:-)

 92. Må jeg vinde, please? Særligt fordi den der bergamot-olie lyder spændende. Og dejlig. Og duftende.

 93. Det er vist enhver kvindes drømmepræmie <3 Man kan kun håbe :-)

  Kh Rikke

 94. Sikke mange super lækre produkter! De må meget gerne få en plads på mit badeværelse.

 95. Hej søde Emily :)
  Tusinde tak for alle de gode råd og fif du kom med i magasin i Odense
  Jeg synes simpelthen du er helt fantastisk sød, og behagelig.
  Jeg købte GB’s Star dust, og synes den er helt igennem fantastisk! Den bedste tørshampoo jeg har prøvet indtil videre, og der er ellers blevet testet mange.

  Det kunne være rigtig dejligt at vinde dine ynglings produkter, nu ved jeg også lidt om hvordan du bruger dem. ;)

  Mange knus

 96. Smukkeste Emily, hvis bare produkterne var nok til at jeg kunne få et par af dine træk ;)

 97. fantastisk konkurrence, håber virkelig jeg er heldig denne gang. Min skønhedsgarderobe trænger til kærlighed ;-)

 98. Kan desværre ikke komme forbi Magasin og møde dig eller købe dine favoritter, selvom jeg super gerne ville. Jeg bor nemlig i Grønland, hvor produkterne ville gøre stor lykke. Især fordi de slet ikke kan skaffes her – så jeg krydser fingre!

 99. Åh, for pokker da. Lidt lækker selvforkælelse ville ikke være at kimse ad :-)
  God weekend – snart ;-)

 100. Ooh, alle dine favoritter ser dejlige ud, og ville passe perfekt i mit badeværelsesskab ;) Især fordi jeg lige er løbet tør for Embryolisse!

 101. Hvor vildt ville det ikke være at vinde alle dine favoritter!!
  Jeg krydser fingre og håber på at sige hej til dig i Magasin.

 102. Dejlige lækkerier – tænk at kunne være så heldig at få lov til at nyde dem allesammen! :-)

 103. 10 gode produkter, som ville være intet mindre end lækkert at få hjem på hylden… :-)

 104. Efter semesterstart og DYRE bogkøb ville det ikke være dårligt at vinde sådan en lille forkælelsespakke :-)

 105. 10 gode produkter, som ville være intet mindre end lækkert at få hjem på hylden.. :-)

 106. Wow, det ville jeg gerne vinde :-) Så er efteråret i hvert fald reddet på skønhedsfronten!

 107. Fantastisk konkurrence (igen-igen) søde E! Er allerede kæmpe fan af både håndcreme, ansigtsscrub og star dusten, og mange af de andre ting er lige præcis ting jeg længe har haft lyst til at prøve (er 26 og ejer ikke en læbestift fx!), så fingers crossed for at kunne gøre dig lidt af beauty-kunsten efter ;-)

 108. Nøj, min nu snart 29 årige urene og trælse hud ville blive SÅ taknemmelig for sådan en omgang godter. Og med snarlig flytning fra provinsen til hovedstaden, så må jeg til at oppe mig lidt, så jeg kan være smart med de smarte :) tror ovenstående vil hjælpe mig godt på vej!

 109. Pyh, der er allerede 274 svar, så stor chance er der vist ikke for at få fingrene i de overskønne cremer – men det ville være dumt ikke at prøve, for tænk hvis man vandt…:-)

 110. Det var da nogle sindsygt lækre favoritter, du har dig – flere af dem har jeg længe tænkt på at prøve; Embryolisse-cremen og læbe-scrubben f.eks.! Dem vil jeg gerne have fingre i ;-)

 111. Vil være den perfekte måde at skyde efteråret i gang på.
  Uanset må jeg have fat i nr. 8, så der er lidt at gøre godt med, når huden får brug for ekstra hjælp i de kolde (men rare) måneder der er på vej.

