Et år siden: Soveværelse-makeover, hjemmelavede flødeboller og postkort fra Singapore

leogroslashn9_zps313e93cd

For et år siden var jeg glad for grønt og leopard

November for et år siden var noget så fin og bød på mange forskellige herligheder. Det hjalp bestemt ikke på min brændende rejsefeber at se på billeder fra Singapore, så hvis I har det lige sådan, er I hermed advaret. Ligeledes hvis I er flødebollesultne. Det blev jeg altså lidt. Og selvom det var noget så skægt at lave flødeboller selv og varmt kan anbefales, så tror jeg nu, at jeg for denne gangs skyld vil hoppe over hvor gærdet er lavest. Og i stedet forære mig selv en flødebolle fra Frederiksberg Chokolade, som jeg synes laver nogle af de bedste i København.

ENGLISH RECAP: My November a year ago.

singa4_zps3a707c30

… og sendte jer et postkort fra Singapore, det dulmede bestemt ikke min rejselyst at ‘læse’ det…

Skærmbillede-2013-11-07-kl.-08.29.06

… stillede jer et mærkeligt spørgsmål, der nu har resulteret i snorlige bisser…

fullerton9_zps83e673c7

… drak drinks og spiste sliders på en imponerende tagterasse

20131111-102503

… holdt den hyggeligste weekend

isabel1

… fik lysere hår og nye støvler

floslashdebolle12_zpsd602fdd9

… havde den dejligste eftermiddag med en veninde, hvor vi producerede hjemmelavede flødeboller

pink6

… og hoppede i en lyserød puddel

petit1_zps0d9a8b9f

… var i Tivoli og nød andre rare, små ting

hottools2_zps546d2cf0

… tippede om mine 3 favoritter, når det kommer til varmestyling…

borum1_zps5b395390

… havde bare fødder i skoene for sidste gang i år 2013…

pletit4_zps8fbe786e

… fik lavet fine negle, fik smukke blomster og var til juleoptog, altsammen opsummeret her

room5font_zps13c4cd93

… lavede mit lillebitte soveværelse i pigekollektivet om og viste før- og efterbilleder

singa28_zps764e730f

… og sendte endnu et postkort fra Singapore. Vil. Rejse. Nu! Og nej, det er ikke en menneskeret og jeg kan bestemt undvære, men gad altså godt. Har rejsekuller helt ned i tæerne :)

(Visited 631 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

15 Kommentarer

 1. Rejsekulleren er demonstrativt slukket herfra (har besluttet, at det ikke er dét værd, med mindre jeg har ordentligt råd..), men nøjh hvor jeg tydeligt husker misundelsen fra sidste år. Os der sidder herhjemme og hundefryser, og dig der så sender billeder af bare ben i nederdel og underdørs pool. Pyh, jeg var vidst også temmelig grøn sidste november, men nok nærmere af jalousi end af styling haha :b

  1. Haha… det lyder nu som en god plan. Hvordan lykkedes det dig at slå den fra???

   1. Det handler om at være stædig nok, og bare ignorere lysten når den dukker op. Og så huske på, hvor meget bedre rejsen bliver, når man kan gøre det ordentligt. Det er ikke sjovt at rejse, når man har dårlig samvittighed over at bruge pengene :b

 2. Er det allerede et år siden, at du var i Singapore?!
  Det er meget fint med de her tilbageblik, for jeg husker selv tilbage, hvad jeg lavede for et år siden. Og sjovt nok husker man ofte (og heldigvis) de gode ting :)

 3. Hej søde Emily!
  Jeg elsker elsker elsker din blog. Den er så fyldt med dejlige hverdags stunder man skal huske at sætte pris på. Jeg er vild med dine billeder og lyset er altid så rart. Det er en ting, der er virkelig vigtigt i et billede og er med til at skabe den der hyggelige stemning som du formår så fint formår at få frem i dine billeder. Jeg vil egentlig spørge om du redigerer dem med et bestemt program eller bruger en bestemt indstilling til dit kamera? :-)Jeg går selv og overvejer at begynde at blogge og går og leger lidt med fotograferingen. Jeg elsker at være kreativ, og du er bestemt en inspiration.
  M.v.h Mette

  1. Hold da op! Mange tak for alle roserne :) Det gør mig glad at læse!

   Jamen jeg redigerer i PhotoShop og det er lidt forskelligt hvad jeg gør fra billede til billede alt efter hvad udgangspunktet er. Men som regel er det noget med lidt ekstra lys, af og til lidt mere farve/mætning og så lægger jeg nogle gange noget lid ‘hazy’ filter over.

   Jeg skyder billeder med manuelle indstilinger, så det er helt afhængig af lys og den givne situation, hvad jeg gør. Men startede altså med at køre ren ‘auto’, siden semi-manuel og nu manuelle indstillinger. Det har været en læreprocess gennem de 5 år jeg har haft bloggen og jeg har tilegnet mig lidt viden i diverse guides på nettet og ellers bare prøvet mig frem og leget med det :)

   1. Mange tak for svar, jeg må bare øve øve øve og prøve mig frem! Og tak for hyggelig bloglæsning der gør glad :-)

 4. Åh det er altså altid så sjovt med et tilbageblik. Det er nu noget af det sjoveste ved at have en blog. Især at se udviklingen igennem årerne.

 5. Hvor går tiden bare hurtigt, men stadig smukke billeder :) Glæder mig til at få en opfølgning på din tandretning.

  Jeg har et spørgsmål til dit krøllejern. Er anbefalingen af OBH Björn Axén Slide Curler stadig aktuel? Er nemlig på jagt efter et.

  Og et stort tillykke med du er blevet selvstændig! Synes virkelig allerede man kan mærke i denne uge kvaliteten af dine indlæg er endnu højere, hvilket jo er ret vildt, når du altid har haft en gennemført blog. Keep up the good work for det er skønt og inspirerende at følge dig :)