Øko-pizza & ditto cocktails

Hermed en lille anbefaling til de af jer, der skal ud at spise i weekenden. Eller i aften. Eller i næste uge. Der er rart og tjekket og der er lækre, sprøde pizzaer og skarpe cocktails på menuen.

Jeg var meget begejstret for Candeur, hvis koncept (skåret ind til benet) er salte og søde pandekager og cocktails. Og nu findes der så et lignende, fantastisk sted på Vesterbro, Neighbourhood, der byder på pizza og cocktails. Og så er begge dele endda økologisk. Og lidt anderledes end pizzaer og cocktails er flest.

Der er nemlig tale om helt vildt sprøde, tynde og delikate bunde med anderledes og lækkert fyld. Således fik jeg ‘Fig Ham’, der ud over det åbenlyse også bød på gedeost, kapers, mixet salat, parmesan og pesto, mens kæresten hoppede på en ‘Pumpkin Chorizo’, der var fyldt med lækre stykker grillet græskar, persille, krydret Chorizo, mascarpone m.m. Begge to virkeligt anbefalelsesværdige og jeg kan kun råde til, at man deler lidt eller i alle tilfælde smager hos hinanden ;)

På drikkekortet kan man finde blandt andet en ‘Thyme well spent’ med gin, salvie, timian, citron og pale ale og en ‘Red beets’ med gin og friskpresset rødbedesaft (så må det næsten være sund ikke?), citron og salvie. Begge var friske og gik overraskende fint til pizzaen.

Til dessert fik vi en semi-sund, men rig og fyldig chokolademousse med mandelkage og hindbær. Yum!

ENGLISH RECAP: If you’re in Copenhagen stop by Neighbourhood Organic Pizza & Cocktails for delicious food and beverages and a great ambience.

(Visited 1.286 times, 3 visits today)

Skriv en kommentar

6 Kommentarer

  1. Gode pizzasteder kan man ikke få for mange af. Fedt med et nyt twist på konceptet. Det lyder lækkert at kombinere pizza med fine drinks :)

  2. Elsker dine anbefalinger af lækre spisesteder! Jeg noterer dem i en liste kaldet “Københavner-tips”, som jeg bruger som inspiration, når turen går fra Aarhus mod København. Tusind tak for altid skøn inspiration! :)