 112. Ahhh det ville være så lækkert at vinde disse produkter, da jeg virkelig elsker at prøve nye produkter af

 113. Skønt Beauty Kit! Der er flere produkter imellem, jeg længe har kunnet tænke mig at prøve. :)

 114. Er efter en skøn sommer vendt tilbage til arbejdet (læs: laboratoriet), hvor jeg hver dag konfronteres med min gode ven – Kittel (!). Og kittel er godt for meget, bare ikke for mit outfit, for det er dælme svært at style sådan en sag, når den dækker alt fra skinneben og opefter. På den anden side skaber den ekstra fokus på ansigt og hænder, da det er det eneste blottede udover mine sko, og dine 10 skønhedsfavoritter ville bestemt gøre det lidt sjovere at gå fra en lækker sommer uden uniform til dagene med Kittel :)

 115. Sidder og tænker at hvis jeg er så heldig at vinde, skal jeg prøve en rød læbestift for første gang….kunne være fedt!

 116. En fantastisk mulighed for at få prøvet nogle nye produkter – og som samtidig kommer med gode anbefalinger :-)

 117. Her er jeg ret glad for at du kan lide alle de samme sager som mig fra Magas fantastiske beautyafdeling! Min Tart Deco fra Essie har endda forvandlet sig til en tyk masse, fordi jeg har brugt den så meget.
  Derfor gad jeg ret godt vinde :)

 118. Årh ja det er da en lækker præmie – lidt hverdagsluksus til min sidste tid på specialekontoret! Intet som at føle sig lækker når dagen går med at stirre ned i en bog ;)

 119. Det ville være super lækkert at vinde! Som ny studerende er der ikke mange penge til alt det sjove :-)

 120. Med det uheld jeg har haft her på det sidste, må lykken da snart vende :) Og det her ville være lykken!

 121. Hvor ville jeg elske, at blive forkælet med disse godter efter en lille operation. Efter sådan en omgang føler man sig mindre skøn!
  Jeg krydser fingre <3

 122. Sikke lækre produkter! Ville elske at kunne tage dem med på et kommende højskoleophold :D

 123. Jabaduu, hvor er det sejt at du vil dele ud af dine skønhedstips, snacks og et smil med på vejen. Desværre kan jeg ikke lige lægge min vej forbi magasin, men vil smadder gerne udforske dine favoritter og så er det jo lidt som at have modtaget gode råd ;)

 124. De skønne produkter ville jeg elske at vinde. Så ville jeg blive en lykkelig pige :-)

 125. Lige hvad jeg trænger til.. selvforkælelse!
  Krydser fingre for det bliver mig :-)

  Tak for en skøn blog – jeg besøger “dig” næsten dagligt!

 126. Omg – det ville være SÅ fantastisk!!!!
  Krydser fingrene.

  Kh Maria Seidelin

 127. Hvilken skøn-lækkerhedspakke :) Det må alt sammen gerne flytte ind hos mig! Elsker dine små “favorit” indslag og anbefalinger. Tak!

 128. Hej. Jeg ville elske at vinde de rare skønheds produkter. Det ville være rart at kunne blive fin og lækker efter en rædselsfuld intro-tur på mit nye studie. Jeg blev desværre syg lige som vi var nået derhen og fik en mave virus. Så jeg trænger til at dufte lækkert og få overskud igen med en ordentlig omgang selvkælelse.

 129. Ville da være spændende at kigge nærmere på en sand kenders favoritter! ;) Der vil man nok selv finde nye favoritter :))

 130. Fantalastiske produkter! Det ville være næsten som en drøm at vinde disse produkter, intet mindre :-)

 131. Lækre produkter, ville elske at vinde dem :) Som studerende, er der sjældent råd til meget luksus, så denne præmie, vil uden tvivl ramme godt plet :)

 132. Åååh jeg krydser fingre – kunne så meget bruge lidt forkælelsessager her midt i barselslivet…

 133. Der er en række kendte klassikere imellem og en række jeg ville ønske at prøve, så krydser lige for at jeg bliver den heldige.

