Et år siden

liten4_zps26e8f245For et år siden var der jul i pigekollektivet…

Mit liv som det så ud på den lille blog i december måned for et år siden. Åh hvor var det altså hyggeligt at bo sammen med sine to bedste veninder og jule igennem. Er stadig så glad over, at vi tog chancen og boede sammen i et år. Sjoveste og bedste ting nogensinde. Bliver lige dele varm om hjertet og nostalgisk, når jeg tænker på det.

Og så er det altså det skæggeste at kigge tilbage i de her indlæg. Synes på sin vis det nærmest var i går, og samtidig kan jeg næsten ikke kende mig selv. Og synes, der er sket så mange ting i mellemtiden. Det er der nu også virkelig i dette år, på godt og ondt, men den tager vi i nytårsindlægget ;)

Kan I have en fabelagtig 2. søndag i advent!

Ps. Kig forbi senere hvor der er adventskonkurrence med en Clarisonic Aria på højkant.

Pps. Jeg har haft en helt fantastisk, men ganske travl weekend (og er på vej på stylingjob nu) og ser frem til at brygge en stor kop te og hygge med at svare på jeres kommentarer på de seneste indlæg i eftermiddag :)

ENGLISH RECAP: December a year ago as documented here on the blog.

liten7_zpsba137d70

… og den stakkels hund trak i sit julegevir

shades2_zps8bc17f11

… jeg var for en gangs skyld helt i sort og gråt

julekort4

… jeg skrev stakkevis af julekort

aeligrtesuppe4_zpsd47fb412

… lavede nem grønærtesuppe med broccoli

kontot2_zps0fb0426a

… var kontormus i guldhæle. Dem må jeg lige have fundet frem igen…

pinkpas3_zpsaf290cf4

… flashede mit prinsessepas

lidt4_zps0ae779d8

… Penny + søster Be i sneen… og andre rare ‘små ting’

bager3_zpsc251ff07

… jeg hoppede i dyreprint og frynsestøvler

gruk3_zps2afe8e72

… fik en fin plakat op at hænge…

julesalat11_zps5fae0d6f

… bød på grønkålssalat med granatæble, tranebær og karamelliserede pecannødder. Mums!…

broderi3_zps35985f30

… havde en fin, broderet kjole på…

bed6_zpsb9b094e8

… inviterede jer med i seng

tern2_zps0c154769

… og ønskede jer glædelig jul i tern på tern og grønt :)

(Visited 482 times, 2 visits today)

Skriv en kommentar

6 Kommentarer

  1. Hihi :D Jule-Penny er jo noget af det sødeste! Jeg lavede for nylig din grønkålssalat uden pecan-nødder, men med fetaost i stedet – det var også virkelig lækkert. I øvrigt synes jeg ikke dit søge-felt virker? Måske det bare er mig, der har problemet, men når jeg søger på noget (ville gerne finde dit indlæg om afskårne blomster til inspiration), så kommer der ikke nogen specifikke søgte poster frem – bare din sædvanlige rækkefølge af nye poster?