Blåt, gråt & godt

frakke Second Female// tørklæde Part Two// strik Inwear (her i sort)// taske Lauren Ralph Lauren (c/o, her i bordeaux)// nederdel Club Monaco (lignende her)// stilletter Zara (gamle)

Hvilken fin søndag morgen! Jeg har været ude på en lang tur på må og få i de brønshøjske villakvarterer at lufte Pletten her til morgen og der er altså noget helt særligt rart over den. Det er som om der lige er lidt mere baconduft, lidt mere fuglefløjt og lidt kønnere lys. Og selvom årsagen til den lune luft måske er noget rod, så er jeg altså lidt vild med mild november.

Billederne her er trods alt ikke fra i dag, men i torsdags inden et par møder, hvor jeg mødtes med Christina, der altså er en ørn med et kamera, sådan en fornøjelse! Og så skal jeg vist snart have klippet lidt af manen. Men det er en helt anden snak.

Jeg håber I får en fremragende søndag! Min skal bruges på at samle ind til Dansk Flygtningehjælp i føromtalte villakvarterer i Brønshøj og dernæst spise frokost med Kia, der også er indsamlingsallieret. Og siden kommer min mor på visit for at teste de træstammer, jeg lavede i går.

(Visited 733 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

15 Kommentarer

  1. Er også så glad for den! Hvis det bliver isvinter og man skal være meget ude så ikke, men de dage det har været koldt indtil nu, har den været mere end rigeligt varm og den er helt sikkert også helt fin i et par graders frost :)

  1. Hvor er du til gengæld sød Anna! Og hvor dejligt at høre at det smitter! Det gør mig glad :)

  1. Det er da det, det er! ;)
   Jeg er virkelig ked af at sige det, men træstammerne er pist væk. Nogen må have spist dem. Ved ikke hvem…

   1. Så ved man, at man har brugt for lang tid på arbejde, når man kan genkende retten alene på området omkring. :-)

    Hun er en værre en, hende Penny. Det må være de lange modelben, der gør at hun kan nå træstammerne helt oppe på bordet… :-D

 1. Den ser rar ud den jakke, er der foer i? Og hvordan er den i tykkelsen sammenlignet med den sorte lidt i samme materiale fra Zalando (med rund hals og trykknapper), som du havde for et par år siden? Tusind tak, kh Mette

  1. Haha… godt husket! Den minder mig nemlig så meget om den og købte den som en erstatning for den. De er faktisk meget, meget ens både i materiale, tykkelse osv. Der er et tyndt foer i.

   Jeg vurderer den således: Til og fra arbejde er den helt fin også til vinter, men hvis man skal ud at gå laaaaange ture i frostvejr, så skal man nok have en anden (også) :)