 134. Åh, hvor kunne det være helt vidunderligt at vinde dette ‘kit’, så jeg rigtig kan forkæle mig selv.. Mmmhh…

 135. Ville gerne ha nået forbi da du var på Kgs Nytorv, men er gravid i 40. Uge, har termin i dag, og så når man ikke så meget:-). Det er nogle super lækre produkter du har valgt ud, nogle kender jeg i forvejen og andre ville være fantastiske at prøve!

 136. Nej hvor vil jeg gerne vinde sådan en lækker goodiebag:-) hvis den kan så mig til at se bare halv så skøn ud som dig ! :-)

 137. Nej nej nej, det ville jo kickstarte mit efterår på magisk vis at finde alle de favoritter. Jeg elsker din blog og bliver så glad når jeg læser dine indlæg. Kærligst Nina

 138. Orh det ville da være lykken at vinde – jeg krydser mine fingre :-)

 139. Ææææææælsker Embryolisse cremen! Har brugt mange år på at finde den “min” creme, men med det samme den her kom på var jeg solgt. Den ville jeg bestemt ikke være ked af at få en opfyldning på!

 140. det perfekte skønhedssæt – hvor kunne jeg få meget brug ud af det hvis jeg vandt!

 141. Uh hvor nogle lækre produkter! krydser fingrer for at vinde, med en SU og ingen mulighed for arbejde (bor pt i Sverige) ville lidt luksus gøre mig rigtig glad <3!

 142. Iiiiih, nogle skønne favoritter!!!! Det ville være en dejlig fødselsdagsgave at få;)

 143. Ej, hvor ville jeg gerne kunne kigge forbi magasin i Århus, men Finders Keepers binder mig til København. Denne gang må jeg så nøjes med at smide mit lod i puljen, men for pokker en lækker pakke :-)

 144. Åh, flere af dine favoritter har jeg længe overvejet at prøve – bl.a. Embryolisse cremen og en mac læbestrift, så jeg krydser fingre for st være heldig :P

 145. Lidt beautylækkert til specialeskrivningen vil helt sikkert gøre den sjovere! Det hele ser bare så indbydende ud – haps, haps

 146. Årh for en lækker goodiebag du stætter på højkant! Så er der vidst både nok til en god omgang selvforkælelse, kærlighedsvisning i form af matrielle sager til min kære mor og en god veninde/værtindegave eller to :)
  Og det er jo nogle skønne produkter alle sammen, så det sværeste må jo være at vælge hvad man vil forære væk!

 147. En fantastisk lækker bunke godter <3 Jeg gør et forsøg og håber på held.
  En skam jeg ikke bor i nærheden, ellers var jeg kommet forbi.

 148. Jeg kender så godt følelsen med Magasins beauty-afdeling. Det er fuldstændig som en slikbutik. Jeg håber, jeg kan nå forbi i morgen i Århus (men skal på arbejde), og ellers krydser jeg i den grad fingre for, at jeg vinder alle de lækre, lækre produkter.
  Bedste hilsner
  Luna /Bærmonster

 149. Hej Emily – sikke en dejlig konkurrence!!

  Jeg vil så gerne vinde dine skønhedsfavoritter. Det ser ud som om, at alle produkter er så lækre. Vi ses i morgen i Magasin Aarhus!

 150. Uha hvor ville jeg gerne vinde alle de lækre produkter!
  I øvrigt blev jeg helt starstruck i morges, da jeg cyklede forbi dig og Penny ved Utterslev Mose, du er lige så fin i virkeligheden – som på bloggen:)

 151. Efter at have boet 5 måneder i flyttekasser og nu endelig kan indrette badeværelse, vil denne præmie være prikken over i’et, at kunne fylde skabet med <3

 152. Ærgerligt at fredagen allerede er booket op!
  Håber at det bliver en hyggelig dag i morgen – Og krydser mine fingre for at jeg er den heldige vinder af goodiebaggen :)

 153. Wow, lækker konkurrence! Prøver lykken, da jeg nu efter at være blevet mor til 2 drenge godt kunne trænge til lidt selvforkælelse :)

