Små ting

{Min udsigt fra hvor jeg sidder nu og spiser morgenmad og blogger}

Avra hvor sidste uge var god. Og helt vildt produktiv. Mens jeg synes, at nogle uger blot forsvinder mellem hænderne på en, uden at man kan kigge tilbage på noget særligt rart, man har lavet eller noget man har fået fra hånden, så var denne her stik modsat. Den indeholdt både venindetid, ret så mange indkøb til og forbedringer af og fremskridt på interiørfronten, date med picnic og drive-in bio i den fineste indian summer-aften og et rigtigt spændende møde med et forlag (har sommerfugle i maven og glæder mig til at fortælle mere!).

God mandag allesammen <3

ENGLISH RECAP: The little things that made the past week worth the while. The view from my kitchen, a cinnamon bun in IKEA, the parts of Copenhagen that reminds me of Paris, a cute gift box for the dog, weird flowers, one of my favorite shops, finally having a great clothing rack installed and a night out with the girls including a great burger.

{Yderst vellykket IKEA-småtings-og-hylder-indkøbstur i lørdags. Opskrift: Kom tidligt, kom forberedt, hav ‘Mads & Monopolet i ørerne, undlad at medbringe utålmodig mand og start med kanelbulle}

{Westend: Når København ligner Paris}

{Penny fik en Fidobox fra de rare folk hos Porcani}

{Se lige hvor glad hun blev. Alt er smagt (og en hel del spist og borte) og leget med og hun siger, at sådan en vil hun gerne have hver måned ;) }

{Pusseløjerlige ‘blomster’, som jeg nyder at se springe ud}

{Yndlingsbutik stoppet kun med pæne ting og god inspiration: Stilleben}

{Endelig lykkedes det. Mission tøjstativ. Viser hele herligheden snart, men det er muligt at smugkigge her. Rørene er herfra, idet det både var nemmere (de bliver sendt til døren og i de rigtige størrelser) og billigere end Silvan, som jeg først havde tænkt mig}

{Lørdagsmiddag med de bedste piger på Taxa. Burgeren var i øvrigt virkelig god, men ville dog være helt perfekt, hvis de gad at komme ost i}

(Visited 701 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

36 Kommentarer

 1. Elsker de der små tings fortællinger, altid inspirerende. Og en kilde til stadig undren hos mig, der jo har den skønneste lille Cavalier, der moser gennem underskov, krat og pytter – hvordan i alverden lykkes du med at holde dit gulvtæppe så fint lyst?

  1. Hehe… ja, det sker heller ikke helt uden arbejde. Penny (der jo heldigvis er ret korhåret og langbenet og derfor ikke samler så meget skidt) bliver tørret med et håndklæde næsten hver gang hun har været ude og så er jeg (virkelig!) lidt af en støvsugningsentusiast ;)

 2. Der er jo intet som en glad hund. Leo får ikke lov at læse dette indlæg, for så vil plagen om den Fidobox ingen ende tage. – Ikke at han mangler noget.
  Havde planer om at købe tøjstativ herfra http://benso.dk/ , men godt med et billigere alternativ, især fordi de har “The Zito Double”, som jeg har været på jagt efter.

  1. Jeg har faktisk lige købt fra benso.dk – og er rigtig glad for det :-) Jeg ville gerne have det lidt anderledes, og det var intet problem, det lavede de til mig :-)
   Fordelen ved dem, synes jeg er, at de bliver samlet med clamps istedet for fittings, – det er nemmere, og jeg synes det giver et pænere resultat :-)
   Det er også en lille smule dyrere, men ikke noget af betydning :-)

   1. Lyder godt.
    Har nogle lidt dumme vægge, så rart hvis det kan blive, som man gerne vil have det. :-)

    1. Ja lige præcis :-) Jeg har også en dum skråvæg, og ville gerne have to bøjlestænger på 1 stativ, samt et væghængt og det lavede de til mig :-)

  2. Åh søde Leo skal da have en Fidobox <3 Var meget begejstret for Zito og mit staviv er også 'speciallavet' efter en tegning jeg sendte dem, så mulighederne er ikke begrænset til det man lige kan se på deres site :)

 3. Haha, som ansat er det altid sjovt at se, hvordan de første kunder lige efter åbningstid altid marcherer meget målrettet og effektivt gennem varehuset, mens det så i løbet af dagen bliver mere og mere ukontrolleret og kaotisk :b

  Bliver helt misundelig på din produktive uge. Jeg kigger tilbage, og ved faktisk ikke helt hvor tiden blev af.. (:

  1. Sådan nogle uger synes jeg nu også jeg har mange af… Men denne her var et hit!

   Hehe… det kan jeg levende forestille mig er skægt at følge med i. Du må se nogle ret desparate mænd og hysteriske kvinder af og til ;)

 4. Jeg er så glad for dine “små ting” oplæg – så hyggelig læsning :)
  Jeg spottede lige et clean duftlys på dit øverste billede – hvor har du købt det?

  Kh Am

  1. Hov, har helt glemt at svare på denne, sorry. Det er fra Magasin, men mener også de har det hos Matas, Bahne m.fl. :)

 5. Urimeligt fine lykkestunder :-)
  En tur i IKEA er altså ikke en rigtig tur i IKEA uden kanelsnegle!! Og så er jeg bare helt vild med din udsigt – virkelig smuk indretningssans, du har :-)

 6. Jeg har også bygget et tøjstativ i sidste uge! :) Men jeg mangler lidt nogle bøjler a la dem, du har hængende.. Hvor har du mon fået fat i dem??

  1. Jeg tillader mig lige at hjælpe – håber det er okay. :)

   Jeg har selv bøjler magen til, som jeg har købt i søstrene grene til knap 2 kr. pr. stk, men jeg ved at de også kan købes billigt på diverse renserier osv. Man kan også købe dem på nettet, bare søg på “renseribøjler” – det kan måske være at foretrække hvis man skal have mange, så man får dem leveret til døren. :)

   1. Ja, så dejligt når I hjælper hiananden, når jeg ikke lige er så hurtig på tasterne :) Og ja, helt korrekt, det er ‘bare’ renseribøjler, jeg har købt på det lokale renseri :)

 7. Ej hvor spændende med forlagsmøde!! Jeg glæder mig til at høre mere :-D Og hvor får du en IKEA-tur til at lyde næsten idylisk!

 8. Jeg er vild med dit sprogbrug, Emily. Avra og pusseløjerlig – det er vigtigt at få brugt de skægge ord, der skaber fine associationer. :)
  Og så glæder jeg mig til at høre mere om dit møde med forlaget. Det lyder godt nok spændende.
  Bedste hilsner
  Luna

  1. Tak søde Luna, det er rart at høre. Tænker egentlig (for) lidt over den skrevne del af bloggen, det hele går hurtigt op i billeder, så dejligt at blive gjort opmærksom (og påskønnet for) på den del :)