Skovmandsskjorte og tartan

Indlægget er udgivet i samarbejde med Bon’A Parte

skovmandsskjorte, halstørklæde og jeans Bon’A Parte// støvler Bianco by Camilla Pihl// frakke Second Female

Min søndag har været langsom og alligevel fuld af finhed og en masse dejlige øjeblikke og ro, der er lagret på velværekontoen. Jeg sov hos en veninde i går (i øvrigt noget man gør alt for sjældent som voksen) og vågnede således hos hende på Indre Nørrebro, hvor Penny og jeg var på morgentur at udforske området. Derefter kaffe og snak og så på Assistens Kirkegård at hyrde egern (mest den firbenede af os) og i Jægersborggade at hente tiltrængte forsyninger hos Meyers (vil gerne giftes med dig rug-hvedebolle!) og så retur igen i al efterårsherligheden, der tog sig ud fra sin nysseligste side i København i dag.

Atter hjemme drak jeg chai og læste bog i haven pakket ind i en strik og kæmpetørklædet i dette indlæg (det er SÅ varmt og lækkert) og gik endnu en tur med Pletten og nød at solen var fremme, efter hvad der føles som en meget lang absence.

Om lidt stikker Jakob og jeg snuden mod Vesterbro, for at spise hos nogle af hans venner (mine venner in spe måske), men inden da skal jeg lige nå at lure på den nye sæson af Gift ved første blik og kaffe den lidt mere.

I kan i øvrigt vinde et gavekort på 1000 kr. til Bon’ A Partes webhop, hvor skjorte, bukser og halstørklæde er fra, læs hvordan nederst i indlægget :)

For at deltage i konkurrencen om 1000 kr. at handle frit for hos Bon’ A Parte, skal du blot fortælle mig i en kommentar, hvilken ting du ønsker dig mest fra deres webshop, samt tilmelde dig deres nyhedsbrev i boksen nedenfor. Vinderen får direkte besked. Held og lykke :)

Denne konkurrence løber over 3 indlæg (det første er her, det andet her og dette er nummer tre), vinderen bliver fundet på søndag d. 2. november. Vil du have 3 ‘lodder’ i konkurrencen og dermed større chancer, er du mere end velkommen til at deltage ved alle tre indlæg. Du skal selvfølgelig kun tilmelde dig nyhedsbrevet en gang.

(Visited 473 times, 2 visits today)

Skriv en kommentar

86 Kommentarer

 1. Hej Emily. Dette har ikke noget med dette indlæg at gøre, men jeg tænkte på, om det var muligt evt. at få at vide næste måneds bog ift. onlinebogklub? Jeg drager på ferie og mangler noget litteratur nemlig :-) På forhånd tak! Mvh. Ditte

 2. Jeg har netop kigget deres katalog igennem. Har fundet ting for 3000 kr. så jeg er nok nødt til lige at skære et par ting fra. Men den bordeaux cardigan er altså virkelig smuk.

 3. Jeg ønsker mig skindjakken under Vinterens Must Haves (jeg kan ikke finde ud af at indsætte link fra denne IPad – pinligt!).

  KH Anne

 4. Hvis jeg er den heldige vinder vil jeg købe varmer bluser til min søn på 3 år, som med lynets hast vokser ud af alt sit tøj…. I øvrigt meget fint med fri fragt på deres wepshop! Det er god service. Fortsat god søndag aften. Mvh Nina

 5. lyder som en alt for lækker weekend – det er så rart når man har tid til at nyde de små stunder og bare gå en lang tur med en kop kaffe.

  Jeg er virkelig imponeret over bonA’parte! Har deltaget i din konkurrence i de forrige gange, og har fundet noget nyt jeg bare må eje hver gang. Denne gang i det denne smukke jakke: http://dk.bonaparteshop.com/wool-coat-78228

 6. Jeg er helt forelsket i den lange pudderfarvet cardigan i uld. Den ville jeg klart vælge her til vinter på en frostklar dag. Hav en fantastisk dag derude bag skærmene

 7. Jeg har en sort jakke og er blevet sååå inspireret af dine tern og tænker at BON’A PARTEs skønne brun-ternede uldfrakke ville gøre sig rigtig godt i min garderobe og på mig når jeg lufter børn!

 8. Uh, jeg vil allerhelst bruge alle pengene på noget lækkert og skønt undertøj, til at have på under brudekjolen næste sommer :)

 9. Det er ved at være for koldt til kun at have læderjakke på, og jeg har endnu ikke fundet en vinterfrakke, som lever op til mine krav og kan købes på et dagpengebudget (damn arbejdsløshed når man har brugt 6 år på uni). Derfor vil jeg gerne vinde denne frakke: http://dk.bonaparteshop.com/wool-coat-78153

 10. Elizabeth Arden sagde engang; ”To be beautiful is the birthright of every woman”, og det må man give hende ret i. For mig personligt, føler jeg mig altid smukkere og mere selvsikker, hvis jeg er iført et sexet sæt undertøj. Det er som om, at det bare gør hele dagen bedre og ens outfit mere gennemført. Derfor faldt jeg også straks for dette smukke sæt undertøj, i samme øjeblik jeg så det.
  http://dk.bonaparteshop.com/chemise-med-push-up-01510