Små ting

{Lækreste sandwich fra Haute Friture i Århus}

Sidste uge bød på en rar blanding af masser af arbejde, en hjemme date-aften med film og burgere fra Halifax og en lørdag i sommerhus (inklusiv sol på både den ene og anden måde og en frisk badetur). Og på sommerfest hos nogle venner, børnefødselsdag og en tur til Århus. Sidstnævnte var sådan en dejlig oplevelse. Nåede både at hænge lidt ud med en veninde inden og søde Ida efter at jeg var ‘på job’ i Magasin at hilse på en masse af jer. Simpelthen så hyggeligt og mange tak til de der kom <3

Nu glæder jeg mig til at tage hul på en ny uge, der blandt andet skal indeholde en tur i drive-in-bio, en aften ude at spise med to af mine yndlingspiger og første weekend siden sommerferien, hvor jeg ikke har nogle arrangementer eller deciderede planer. Den skal bruges på at komme videre på indretningsfronten tror jeg. Eller måske på slet ingen ting. Vi får se :)

ENGLISH RECAP: The little things that made the past week a little more fun. A delicious sandwich, glitter socks, an ocean of flowers, happy feet, freshly picked apples, great architecture in Århus, the perfect hangover kit and my furry friend.

{Fine strømper, som jeg vil putte i stilletterne som overgang, her mens det stadig er lunt nok til bare ben}

{Et hav af asters på en lun sensommeraften}

{Yndlingspoter på luneste yndlingsslippers fra Ugg}

{Favoritslik for tiden: Nyplukkede, syrligt-søde, danske æbler}

{Arne Jacobsens smukke rådhus i Århus}

{Det perfekte tømmermandskit}

{Hende her. Altid}

(Visited 1.034 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

22 Kommentarer

 1. Haute Friture!!! Jeg elsker det sted… Deres sandwich med porchetta, hot steak osv. er fænomenale, for ikke at tale om deres fritter – de er to die for!!

 2. Fantastiske Aarhus! (: Man kan lige ane en lækker blå/hvid skjorte/trøje på det første billede. Hvor er den fra? (:

 3. Åh – smagen af fantastiske efterårsæbler, hyggestunder i lyserød sutsko og en pletnæse, der er så charmerende, at den vinder selv det mest kyniske kattedame-hjerte.

  Så fint indlæg. Så fine glimt. Så megen stemning.

  1. Yay! SÅ er et af mine og pletnæsens mål opnået. Kattedameovervinding er det bedste vi ved ;)

   Tak <3

 4. Tak for en dejlig hænge-ud-i-parken-og-spise-sandwich aftale :) Det var en fornøjelse.
  Jeg har altid drømt om at komme i drive in bio, må snart få gjort noget ved det!
  Det lyder nu rart med en weekend uden planer, den slags er også sundt af og til.

 5. Jeg elsker dine “Små ting”-indlæg : ) De er så hyggelige at læse og kigge på, og så får de mig til at tænke på alle de små gode ting, der er sket i løbet af min dag eller uge : )

 6. Det var så hyggeligt, at du kom til Aarhus! Og tusind tak for en lille snak om lip-scrup, som jeg skal have lavet mig snarest. :)