 154. Den ultimative mulighed for lidt ekstra selvforkælelse i overgangsperioden fra sommer til efterår :)

 155. Du har da godt nok verdens bedste skønhedsfavoritter! Jeg tror aldrig, at jeg har håbet på at vinde en konkurrence så meget som nu :-)

 156. Åh det ville være så lækkert at vinde alt dette, der er flere af dem jeg ikke har prøvet

 157. Det er en fin samling, der er både nogle produkter jeg bruger i forvejen, og nogle nye, som jeg gerne ville prøve :)

 158. Om to en halv time er jeg et helt år ældre. Efterhånden er det sket så mange gange, at jeg ikke synes, det er en særlig festlig begivenhed længere. Har ellers været totalt barnlig med min fødselsdag, indtil jeg selv fik børn. Nu er det ligesom om der ikke rigtig er tid til at ha’ fødselsdag mere. Men én ting er sikker: aldringen fornægter sig ikke, og beauty-lækkerierne ville utvivlsomt pynte i den forbindelse! Så jeg krydser fingre og lurer lige med og lader mig inspirere.

 159. Sikke en lækker Top 10! Jeg har selv flere af produkterne som favoritter – Rudolph Cares scrub, Essie neglelak & Bobbie Browns Pot Rouge. Resten vil jeg mægtig gerne prøve også :-)

 160. Wow! Hvor ville det være dejligt at vinde alle de lækre produkter! Det ville klart være en ting, der kunne forsøde lidt.

 161. Nøj en lækker præmie <3 smider et lod med i puljen og krydser fingre for at vinde de lækkre sager <3
  Forsat god aften

 162. Dejlig præmie! Især læbescrub’en og kropsolien har jeg længe ville prøve. Jeg krydser fingre!

 163. ohh, Magasin i Århus – jeg savner min gamle by med alle dens finurligheder og Maga, der ligger der og bugner. Håber I får en fantastisk dag. Og gid den goodiebag kommer min vej – ærlig talt trænger facaden til lidt renovering ;))
  og du har jo fundet det bedste til os.

 164. Ej, den fortjener jeg da næsten at vinde ovenpå en dødhård studiestart, samt det nye liv på SU. Krydser hvertald alt hvad jeg har. Ps. Tak for alle tips og tricks til at blive en skønnere udgave af sig selv – jeg elsker bloggen

 165. Hvor ville det være lækkert at få alle de skønne produkter ind af døren! Ren forkælelse! :)

 166. Jeg deltager gerne i konkurrencen om ovenstående lækkerier. Sæt nu jeg var heldig

 167. Åh, hvor det ville være fantastisk at kunne fylde son badeværelseshylde med disse produkter. Krydser fingre!

 168. Håber og krydser alt hvad jeg kan :-) Vil helt sikkert elske at vinde så mange lækre ting :-)

 169. Jeg ville elske at prøve nogle af dine yndlings ting.. Jeg synes selv at jeg hele tiden prøver nye produkter, men det er meget få, som jeg får som yndlings ting, så hmjeg leder videre til jeg finder noget jeg ikke kan leve uden..

 170. Det er min fødselsdag idag og det ville da være en dejlig gave at vinde, især når man har en uopfindsom mand :)

 171. Åh det kunne jeg godt bruge! Som nybagt mor, er det svært at nå bad og i det hele taget gøre sig bare lidt i stand! Så dette ville da være vidunderligt, som lidt selvforkælelse midt i al babygylp og mangel på søvn :D
  Håber jeg vinder!!! :)

 172. Ville elske at kunne give nogle af disse skønne produkter til et par af mine veninder! ☺️

 173. Åhh, der er mange af mine egne favoritter og også en masse andre lækre produkter jeg ville elske at prøve! Håber jeg er heldig :)

 174. Helt vildt lækre produkter! Det er ærgerligt at jeg ikke kan komme til Århus i dag, men konkurrencen kan jeg vist ikke afholde mig fra at deltage i :-)

