Lyserødt & sort

cardigan Weekday// taske Emily Salomon x Markberg// nederdel Part Two (lignende her)// bluse Weekday// støvler Vanessa Bruno

Bliver sådan ca. aldrig træt af lyserødt. Det gjorde Christian Dior heller ikke, lærte jeg i går, da jeg var inde at se Dior and I til CPH:DOX. Designerens barndomshjem havde samme svagt pudderlyserøde farve, som jeg tæller blandt mine egne yndlingsnuancer og denne gik igen i hans kollektioner. Filmen portrætterer i øvrigt på fineste vis et moderne parisisk modehus og hele det apparat, der følger med sådan et og samtidig den massive kulturarv, der hele tiden må æres og tages hensyn til. De varmeste anbefalinger herfra. Var helt høj da jeg gik derfra og fik både lyst til at lære at sy og til at beklæde alle hjemmets vægge med blomster.

Og ja, der er lidt badekåbe over looket igen (se min anden badekåbekærlighed her), det er vist bare min ting denne sæson ;)

Hvis nogle af jer er lune på min plettede taske, så er det så småt ved at være sidste udkald. Den er nemlig kun lavet i et begrænset antal og bliver kun solgt i 2014. Du kan se den tæt på og indeni her.

Tak til søde Christina, der har taget de fine billeder.

ENGLISH RECAP: I never tire of the combination of powder pink and black leather.

indlægget indeholder affiliatelinks

(Visited 502 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

15 Kommentarer

  1. Det lyder som en ret fin film! Normalt ikke en jeg ville se, hvis jeg bare læste titlen, men det lyder som om man får et dybere indblik i modeverdenen end ellers.
    Og så kan jeg godt forstå din begejstring for lyserød! Jeg tror aldrig jeg selv kommer til at hoppe rundt i den farve, men jeg bliver simpelthen så glad af at se andre i lyserød :)

  2. Jeg er helt vild med tasken, men synes at de eksemplarer der er fremme nu – i modsætning til dem, der var fremme, da den lige blev lanceret – er i dårlig kvalitet. Man skulle åbenbart have købt lige da den kom frem (er det et halvt år siden?), for dem jeg nærstuderede dengang var rigtig fine og lignede god kvalitet til prisen.