Små ting

{Weekendens indretningsprojekt: Samle metalreol til køkkenet}

Kan allerede mærke at denne uge bliver bedre end sidste uge, hvor jeg blev ved med at gå rundt og være lidt halvtrist og følte mig udkørt og bagud. Også selvom det lykkedes at tackle det på bedst mulig vis. Og selvom det er helt ok at have det sådan af og til, som I var rigtig søde og kloge til at sige.

Denne weekends afslapning og gøremål har i alle tilfælde gjort, at jeg føler mig helt klar og godt klædt på til ugen, der kommer. Og hvis jeg lige manglede det sidste skud energi, så har jeg fået det, ved at kigge tilbage på nogle af de små, rare ting, som den sidste uges tid bød på. Husk også at kigge forbi min Instagram (@emilysalomon), der mere eller mindre er en stor omgang ‘Små ting’ :)

Ønsker jer en rar mandag og en dejlig uge!

ENGLISH RECAP: Some of the little things that made the past week a little better. New shelves in the kitchen, funny yellow flowers, a warm knit, pomegranate season, a giant green plant in my living room, pretty hair care and the best Swedish candy.

{Skægge, gule ‘trommestikker’. Nogen der ved, hvad de hedder?}

{Fra mig til mig. Lækker strik med fine detaljer fra Vanessa Bruno}

{Granatæblesæsonen er over os og jeg mæsker mig i min yndlingsfrugt}

{Jeg fik et gavekort til en fingerfilodendron i fødselsdagsgave af min kæreste, da de ikke var til at opdrive i juli. Nu er der flyttet et fint eksemplar ind}

{Pæneste shampoo og balsam nogensinde? Jeg tror det. Og god også. Heldigvis}

{Kærlighed på pose hjembragt fra Sverige. Og ja, jeg har et problem. Men det er et sødt et}

(Visited 1.486 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

31 Kommentarer

 1. Blomsterne hedder craspedia og er rigtig fine :) Men du kan også sagtens bede om at købe trommestikkere hos din blomsterhandler.

 2. Kommer vi snart til at høre mere om, hvordan det går med din testning af samsung alpha? Jeg venter spændt, da jeg selv er i tvivl, om jeg skal erhverve mig alphaen eller iphone 6 :-)

  1. Indlægget var på sidste søndag :) Jeg synes den er alletiders! Men har ikke prøvet 6’eren, så kan ikke lave en direkte sammenligning :)

 3. Øj den er fin, den strik! Perfekt til at putte sig i i efterårsblæsten. Glæder mig til at se, hvordan du vil style den.

   1. Et lille tip : Skær dem ud i både og “pil” dem mens de ligger i en frysepose. Så er det kun indersiden af posen som bliver rød og ikke tøj, væg og alt andet ;)

 4. Hej Emily. Jeg vil bare spørge dig hvor du har fundet sådsn en fin metalreol henne? :) jeg synes kun jeg ser nogle alt for “værksteds-agtige” og det synes jeg ikke er specielt pænt :)
  Mange hilsner fra en trofast læser, Frederikke

  1. Hej Frederikke, den er såmænd fra Ikea og koster bare 69 kr. Mener at den hedder ‘Hyllis’ :)

 5. Elsker dine “Små ting” indlæg!
  Er også selv vild med samme shampoo og balsam fra Kérastase :-)

 6. Hvor mon du har købt den flotte fingerfilodendron??? Mangler god inspiration til steder hvor man køber pæne planter :)

 7. Hvor kan man købe den fine drikkedispenser henne, som står på metalreolen? Står og mangler en til et bryllup…

 8. Kæreste Emily Salomon.

  Tak for nogen skønne indlæg som altid – jeg har fulgt dig det sidste års tid – og det har været så hyggeligt! du er en inspiration på så mange fronter :) keep up the good work :)

  Jeg vil bare give dig en lille info – de små søde gule trommestikker af blomste – aner heller ikke hvad de hedder, men skønne er de. Sæt dem IKKE i vand! de skal nemmelig bare stå og tørre lige så fint ind. de beholder den lækre gule farve og så ham man glæde af dem lige så længe man lyster :)

  T