 175. Uha Uha en lækker præmie…
  Hav en dejlig dag og tak for daglig inspiration
  Med venlig hilsen
  Karoline

 176. Nøj hvor ville det være lækkert med sådan en goodiebag! Der trænger til noget udskiftning i toilettasken :)

 177. Uh, den her konkurrence ville jeg virkelig gerne vinde! Det kunne være så lækkert! :D

 178. Ih det kunne være skønt med lidt lækkert, når man er udeboende studerende med et stramt budget!

 179. Nu når det er ved at blive koldt, og mørkt. Ville det jo ikke være værst, at vinde dette skønne “sæt”. Så jeg krydser fingrer :)

 180. Åhh, dem ville jeg gerne vinde! Som SU-fattig er det ikke noget, jeg selv får råd til, men eeeeelsker Rudolph Care’s produkter! Og Bobby Brown – ja, dem alle sammen!

 181. Wauw, det ville da være fantastisk at vinde!! Og min SU-plagede plejerutine ville blive glad for mig :)

 182. Tak for en fantastisk blog! :) Og sikke en dejlig konkurrence! Jeg krydser fingre :)

 183. Ville rigtig gerne vinde de skønne produkter. Stoler blindt på din gode smag – du har så meget udstråling, glød og lækker stil på dine billeder.

  Hilsner Anja ;o)

 184. Åh, jeg ville gerne vinde dette sæt.
  Jeg spottede dig gennem vinduet på 350 i fuld fart på Frederikssundsvej forleden dag. Hvis man kan se så henslængt godt ud med hunden i snor og vind i håret, er denne pakke vist lige noget for mig. Tak for dejlig blogging :-)

 185. Oh Shit – det sæt ville pynte på mig! Hver og en af dem!
  Er vild med din blog – tak for modetips – look-of-the-day – opskrifter mm.
  :)

 186. At gå efteråret i møde med disse lækre produkter ville ikke være dårligt..! Så det kunne være lækkert at vinde :)

 187. Sikke nogle lækre sager – du har god smag, Emily. ;) De sager gad jeg meget godt forsøge mig med hjemme på badeværelset. Jeg krydser fingre!

 188. Sikke et lækkert gavesæt med alle de lækre produkter! Især Embryolisse cremen er jeg en hund efter at få prøvet :) Håber jeg er den heldige vinder!

 189. WOW!!!! :D Jeg ville elske at vinde disse helt fantastiske produkter! Mange af dem har jeg længe gået og ønsket mig at prøve, så det ville være en drøm :D

  Tak for en dejlig blog.

 190. det ville da helt sikkert blive en september måned i skønhedens tegn hvis jeg vandt alle de lækre sager – krydser fingre og tæer ;-)

 191. Jeg håber at nå forbi i dag og hamstre nogle af dine favoritter, men ellers vil jeg også være fuldt tilfreds med at vinde hele baduljen her ;)

 192. Lækre favoritter du har valgt – dem vil jeg gerne prøve. Krydser fingre for mit held :-)

 193. Det ville være skønt at vinde nogle lækre produkter nu hvor efteråret har sat ind og ens hud kræver ekstra pleje de næste mange måneder :)

 194. Orv orv orv, hvor vil jeg bare monster gerne vinde! Alle synes helt sikkert, at de er den rette vinder af din skønne konkurrence – men jeg vil bare pointere, at jeg i fem (fucking fem!) år har været fattig studerende på SU (= ingen selvforkælelse what so ever), og at jeg på mandag skal aflevere mit speciale. Så altså… lidt velvære i form at skønne produkter ville være kirsebærret på toppen af fem dødhårde år!

  Kh Julie

 195. Lækker konkurrence og skønne produkter. En del af dem er allerede favoritter hjemme hos mig. Krydser alt hvad jeg kan ;)
  – Tak for en herlig blog.

