Små ting

{Fine ‘Støt brysterne’ armbånd}

Kan vi lige tage søndag en gang til? Ikke at jeg ikke har lyst til denne her uge eller det, der skal ske i den. Men sidste uge var en herlig blanding af arbejde, rejse, festligheder og så en ret produktiv weekend og jeg kunne godt lige bruge lidt mere af den. Denne uge byder på endnu et virvar af arrangementer og tilmed filmoptagelser hjemme hos mig på fredag. Og i weekenden skal jeg på spa med to gode veninder, det ser jeg virkelig frem til :)

Håber I får en dejlig uge!

Ps. Er liiiidt bagud med kommentarer og sådan, men alt er læst og ingen glemt og jeg svarer snarest muligt :)

ENGLISH RECAP: My past week in little things that made me happy.

{pinking about you, i pink i can og pink happy fra Essie, hvoraf overskuddet også går til at bekæmpe brystkræft}

{På skovtur med Pletten, der var ekstra vild og glad}

{Den vildt lækre kogebog fra Valdmarsro}

{Krebsegilde hos hende her}

{Almost there, nu mangler der blot et par hylder + lidt detaljer. Tøjstativet er fra Ziito}

(Visited 1.011 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

25 Kommentarer

 1. Det er så dejligt at læse om dine små ting – altid :)
  Er så vild med de lyserøde lakker fra Essie! Sikke nogle fine kombier man kan lave. Og dit klædeskab er blevet så fantastisk – jeg er misundelig og ville ønske, at jeg hurtigst muligt kunne komme af med mit garderobeskab og få nogle stativer i stedet ;)
  God mandag!

 2. Pyh, hvor har jeg bare lyst til at smide en formue (mere) efter essie. Hold nu op det er nogle fine farver. Og godt formål? Fristende..

  Er endnu en gang dybt misundelig på din uge. Drømmer om produktivitet, men det er som om det bare bliver ved drømmen. Skal i gang igen! (:

  1. Helt enig og ja, igang igen, men det er nu også ok at have lidt mere stille perioder af og til! :)

 3. Åh jeg er helt vild med billedet af Penny i skoven – der er noget helt særligt over stemningen.
  Neglelakkerne fra Essie står i øvrigt højt på min ønskeseddel – de er så fine (ligeså er navnene :) )

  1. Nope, desværre, det skal vist have et støtteben. Kombien af 2 meter stang uden støtte og liiiiidt for meget tøj gik ikke helt som planlagt ;)

 4. Ej super flotte armebånd! kunne virkelig godt tænke mig et armbånd fra kræftens bekæmpelse, men synes nu det lidt halv pebret med 80 kr. i fragt på deres webshop, har du nogen ide om hvor de kan købes i butikkerne? :-)

  1. Ja, de kan købes i Matas, på apoteker, i Bahne, Irma, Bilka og flere supermarkeder endnu :)

 5. Jeg ELSKER billedet med Penny i skoven! Hvor er det flot! Og så må jeg vidst lige kigge efter Essies Pink kollektion herovre i USA. De er godt nok flotte!

 6. Forstår simpelthen ikke hvordan du får plads til alt dit tøj på så lidt plads ? Mig lykkedes det ikke

 7. De der Essie lakker er bare for skønne – men jeg har også en ting for lyserød + glimmer! Og så er jeg da også en smule misundelig på at du har så meget plads til dit tøj :)

  1. Lyserød + glimmer for the win! :) Det er nu ikke så meget plads, men den der er er udnyttet optimalt(/til bristepunktet) :)

 8. Jeg synes det er SÅ smart som du har bygget tøjskab op over dine kommoder. Min mand vil meget gerne flytte i hus, og han lokker med, at han så vil sørge for et walk-in-closet til mig :-)

  Den er godt nok fin den der Pinking About you!

  1. Åååååh jeg ville altså være ret nem at lokke med i hus, hvis der var et rigtigt walk-in i vente! Do it! ;)

 9. Hej!

  Det ser super fedt ud, sådan et system kunne jeg godt tænke mig selv. Har du målene på stativet? Jeg tænker her på højden og bredden hen over kommoden..

  Dejligt at følge med på din blog! :-)

  Kh Mie

  1. Uh det kan jeg ikke huske og er lige flyttet (uden stativet) så kan ikke måle efter desværre. Men fik det lavet så det passede i bredden henover (med 5 cm ekstra i hver side) og så det var ca. 80 cm over kommoden mener jeg (brugte en skjorte til at måle).

   Dejligt at høre og tak for at du læser med :)
   Klem Emily