Et år siden

crumble5jpg_effected-001_zpsa46e4c0b

^^^For et år siden lavede jeg bagt morgenmad med bær og knas…^^^

Januar for et år siden bød på en genfunden glæde ved selv at presse saft, køkkensyslerier generelt, tanker omkring positivitet og tilbageblik på det nyligt forgangne år i outfits og gode køb.

Forhåbentlig skinner det igennem det meste af tiden, at jeg ELSKER at blogge. Jeg elsker at dele de ting, jeg holder af og som inspirerer og glæder mig. Det er ligesom grundpræmissen. Men så er der alle de ting, jeg får med i tillæg og som bare gør det endnu mere fornøjeligt.

En kæmpestor bonus er det fællesskab af ligesindede kvinder, som denne blog også er. Alle jer der tilkendegiver dette og hint gennem likes, kommentarer eller som deltager i diskussioner. Eller slet og ret ‘bare’ læser med.

Dernæst kommer hele arkivet. At jeg har dokumenteret så store og små dele af mit liv gennem de seneste mere end 5 år er så værdifuldt og det glædes jeg virkelig over, når jeg laver tilbageblik som dette.

For de gamle billeder og indlæg bygger direkte bro til dage og begivenheder som var. En slags hukommelsesport, der åbner op for minder, som jeg ellers ikke er sikker på, at jeg ville kunne huske.

Nedenfor er der eksempelvis et billede af popcorn med rosmarin og parmesan og selvom indlægget ikke handler om det, kan jeg huske at pigerne jeg boede sammen med tog i forvejen til Thailand den dag og at de fik en pose popcorn med i taxaen til lufthavnen.

Eller at Anne var på besøg den dag, jeg lavede glimmerbakkerne længere nede og at vi gik tur med Penny på Amager Strand og købte rødbedejuice hos dengang ukendte Wulf & Konstali på Lergravsvej.

Det er rart at kunne mindes den slags ting.

Rigtig god weekend fineste mennesker!

ENGLISH RECAP: My January a year ago.

juice2_zps04a597cd

^^^ … og frisk rødbedejuice…^^^

2013o9_zps0351f22220132o3_zps96eb4534

^^^ … lavede opsamling af det forgangne års outfits. Del 1 her, del 2 her og del 3 her…^^^

smut3_zpse8c2e09f

^^^… og fine negle…^^^

joy

^^^… skrev et indlæg om at vælge at være glad + en opfølgning på det…^^^

glitter6_zpsee6fb4f6

^^^… DIY’ede glitrende smykkebakker…^^^

Skumfidus2_zpsd6ce15f5

^^^… producerede hjemmelavede skumfiduser til den store guldmedalje… ^^^

3

^^^ … hoppede med på en sej udfordring og opfordrede jer til også at deltage… ^^^

kringle5_zpsa728a14a

^^^ … fik verdens bedste kringle forærende (opskrift her)… ^^^

boligliv_zps69ca0508

^^^ … pigekollektivet var i BoligLiv… ^^^

paeligrejuice3_zpsfa9210b8

^^^ … juicede noget mere. Denne gang pære- og myntejuice ^^^

popcorn6_zpsc25f62b6

^^^ … serverede popcorn med rosmarin og parmesan… ^^^

rafflesgul12_zps5ec34f0f seng2_zpse11cee2a

^^^ … og delte mine 10 bedste køb i 2013.^^^

(Visited 521 times, 2 visits today)

Skriv en kommentar

11 Kommentarer

  1. Åhh jeg elsker, at læsere “året på bloggen” – indlæg. Synes at det er sjovt at se, hvilke indlæg forfatteren bag vælger ud, når de skal opsummere. Er det mon det mest læste, eller egne favoritter, eller en blanding. Din års-opsummering er da perfekt til sådan en kedelig vinterdag. Smukke, varme, smagfulde og hyggelige sager. Tak for en inspirerende og alsidig blog.

    Jeg må nok lige vente til næste år med den store opsummering, for http://bryllupsfeensblog.dk er jo bare en baby endnu :-)

    1. Selv tak :) Det her er godt nok ‘bare’ et gensyn med januar sidste år og ikke hele 2014 :)

  2. Uuuh, det er jo ligefør dette indlæg lige så godt kunne have være inspiration til en regnvejrsdag som det er et tilbageblik. Så mange fine projekter at tage sig til! Jeg er i hvert fald inspireret af de fine negle, som ser rimeligt lette ud at lave for sådan en som mig, som generelt mangler evner inden for fingerfærdighed hehe (:

  3. Skønt indlæg, håber rigtig meget du laver “10 bedste køb 2014”. Så dejligt med et lille tilbageblik på outfits, begivenheder, køb osv.
    Ha’ den skønneste weekend!