A cake a day…

DSC_7782

… keeps the doctor away. Eller man kan da i alle tilfæde altid håbe ;)

Af hjertet tak for jeres dejlige respons og support på det seneste indlæg. Jeg blev så rørt og mega stolt og glad af at læse jeres søde kommentarer og mails! Det får det hele til, at føles så rigtigt :) Ville ønske at jeg kunne bage en kage til hver og en af jer.

DSC_7785

I går havde jeg sidste dag på arbejde og havde ovenviste kage med. Dog var der også nået at komme et tykt lag chokolade over. Og så lover jeg også ikke at tale mere om Snickers-kage i år ;)

Og det var den bedste sidste dag jeg kunne tænke mig omend jeg fik ret så blanke øjne mere end en gang. Er ikke så god til at ting slutter. Verdens sødeste kollegaer forærede mig tilmed den flotteste gave, det sødeste (og sjoveste) kort og en kæmpe buket blomster. Må lige få knipset et billede af det, så jeg kan vise jer det. Det var helt og aldeles overdådigt og alt for flot.

Nu vil jeg blot ønske jer en helt fantastisk weekend fyldt med kage, latter og rare mennesker.

Min skal bruges på hundetræning og -ture, brunch og museumsbesøg og i aften står den på bobler og fejring.

Klem til jer søde, søde mennesker.

DSC_7787

(Visited 1.100 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

8 Kommentarer

  1. Det er aldrig sjovt, når noget man har været glad for ikke skal fortsætte, så våde øjne er helt acceptabelt. Og så hjælper det vel lidt at tænke på, hvor spændende et eventyr det venter dig? Hvis ikke, så er jeg helt sikker på, at et ekstra stykke snickers-kage er vejen frem haha.

    Jeg håber du får den skønneste weekend, så du er klar til at tage hul på et nyt kapitel på mandag (:

  2. Er glad for at jeg ikke er den eneste med at være lidt dårlig til ting, der slutter.. Jeg har det på helt samme måde som dig! :)

    1. Mange tak :) Uh, gør det egentlig ikke så meget i glutenfri mad, så takker pænt nej, men er glad for at du tænkte på mig :)