Små ting

{Morgentur og morgenrøde}

Nå, men bare fordi det hele er lidt travlt lige nu, så er det altså ikke fordi jeg stopper med at lægge mærke til de små, fine sager. Det er stort set noget af det bedste jeg ved jo. Især de seneste par dage hvor sollys kombineret med vintertid, har givet supermorgener, har jeg slet ikke kunnet lade være med at stoppe op og nyde og glædes. Nå, ja og hive telefonen frem og knipse billeder.

På torsdag har jeg sidste arbejdsdag og jeg har på en gang maven fuld af glade sommerfugle og er noget vemodig. Hold nu op, hvor jeg kommer til at savne verdens bedste kollegaer. Derfor står den på kagebagning til dem i morgen, så jeg kan drukne sorgen i Snickers-kage og sige farvel med manér.

Ellers skal (hvad der nu er tilbage af) ugen bruges på shopping og middag med hende her, at hænge ud med min mand (delvis outdoor, delvis seriekigning) og koble helt af i weekenden med brunch og museumsbesøg inden jeg for alvor tjekker ind på hjemmekontoret mandag morgen. Mere om det i morgendagens indlæg :)

ENGLISH RECAP: The little things that made the past week feel extra special. That the sun is finally out again making my mornings magic, a great lunch meeting, interesting books, a fun board game with friends and breakfast serenity.

{Og morgenlys i stuen. N.Y.D.E.R. at solen kigger frem igen}

{Pomfritter med trøffelolie (!!!) og lækker salat på The Union Kitchen i fredags}

{En god læse- og inspirationsstak}

{Det skæggeste spil (og karamelflødeboller!) lørdag aften med søde damer}

{Morgenro og -mad inden arbejde}

(Visited 564 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

10 Kommentarer

 1. Så smukke billeder! Det er virkelig også dét jeg lever på lige for tiden – det kan godt være, at det er koldt og gråt uden for, men hold nu op hvor er der smukt over det hele. Danmark er nu altså et dejligt sted (:

 2. Jeg er altid så imponeret over din evne til at forevige de små glæder med kamera. Jeg prøver selv at blive bedre til at tage billeder af hverdagen, men jeg glemmer det ofte, eller også synes jeg, det virker “akavet” at hive kamera/telefon frem i situationen – især hvis jeg vil have andre til at tage billeder af mig, haha :D Det må jeg øve mig på!
  Det er godt nok spændende med din nye jobsituation! Jeg glæder mig til at læse mere om det i morgen! Og så (noget helt andet) glæder jeg mig også til at læse om slutresultatet af projekt bøjle, når du har tid til at dele det :)
  God dag til dig!
  Ps. Smart at spise flødebolle med gaffel! Hvorfor har jeg aldrig tænkt på det?

 3. Wauw, du formår virkelig at indfange (min) smukke Utterslev Mose på allerfineste vis :) Hvem der bare kunne gå tur dér hver morgen… Til gengæld har jeg glæden af Kastellet, selvom det nu ikke heelt gør op for mosen… :)

 4. Årh, jeg er så glad for disse indlæg! Jeg har en tendens til at flyve lidt hen over dagene: Sluge morgenkaffen, køre lidt for hurtigt, tænke lidt for meget. Men de her indlæg få mig altid til at gå et gear ned, og ligge mærke til de gode ting, der er i en dag, som man ellers ikke rigtigt tar’ sig tid til, at lægge mærke til. – Så tak for det, og tak for dig!

 5. Uh, de karamelflødeboller er syndigt gode. Er fan.
  Mmmmmmmmmmmm. Må. Snart. Have.

 6. Tak for et fint indlæg! Du får mig til at huske, at jeg – som ellers normal synes, at det er lidt trist at gå over til vintertid – i år synes det er dejligt og hyggeligt med mørke og byens lys i mørket

 7. Tillykke med springet til selvstændig. Glæder mig til at høre mere om det. Så vil jeg sidde her bag skærmen, og drømme om at det var mig der turde være lige så modig som dig.

 8. Jeg gad virkelig godt læse Lena Dunhams Not that kind of Girl. En anmeldelse, når du har læst den, kunne være lækkert :)