10 kager du skal bage

snickers6{Snickers-kage}

I næste uge har jeg sidste dag på arbejde og jeg er i den anledning kommet til at love at bage ovenviste Snickers-kage. Den er så vild, nærmest konfektagtig og meget tung og lækker. Og så er den lidt af tidskrævende projekt at bage, men det hele værd. Uanset om man har lyst til et større bageprojekt (dog stadig for almindelige mennesker, der er ikke noget bagedyst over det her ;)) eller en nem, lækker og hurtig kage, så er her noget for enhver smag. Måske til lidt hyggelig bagning i eftermiddag eller i weekenden?

ENGLISH RECAP: 10 of my favorite cakes that have been featured here on the blog.

kanel1_zps71a94410{De bedste kanelsnegle. Punktum}

lemonpoppy1_zps949f2f18{Citronmuffins med blå birkes}

sundesoslashdesager11_zpsd28b6faf{Sunde cupcakes med pink skyrcreme}

lemonbars6_zpsceec9114{Lemon bars eller citronsnitter om man vil}

chokochip7_zpsa22617fa{Chocolate chip cookies. Advarsel: Ekstremt vanedannende!}

gulerodskage4_zps127455ba{Gulerodskage med flødeostglasur}

gk1_zps4cb07e9d{Den bedste, tungeste chokoladekage}

hs3{Hindbærsnitter}

cherry10_zpsf95886fa{Brownies med cheesecake-topping og kirsebær}

(Visited 73.092 times, 12 visits today)

Skriv en kommentar

19 Kommentarer

 1. UHA! Nu bliver det uhyggeligt…for hvilke skal jeg begynde med???
  Er da nødt til at prøve dem alle….

  God dag til dig og tak for inspiration til bagning….

 2. Perfekt du lige bringer Snickerskage opskriften, har nemlig tænkt på at kast mig ud i den. har du erfaring med at bage den dagen før du servere den? Vil ikke lige stå at stress med den samme dag jeg skal lave mad til nogle søde venner.
  Emily din blog er virkelig bare så fin, glæder mig til at følger med i dit næste eventyr. Held og lykke du er modig og sej.

  1. Nu blander jeg mig lige, men må lige give mit besyv med: den er FANTASTISK dagen efter, og dagen efter igen. Du kan sagtens bage den dagen før – den bliver kun bedre af at få lov at sætte sig (og der er så meget smør og andet snask i, at den aldrig bliver tør :-))

 3. Amen altså hvor ser det lækkert ud! Der er bare slet ikke tid til at bage i denne uge, æv! Men har vitterlig lyst til at bage størstedelen :)

 4. Ej hvor sjovt du lige poster snickerskage! Min kollega har nemlig snickerskage med på arbejde i dag, som fødselsdagskage :-) og den smager fantastisk.

 5. Jeg blev simpelthen nødt til at stoppe min blog-læsning da jeg så de der kanelsnegle. Så nu står der en dej til hævning og venter på at blive til kanelsnegle. Uhm det bliver lækkert :) Tak for inspiration

 6. Den der Brownie-Cheesecake er efterhånden blevet en hel legende her i huset. Den er bare så voldsomt god, at vi drømmer om den minimum en gang om ugen haha.
  Snickerskage, cookies og chokoladekagen er dog også ting, som snildt kunne finde vej til min to-bake liste ;)

 7. Farligt meget lækkert!

  Jeg havde egentlig tænkt, at bage en kage her til eftermiddag, men besluttede mig i stedet for at være (lidt) sund(ere). Spadserede stolt og tilfreds ud fra supermarkedet med en plade 80 % chokolade. Først da jeg kommer hjem, har åbnet pakken og ser at farven er hvid, går det op for mig, at jeg i min iver har langet en hvid chokolade over disken, i stedet for en mørk… Satans… Og nu er den selvfølgelig spist.

 8. altså din banankage med blå birkes og hvid chokolade bør også krediteres – den er blevet en favorit herhjemme :-)

 9. Jeg kan godt huske da du første gang postede den snickers-kage – skyndte mig at bage den, og nøj hvor er den god! Jeg bager også ind imellem citronmuffins med birkes – jeg laver dem bare som cupcakes med citrus-topping :-)

 10. Hej Emily!

  Jeg håber alt går godt?

  Der sker en masse hos mig og nu BLOGGER jeg sgu også. Jeg håber du vil følge med. Det er trods alt sjovere at blogge, hvis der er læsere. – eller det går jeg da ud fra. :-)

  Den snickers version der bliver jeg nok nødt til at prøve snart. – og HELT sikkert den der kanelsneglekage. What den ser lækker ud!

  KH Astrid (nu på http://www.gingerloved.dk)

 11. Øj ha’, alt sammen ser skønt ud – både gulerodskage og kanelsnegle er blandt mine klassikere – men hvem kan ikke også lide snickerskage? Åh, det er godt.

  – Anne

 12. Hej Emily
  Nu har jeg i flere år lavet den opskrift der hed , verdens bedste brownies. Det var via et link på Pinterest – men nu er den væk og det er en katastrofe. Den var så dejlig nem og uden chokolade, så man havde altid ingredienserne i huset. Hvor er den blevet af? Kan du hjælpe mig? Tro den var fra 2013.
  Bh Rikke