 196. Jeg ville stikke forbi Magasin hvis jeg kunne, men det er en lang tur fra Aalborg.. Så jeg nøjes med at drømme lidt om det her skønne sæt :)

 197. Hej Emily. Det ser vanvittig dejligt ud det, du har i gaveposen i denne omgang! Jeg håber på at blive den heldige :)

  Venlig hilsen Mathilde

 198. ååh, hvor fedt! jeg håber jeg får lov til at at prøve alle de lækre produkter! særligt embrylisse cremen husker jeg som fantastisk, og har længe gerne ville teste om man får dejlige, bløde læber af den læbescrub.
  krydser fingre :)

 199. Nøøøøøj, ting jeg ønsker, men som jeg oftest må undvære og ty til Matasprodukter når barnet og dets behov må komme i første række;) Jeg krydser hvad jeg kan:-)

 200. Uha nogle lærke sager! Håber at det bliver mig der bliver den heldige vinder :-) Vi ses senere idag!

 201. Hold da op hvor ville det være lækkert at vinde alle disse lækre produkter :)

 202. Sikke en super skøn konkurrence – så ville man da bliver helt klar til et lækkert efterår!! Jeg Krydser fingre! Tak for en rigtig god blog!!

 203. Årh jeg ville elske at vinde og dele med min datter, der trænger til forkælelse om nogen. Super konkurrence;o))

 204. Hvilken tilværelsesforsødning sådant smækkert skønhedsgear kunne bibringe! Embryolisse lait creme er klart også blandt mine hverdagsfornødenheder.
  Tak for sødt, forfriskende og berigende læsestof i daglige doser.

 205. Er sikker på at det er nogle super lækre produkter alle sammen. Jeg krydser mine fingre! :)

 206. Efter at jeg har fået nummer to barn, her for fem uger siden, kunne nogle dejlig skønhedsproduktet gøre underværker på den noget så trætte hud:-)

 207. Når man lige er startet på uddannelse, er der ikke så mange midler til lækre ting, så det ville være så fedt at vinde det her! Det hele ser så lækkert ud..!

 208. Hoooooold nu ooop! Jeg går jo fuldstændig i koma over disse produkter. Krydser fingre tæer, kærestens tæer og det hele for at jeg bliver den heldige vinder :-)
  Rigtig god weekend alle sammen :-)

 209. Uh, virkelig mange fine produkter, der både ville pynte på hylden samt gøre en (læs: undertegnende) meget glad! :-)

 210. Fik sq mit drømmejob i dag, så skal der jo lidt dullegrej til at fejre det :-) jeg krydser fingre :-)

 211. Har ventet her i Magasin Aarhus i snart 30 min. Glæder mig til at møde dig og modtage gode råd.

 212. Jubiii, elsker altid dine konkurrencer! Krydser fingre for at jeg vinder den her

 213. Det var da ikke så lidt, man lige kunne hapse i denne konkurrence, så selvfølgelig er jeg på! :)

 214. Hej Emily,
  Super fed konkurrence og inspirerende blog!
  Jeg lægger helt sikkert et lod i puljen.
  God weekend!

 215. Jeg kan slet ikke nå komme forbi og sige hej til dig, øv øv! Men lækker goodiebag vil jeg da gerne vinde. :-)

 216. Jeg kan slet ikke beskrive hvor meget jeg gerne vil vinde alle de lækkerier, udvalgt af min yndlingsblogger ;-)

 217. Det er jo en helt fantastisk mulighed for at prøve nye – allerede godkendte – produkter af. Rigtig fed konkurrence!

 218. Det ville være det vildeste luksus at vinde sådan en pakke, jeg krydser alt hvad jeg har;)
  kh

 219. Uh jeg ville elske at vinde denne konkurrence!
  3 semester er lige startet – og det samme er efteråret så småt. Med andre ord: det er tid til selvforkælelse og tøse-tid og regnvejrsdage med fodbad, neglelak og hårkur. Jeg krydser alt hvad krydses kan! ❤️

 220. Det ville være så dejligt at vinde dette!
  Fordi at jeg i slutningen af juni besluttede sammen med mine forældre, at jeg skulle skifte skole. Jeg startede så på ny skole men jeg er lidt sensitiv, og jeg følte mig bare ikke tryg eller specielt glad ved det. Jeg fik så talt med mine forældre og vi fik mig faktisk mast ind igen i min gamle klasse… Eller det gjorde skolen – Indviklet ….
  Det kunne være virkelig fedt efter alt dette at vinde sådan en fantastisk ‘pakke’!

