Små ting

{Det smukkeste bryllup i lørdags}

Lige nu sidder jeg i Wien og glæder mig til masser af kaffe-, kage- og musikoplevelser i dag, mere om det på et andet tidspunkt. Sidste uge var pakket med festligheder og masser af anledninger til at drikke bobler og trække i pæne kjoler og danse til den lyse morgen. Jeg er allerede hjemme igen fra Østrig i morgen aften og så ser jeg frem til en lidt roligere weekend med høstfrokost hos verdens bedste værtinde lørdag og et museumsbesøg søndag.

Tak, tak, tak for alle jeres vidunderlige lykønskninger i går <3

ENGLISH RECAP: The little things that made the past week a little sweeter.

{Kaktusbanden i mit køkken}

{Kæreste der forstår vigtigheden af at have lösgodis (1 kg!) med hjem til mig fra Sverige}

{Orden i sagerne på hjemmekontoret}

{Middag med mine kollegaer på Pastis Fishmarket. Så lækkert}

{Lækker sæbe med fint budskab}

(Visited 482 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

19 Kommentarer

    1. Åh kan ikke huske hvad den hedder, men købt i en forretning på Værnedamsvej der sælger kopper og plakater med bogstaver :)