En god start…

I går fik jeg en fortune cookie. Og jeg er nok en kende overtroisk. Altså ikke sådan helt ude på et overdrev, men jeg blev lidt nervøs, da jeg knækkede den lille kage. Når man lige har taget hul på et nyt kapitel, kan det være rart med et lille tegn. Også selvom man har som grundindstilling, at alting sker af en årsag og at det hele nok skal gå på den ene eller den anden måde. Så budskabet i kagen kunne ikke være bedre eller mere kærkomment. Det var faktisk helt perfekt og gav mig et rart, lille, positivt skub.

Ellers er jeg lidt overtroisk med tal og sætter altid mit vækkeur på et ulige tal og helst noget der ender med syv. Altså jeg kan godt lade være og sætte det på noget andet, men på en eller anden måde er det bare rarest sådan. Tosset? Ja, nok lidt ;)

Har I nogle overtroiske vaner eller finurligheder?

ENGLISH RECAP: Yesterday I got just the message I needed in a fortune cookie. Yup, I’m a bit superstitious. I also like uneven numbers better than even ones and preferably set my alarm after it.

(Visited 413 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

23 Kommentarer

 1. Haha, ja det der med tiden. Jeg har det dog bedst med hele tal, føles helt forkert at sætte uret til 7.17. Så hellere 7.10 :D

  1. Jeg er mere til venstre ;) Måske det hænger sammen? Højre og lige tal og venstre og ulige tal?

   1. Det må jeg modbevise :D Jeg er venstrehåndet og såvel vækkeuret og lyden på TV og radio SKAL stå på et lige tal.. Jeg står også først ud af sengen, når minuttallet er lige. Jeg har afsindigt mange små vaner og ideer, men som tidligere OCD-fighter har jeg lært at finde balancen og jeg kan grine lidt ad mig selv.

    Hvor er det skønt at det positive budskab gav dig et lille positivt pust.. Om ikke andet så husk at ligegyldigt hvad vil din familie og søde Penny altid være hos dig! Altid stå ved din side. Tænk at man er så elsket, at nogen vil være der ligegyldigt om man er en succes eller en fiasko? Det er da fantastisk!

 2. Jeg kan simpelthen ikke arbejde med når volumen på fjernsynet ikke er på et tal der går op i 5 :)

 3. Jeg KAN ikke sætte mit vækkeur til noget, der slutter på 0 eller 5. Det skal være skæve tal, og sådan har jeg haft det i 10 år nu. Jeg har en sjælden gang imellem prøvet at udfordre mig selv, men det ender altid med, at jeg står op og sætter det om igen.
  Jeg kan desuden også bedst lige højre – men jeg er overrasket over, at andre også har yndlingsretninger :D

 4. Jeg tæller stavelser i undertekster – det skal helst ende med et lige antal stavelser, og hvis ikke det gør det, bytter jeg et eller flere ord ud, så sætningen stadig giver mening, nu med et lige antal stavelser :) Min hjerne er virkelig på overarbejde, for jeg når det faktisk før teksterne skifter og følger alligevel med i programmet! Det er virkelig en dårlig vane!

  1. Wow, det må være virkelig irriterende. Men du må til gengæld være en haj til synonymer.

 5. Jeg har det præcis som dig med vækkeuret – ja og tal generelt – bare med 4 i stedet. Og så undgår jeg for alt i verden tallet 3, for ting går aaaaallttiiiddd galt når ‘3’ er involveret!

 6. Mht. vækkeure, så arbejder jeg kun med hele kvarterer. Den hedder .00, .15, .30 eller .45… :)

  Jeg er generelt gladest for tal som er deleligt med 5., f.eks. håber jeg at mine børn (når jeg får sådan nogle) får en “pæn” fødselsdag (1., 5., 10., 15. osv.) – og ja, d. 1. går også an lige i den henseende. Men der har man jo trods alt ikke så meget at skulle have sagt. Hvis man går i fødsel d. 1. kl.23.50, så er der dælme langt til d. 5. Haha!

 7. Når en ting ligger på et bord, f.eks. en blyant eller min telefon, så skal det ligge skægt ift. bordet og de andre ting, der ligger på det. Min mus på computeren skal også helst stå et sted, hvor der ikke er lige langt til nogle af de andre elementer på skærmen.

 8. Jeg sætter kun mit ur til kvarte tal: 00, 15, 30 eller 45. Derudover skal fjernsynet været skruet ned til et lige tal, og den skal stå under 10. Og så bliver jeg lidt glad, når tallet på mit nem-id-kort er pænt :D Men disse ting er noget mere “OCD”/vane-orienterede end funderet i overtro.

 9. Hahaha… hvor er det skægt at høre at jeg ikke er den eneste der er lidt gak gak med vækkeur m.m. Tak for at I også deler jeres små ‘særheder’ ;)

 10. Jeg kan bedst lide lige tal, ved ikke helt hvorfor. De virker bare sødere? Vækkeuret kan dog stå på hvad som helst. Og jeg har heller ikke nogen yndlingsretning (som højre-venstre blind kan det vel også komme ud på et? ).
  Nogen gange når jeg går på en trappe, kan jeg finde på at tælle trinene, sådan ret ubevidst – men jeg begynder at undre mig hvis der er forskellige antal trin fra den ene repo til den næste :P Særheder og finurligheder er der vist nok af :)

 11. Jeg har noget med lydstyrke, om det er fjernsynet, bilradio eller lignende så skal det sættes/justeres til et lige tal.. Vores fjernsyn står som oftest på lydstyrke 10 og radioen i bilen på 2, og 4 hvis der en rigtig god sang ;) Jeg kan simpelthen ikke at det står på 3, 5 eller andre ulige tal, eller jo det kan jeg jo godt, men som du skriver har jeg det bare rarest med lige tal.. Så jo forstår dig så sandelig godt :)

 12. Haha det er egentlig meget rart at vide, at jeg ikke er den eneste med mærkelige og irrationelle vaner.
  Jeg har det sådan med pengene på min konto, kan ikke forlige mig med et beløb der er ‘under 100’ – dvs. det skal helst være så tæt på nærmeste 100 som overhovedet muligt og ellers helst lidt over. Der må godt stå f.eks. 1.505 kr men ikke 1.497 kr, så får jeg dårlige nerver og må købet noget der får kontoen tættere ned på de 1.400 kr. Jeg har haft det sådan lige så længe jeg kan huske og det er dybt åndssvagt :D