 221. Hvor ville det bare være den perfekte efterårsforkælelse! Flere af produkterne har været på min ønskeliste i alt for lang tid!

 222. har fødseldag d. 8 så ville være en fantastisk gave jeg krydser fingre og håber <3 :-)

 223. Så fin konkurrence :)
  Ville elske at prøve flere af de overstående produkter.

  Mvh,

  Nanna

 224. Mange af disse ville jo være skønne at kunne prøve uden selv at skulle ud og investere en formue – det er jo tit der man bliver nærig og tager det der plejer at virke ;)

 225. Det er jo ren luksus, bare det at blive gjort opmærksom på alle disse skønne produkter, så det er er bare at ønske sig dem.

 226. Wauw en omgang lækre produkter. De ville gøre sig rigtig godt hjemme ved mig! ;-) Jeg krydser alt hvad jeg har.

 227. Drømme scenarie, er lidt træt af at købe ens produkter hver gang, trænger til inspiration :)

 228. Sikke en fantastisk konkurrence! Hvem ville ikke elske at vinde. Jeg krydser fingre for, at jeg er heldig :-) Rigtig god blog-vind.

  Kristine. :-)

 229. Du har rigtig god smag og er meget inspirerede. Jeg kender et par af produkterne, men ville ønske at kaste mig ud i at prøve de andre også. :-) god weekend, Trine

 230. Jubiii en fed konkurrence! Jeg kunne allerhelst tænke mig at prøve Rudolph facial scrub mask, men alle tingene må gerne bo hos mig!

 231. Det lyder herre lækkert! Når man lige er startet i 2.g har man næsten ikke tid til sig selv, men med det sæt bliver man jo nødt til det, og jeg trænger så meget til det, isæt nu når vi går vinteren i møde, vil min krop elske det!
  God dag Emily <3

 232. Jeg ville elske at vinde disse produkter! Det er alle sammen nogen jeg altid har ønsket at prøve. Jeg har nemlig hørt så meget godt om dem :)

 233. Kan spotte flere af mine egne favoritter, så jeg ville ikke have noget imod at vinde denne pakke ;-)

 234. Fantastisk præmie! Jeg elsker et par af produkterne og resten har jeg endnu til gode at prøve. Jeg krydser fingre for en stor omgang selvforkælelse til når jeg skal være mor meget snart.

 235. Enig i at flere af produkterne er fantastiske. Ville være lækkert at prøve de andre også :-)

 236. Jeg kan se vi deler nogle af de samme skønhedsfavoritter – nr. 5 og 8 er også fast inventar på badeværelseshylden hjemme hos mig. Krydser fingre for at jeg er den heldige :)

 237. Åhh, det ville værdejæigt at vinde så mange fine ting… Specielt den super flotte læbestift. Jeg krydser mine fingre :-)

 238. Hvis man med disse produkter kan få bare en brøkdel af din skønhed, så er jeg skisme hooked! Jeg vil meget gerne være med i konkurrencen <3

 239. Sikke en præmie – jeg deler nogle af favoritterne m dig og de andre kunne jeg rigtig godt tænke mig at prøve ;-)

 240. Det må være den mest forskønnende treat til både hår, kinder, negle, mund, ansigt, hænder og krop :) Jeg er fan af den forkælende beautybande!

 241. Uhh, ville så gerne vinde de lækre skønhedsfavoritter! :D Nogle jeg mangler at prøve, kunne blive de nye faste på hylden herhjemme..

 242. Der er allerede åndssvagt mange svar og rimeligt små chancer – men det sæt ser altså godt ud!

 243. Håber du haft en god weekend indtil videre – krydser fingre for at jeg vinder de lækre produkter :D

 244. Jeg er simpelthen så doven når det kommer til skønhedsrutiner, og ville elske at vinde sættet så jeg kunne få er lille skub ;) og så endda med nogle enormt lækre sager :)

 245. Jeg har krydset samtlige fingre :) Håber på at vinde lidt selvforkælelse og lækker skønhedspleje – det er bestemt tiltrængt!

 246. Vil så gerne vinde dine skønne favoritter – måske jeg selv finder nogle nye favoritter? Krydser fingre for at du vælger mig :-)

 247. Sikke en skøn konkurrence – min meget tomme pung og jeg ville blive så glade for at vinde de fine ting! :-)

 248. Sikke nogle dejlige produkter. Gid de kommer til at stå på min hylde og gøre mit efterår smukkere :)

 249. Sikke en flot præmie. Der er flere af togene i mellem der også er mine favoritter. Jeg har dog aldrig prøvet nogle af produkterne fra Rudolph Care!

 250. Åh hvor kunne jeg godt bruge lidt selvforkælelse!
  Synes livet er lidt hårdt for tiden, med travlhed og sygdom, og forsøger at stoppe op og nyde de ting der også er gode – kunne godt bruge sådan lidt luksus;)

 251. Jeg har hørt så meget godt om produkterne fra Rudolph Care, men med su-budget er det kun blevet ved drømmen, så det kunne selvfølgelig være skønt at vinde nr. 2 og 5 :)

 252. Kan sagtens forstå at disse 10 er dine favoritter. Der gemmer sig også et par af mine favoritter blandt disse 10 skønheder ! :)

 253. Sikke en skøn præmie, det må da næsten være det perfekte kit at gå efteråret i møde med! :-)

 254. Hvis jeg var så heldig at vinde disse lækre produkter, ville jeg forære dem til min dejlige mor, som fylder rundt lige om lidt <3 Så krydser fingre!

 255. Jeg vil meget gerne deltage i denne konkurrence – ser ud til at være nogle rigtig lækre produkter :)

 256. Uhj det er jo den lækreste “pakke” at vinde! Jeg er også selv stor tilhænger af Essie-neglelakkerne og cremen fra Embryolisse, og ville elske at prøve resten af dine favoritter! De ser super lækre ud og ville være en fryd at “pynte” sig med her til efteråret! Krydser alle de fingre jeg har! :)

 257. Wooow en lækker konkurrence!! Kan se mange af disse produkter som nye yndlings :-) Fingers crossed!

 258. Sikke en lækker præmie. Har gerne vil prøve Bobbi Browns Pot Rouge LÆNGE, da jeg har hørt så meget godt om den og cream blushes normalt passer rigtig god til min knastørre hud.

  Håber du har haft en dejlig weekend Emily! Er rigtig glad for at må læse med på din blog <3

 259. Wow må jeg bare sige!
  Den goodiebag er lige hvad den ser ud til… En goodie hi hi❤️
  I min makeup routine er jeg gået lidt væk fra alt sådan noget som Foundation og puder og mere over til cremer og plejende sager. Jeg prøver at forhindre og forebygge skaderne (hvis man altså kan kalde det det?) istedet for at dække dem til med en masse ting som i sidste ende bare forværre ting som urenheder og (de foragtelige og helst frabedte) bumser.
  Meeen når det er sagt elsker jeg da også en knaldrød læbestift og frisk rouge til at peppe ens falmende sommerglød op med. Så den usandsyndelige lækre goodiebag falder lige i min smag og behov.
  God september allesammen❤️

 260. Hej Emily, jeg må være din nyeste læser, opdagede bloggen for 10 min siden :-)
  Det er hyggeligt, dit univers og jeg kommer igen!
  Hold dig munter ;-)

 261. Jeg skylder min mor en tjeneste. Det skal være denne pakke, så bliver hun rigtig glad

 262. Jeg kender én, der vil blive glad for sådan en flot præmie. Hun skal overraskes!